Devamlı emip devamlı gaz çıkarmak gerektiğinden sırt ağrısı da bayağı oluyor haliyle. Bugün kayinbabam bir gaz damlası aldı eczaneden. Herkese tavsiye ederim bio gai miydi adı öyle bisey, zinco istemiştim eczacıyla telde konusurken. Onu vermişCanım benim bebegim de kusuyordu sonra şunu öğrendim emzirdim ten sonra 25 dk bebeği dik tutmak yatirmamak gerekiyormuş. Emzirdim ten sonra omzuna alıyorum 25 dk ufak ufak vuruyorum omzunda uyutuyorum bu sırada midesi bana dediğinde işini sütü sindirimi kolaylaştırıyor. Hakikaten ise yaradı 2 çocukla biraz zor oluyor ama sonrasında bebek huzurla uyuyor
galıba oyle olcak:) 40+3 olduk ama tık yok ıns yılbasından sonra olsunda yas problemı yasamasın barı bu kadar bekledı 2015 cocugu olsun belkı ılk doguran ben olurum ceyrek altını kaparız bebsle:)ocak annesimi olcn acaba :)
Turp ye canim senin icinde bebegin icinde gaz yapar bn yiyorum daha emzirmeden kaldirinca cikariyor gaziniOmzuma alip sivazliyorum evin icinde dort donuyoruz inanki ama gık demiyor bide senin dediğin gibi deniyim yüzustu yatirarak bide kusma normal bir kusma degil bildigin fiskirtiyor ne ustbas ne battaniye hicbirsey birakmiyor neyse sagol cnm..
canım bende tık yok yarın kontolumuz var
Hayirlisiyla sende kucagina alirsin insallah canim herkes dogum yapinca daha paylascak cok seyimiz var insallahcanım bende tık yok yarın kontolumuz var
Bugün hiç göremeyince umutlanmıştım bende :) bende tık değil t bile yokcanım bende tık yok yarın kontolumuz var
Bio gai oglumda kullandım ben ama onu verince iyice huzursuzlaniyorduDevamlı emip devamlı gaz çıkarmak gerektiğinden sırt ağrısı da bayağı oluyor haliyle. Bugün kayinbabam bir gaz damlası aldı eczaneden. Herkese tavsiye ederim bio gai miydi adı öyle bisey, zinco istemiştim eczacıyla telde konusurken. Onu vermiş
Benim bebegim erken doğduğu için ufak bu nedenle çok ağrı yapamıyorum ama kilo alınca ne olur bilmiyorum.ev desen aynı banyo bile yapamıyorum böyle kendimi kötü hissediyorum sonra diyorum bugünler geçecek bir zaman sonra istesek de onlar durmaya kulakta. Oğlum dört yaşında artık sevdirmiyor kendini bebekken hiç inmedi kucağımdan geçen oturdum ağladım hiç bir şeye yetişemiyorum diye sonra düşündüm Rabbim affettsin yerimde olmayı isteyen bunca kadın varken Rabbim bana iki çocuk vermiş varsın ev Batsın napalim25 dk ya kolkanatmi dayanir ...
Kollarimim cani kalmadi...
kendimi.toplayamadim bi turlu sac bas biyerde evin hali dersen öyle uykum var surekli
ıns canım artık baya bı zorluyo hayırlısı ınsHayirlisiyla sende kucagina alirsin insallah canim herkes dogum yapinca daha paylascak cok seyimiz var insallah
bugun evı sıldım supurdum madem doguramıyom barı evım kırlı olmasın dıye can skntısı ıste ıyıce pskolojım bozuldu:)Bugün hiç göremeyince umutlanmıştım bende :) bende tık değil t bile yok
Fazla geliyo demekki. 2 memeyi birden veriyosan meme arasinda gecis yaparkende gazini cikar. Bide yuz ustu yatirirkende dikkat et mideye yuklenmesin bebis ozamands kusarOmzuma alip sivazliyorum evin icinde dort donuyoruz inanki ama gık demiyor bide senin dediğin gibi deniyim yüzustu yatirarak bide kusma normal bir kusma degil bildigin fiskirtiyor ne ustbas ne battaniye hicbirsey birakmiyor neyse sagol cnm..
25 dk ya kolkanatmi dayanir ...
Kollarimim cani kalmadi...
kendimi.toplayamadim bi turlu sac bas biyerde evin hali dersen öyle uykum var surekli
Ben genelde o anları ağlayarak geçiriyorumbugun evı sıldım supurdum madem doguramıyom barı evım kırlı olmasın dıye can skntısı ıste ıyıce pskolojım bozuldu:)
canim bende baya korkmustum ama öyle korkulck bisi yokmus anladim55$$
Allah razi olsun canım. Kızımın 4 yaşını doldurmasına 3 ay kaldı. Birileri geldiğinde sorun oluyor genelde. Benim karDsim diye sahipleniyo bayağı. Şu an pek problem yaşamayız sanırım annem yanımda. Eşim ve kayinvalidemler de ara ara burdalar. Onlar olunca oyalaniyor ama tek başımıza kalınca ne yaparız bilmiyorum.
Allah razı olsun canım. Allaha ne kadar şükretsem az. Ben tuvalete çıkamıyorum ya dikişlerim acicak diye. karnım da hala mor bastirdiklari icin
valla haklisin canim.dikisler dinlenmek istiyo.sen 15 güne toparladin yani masallah.bn daha yetemiyotum bisiye.sade bebişCnm bende ilk 15 gun falan oyleydim kadinligimj unuttum resmen hic bisey yapamiyodum varsa yoksa bebis. Sacimi bile tarayamiyordum dusun. Ama sonra gecti. Kendime eve vakit ayirmayi ogrendim bebisle birbirimize alistikca tanidikca onunla yasamayi ogrendikcd hersey rayina oturuyo. Sende smdilik cok kasma. Bebek uyurken hep sende uyu iyice dinlen dikislerin buna ihtiyaci var. Ben o hatayi yaptim ödem oldu dikisler hic dinlenmedim.
valla haklisin canim.dikisler dinlenmek istiyo.sen 15 güne toparladin yani masallah.bn daha yetemiyotum bisiye.sade bebiş
Bebek reflü su olabilir bir dr gösterinOmzuma alip sivazliyorum evin icinde dort donuyoruz inanki ama gık demiyor bide senin dediğin gibi deniyim yüzustu yatirarak bide kusma normal bir kusma degil bildigin fiskirtiyor ne ustbas ne battaniye hicbirsey birakmiyor neyse sagol cnm..
Canim benim bildigim kadariyla gaz yapan gida ve yiyeceklerden uzak durmaliyiz, turpta bunlardan biri, bide bu gaz problemi erkek cocuklarda daha cok oluyormus kizimda hic boyle sorun yasamamistim.Turp ye canim senin icinde bebegin icinde gaz yapar bn yiyorum daha emzirmeden kaldirinca cikariyor gazini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?