2014 Aralık Anneleri

G
Gözünaydin cnm, allah anali babali buyutsun.

Canim benim bildigim kadariyla gaz yapan gida ve yiyeceklerden uzak durmaliyiz, turpta bunlardan biri, bide bu gaz problemi erkek cocuklarda daha cok oluyormus kizimda hic boyle sorun yasamamistim.
Ben bilmiyodum canım kv tavsiyesiyle yemeye basladim rahat gazini cikarsin diye peki neden uzak durmaliyiz canim bilgi verir misin lutfen..

aynen bizim kendimizi düşünmemiz lazim.ev işini onu bunu takarsak bunalimlara gireriz lohusayim benn yeni sloganimdir artik

sedeff @nehir_derin kızlar doğum falan mı yaptınız var mı değişiklik
Canim ya bendede bisey yok. Bugun kontrolum vardi. Boynuna kordonu dolamis 1 kere. Gisterdi ultrasonda da doktor. Ama 1 dolamaya normal deneriz sancin gelmezse dedi. Haftaya persembe günümüz doluyo. En faxla 3 4 gun bekleriz dedi kordondan dolayi. O gune kadar sancim gelirse normal olacak eger gelmezse rahim muayenesi yapicam dedi. Catina ve rahim incelmesine bakicaz dedi. Eger rahim acilmaya musaitse suni deneriz dedi. Değilse zorlamayız hic dedi. Acı cekmene gerek yok dedi. Ben suni sancidan sonra sezeryana dönüyor herkes cok duyuyorum basarili olmuyo galiba tedirginim dedim. Ben rahim muayenesinden sonra acilmaya musaut verelim dersem % 90 dogum gerceklesir dedi. Incelmeye musaitlige bakmadan veriyo doktorlar suniyi saatlerce cekiyo anne acilma olmuyo sonrada bebek strese girip kakasini yapiyo dedi. Kilitli olan kapiyi ittirerek acmaya calismak gibi bisey dedi. Doktoruma cok guveniyorum. Cok tecrubeli zaten. Suni sancidada olur derse denicem cok guveniyor kendine cunku ve dedigide olur genelde bu doktorun.
ayrica hemşire de bu yakinda kimse kendi sancisiyla gelmiyo 40 41 oluyolar sanci yok noluyo böyle dedi. Bendede umit kalmadı artik cnm iste yaa

İnşallah kendi sancısıyla gelir canım ya ama doktoruna güveniyorsan dediklerini uygula bakalım. Yarın kontrole mi gitsem diye düşünüyorum bende hala sancı falan yok ama sırf meraktan gerginlikten. Bi de ben çatı muayenesi olmadım hiç açılma var mı yok mu onu da merak ediyorum

Cati muayenesini bana 38 de baslamislardi canim demek doktora gore degisiyo sen yinede doktoruna sor kontrol olunca olmasi lazim

Sizleri görünce rahatladım biraz anormallik bendemi diye düşünüyordum 40+0dayım açılmam en son 3cmdi ama sancım yok doktorum pazar günü 40hafta bitiyo pazara kadar olmazsa pazartesi sabah doğumhaneye giriş yap suni sancıyla Doğumu başlatalım dedi...gönlüm kendi sancımı beklemekten yana ama günü dolunca beklemek riskli çok korkuyorum ne yapsam bilemiyorum

Ben bilmiyodum canım kv tavsiyesiyle yemeye basladim rahat gazini cikarsin diye peki neden uzak durmaliyiz canim bilgi verir misin lutfen..
Gaz yapan yiyecekler anne sutunden bebege geciyor ve bebegin gaz sancisi cekmesine neden oluyor. Benim drum lahana, soğan, turp, biber, brokoli, sut vs cok tuketme cok gaz yapan yiyecekler bunlar dedi. Kurufasulye nohut falan mutlaka suyu kaynatip dokulup gazinin alinmasi ondan sonra tuketilmesi gerek dedi. O yuzden beslenmemize dikkat etmemiz gerek cnm..

Canm geçen gün benmdr öyle oldu ama saginca ucunun gerginliği gitti sonra düşündük eşim bisey canımı cektirmisti onu gece aradı buldu yeyince rahatladım bi düşün caninin çektiği bisey mi var
Hic dusunmemistm bunu, aklima gelmiyo ki acaba canimin cektigi bisey oldu mu

Ben de 22 Aralık Pazartesi günü oğluşumu epidural sezeryan ile kucağıma aldım çok şükür. Ilk ağlamasını duydum ben de ağladım kuzumun. Allah'ıma çok şükür çok güzel bir duygu Allah isteyen herkese nasip etsin. Şu anda birbirimize alışma faslındayız. Herkese hayırlı doğumlar olur inşallah. Ama kucağınıza alınca o kokusunu duyunca hiç gözünüz ne acı ne sancı duymuyor her şeye bedel. Rabbim korusun onları.

naptın cnm gittin mi kontrole? bana 40 tan sonra bebeğin hareketlerini çok takip et dedi. çok endişelendim öyle diyince. çokta beklemek istemiyorum sanki ya korktum.

