Beoantol anestol fucidin bu üç kremi karıştırıp kullanıyorum ben tavsiye ederimKizlar bebisle bir türlü vakit bulupta giremiyorum hala dogurmamis olanlar varsa Allah yardimciniz olsun tez vakitte kurtarsin.Kizlar yardiminiza ihtiyacim var gögüslerim artik yarildi resmen ucu ve meme arasinda koca yriklar var ve her emis sonrasi ici sari iltihap oluyo sanki karbonat ve her türlü kremi denedim yaglar vs.bugün de gögüs kalkani aldim ama her emzirmede agliyorum nolur bir care bilen varsa yardim etsin bu yariklar nasil gecer? Gögüs ucum kopmak üzere
Canimmm allah yardimcin olsun.hayirlisiyla atlat insallh.dualarimiz seninle.dogumun olunca detayli anlat canim.bizde cok heycanliyiz cok az kaldiDoğum sancılarımmış 3,5-4 cm açılmış isteseydim suniyle doğurtacaktı kendi sancımı bekleyin dedim.yürümen gerek dedi.bugün yarın doğurursun dedi.geceleyinki sancılar sancı değilmiş gitgide şiddeti artıyor.
Canim arkadaslardan duydugum sogan.. soganin basini kesip stunu surebilirsin yada 4e bolup ocakta biraz isitip gogsune bsabilirsin ikisinide deneyip care olan arkadaslar var. Bide kantaron yagini soyledilerKizlar bebisle bir türlü vakit bulupta giremiyorum hala dogurmamis olanlar varsa Allah yardimciniz olsun tez vakitte kurtarsin.Kizlar yardiminiza ihtiyacim var gögüslerim artik yarildi resmen ucu ve meme arasinda koca yriklar var ve her emis sonrasi ici sari iltihap oluyo sanki karbonat ve her türlü kremi denedim yaglar vs.bugün de gögüs kalkani aldim ama her emzirmede agliyorum nolur bir care bilen varsa yardim etsin bu yariklar nasil gecer? Gögüs ucum kopmak üzere
eet 20günlük oldu bgn Yusufumsizinle aynı gün doğum yapıcakmısız. doğum yaptınız mı siz?
Cnm emzirirken siliyorum herhalde di mi bepanthol pisik icin bebege mi sürdugümüzden?Beoantol anestol fucidin bu üç kremi karıştırıp kullanıyorum ben tavsiye ederim
cnm sogan ilk emzirmeden önce sürersen yara olmaz demislerdi sonra sürünce ise yarar mi acaba yariklarim yara olsa belki gecicek ama resmen yarikCanim arkadaslardan duydugum sogan.. soganin basini kesip stunu surebilirsin yada 4e bolup ocakta biraz isitip gogsune bsabilirsin ikisinide deneyip care olan arkadaslar var. Bide kantaron yagini soylediler
Bi arkadasimin da öyleydi. Meme ucu kopacaktı nerdeyse. Bi ara sagip biberonla verdi. Ama sonrasında devam etti yine emzirmeye, şükürCnm emzirirken siliyorum herhalde di mi bepanthol pisik icin bebege mi sürdugümüzden?
cnm sogan ilk emzirmeden önce sürersen yara olmaz demislerdi sonra sürünce ise yarar mi acaba yariklarim yara olsa belki gecicek ama resmen yarik
anneysen Allah yardimcimiz olsun
ins cnm hamile olan arkadaslar dua edin sizin duaniz kabul olur Allah'in izniyle emziremiycem diye cok korkuyorum.Gece eme eme cok fena oluyo 1 kere mama veriyorum acaba iyi mi yapiyorum bazi doktor ver diyo kimi verme diyoDoğum yapan ve emzirme sıkıntısı çeken tüm arkadaşlar şifa versin Rabbim. Sakin pes etmeyin. İnsaAllah yaralarınız da iyileşir amin
Canim bana soyleyenler hep dogumdan sonra emzirirken yara olup kullananlar. Kremler ise yaramadi sogan iyi geldi dedilerCnm emzirirum herhalde di mi bepanthol pisik icin bebege mi sürdugümüzden?
cnm sogan ilk emzirmeden önce sürersen yara olmaz demislerdi sonra sürünce ise yarar mi acaba yariklarim yara olsa belki gecicek ama resmen yarik
Evet canm emzirirken soğuk suyla yikamak gerekiyor ama çok yağlı kremler değil suyla selpak islatip siliyorum ben emzirmeden önceCnm emzirirken siliyorum herhalde di mi bepanthol pisik icin bebege mi sürdugümüzden?
Kizlar bn egile kalka temizlik yaptim ertesi gün dogurdum acilmam baslamis 38+4tüm. Dogurmak isteyenler bol hareket:)
Canim ben hepinize cok dua ediyorum sizde bana edin benim su an karnimin icinde tarif.edemedigim bise var sanci gibi agri gibi ama kasiklarimda belimde bise yok bu ne anlama geliyo biliyomusunuz dogum sancisimi acaba yardim edin.Burda olan arkadaşlar ya hamile ya lohusa, inşaAllah kabul olur dualarinız. Dün bacak ici ağrımdan, bugün belimin ağrısından oturup kalkamıyorum. Kayinvalidem erkek belden vurur. Belki doğum sancıcısıdır diyor ama doğum sancisi gelse nasıl yapicam bilmiyorum. Zaten devamlı bi ağrı. Ara ara gelmiyor. Dokuz ay boyunca kabızlık çekmemiştim. Bugünse tuvaletten çıkamadım. Belimi incittim heralde zorlaninca. Bel fıtığı da var zaten. Velhasil dualarınızı beklerim
Canim once kafani rahat tut korkma gerilme o zamanda sutun kacar Allah korusun pes etme gogsunun kahverengi kisminin bebegin tamamen agzina aldigina emin ol emzirme bitince de gogsunde islaklik olmasin iyice kurula insallah duzelir mamayi da ben tavsiye etmiyorum ama sen bilirsin canimins cnm hamile olan arkadaslar dua edin sizin duaniz kabul olur Allah'in izniyle emziremiycem diye cok korkuyorum.Gece eme eme cok fena oluyo 1 kere mama veriyorum acaba iyi mi yapiyorum bazi doktor ver diyo kimi verme diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?