2014 Aralık Anneleri

Canim ben gittim bugun ilk aşımızi vurulduk kilo ve boya bakti massalah bizim tosuncuk 5 kg olmus. Beslenmesi gayet iyi demekki gelisimi gayet güzel dedi, soydu ve vücuduna bakti. vücudunda baya azalma var dedi, bende gozlerini sordum, gozlerinin ici cok sari dedim sariilik vücutta asagidan yukariya gecmeye baslar endise etcek bisey yok testede gerek yok bir ay sonra kalca cikigi testine gelin dedi baskada bisey demedi. Mama vermiyorum ben veriyimmi diye sordum kesinlikle hayir sutun yeter dedi. Bu arada bizimde her bezimiz kakali gunde 10.dan fazla bez degistiorum. Bide emdigini kusuyor gunde bes altı postada üst baş degistiriyoruz malesef sizinkilerde kusuyormu gaz cikaramama gibi problemimiz var dr gazini cikartmassa kusar normal dedi.

norml cnm kusması doydugununda bi işaretymiş . Gazınıda çıkartmaya çaliş sık sık

benimde kızım geldi çok şükür 13 aralık 19:45 de sabah 11 de suni sancı vermeye başladılar sonra elde olmayan bazı sebeplerle ( doğum yapmamış olanlar var anlatmıyım ) :) zorunlu sezaryen e girdim. ikimiz de iyiyiz çok şükür. doğum yapmış olanlara hayırlı uğurlu olsun. yapacak olanlara Allahım kolaylık versin inşallah.

Kizlar bugun benimde gunum.doldu bakalim ne olacak. Ama size bir sorum.olacak 1 haftadir her tuvalaetime gittigimde vajinama bicak saplaniyor. Sizce ne olabilir..sizede oyke oliyirmuydu

Kizlar bugun benimde gunum.doldu bakalim ne olacak. Ama size bir sorum.olacak 1 haftadir her tuvalaetime gittigimde vajinama bicak saplaniyor. Sizce ne olabilir..sizede oyke oliyirmuydu
Kontrole gittin mi canım doktor ne diyor. Vajinada batma hissi 1 haftadır falan hep oluyor bende ama kendiliğinden geçiyor

Masallah cnm bebisine. Gazini cikar muhakkak. Gaz baski yapar mide de ondan kusar. Onzunda sivazla orda cikarmazsa yuzustu yatir orda sivazla 2 3 dk sonra tekrar omzuna al sivazla arada pit pit vur. O gaz bagirsaklara inerse daha buyuk sikintk

Masallah cnm bebisine. Gazini cikar muhakkak. Gaz baski yapar mide de ondan kusar. Onzunda sivazla orda cikarmazsa yuzustu yatir orda sivazla 2 3 dk sonra tekrar omzuna al sivazla arada pit pit vur. O gaz bagirsaklara inerse daha buyuk sikintk
Omzuma alip sivazliyorum evin icinde dort donuyoruz inanki ama gık demiyor bide senin dediğin gibi deniyim yüzustu yatirarak bide kusma normal bir kusma degil bildigin fiskirtiyor ne ustbas ne battaniye hicbirsey birakmiyor neyse sagol cnm..

Allah bağışlasin beb işini. Kızın kaç yaşında bebeğe uyum sağladı mi benim oğlum dört yaşında ve biraz xorlaniyorum
Omzuma alip sivazliyorum evin icinde dort donuyoruz inanki ama gık demiyor bide senin dediğin gibi deniyim yüzustu yatirarak bide kusma normal bir kusma degil bildigin fiskirtiyor ne ustbas ne battaniye hicbirsey birakmiyor neyse sagol cnm..

Canım benim bebegim de kusuyordu sonra şunu öğrendim emzirdim ten sonra 25 dk bebeği dik tutmak yatirmamak gerekiyormuş. Emzirdim ten sonra omzuna alıyorum 25 dk ufak ufak vuruyorum omzunda uyutuyorum bu sırada midesi bana dediğinde işini sütü sindirimi kolaylaştırıyor. Hakikaten ise yaradı 2 çocukla biraz zor oluyor ama sonrasında bebek huzurla uyuyor

25 dk ya kolkanatmi dayanir ...
Kollarimim cani kalmadi...
kendimi.toplayamadim bi turlu sac bas biyerde evin hali dersen öyle uykum var surekli

aynen omuzda uyuyunca sonra derin uykuya geciyo zaten, ama 25 dk cok uzunmuş gercekten canim ya kollarim ilk zamanlar cok fenaydida 10günde alisti heralde artik.ay Allah yardimcimiz olsunnn

25 dk ya kolkanatmi dayanir ...
Kollarimim cani kalmadi...
kendimi.toplayamadim bi turlu sac bas biyerde evin hali dersen öyle uykum var surekli
sorma canim bende kendimi salmamya cok direniyorum amma velakin tuvalete gidemicem nerdeyse, ev isini birak suratima bakmiyom aynada.yalnizim gündüzleri.zaten oğlum cok yoruyo o uyurken uyuma derdndeym.bugun tek basima banyo yaptirdim.valla dikisler zorladi sanki biraz.nolcak böyle bilmiyorum

55$$
Allah bağışlasin beb işini. Kızın kaç yaşında bebeğe uyum sağladı mi benim oğlum dört yaşında ve biraz xorlaniyorum
Allah razi olsun canım. Kızımın 4 yaşını doldurmasına 3 ay kaldı. Birileri geldiğinde sorun oluyor genelde. Benim karDsim diye sahipleniyo bayağı. Şu an pek problem yaşamayız sanırım annem yanımda. Eşim ve kayinvalidemler de ara ara burdalar. Onlar olunca oyalaniyor ama tek başımıza kalınca ne yaparız bilmiyorum.
N Neshve canimcim haayirli olsun bu arada.dogum hikayeni okudum.tam istedigin gibi olmus ne güzel. A Asyazeynepim senn dw gözun aydon canim.Dogym yapicaklara da Allah yardimciniz olsun insallahhh
Allah razı olsun canım. Allaha ne kadar şükretsem az. Ben tuvalete çıkamıyorum ya dikişlerim acicak diye. karnım da hala mor bastirdiklari icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…