2014 Aralık Anneleri

şimdilik pazartesi görünüyor. yarın dr.un yanına gideceğim tekrar. her Dr.a gitmemde bır merakla gidiyorum. ben dr.mu son anda değiştirdim. iyi bir dr. ama tıp merkezinde. annemler doğum sonrası sıkıntı olmasın diyorlar. kanaman olursa ya da bebekte bır sıkıntı olursa yoğun bakım ünitesi vs var mı diyorlar? tek tesellim diğer özel hastanelere yakın olmasa. eski hastanemdeki dr.ma da nedense hiç alışamadım. normal d. diye giderim sezeryanla çıkarım gibi geliyor. of hayırlısıyla sağ sağlim doğursam da kurtulsam ..

karnımda şişkinlik hafiften var.bir de otururken kabızmış gibi hafiften altımda bir şey varmış gibi hissediorum aynı durum sizde de mi var?
bende oluyo o dedıgın kanepede falan oturamıyorum heryerım sıs gıbı hıssedıyorum kılo cok almadım sadece top gıbı bı karnım var ona ragmen yuruyemıyorum bıle

40 haftasi biten ve bitmeye bi kac gunu olan arkadaslar nasil daha zaman var ben anlamadim 40 hafta bitince 9 ay 10 gun bitmiyo mu sonrasi tehlikeli degil mi
canım saglık bakanlıgı bebek ve anne için bir problem yoksa 41 haftaya kadar beklenebilir onayını vermiş. Doktorum öyle soyledı. Ama bız beklemeyız dedı

Allah bagislasin canim cok sevindim :) ben daha dogurmadim Allahim bizleride kavustursun insallah :) nasil oldu dogumun
cok enteresan oldu. )) ptesi gunu sanci yuzunden kontrole gittim. Saat 4 tu.. dr bi baktiii aaaa hemen doguma dedi. Suyumgelmek uzreydi. Daa 35 haftalimtik. Saat 18:15 te bebek dogmustuu. :)) epidural sezaryen. Kizim minnacik gorsen. 2,300 gr. Ama iyiyiz cook sukur

hanı ılk basta doktorlar dıyoduya kanaman falan yoksa 37 haftaya kadar ılıskıde skntı yok dıye nettende oyle okuyodum 37den sonra yasak dıye
evet onu ben de okudum da pazartesi alttan muayene olunca biraz uzağım .bır de alttan muayeneden sonra azar azar kanamalarım oluyor hala geçmedi. bazen pıhtı şeklinde de geliyor kan. herkes de benım gibi mi oluyor

Hayirlisi olsun arkadasim ya öyle kötü seyleri dusunmemeye çalış. Gerek kalmicak oyle seylere ihtiyacimiz Allahin izniyle

Hayirlisi olsun arkadasim ya öyle kötü seyleri dusunmemeye çalış. Gerek kalmicak oyle seylere ihtiyacimiz Allahin izniyle

tabii ben de öyle düşünüyorum da ailemin aklına geliyor. eskilerimizin bizdeki imkanları bile yoktu.ebeler benı doğurttu deyıp duruyorlar. bır de sıkıntılı bır durum olsa yakınlarda çok özel hastane var. Dr un verdiği güvenden dolayı da eski dr.ma gidemiyorum. nedense bir güvensızlık oluştu. ikisi de belkı aynı seylerı söylüyor ama farklı şekilde..

arkadaşlar öğleden sonra saat 5 gibi hafiften bir ağrı başladı ve kademe kademe artıyor bu ağrı.bebek yerleşiyor mu acaba doğum kanalına ya da doğum sancısının başlangıcı mıdır? aşağıya doğru bir baskı var

Mrb arkadaşlar ben de bugün özel hastaneye gittim kontrol için.doktor baktı bebek doğum kanalına girmemiş dedi hala girmesi gerekirdi dedi ve bebek kordonu boynuna dolanmış olabilir dedi bu yüzden inmemiş olabilir dedi.ve ultrasona bakınca dedi ki evet gerçekten kordonu dolanmış boynuna bir kere dedi.ben üzüldüm tabi üzülme dedi sezeryan olursun dedi.40 haftana kadar bekleyelim kordon düzelmezse sezeryan yaparız dedi ama bu saatten sonra yeri kısıtlı olduğu için düzelmesi zor dedi.ben normal doğum olmaz mı dedim oda olmaz demiyorum ama iki uç gün bekleyebiliriz sadece ve zor dedi ve suni sancı verir misiniz dedim sanci gelmezse hayır dedi.normal doğum çok istemiştim ama herşeyin hayırlısı tabi bebeği tehlikeye sokmak da istemiyorum.yalnız şöyle de bir durum var netten biraz araştırdım kordon dolanmasıyla normal doğum yapan çok varmış benim doktor direk sezeryan dedi.yarın devlette randevum var bakalım oradakiler ne diyecek?

Cnm bu kordon dolanmasiyla ilgili gecen hafta doktorumla konustum bende. benim bebekte boyle bir durum yok ama omuzundaydi kordonu ins dolamaz dedi. Bende normal olmuyomu o zaman dedim 1 kere dolanirsa normal dogum olur dedi yapariz dedi. Ama 2 kere dolanirsa o zaman tehlikeli olur o yuzden sezeryan olur dedi. Tek dolama varsa normal yapiyorlar

Yerlesirken artan bi agri olur mu bilmem hic duymadim cnm. Artan bi agriysa dogum sancısı olma ihtimali daha yüksek sanki. Saatleri duzenli mi.kontrol et. Belki yalanci sanci l arda olabilir

Tşk ederim cnm verdiğin bilgi için bana doktor direk zor bekleyemeyiz dedi.belki gene sezeryana dönecek doğum başka yerde yapsam da ama direk sezeryan demesiyle zaten tutumunu belli etti özelde devamlı gittiğim doktor.denemek bile istemiyor.suni sancı da vermiyor doğum başlamazsa.yarı yolda bırakacağını zaten tahmin ediyordum.yalnız şöyle bir durum var galiba kordon dolandığı için bebek kanala girmiyor benim.bide kordon kısaysa zaten hiç girmiycek.ben devlette normal doğum düşünsem suni sancı alsam da bebek aşağı inmeyeceği için sezeryana dönecek ama ben bunu göze alıcam gibi bebek tehlikeye girmezse.acaba kordon dolanınca sancı da gelmiyor acilma da olmuyor mu bunu bilmiyorum yarın devlet hastanesine sorcam.risklerini de sorcam bu durumun.

Yerlesirken artan bi agri olur mu bilmem hic duymadim cnm. Artan bi agriysa dogum sancısı olma ihtimali daha yüksek sanki. Saatleri duzenli mi.kontrol et. Belki yalanci sanci l arda olabilir
yani sancı devam ediyor ama arada azıcık geçiyor.tekrar başlıyor. tv de gördüğüm dayanılmaz bır ağrı değil ama adet sancısı gibi bazen de artıyor.bilemiyoruz ki doğum sancısı nasıl olur. uyutmayacak kadar çok bır ağrı değil. bir de dr pazartesi alttan muayene ettiğinden beri kahverengı kan geliyor bazen de sümüksü bir sıvı şeklinde geliyor. geçer diye düşündüm ara ara sümüksü kan tekrar geliyor. bır yarın olsun yarın randevu var Allahtan ne olduğunu anlarız. sancım olsun sancım olsun bir an evvel sağ sağlım doğsun derken şimdi de olayın içine girince gitgide artan sancıdan, doğumdan korkar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…