2014 Aralık Anneleri

Devamlı emip devamlı gaz çıkarmak gerektiğinden sırt ağrısı da bayağı oluyor haliyle. Bugün kayinbabam bir gaz damlası aldı eczaneden. Herkese tavsiye ederim bio gai miydi adı öyle bisey, zinco istemiştim eczacıyla telde konusurken. Onu vermiş

Omzuma alip sivazliyorum evin icinde dort donuyoruz inanki ama gık demiyor bide senin dediğin gibi deniyim yüzustu yatirarak bide kusma normal bir kusma degil bildigin fiskirtiyor ne ustbas ne battaniye hicbirsey birakmiyor neyse sagol cnm..
Turp ye canim senin icinde bebegin icinde gaz yapar bn yiyorum daha emzirmeden kaldirinca cikariyor gazini

Gaz problemi yasayanlar metsil diye bi damla var hastanedeyken gece bebegime damlattilar tamamen bitkisel bi ilac hemen gazini cikariyo cokta rahatliyo rahat uyuyo.. denemek isterseniz tavsiye ederim

Bio gai oglumda kullandım ben ama onu verince iyice huzursuzlaniyordu

25 dk ya kolkanatmi dayanir ...
Kollarimim cani kalmadi...
kendimi.toplayamadim bi turlu sac bas biyerde evin hali dersen öyle uykum var surekli
Benim bebegim erken doğduğu için ufak bu nedenle çok ağrı yapamıyorum ama kilo alınca ne olur bilmiyorum.ev desen aynı banyo bile yapamıyorum böyle kendimi kötü hissediyorum sonra diyorum bugünler geçecek bir zaman sonra istesek de onlar durmaya kulakta. Oğlum dört yaşında artık sevdirmiyor kendini bebekken hiç inmedi kucağımdan geçen oturdum ağladım hiç bir şeye yetişemiyorum diye sonra düşündüm Rabbim affettsin yerimde olmayı isteyen bunca kadın varken Rabbim bana iki çocuk vermiş varsın ev Batsın napalim

Omzuma alip sivazliyorum evin icinde dort donuyoruz inanki ama gık demiyor bide senin dediğin gibi deniyim yüzustu yatirarak bide kusma normal bir kusma degil bildigin fiskirtiyor ne ustbas ne battaniye hicbirsey birakmiyor neyse sagol cnm..
Fazla geliyo demekki. 2 memeyi birden veriyosan meme arasinda gecis yaparkende gazini cikar. Bide yuz ustu yatirirkende dikkat et mideye yuklenmesin bebis ozamands kusar

25 dk ya kolkanatmi dayanir ...
Kollarimim cani kalmadi...
kendimi.toplayamadim bi turlu sac bas biyerde evin hali dersen öyle uykum var surekli

Cnm bende ilk 15 gun falan oyleydim kadinligimj unuttum resmen hic bisey yapamiyodum varsa yoksa bebis. Sacimi bile tarayamiyordum dusun. Ama sonra gecti. Kendime eve vakit ayirmayi ogrendim bebisle birbirimize alistikca tanidikca onunla yasamayi ogrendikcd hersey rayina oturuyo. Sende smdilik cok kasma. Bebek uyurken hep sende uyu iyice dinlen dikislerin buna ihtiyaci var. Ben o hatayi yaptim ödem oldu dikisler hic dinlenmedim.

canim bende baya korkmustum ama öyle korkulck bisi yokmus anladimdr dupbalac diye barsak rahtlatici bi şurup yazmisti, bide ben hep corba içtim ilk 5gün ekmek tahiili 1dilim.5.gün tuvalete ciktm.şurup işe yariyo heralde.bide şunu farkttm 11gün oldu kücüj abdestimin oldugunu anlayamiyorum, his yok yani nedense anlmadim vllaa

valla haklisin canim.dikisler dinlenmek istiyo.sen 15 güne toparladin yani masallah.bn daha yetemiyotum bisiye.sade bebiş

valla haklisin canim.dikisler dinlenmek istiyo.sen 15 güne toparladin yani masallah.bn daha yetemiyotum bisiye.sade bebiş

Yok daha tam degil aklim basima yeni geldi her firsatta dinleniyorum. Yavas yavas yapiyorum ev isini. Dusun 20 gundur 1 kere supurdum evi:) aman lohusayim ben bağanee:)) walla sende kndine dikkat et yipratma kimsenin umurunda olmayz kendimizi dusunmezsek

Bebek reflü su olabilir bir dr gösterin

Kızlar meleğime kavuştum. Biraz zor oldu ama ikimiz de iyiyiz çok şükür. Sabah 1 cm açılmayla geldim, suni sancıya bailadık 8 saatte 1,5 cm oldu ancak. Ama doğum yapmayanlar korkmasın çünkü istisnai bir durum dedi doktorum. Çok sertmiş rahim, hiç izin vermemiş. Sonra suyumu patlattı, bakalım suda sorun ypksa biraz daha bekleriz dedi. Ama su biraz yeşile dönmüştü ve risk alamam dedi sezaryene aldı. Epidural oldu, kızımın sesini duydum kokladım. Kakasını yapmıştı ama yeni yapmıştı Allah'tan, sıkıntı olmadı şükür.
Şimdi emzirmeyle uğraşıyoruz.
Alıntı yapamadım, kusura bakmayın eve geçince yazacağım tek tek. Hikayemi de yazacağım.
Şimdilik hoşçakalın :)

Turp ye canim senin icinde bebegin icinde gaz yapar bn yiyorum daha emzirmeden kaldirinca cikariyor gazini
Canim benim bildigim kadariyla gaz yapan gida ve yiyeceklerden uzak durmaliyiz, turpta bunlardan biri, bide bu gaz problemi erkek cocuklarda daha cok oluyormus kizimda hic boyle sorun yasamamistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…