benimkide 2 haftadır çok aşağıda dedi. kanala girmemiş ama çok yakın dedi onun kanala girmesi saatlik iş dedi. sancıyla bile girer hatta onu takma kafaya dedi. çok yakın olduğu için. o yüzden bizim son günümüzü dolduramayız diyoduk ama günler geçiyo bende ağrı sancı yok. sadece kasılmalarım var sık sık. ama ağrısız. buda rahmi doğuma hazırlıyormuş herhalde. oluyor mu sizde de?
çok sağol gerçekten ben lansinoh kullanıyordum ama emme durumu olmayınca işe yarar mı bilmiyorum. ikisini de karşılaştırayım kardeşime de söyleyim o bebek her emişinde canı yanıyor.
ben de de aynı sekılde yatakta dönünce ve ayağa kalkınca yaşlılar gibi canım yanarak kalkıyorum. ama dr.um pazartesi gittiğimde daha kanala girmemiş kanaldan bıraz uzak demişti. acaba yakınlaştı mı ki? yarın anlarım ..su 1-2 günden beri ben de de ağrısız hafif sancılar oluyor .. başka zaman ağrımız olsa dert ederiz şimdiyse azıcık bır ağrı oldu mu seviniyoruz :) doğum sancısına dönüşür mü acaba umuduyla :)
daha iyi işte. önemli olan sancıların olması.bend e yenı yenı ağrısız sancılar başladı. seviniyorum sancım oldukça :) :) ama kurbağa oturma ve sandalyeye ters otuma hareketlerı mantıklı ben de yapmaya çalışayım .önemli olan açılması için birşeyler yapmak. ben de intten cok araştırdım ve doğumu hızlandıran 7 durum vardı onları yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince bir de senın dedıklerını yapayım. ama cinselliği henüz yapmadık. dr.un çtı muayenesinden sonra canım çok yanınca biraz zor geliyor açıkçası.aynen sancı gelecekmi acaba şuramda ağrı mı var diye aklım hep orda :) ama bende pek ağrı olmadı sadece kasılmalarım sıklaştı. saatte bir kasılma oluyor nerdeyse ama ağrı yok. yada ağrı eşiğim yüksek diyorum. ben hiç yürüyemiyorum ama ya. çok zor geliyo dışarı çıkmak o yüzden evde hep hareketliyim çömelme hareketini çok yağıyorum. kurbağa oturuşu diyorlar o rahmi açıyormuş. bide sandalyeye ters oturcakmışsınız. onları yapmaya çalışıyorum işte.
bide nette hep araştırıyorum doğumu hızlandıran şeyler içinde ilk cinsel ilişki diyor. uygulayan var mı işe yarar mı acaba? benim kociş istemiyo kaçıyor bişey olcak diye zaten olsun diye yapıyoruz ya diyorum korkuyo
yanlıs hesaplama da yapmayız heralde anlamıyorumkı canım ben hamıle oldugumu 4 gun erken gebelık testlerı varya hassas olanla ogrenmıstım hatta 6 gun falan once gec dollenmede yok bende ama beklıyoruz demekkı daha tamamlanmadı ama neye gore ıste bı anlamadm gıttı:)
Insallah canim ya nolur dua edin bana
En hqfif kiyafetler idealdir. Benim dogum pijamalarim askili veincecikti.onlar bile fazla geldi. Corap giymedim..Ben de kalin koymustum hatt ne alaka polar falan koymustum ama emzirirken boncuk boncuk terliyo insan canim.
Allah bagislasin canim cok sevindim :) ben daha dogurmadim Allahim bizleride kavustursun insallah :) nasil oldu dogumunNe durumdasin canim?? Ben dogurdum :)))miniminnacik bi kizim var artik.. :))
Annemde bana kislik havlu pijama takimi almis :)En hqfif kiyafetler idealdir. Benim dogum pijamalarim askili veincecikti.onlar bile fazla geldi. Corap giymedim..)) hafiff.. cok sicak basiyor
Evet benımde hiç sancm yok karnım kasılıyo çok ondada canm hiç yanmıyo sadece çok yemek yersin şişerya karnın oyle hissedıyorum. Hiç sancmda agrımda olmadı buzamana kadarbenimkide 2 haftadır çok aşağıda dedi. kanala girmemiş ama çok yakın dedi onun kanala girmesi saatlik iş dedi. sancıyla bile girer hatta onu takma kafaya dedi. çok yakın olduğu için. o yüzden bizim son günümüzü dolduramayız diyoduk ama günler geçiyo bende ağrı sancı yok. sadece kasılmalarım var sık sık. ama ağrısız. buda rahmi doğuma hazırlıyormuş herhalde. oluyor mu sizde de?
Evet benımde hiç sancm yok karnım kasılıyo çok ondada canm hiç yanmıyo sadece çok yemek yersin şişerya karnın oyle hissedıyorum. Hiç sancmda agrımda olmadı buzamana kadar
bende korkuyorum yasaga gırmedık mı bız zaten hamılelık boyunca cok yaklasamadı sımdı tovbe yapma bsey:)aynen sancı gelecekmi acaba şuramda ağrı mı var diye aklım hep orda :) ama bende pek ağrı olmadı sadece kasılmalarım sıklaştı. saatte bir kasılma oluyor nerdeyse ama ağrı yok. yada ağrı eşiğim yüksek diyorum. ben hiç yürüyemiyorum ama ya. çok zor geliyo dışarı çıkmak o yüzden evde hep hareketliyim çömelme hareketini çok yağıyorum. kurbağa oturuşu diyorlar o rahmi açıyormuş. bide sandalyeye ters oturcakmışsınız. onları yapmaya çalışıyorum işte.
bide nette hep araştırıyorum doğumu hızlandıran şeyler içinde ilk cinsel ilişki diyor. uygulayan var mı işe yarar mı acaba? benim kociş istemiyo kaçıyor bişey olcak diye zaten olsun diye yapıyoruz ya diyorum korkuyo
38e gırınce hemen doguracam sanıyodum ondan beklemek zor gelıyo galıba:)Yanlış hesap olmasa da daha çok varmış ki senin. Kendini de etrafı da inandır gulum. Rahat hissedersin belki. Benim de daha var ama sanki son günlerim gibi. Çok ağrım var bacak içimde
ewet bugun kadın doğumcu bır arkadaşla konuştum o da aynı seyı sordu karnında sertleşme oluyor mu diye.. az kalmış o zaman dedi. gene de doğum olmadan içim rahat etmiyor.taş gibi oluyor karnın bir anda dimi. sanki bebek bi yere toplanıyormuş gibi. elini koyduğunda o tarafa sanki bebişin bi yeriymiş gibi eline birşey geliyor ama bütün karnım taş oluyor. bi zaman sonra bunlar ağrılı olmaya başlıcakmış. doğuma hazırlıyormuş kasları vücut öyle yazıyor nette. inşallah kendi sancımızla gitmek nasip olur hastaneye
bende korkuyorum yasaga gırmedık mı bız zaten hamılelık boyunca cok yaklasamadı sımdı tovbe yapma bsey:)
ewet bugun kadın doğumcu bır arkadaşla konuştum o da aynı seyı sordu karnında sertleşme oluyor mu diye.. az kalmış o zaman dedi. gene de doğum olmadan içim rahat etmiyor.
yasağa mı ben anlayamadımbende korkuyorum yasaga gırmedık mı bız zaten hamılelık boyunca cok yaklasamadı sımdı tovbe yapma bsey:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?