2014 Aralık Anneleri

Beoantol anestol fucidin bu üç kremi karıştırıp kullanıyorum ben tavsiye ederim

Canimmm allah yardimcin olsun.hayirlisiyla atlat insallh.dualarimiz seninle.dogumun olunca detayli anlat canim.bizde cok heycanliyiz cok az kaldi

Canim arkadaslardan duydugum sogan.. soganin basini kesip stunu surebilirsin yada 4e bolup ocakta biraz isitip gogsune bsabilirsin ikisinide deneyip care olan arkadaslar var. Bide kantaron yagini soylediler

chocolate88 aynıyız cnm bende ağlıyorum emzirirken annelik ne zormuş kremler yalan dolan 1 hafta oldu benimde kanıyor hep sabredicez mecburen.. allah yardımcımız olsun

Doğum yapan ve emzirme sıkıntısı çeken tüm arkadaşlar şifa versin Rabbim. Sakin pes etmeyin. İnsaAllah yaralarınız da iyileşir amin

Beoantol anestol fucidin bu üç kremi karıştırıp kullanıyorum ben tavsiye ederim
Cnm emzirirken siliyorum herhalde di mi bepanthol pisik icin bebege mi sürdugümüzden?

Canim arkadaslardan duydugum sogan.. soganin basini kesip stunu surebilirsin yada 4e bolup ocakta biraz isitip gogsune bsabilirsin ikisinide deneyip care olan arkadaslar var. Bide kantaron yagini soylediler
cnm sogan ilk emzirmeden önce sürersen yara olmaz demislerdi sonra sürünce ise yarar mi acaba yariklarim yara olsa belki gecicek ama resmen yarik

anneysen Allah yardimcimiz olsun

feryal82d bugün aklımdaydın. Belki de bugün gider dedim. ALLAH yardımcın olsun. Kendi sancinla normal doğum olarak ikerlemesine sevindim. Ama nacizane tavsiyelerim olacak. Sanci aralarında mümkün olduğunca dinlen. Uyumaya çalış. İlk doğumlar uzun sürebiliyor. Metanetini kaybetmezsin insaAllah. Her dalga gelişinde nefesine odaklanıp zaman geçirmeye çalış. Yerinde olsam açılma 8 cm civarı olana kadar ıkınmam. Bana ebe şancı gelince ikin dedi. 4 cm de başladım. Doğumdan sonra hemoroid çok zor oldu. Benim de günüm doluyor gözüküyor. Yarın doktora gidicem insaAllah

Son düzenleme:
Bi arkadasimin da öyleydi. Meme ucu kopacaktı nerdeyse. Bi ara sagip biberonla verdi. Ama sonrasında devam etti yine emzirmeye, şükür

Burda olan arkadaşlar ya hamile ya lohusa, inşaAllah kabul olur dualarinız. Dün bacak ici ağrımdan, bugün belimin ağrısından oturup kalkamıyorum. Kayinvalidem erkek belden vurur. Belki doğum sancıcısıdır diyor ama doğum sancisi gelse nasıl yapicam bilmiyorum. Zaten devamlı bi ağrı. Ara ara gelmiyor. Dokuz ay boyunca kabızlık çekmemiştim. Bugünse tuvaletten çıkamadım. Belimi incittim heralde zorlaninca. Bel fıtığı da var zaten. Velhasil dualarınızı beklerim

Doğum yapan ve emzirme sıkıntısı çeken tüm arkadaşlar şifa versin Rabbim. Sakin pes etmeyin. İnsaAllah yaralarınız da iyileşir amin
ins cnm hamile olan arkadaslar dua edin sizin duaniz kabul olur Allah'in izniyle emziremiycem diye cok korkuyorum.Gece eme eme cok fena oluyo 1 kere mama veriyorum acaba iyi mi yapiyorum bazi doktor ver diyo kimi verme diyo

Ben aciden sagamiyorum da 1 dk filan bekliyom sütde yok.Burda bebedor pompa vardi bitek onla yapamiyorum.Bebek emerken geliyo bazen boguluyo gibi oluyo hatta ama sagamiyorum napcam bn

Canim bana soyleyenler hep dogumdan sonra emzirirken yara olup kullananlar. Kremler ise yaramadi sogan iyi geldi dediler

Kizlar bn egile kalka temizlik yaptim ertesi gün dogurdum acilmam baslamis 38+4tüm. Dogurmak isteyenler bol hareket:)

Evet canm emzirirken soğuk suyla yikamak gerekiyor ama çok yağlı kremler değil suyla selpak islatip siliyorum ben emzirmeden önce
Bebek pisik kremi olan bepantol

Kizlar bn egile kalka temizlik yaptim ertesi gün dogurdum acilmam baslamis 38+4tüm. Dogurmak isteyenler bol hareket:)

Ah ya hareket bende de işe yarasa keşke hergün 4 kat merdiven inip çıkıyorun, 1 dakika yerimde durmuyorum, yapmadığım iş yok ama 40 hafta doldu bugün ve 1 cm bile açılmam yok. Bu kadar harekete açılmıyorsa nasıl açılacak bilmiyorum

Canim ben hepinize cok dua ediyorum sizde bana edin benim su an karnimin icinde tarif.edemedigim bise var sanci gibi agri gibi ama kasiklarimda belimde bise yok bu ne anlama geliyo biliyomusunuz dogum sancisimi acaba yardim edin.

ins cnm hamile olan arkadaslar dua edin sizin duaniz kabul olur Allah'in izniyle emziremiycem diye cok korkuyorum.Gece eme eme cok fena oluyo 1 kere mama veriyorum acaba iyi mi yapiyorum bazi doktor ver diyo kimi verme diyo
Canim once kafani rahat tut korkma gerilme o zamanda sutun kacar Allah korusun pes etme gogsunun kahverengi kisminin bebegin tamamen agzina aldigina emin ol emzirme bitince de gogsunde islaklik olmasin iyice kurula insallah duzelir mamayi da ben tavsiye etmiyorum ama sen bilirsin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…