2014 Aralık Anneleri

ayy cok sevındım nasılda heycanlandım sankı kendım doguruyorum hadı ıns normal olcak hayrlısıyla

ayy cok sevındım nasılda heycanlandım sankı kendım doguruyorum hadı ıns normal olcak hayrlısıyla
Çok sağol cnm sıkıntılı günlerin bn inmesine az kaldı inş... Ewet öyle görünüyor.hastane çalışanları da çok güleryüzlü.sadece dr yürü dedi bu sancıyla nasıl yürüyeceğim onu düşünüyorum

Allah yardimcin olsun canim kolay olur insallah
Çok sağol simdilik sancıları cekecez.tüm bekleyenlerin nir an evvel meleklerine kavuşmasını dilerimbnm de 3_4 gün önce acısız sancılar başladı.sonra yavaş yavaş adet savcısına benziyor ve gitgide ağrının şiddeti artıyor.asrın olunca açılma da oluyormuş zaten. Dr isteseydim suniyle alacaktı beni

canım nasiĺsin ne durumdasin cok takip edemedim ama benimkinede kanala girmemis durumdaydi ama dogum pozsyonundaydi.ebe sanciyla birlikte cönrlmemi derin nefesle ikinmami söylemisti.3 kerede mi ne zaten indi hemen asagi.ikinma önemli kizlar.agzininzdan nefes kacirmadan ikinin.çoook etkili

canım ben tam anlamadım. bu doğum sırasında mı yapılacak yoksa evde sancı olduğu zaman mı.

hadı hayırlısı demekkı sunıye gerek kalmadan kendı sancın gelecek ben olsam hemen doguruyum dıye sunı sancıyı kabul ederdım senden duydgum ıyı oldu ıns sancını evde cekıp bı anda dogurursun

Bnm dr kanala girdi girecek dedi. Yürümeye söyledi.Ama sancıyla pek yürüyemiyorum.bugün yada yarın doğururmuşum.bu sancıları çekmekte sıkıntılı uyuyamadım tüm gün..

Kendi sancini beklemekle en iyisini yapiyosun canim hakkinda hayirlisi insallah cok heycanli olmali kavusmana saatlerin kaldi amin insallah senin pesinede biz bekleyenler geliriz :)

likear ben senden beklıyodum ya 3 4 gune aklımdasın ıns senınde acılman bıan once tmamlar
Ben beceriksiz ciktim canim doguramiyorum bi türlü esiminde is seyehati var bu pazartesi gidecekti ertelendi pazartesine kadar olmazsa erteleyemiycek bu sefer onun stresindeyim galiba stresten sanci filan gelmiycek gibi

hadı hayırlısı demekkı sunıye gerek kalmadan kendı sancın gelecek ben olsam hemen doguruyum dıye sunı sancıyı kabul ederdım senden duydgum ıyı oldu ıns sancını evde cekıp bı anda dogurursun
Suni sancı nedense içime sinmiyor.tam açılmadan gidince de yürü de gel diyorlar. Evde sancımı çekiyorum.zaten hastane yakın.

Suni sancı nedense içime sinmiyor.tam açılmadan gidince de yürü de gel diyorlar. Evde sancımı çekiyorum.zaten hastane yakın.

Kizlar bebisle bir türlü vakit bulupta giremiyorum hala dogurmamis olanlar varsa Allah yardimciniz olsun tez vakitte kurtarsin.Kizlar yardiminiza ihtiyacim var gögüslerim artik yarildi resmen ucu ve meme arasinda koca yriklar var ve her emis sonrasi ici sari iltihap oluyo sanki karbonat ve her türlü kremi denedim yaglar vs.bugün de gögüs kalkani aldim ama her emzirmede agliyorum nolur bir care bilen varsa yardim etsin bu yariklar nasil gecer? Gögüs ucum kopmak üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…