2014 Aralık Anneleri

Kac gunluk çocuk opulur mu canim o ya. Gunah valla mikrop kapar.. opmeyin de cnm söyle ben daha şimdiden herkese soyledim opturmem cocugumu diye. Insan kendi kiyamiyo. Koklanacak cocuk o daha yaa kiyamam
12 günlük canim ya.dr da dedi kimseye öptürmeyin diye.ama eşimin tarafına diyememki öyle bisi.kp öpmüyo kiyamiyo.ama kv kaynim şapur şupur yaa.surati tahriş oluyo küçücuk bisi zaten.ben bile öpemiuyorum kiyamadimdan

Senin kuzucugunada massalah büyür annesi kucuk dogan bebek daha cabuk toparlanip kilo aliyor. Bu arada nasil bir korku yasadigini tahmin edebiliyorum, bizimkide surekli bogulacak gibi oluyor emerken birden bogazinda kaliyor morariyor falan ilk zamanlar korkuyodum simdi artik sanirim bende alistim duruma:) sarilik olayina gelince vucuttan attı gibi bi gozlerinin akında var oda gececek zamanla dedi.

Canim ayni sorunu bizde yasamistik yazmistim burda bende hep sagarak uyurken verdim biberonla, uyandirmak icin neler yapmadim burnunu sıktım, ustunu cikardim, ayaklarindan durttum banamısın demedi sariliktanndolayi surekli uyuyordu biberonla verdim, simdi ise yavas yavas sariligi atti uykuları hafifledi emmeye basladi. Emzirmeye calis zorla ama emmesede sutunu mutlaka sağki süt kanallarin tikanmasin..

Tesekkur ederim canim iyi oldu ogrendigim

Sanırım nişanım geldi off anlayamadım ama belirgin bi sancı yok napıcam bilmiyorum

Canım nisan geldiyse zamanla gelir İnşaAllah sancin da
Sancı geliyor ama aralıkları 7-10 dk arası değişiyor ve yaklaşık 40-45 saniye sürüyor. Haftalardır hrp hüsrana uğradığım için sanki yine yalancı sancı gibi geliyor bunlarda

Sancı geliyor ama aralıkları 7-10 dk arası değişiyor ve yaklaşık 40-45 saniye sürüyor. Haftalardır hrp hüsrana uğradığım için sanki yine yalancı sancı gibi geliyor bunlarda
Benim de 7-10 dk arası gelerek başladı. Ben de yine yalancı sancıdir dedim. bi ara hepten düzensiz oldu yarim saatte bir falan geliyodu çünkü. Sonra hizlandi ve bebeğim oldu şükür :) 3 dakkada bire düşünce hastaneye gidin diyorlar

Nişan geldikten sonra sancım yok diye eşimi de işe gönderdim. Eğer sancılar 5dk da 1e düşerse onu arayacağım. Zaten erken gitmek istemiyorum hastaneye bakalım hayırlısı. Senin normal mi oldu doğum canım

Bebeğimiz 15 aralıkta epidural sezeryan ile dünyaya geldi, hiç beklemiyordum sezeryan, şok halinde ameliyata girdim, çıkınca da saatlerce kendime gelemedim, titreme, konuşamama hali..

Allaha şükür geride kaldı o günler, şimdi bebek de ben de iyiyiz ancak yeni savaşımız emzirme
Bebeğim saatlerce emiyor bazen, sonra birden ağlama krizi başlıyor, gaz çıkarmaya çalışıyoruz, çıkmıyor, emzirmeye çalışıyoruz emmiyor. Bi kaç kez sağıp biberonla süt verdik, sakinleşti ama onu da pek önermiolar biberona alışır diye

Oysa ilk günlerinde çok güzel emiyordu yavrum, resmen unuttu sonradan. Bu durumu yaşayan var mı acaba başka? Eşim ve kv de ısrarla normal olduğunu, doktora gitmeye gerek olmadığını söylüyor ama hiç bilemiyorum ben ne yapsak

Ayni durumu bende yasadim canim ustelik kv ve kendi annemde yanimdaydi onlarda bise olmaz dediler kesinlikle kulak asma hemen doktora gittik kan sekeri dusmus bizim bebegin ateside vardi emiyodu emiyodu saatlerce snra birakinca aglama krizine griyodu ben dogumdan sonraki gun yasadim bunu ihmal etme gotur canim

bizimki de ilk günlerde öyleydi ne yapsam uyanmıyodu. şimdi de tam tersi ne yapsam uyumuyo:) merak etme sarılıktan büyük ihtimalle. bir kaç güne geçer.

Allahim cocuğumu severkenki insanların çıkardigi seslere tahammül edemiyorum yaaaaaa.bide öpmelerine ben bile öpmüyorum surati isilik gibi oldu kücuk kücük.bise de denmiyo.Allahim sabırrrr
Valla ben bişey dedim ve sanırım teyzemi küstürdüm. hastanede daha ilk günü gelmişlerdi. geldi çocuğu pat diye öptü. sonra göbek bağına hiç dikkat etmeden karnından sevmeye başladı. neyseki bebeğim kakasını yaptı. yengem değiştireyim dedi. gitti başından yoksa daha neler yapardı. abim yengemi almaya gelecekti. ben de teyzemle yalnız kalmamak için isterseniz abim sizi de bıraksın eve dedim. sırf gitsinler diye. o da alındı heralde. bi daha ne aradı ne sordu. ne yapayım. insanlar da hadlerini bilsinler biraz. daha ben bile öpememiştim kuzumu.

kızlar biz 16 günlük olduk. kakası bir hafta içinde sarıya dönmüştü. şimdi noldu bilmiyorum yine yeşil yapıyo. neden olabilir sizce. kulağı ağrıyodur diyolar ama kulağıyla oynadım biraz hiç tepki vermedi.

Benim normal dogum oldu canım evet. Esin yanında destek olsa iyi olabilir. Bi de ben mecburen son anda gittim hastaneye. Çok memnunum öyle gittiğime ama şükür ki bi sıkıntı olmadı.

Kulakla ne alaka acaba merak ettim, üşüyünce yeşil yapar derler

Çok teşekkürler yanıt için, iyi bir çocuk doktoru bulup götüreceğim bu durumda. zaten doğdugundan beri sadece bi kez doktora gittik sarılık testi için, bir de sağlık ocağına topuk kanı için. Rutini nedir bilmiyorum ki doktora gitmek için, normalde doğum yaptığım hastanedeki doktor bu hafta bekliyordu ikili tarama için ama ona da gitmedik, çocuğun başına bi iş açmasak bari

Ya kızlar goguslerım hep taş gbi dolunamıyrm bile sagıyorumda hep. Kızımda emîyo. Sagar sagmaz 10 dk da semsert oluyo.

Kulakla ne alaka acaba merak ettim, üşüyünce yeşil yapar derler
Benim de bi bilgim yok oyle dediler. Ama sanirim usuttu cunku usumesin die biraz fszla acmistim kaloriferleri. Her gelen cok sicak dedi. Terlettim sanirim. Aksam dereceyi indirdim biraz. Bugun yine sariya dondu sukur

Canim biz de 22 günlük olduk. Ara ara hala sari oluyor gozlerinin ak kismi. Ben de meraklaniyordum. Yazdiklarini okuyunca rahatladim. Bizim de hemen hemen her bez kakali. Bazen az bazen cok kakali. Fazla kusmuyoruz. Ama cok emdigi zamanlarda muhakkak kusuyor fazlasini cikariyor herhalde. Ben de kilosunu gelisimini cok merak ediyorum inşallah Sütüm yetiyordur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…