Canım sütun cok mu fazla acaba sagıp 10 dk da taş gibi oluyorsa. Makina ile mi sanıyorsun makina daha iyi boşaltır diyorlar. Bir de havluyu ütüle isit göğüslerine koy sıcak kompres süt kanallarını rahatlatır. Taş gibi olduğunda titreme hali de geliyor mu sanaYa kızlar goguslerım hep taş gbi dolunamıyrm bile sagıyorumda hep. Kızımda emîyo. Sagar sagmaz 10 dk da semsert oluyo.
Hmm ihmal etme canim bende dogum yaptigim hastanedeki cocuk dokoruna gidiyorum duzenli olarak cagricak testler filan oluyomus aman kacirma bi an once bi doktor ayarla kalca kemigi testi yapcaklar bebise 1 ay icerisindeÇok teşekkürler yanıt için, iyi bir çocuk doktoru bulup götüreceğim bu durumda. zaten doğdugundan beri sadece bi kez doktora gittik sarılık testi için, bir de sağlık ocağına topuk kanı için. Rutini nedir bilmiyorum ki doktora gitmek için, normalde doğum yaptığım hastanedeki doktor bu hafta bekliyordu ikili tarama için ama ona da gitmedik, çocuğun başına bi iş açmasak bari
Bende oyleydim canim sut fazla olunca gogus kanallari tikaniyomus eczaneden sut sagma makinesi kiralayabiliyosun ben sadece pompa aldim bide surekli sicak suyla dus alip masaj yaptim acildi cok sukurYa kızlar goguslerım hep taş gbi dolunamıyrm bile sagıyorumda hep. Kızımda emîyo. Sagar sagmaz 10 dk da semsert oluyo.
Kusma icin annem sen kendine dikkat etmiyorsun, evde kisa kollu ve corapsiz dolandigin icin sen kendisini usutuyorsun oda sutunden bebege geciyor, cocukda kusuyor diyor. İlgisi varmi bilmiyorum annemin kuruntusuda olabilir. Bir aylik olunca asiya gittiginde kilosunu boyunu ögrenirsin canim sende, bide bisey sorcam kizlar, ben simdi haftaya dr kontrole gidicem 40 gun gecince kontrole gelirsin demisti, yine yukardan sadece dikisleremi bakar yoksa alttanmi muayne eder?Canim biz de 22 günlük olduk. Ara ara hala sari oluyor gozlerinin ak kismi. Ben de meraklaniyordum. Yazdiklarini okuyunca rahatladim. Bizim de hemen hemen her bez kakali. Bazen az bazen cok kakali. Fazla kusmuyoruz. Ama cok emdigi zamanlarda muhakkak kusuyor fazlasini cikariyor herhalde. Ben de kilosunu gelisimini cok merak ediyorum inşallah Sütüm yetiyordur.
Bizimkiside öyle gözünü açamadan memeyi dayıyor annem sonra tekrar uykuya geçiyor. Geceleri uyutmuyor tabi o var. Aman aç kalmasında. Bebekler 2 saatte bir eritirmiş midesindekini.Ya kızlar bu kızı uyandıramıyorum ben. 2 den 9 a kadar aralıksız uyudu. Emziremedim zar zor biberonla süt verdim. Kızım daha 5 günlük. Napıcamı şaşırdm. Yapmadıgım kalmadı uyandrmak için. Yıkanmca hiç kalkmıyo böyle.
yedigin bişey agır gelmiş olabilir cnm .Ya kızlar bu kızı uyandıramıyorum ben. 2 den 9 a kadar aralıksız uyudu. Emziremedim zar zor biberonla süt verdim. Kızım daha 5 günlük. Napıcamı şaşırdm. Yapmadıgım kalmadı uyandrmak için. Yıkanmca hiç kalkmıyo böyle.
cnm merak ettim seni nişanm geldi demştn gttnmi doktoraSanırım nişanım geldi off anlayamadım ama belirgin bi sancı yok napıcam bilmiyorum
Canim 2 saatte 1 besle muhakkak. Altini ac topugunu burnunu sık bide benim doktorum bebegim yatarken ellernden tutup cekerek hafif kaldirip birden birakiyodu bi kac defa cok yuksekten degil 2 4 parmak. Uyaniyodu. Uyanmazsa mecbur biberonla var. Sarilik olmasinYa kızlar bu kızı uyandıramıyorum ben. 2 den 9 a kadar aralıksız uyudu. Emziremedim zar zor biberonla süt verdim. Kızım daha 5 günlük. Napıcamı şaşırdm. Yapmadıgım kalmadı uyandrmak için. Yıkanmca hiç kalkmıyo böyle.
Kızlar bende doguramadım daha hastane 10gun daha raporumu uzattı oyle oluyomus haftaya cuma son gunumuz41+3 oluyoruz En son o gune kadar bekletıyolarmıs oy oyy ocak annesı olcam hralde
Kızlar bende doguramadım daha hastane 10gun daha raporumu uzattı oyle oluyomus haftaya cuma son gunumuz41+3 oluyoruz En son o gune kadar bekletıyolarmıs oy oyy ocak annesı olcam hralde
Dün öğlen doğum yaptım cnm:) sağol sorduğun için :)cnm merak ettim seni nişanm geldi demştn gttnmi doktora
Hadi gözün aydın hoşgeldi minik bebek....Dün öğlen doğum yaptım cnm:) sağol sorduğun için :)
Teşekkürler canım :)Hadi gözün aydın hoşgeldi minik bebek....
canım dogumdan once 8 haftayı uzatıyolar dogum gecıktıya yanı 4 bucuk ay ucretlı ızın olcak gbıAy bir alinti yapamadim. Bende doguramadim..ne raporu canim N nehir_derin
canımmmmm cok sevındım bız oglusumla beklıyoruz daha:) normal mı yaptınDün öğlen doğum yaptım cnm:) sağol sorduğun için :)
Sağol canımm normal doğum oldu hiç bi belirti yokken 5-6 saatte herşey oldu bitti :) senin paşada biliyordur geleceği günü hayırlarla gelir inşallah :)canımmmmm cok sevındım bız oglusumla beklıyoruz daha:) normal mı yaptın
Makıneyle sagıyorum zaten cnm. 10 dk içinde taş oluyo agrıdan duramıyorum. Emzirsemmi sagdıgımımı versem şaşırdm valla. Her saniye pompa elimdeCanım sütun cok mu fazla acaba sagıp 10 dk da taş gibi oluyorsa. Makina ile mi sanıyorsun makina daha iyi boşaltır diyorlar. Bir de havluyu ütüle isit göğüslerine koy sıcak kompres süt kanallarını rahatlatır. Taş gibi olduğunda titreme hali de geliyor mu sana
aa çk sevindim canim Allah anali babali buyutsun ne tatlıdır o şimdi : ) hangi dogum şekliyle dogum yaptın cnm.Dün öğlen doğum yaptım cnm:) sağol sorduğun için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?