- 1 Temmuz 2014
- 494
- 154
- 133
ayy cok sevındım nasılda heycanlandım sankı kendım doguruyorum hadı ıns normal olcak hayrlısıylaDoğum sancılarımmış 3,5-4 cm açılmış isteseydim suniyle doğurtacaktı kendi sancımı bekleyin dedim.yürümen gerek dedi.bugün yarın doğurursun dedi.geceleyinki sancılar sancı değilmiş gitgide şiddeti artıyor.
Çok sağol cnm sıkıntılı günlerin bn inmesine az kaldı inş... Ewet öyle görünüyor.hastane çalışanları da çok güleryüzlü.sadece dr yürü dedi bu sancıyla nasıl yürüyeceğim onu düşünüyorumayy cok sevındım nasılda heycanlandım sankı kendım doguruyorum hadı ıns normal olcak hayrlısıyla
Çok sağol simdilik sancıları cekecez.tüm bekleyenlerin nir an evvel meleklerine kavuşmasını dilerimAllah yardimcin olsun canim kolay olur insallah
Çok sağol simdilik sancıları cekecez.tüm bekleyenlerin nir an evvel meleklerine kavuşmasını dilerimbnm de 3_4 gün önce acısız sancılar başladı.sonra yavaş yavaş adet savcısına benziyor ve gitgide ağrının şiddeti artıyor.asrın olunca açılma da oluyormuş zaten. Dr isteseydim suniyle alacaktı beniAllah yardimcin olsun canim kolay olur insallah
canım nasiĺsin ne durumdasin cok takip edemedim ama benimkinede kanala girmemis durumdaydi ama dogum pozsyonundaydi.ebe sanciyla birlikte cönrlmemi derin nefesle ikinmami söylemisti.3 kerede mi ne zaten indi hemen asagi.ikinma önemli kizlar.agzininzdan nefes kacirmadan ikinin.çoook etkiligözün aydın .dilerim biz de aynı şekilde kurtuluruz. bugun dediğim yeni Dr.a gittim. çok memnun kaldım. önceki dr. um suni sancıyla kanaloa girer mi dediğimde '' sancıyla kanala girenler de oluyor '' şeklinde net olmayan bir cvp vermişti. sezeryanınn önünü mü açmaya mı çalışıyordu anlamadım. aynı soruyu bu Dr.a sorduğumda çatın iyi olduğunda tabiiki normal doğum olur diye kesin bir cvp verdi. ve ilk cuma gunu muhakkak suni sancı alman gerekir dedi. ben de geç gebelik durumunu söyledim bilgilerime bakınca en fazla pazartesi olabilir dedi ve çok yürümen gerekir dedi. 1 hafta az bir zaman değil. doğum yapmam gereken zamandan 10 gün sonra. ama bir şey soracağım arkadaşlar. bebeğin kanaşla girip girmemiş olduğunu alttan baktı biraz uzak dedi. ve o andan sonra azar azar kanamalarım oluyor. hafif kahverengi . normal mi sizce? aynı şeyi yaşayan başka arkadaşlar var mı?
canım nasiĺsin ne durumdasin cok takip edemedim ama benimkinede kanala girmemis durumdaydi ama dogum pozsyonundaydi.ebe sanciyla birlikte cönrlmemi derin nefesle ikinmami söylemisti.3 kerede mi ne zaten indi hemen asagi.ikinma önemli kizlar.agzininzdan nefes kacirmadan ikinin.çoook etkili
hadı hayırlısı demekkı sunıye gerek kalmadan kendı sancın gelecek ben olsam hemen doguruyum dıye sunı sancıyı kabul ederdım senden duydgum ıyı oldu ıns sancını evde cekıp bı anda dogurursunÇok sağol simdilik sancıları cekecez.tüm bekleyenlerin nir an evvel meleklerine kavuşmasını dilerimbnm de 3_4 gün önce acısız sancılar başladı.sonra yavaş yavaş adet savcısına benziyor ve gitgide ağrının şiddeti artıyor.asrın olunca açılma da oluyormuş zaten. Dr isteseydim suniyle alacaktı beni
Bnm dr kanala girdi girecek dedi. Yürümeye söyledi.Ama sancıyla pek yürüyemiyorum.bugün yada yarın doğururmuşum.bu sancıları çekmekte sıkıntılı uyuyamadım tüm gün..canım nasiĺsin ne durumdasin cok takip edemedim ama benimkinede kanala girmemis durumdaydi ama dogum pozsyonundaydi.ebe sanciyla birlikte cönrlmemi derin nefesle ikinmami söylemisti.3 kerede mi ne zaten indi hemen asagi.ikinma önemli kizlar.agzininzdan nefes kacirmadan ikinin.çoook etkili
Kendi sancini beklemekle en iyisini yapiyosun canim hakkinda hayirlisi insallah cok heycanli olmali kavusmana saatlerin kaldi amin insallah senin pesinede biz bekleyenler geliriz :)Çok sağol simdilik sancıları cekecez.tüm bekleyenlerin nir an evvel meleklerine kavuşmasını dilerimbnm de 3_4 gün önce acısız sancılar başladı.sonra yavaş yavaş adet savcısına benziyor ve gitgide ağrının şiddeti artıyor.asrın olunca açılma da oluyormuş zaten. Dr isteseydim suniyle alacaktı beni
Bugun doktorda alttan muayene olduysan nisan degil canim 1 hafta once bende de oldu muayeneden sonrakizlar demin camasirima baktigimda putur putur kahvemi koyu sarimi bi akinti vardi bu nisan mi
yok canim hic olmado daha muyane.heran dogurabilirsin demisti pztBugun doktorda alttan muayene olduysan nisan degil canim 1 hafta once bende de oldu muayeneden sonra
Ben beceriksiz ciktim canim doguramiyorum bi türlü esiminde is seyehati var bu pazartesi gidecekti ertelendi pazartesine kadar olmazsa erteleyemiycek bu sefer onun stresindeyim galiba stresten sanci filan gelmiycek gibilikear ben senden beklıyodum ya 3 4 gune aklımdasın ıns senınde acılman bıan once tmamlar
Suni sancı nedense içime sinmiyor.tam açılmadan gidince de yürü de gel diyorlar. Evde sancımı çekiyorum.zaten hastane yakın.hadı hayırlısı demekkı sunıye gerek kalmadan kendı sancın gelecek ben olsam hemen doguruyum dıye sunı sancıyı kabul ederdım senden duydgum ıyı oldu ıns sancını evde cekıp bı anda dogurursun
O zaman hayirlisiyla bi kac gunun var insallah belkide bugun hadi bakalim :)yok canim hic olmado daha muyane.heran dogurabilirsin demisti pzt
Suni sancı nedense içime sinmiyor.tam açılmadan gidince de yürü de gel diyorlar. Evde sancımı çekiyorum.zaten hastane yakın.hadı hayırlısı demekkı sunıye gerek kalmadan kendı sancın gelecek ben olsam hemen doguruyum dıye sunı sancıyı kabul ederdım senden duydgum ıyı oldu ıns sancını evde cekıp bı anda dogurursun
Eğer dr alttan muayene etmediyse evetkizlar demin camasirima baktigimda putur putur kahvemi koyu sarimi bi akinti vardi bu nisan mi
Canim senin su an kac hafta gorunuyo tam olarak 40i gectin miSuni sancı nedense içime sinmiyor.tam açılmadan gidince de yürü de gel diyorlar. Evde sancımı çekiyorum.zaten hastane yakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?