Kızlar bız dört günlüğüz daha. Emmede bazen proplem yaşıyoruz. Malesef bikere mama verdim. Birde arada sagıp biberonla içiriyorum sütü. Gıguslerım taş gbi sertleşiyo çünkü. Dikişlerden cok zorlanıyorum biyandan. Doktor iki saatte bir emzirin diyo. Bizim kızı uykudan uyandıramıyorum naparsam. Yanlış yaptgm nevar kızlar yardm edın neolur

yok cnm ya herkes aynı durumda. bende dün doktora gittim hemşire kimse kendi sancıyla gelmiyo artık 40-41 doluyo suni deniyoruz yada sezeryana alıyoruz dedi. artık hep böyle dedi. yediklerimiz içtiklermizden mi anlamadım gitti. hareketsizlikten desem ben 38. haftama kadar çalıştım. izne ayrıldım evde hiç durmadım hergün iş yapıyorum hareketsiz kalmayayım diye. vakit buldukça yürüyorum ama olmayınca olmuyo işte. hiç sancımda çıkmıyo nst de ben ümidimi kestim artık. günüm dolduktan sonra 4-5 gün daha üstüne bekleriz dedi sonra suni yada sezeryan. hayırlısı bakalım.

naptın cnm gittin mi kontrole? bana 40 tan sonra bebeğin hareketlerini çok takip et dedi. çok endişelendim öyle diyince. çokta beklemek istemiyorum sanki ya korktum.
Gittim canım yeni geldim daha nstye girdim hafif kasılmalar var ama ciddi bişey yok doktorda pek ilgilenmedi zaten ultrasona 2-3 gün önce bakmışlardı tekrar bakmadı o yüzden. 1 yada 2 ocakta gel suni sancı verelim dedi çok moralim bozuldu. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum

neye göre suni sancı verecek kontrol etmeden. müsaitmi açılmaya bakmadan nasıl suni verelim diyebiliyo ki. valla anlamıyorum ben bu doktorları hiç. sen sorsaydın keşke açılmaya müsait mi rahim ağzı nasıl suni deneyeceksiniz diye. yada o gün gittiğinde vermeden bi sorarsın.

Bu gün dedim ki şu an açılma var mı yok mu bilmiyoruz suniyle açılma olmazsa ne olacak dedim sezeryana alırız diyor ne muayene etti ne bişey yaptı. Şu an bile kasılmalarım var ama ağrı hissetmiyorum. Hep kendi sancısıyla gelsin istedim ama sezeryan yolu göründü bana

merhabalar güzel annişler. Doğum yapan annelere bebeklerini sağlıcakla büyütmelerini, doğumu bekleyenlere de kolay ve mutlu bir şekilde bebeklerine kavuşmalarını diliyorum. benim sizlere bir sorum olacak. henüz yeni evliyken. daha doğru dürüst eşimle ilişkiye giremeden hamile kaldım. ilişki esnasında kendimi kilitlediğim için normal bir ilişkiyi hiç yaşamadan hamile kaldım. şimdi doğumuma çok az kaldı. vajinal muayaneden çok korkuyorum. normal doğum istiyorum ama bu şartlarda biraz zor gibi. aranızda benim gibi bir durum yaşayan ve normal doğum yapabilen var mı. paylaşımlarınızı heyecanla bekliyorum

ahh canımm şimdi uykudan uyandıramadığın kızın 2 haftaya canını okuyacak, bende de başta oğlum uyandırmasam uyuyordu,antibiyotik kullanıyordum ondan galiba bitince birde tam gaz dönemine girince şimdide dua ediyorum 2-3 saat uyanmadan uyusa diye. sarılığı yoksa 2 saat uyusun

Işte bu dun benim doktorun dediğine geliyo. Kontrol etmeden veriyolar suniyi saatlerce cektirip sezeryana aliyolar dedi. Cocukta strese giriyo kakasini yapabiliyo annede bosu bosuna iki aciyida cekiyo diyo. Napicaksin peki ne karar verdin alicak misin suni? Acilmada olabilir tabi insan denemektw istiyo ama keske doktorun güven verseydi cnm yaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…