2014 Aralık Anneleri

ben senın yerinde olsam başka bır Dr.dan fikir alırdım. o da aynı yorumu yaparsa normal d. olsun diye diretme.önemli olan bebeğin sağlığı. ben bebeğim tersken dr.um beklemek istemedi , haftaya kadar dönmezse sezeyana alırız demıstı bn de o hafta gitmedim ama sonradan bebeğim dönmüştü. onu dinleseydim ... doğum yaptırmasan bıle başka Dr.a bu konuyu muhakkak danış.

Canim ben boyle kordon dolandi laflarina pek inanmiyorum cok sık duyuyorum cunku artik bencede baska doktora gorunmende fayda var insallah normal dogum icin hic bi sıkıntı yoktur

Cnm ben hatırlıyorum seni evet bebeğin dönmüştü ne güzel.insallah doğumun da istediğin gibi geçer.ben de normal doğum diye diretmeyi düşünmüyorum ama yarın bir devlet hastanesine görüneyim bakalım onlar ne diyecek ona göre yolumu çizicem.

Canim ben boyle kordon dolandi laflarina pek inanmiyorum cok sık duyuyorum cunku artik bencede baska doktora gorunmende fayda var insallah normal dogum icin hic bi sıkıntı yoktur
Cnm tşk ederim insallah bir sıkıntı olmaz derler yarın.keşke dediğin gibi olsa ama bana gösterdi kordonun dolandığı yeri yani o konuda yalan söylemez ama direk sezeryan dedi özel hastanelerin bu tutumu üzüyor insanı.yarın gideyim bakalım devlettekiler ne diyecek?

ewet ben de öyle yapmıştım aynı gün gittiğimde gene tersti 1 hafta sonra gidince dönmüştü. sancım gelinceye kadar beklemek istemiştim ama dr.um tüm olumsuzlukları saymıştı ..

Sanci gelmez diye bisey yoktur cnm tam bilmiyorum ama benim kuzenim kendi sancisiyla hastaneye gitti ama gittiginde kordon dolanmis deyip sezeryana aldilar kizi. Oncedenmi dolanmisti o sekilde sancisi geldi bilmiyorum ama bebek o durumdayken sancısı vardi

Kordon dolonmasini ultrasonda doktor gosterebiliyo kizlar eger doktorunuz böyle bisey vwr derse nasil dolanmis nerde diye sorun caktirmadan gostersin. Benim gecen hafta bebis kordonu omuzunda tutuyodu doktor ins dolamaz bo y nuna yaklastirmis dedi. Sonra kendi gosterdi. Kordonu yakinlastirip ona bisey yapiyo ultrasonda kordon ekranda kıpkırmızı oluyo nerden gectigini cok net gorebiliyosunuz. Oyle yapincq bende gordum omzunun ustunden geciyodu benimkininde. Gostermeseydi o sekilde anlamazdim bende. Dogru soyluyorsunuz bu yakinda bende cok duyuyorum bunu ya kordon dolandi yada bebek iri diye sezeryan yapiliyo.

Anladim canim yine de bi yolu vardir insallah Rabbim istedikten sonra hersey yoluna girer sıkma sen canını ha olurda olmazsa sezeryan olursa vardir onda da bi hayir sonunda melegine sagligiyla kavusmak var gerisi o kadar muhim degil

Evet canim mutlaka sorulmali gorulmesi lazim bi tanidik var soruyorum kordon dolanmis sezeryanla alindi diyo gordun mu ultrasonda diyorum yok gostermedi filan dedi o yuzden illaki oyle olupta gosteren doktorda vardir da cogu isin kolayinda oldugu icin bi kılıf uyduruyo ustaca

Sancılarımın arasındaki mesafe azaldı ama şiddeti dayanılmayacak gibi değil. Bana kalırsa bu şiddetle doğurmak zor gibi ama eşim durduramadı. Senin sancı eşiğin yüksek diyor. Bakalım bu sancıyla doğum olursa doğumda bir şey yok dicem. Bu arada bir kaç günden beri gelen kan dr. Muayenesinden değil nişanmış sanırım.Sağ sağlam doğurmam nasip olur inşallah

Ayy hadi insallah canimm benim arkadasin dogumda sancisi en fazla 64olmus. Illa cok siddetli olacak diye bisey demek ki. Neye benziyo bu sancilar bi anlatsana ya ben artik kendimdem suphe ediyorum anlamiyorum sanciyi kasilmayi

Canim naptin suan ne durumdasin

11 aralık perşembe saat 18 15 de dünya ya geldi bemim prensesim normal doğum yaptım çok şükür.herşey yolunda bebeğim sağlıklı bende iyiyim.ve cennetin kokusu şuan yanımda uyuyor bambaşka bi duygu bu.rabbim herkese yaşatsın

Günaydın kızlar,
Bugün günümüz tamamlandı ama kontrolde ne bir sancı ne de açıklık çıktı. Hatta öyle ki doktor bile şaşırdı. Bekleyeceğiz dedi, pazartesi tekrar gidicez. Suni sancı için bile en az 2 cm bi açılman olması gerekir dedi-.Gerildim çok, kayınvalidem de geldi doğum olacak diye, şimdi de erken geldim diyor ona da bozuldum. İnşallah hayırlısıyla doğar dua edin.

Günaydın annişler bişey sorucam.su gelmeden önce sancı azda olsa geliyomu. Yoksa agrısız sancısız dırek su gelîrmi. Dün eşimle konuşuyoduk. Hastane mesafesını onun îşten gelip beni nekadarda hastaneye yetiştirebilcegını falan. Çunku su gelince en az bekleme süresinde hastanede olunması gerekıyomuşya ondan sordum.

Ayy hadi insallah canimm benim arkadasin dogumda sancisi en fazla 64olmus. Illa cok siddetli olacak diye bisey demek ki. Neye benziyo bu sancilar bi anlatsana ya ben artik kendimdem suphe ediyorum anlamiyorum sanciyi kasilmayi
Doğum sancılarımmış ama dün geceki doğum sancısıymış.acile gittik açılma artmış suni istesem doğuracaktım bugun yarın doğurursun dedi.sancı başta az ama uzun sürüyor.sonra şiddeti artıyor ve gitgide kısalıyor.dünkü mesela dayanılabilirdi ama gitgide dayanılmaz oluyor.

ayy çok sevindim canım gözün aydın.. aynı gün doğururuz diyodun bende bişey yok daha :) nasıl oluyor sancılar. benimde dün akşamdan beri belim boşluk taraflarımdan başlıyor ağrı ara ara kasıklarıma ağrı giriyor ama şiddetlenmiyor inşallah az da olsa açılmam olur en azından suni için şansım olur. durumundan haberdar et bizide.. pazartesiden önce doğurursun inşallah hayırlısıyla..

nasilsiniz hanimlar biz kontrolden geldik bebegimiz haftasiyla uyumlu 651 gram olmus boyuda 31 kizim guzel gelisiyor dedi doktor cdimizide yapti darisi diger annelerin basina hepinizden hayirli haberler duyariz ins doktor kizin babaci dedi babaya bakiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…