2014 Aralık Anneleri

ben de de aynı sekılde yatakta dönünce ve ayağa kalkınca yaşlılar gibi canım yanarak kalkıyorum. ama dr.um pazartesi gittiğimde daha kanala girmemiş kanaldan bıraz uzak demişti. acaba yakınlaştı mı ki? yarın anlarım ..su 1-2 günden beri ben de de ağrısız hafif sancılar oluyor .. başka zaman ağrımız olsa dert ederiz şimdiyse azıcık bır ağrı oldu mu seviniyoruz :) doğum sancısına dönüşür mü acaba umuduyla :)

çok sağol gerçekten ben lansinoh kullanıyordum ama emme durumu olmayınca işe yarar mı bilmiyorum. ikisini de karşılaştırayım kardeşime de söyleyim o bebek her emişinde canı yanıyor.

lansinoh u şimdi bende kullanıyorum ama emzirince yara olduğunda hiç işe yaramadı dedi arkadaşlar. bu krem tedavi amaçlı gibi birazda. hastanede daha zaten acımaya başlıyomuş göğüsler hemşireler hemen sudocremi sürmüş. bu çok iyi geliyo demilşler. bende aldım hastane çantasına attım onu.

aynen sancı gelecekmi acaba şuramda ağrı mı var diye aklım hep orda :) ama bende pek ağrı olmadı sadece kasılmalarım sıklaştı. saatte bir kasılma oluyor nerdeyse ama ağrı yok. yada ağrı eşiğim yüksek diyorum. ben hiç yürüyemiyorum ama ya. çok zor geliyo dışarı çıkmak o yüzden evde hep hareketliyim çömelme hareketini çok yağıyorum. kurbağa oturuşu diyorlar o rahmi açıyormuş. bide sandalyeye ters oturcakmışsınız. onları yapmaya çalışıyorum işte.

bide nette hep araştırıyorum doğumu hızlandıran şeyler içinde ilk cinsel ilişki diyor. uygulayan var mı işe yarar mı acaba? benim kociş istemiyo kaçıyor bişey olcak diye zaten olsun diye yapıyoruz ya diyorum korkuyo

daha iyi işte. önemli olan sancıların olması.bend e yenı yenı ağrısız sancılar başladı. seviniyorum sancım oldukça :) :) ama kurbağa oturma ve sandalyeye ters otuma hareketlerı mantıklı ben de yapmaya çalışayım .önemli olan açılması için birşeyler yapmak. ben de intten cok araştırdım ve doğumu hızlandıran 7 durum vardı onları yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince bir de senın dedıklerını yapayım. ama cinselliği henüz yapmadık. dr.un çtı muayenesinden sonra canım çok yanınca biraz zor geliyor açıkçası.

Yanlış hesap olmasa da daha çok varmış ki senin. Kendini de etrafı da inandır gulum. Rahat hissedersin belki. Benim de daha var ama sanki son günlerim gibi. Çok ağrım var bacak içimde

Evet benımde hiç sancm yok karnım kasılıyo çok ondada canm hiç yanmıyo sadece çok yemek yersin şişerya karnın oyle hissedıyorum. Hiç sancmda agrımda olmadı buzamana kadar

Evet benımde hiç sancm yok karnım kasılıyo çok ondada canm hiç yanmıyo sadece çok yemek yersin şişerya karnın oyle hissedıyorum. Hiç sancmda agrımda olmadı buzamana kadar

taş gibi oluyor karnın bir anda dimi. sanki bebek bi yere toplanıyormuş gibi. elini koyduğunda o tarafa sanki bebişin bi yeriymiş gibi eline birşey geliyor ama bütün karnım taş oluyor. bi zaman sonra bunlar ağrılı olmaya başlıcakmış. doğuma hazırlıyormuş kasları vücut öyle yazıyor nette. inşallah kendi sancımızla gitmek nasip olur hastaneye

bende korkuyorum yasaga gırmedık mı bız zaten hamılelık boyunca cok yaklasamadı sımdı tovbe yapma bsey:)

ewet bugun kadın doğumcu bır arkadaşla konuştum o da aynı seyı sordu karnında sertleşme oluyor mu diye.. az kalmış o zaman dedi. gene de doğum olmadan içim rahat etmiyor.

40 haftasi biten ve bitmeye bi kac gunu olan arkadaslar nasil daha zaman var ben anlamadim 40 hafta bitince 9 ay 10 gun bitmiyo mu sonrasi tehlikeli degil mi

karnımda şişkinlik hafiften var.bir de otururken kabızmış gibi hafiften altımda bir şey varmış gibi hissediorum aynı durum sizde de mi var?

ewet bugun kadın doğumcu bır arkadaşla konuştum o da aynı seyı sordu karnında sertleşme oluyor mu diye.. az kalmış o zaman dedi. gene de doğum olmadan içim rahat etmiyor.

Hadi ya sevindim şimdi. 2 3 gündür siklasti benim sertlesmeler. Bide bazen kasiklarimda adet ağrısı gibi ağrı oluyor ama geciyor bi süre sonra. Yaklasmistir inş ya. Sen ne zamana kadar bekliceksin cnm. Insallah kendi sancinla gidersin doguma. Bol bol dua et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…