2014 Aralık Anneleri

Benimdr mide yanmam var cok fena tansiyonumda hep düşük gececek insallah canim sabir
ıns canım cok zormus annem dıyokı hanı nasılmıs anne olmak bıde evlendıgınde hemen dusunuyodun cok zormus demı dıyo valla oyleymıs kendımı dogdum dogalı hamıle gıbı hıssedyorum bulantılardan 8 kez falan hastanede yattım cıktım ama a kaldı dıyorum ıns

benimde bacak aramda çok acım var canım ya. ben hiç çatı muayenesi olmadım yarın olucam. belki açılma olmuştur ondandır diyodum hep o acıyı ama sende yokmuş açılma. ümidim kırıldı şimdi. adım atınca birde ayağa ilk kalktığımda sanki orama vida ile oyuyolar o derece ağrı oluyo bendede. aynı dediğin gibi yatakta dönerkende oluyo. sorayım yarın doktora ben neden oluyo acaba. sen sordun mu?

benımkı de öyle ama ben geç gebelik olabilir mı deyınce ilk ultrason sonucunu istedi. o yoktu yanımda başka bır bılgıye baktı.cumadan pazartesiye çevirdi. yarın kontrol var ilk ultrason sonucunu da yarın götürecem bakalım gününde değişiklik olacak mı?

Aynen annemde geldi memleketten oda bana oyle diyo :) az kaldi canim sabir

gece buraya bakmadan yatamıyorum kalkıncada hmen acıyorum esım dıyokı ne yapıyosun ne yapıyım dogum yapanlara falan bakıyorum dıyorum manyakmısın mıllet dogum yaptıktan sonra nasıl gırsın dıyo bende bızım aramızda kuvvetlı bı arkaslık var onlar benım arkadslarım 9 ay boyunca bende doguruyum hemen yazıcam ben yazamazsam sana soyleyecem sen yazacaksn sıteye dıye soyle bı baktı esım kafayı yedı dıye:)

canım benim çok sevindim bebişine kavuşmuşsun. hikayenede bayıldım. tabiki zordur ama en zoru böyle olur inşallah bizim içinde. en azından kendi sancıların başlamış ve sonunda istediğin gibi normal doğum yapmışsın. gözün aydın canım bebeişinle sana Allah'ım uzun ömürler versin inşallah..

Emzirme minderlerinin belden bagli duz zeminli olanina dua ediyorum gunlerdir arkadaslar. Memeucu yaralari icin de ayva cekirdegi, lansinoh, zytinyagi deniyorum. Daha hizli iyilestiren bisi biliyo musunuz?

arkadaşıma hastanede hemşirler sudocrem sürdürmüşler yara olunca canım. pişik kremi varya bebekler içinde kullanılıyor. tahriş kremi aslında o. hemen geçirdi yarayı dedi bende aldım hazır bulunsun diye. zaten bebeklerin pişiğinede hep onu önerdiler bebişide onu kullanıcam.

ben başka bır krem kullanıyordum bitince ben de bundan alayım bari. teşekkürler arkadaşım iyi oldu bu bilgi hepimiz için

ben başka bır krem kullanıyordum bitince ben de bundan alayım bari. teşekkürler arkadaşım iyi oldu bu bilgi hepimiz için

ne demek cnm.. 2 arkadaşım arka arkaya doğum yaptı ikiside bu kremi yanında götürdü hastaneye çok iyi geldi dediler. hafif sızlamaya başlayınca sürmüler hastanede hemen çok iyi geldi dedi ikiside. zaten çok yoğun bi krem uzun süre gidiyor. bebişede kullanırsınız. hastane çantanıza atın bence. facedermo sitesinde indirimde oluyor genelde bu kremler falan piyasa fiyatının altında. ben ordan almıştım.

Sordum canım başı baya aşaya inmiş ondan dedı. Ama ilk catı muaynesinde bukadar agrı olmamıştı. Bu sefer muayneyle açılma olmuştur inş diye kendimi teselli edıyorum valls. Pztesıye kadar acılmam olursa dogurucam inş. Olmazsa zor valla. Kabuslar goruyorum gece uyyamıyorum düşünmekten.

çok sağol gerçekten ben lierac kullanıyordum ama emme durumu olmayınca işe yarar mı bilmiyorum. ikisini de karşılaştırayım kardeşime de söyleyim o bebek her emişinde canı yanıyor.

Canım benzer ağrılardan bende de oluyor. Oturup yattıktan sonra ilk kez ayağa kalkınca hele çok acıyor. Adım atmak çok zor geliyor. Bende 1,5 aydır filan oluyor.
Dr a ilk zaman sorduğumda normal artık baskı artıyor demişti. Açılmayla ilgisi var mıdır bilmiyorum.

çok sağol gerçekten ben lansinoh kullanıyordum ama emme durumu olmayınca işe yarar mı bilmiyorum. ikisini de karşılaştırayım kardeşime de söyleyim o bebek her emişinde canı yanıyor.

benimkide 2 haftadır çok aşağıda dedi. kanala girmemiş ama çok yakın dedi onun kanala girmesi saatlik iş dedi. sancıyla bile girer hatta onu takma kafaya dedi. çok yakın olduğu için. o yüzden bizim son günümüzü dolduramayız diyoduk ama günler geçiyo bende ağrı sancı yok. sadece kasılmalarım var sık sık. ama ağrısız. buda rahmi doğuma hazırlıyormuş herhalde. oluyor mu sizde de?

Canim ayni dertten bende muzdaripim.dengesiz insanlar surekli arayip daha dogmadimi diyolar.aynen kotu dogum anilarini 100 kez dinledim.bunu yapanlarinda 3 cocugu faln var.madem zor o kadar nie 3 tane yaptin dicem.sabrediyorum.allah buyuk insallh hepimiz kolayca dogum yapariz

banada baskıdan dolayı demişti bir kere ama son zamanlarda arttı herhalde aşağı indikçe artıyor. açılmayla alakası yok belkide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…