2014 Aralık Anneleri

Mecbur verıyorum canm. Bugun iyi çok şükür. Şimdide uyutmaya calışıyorum.

Kızlar sürekli sutumu sagmam gerekıyo cok şükür iyi geliyo. Ama emzirdıkten sonra biberonlada versem emiyo kızım. E gogsumde boşalıyo anlamadm gttı. Acaba doymuyomu. Birde emzirdkten sonra sag dedı hemşire. Sagıyorum. Sonra bidaha acıkınca emzirmem gerekıyo ne sagdıgımı napıcam. Nasıl muhafaza edıcem.

Ben arkadasima sormustum da ustten hem dikislere bakmis hem de ultrasonla rahim icine bakmis. Alttan muayene etmemis. Zaten iki ay iliski yasak dedi bana. Alttan bakmamasi lazim :S

Saklama poseti alip buzluga at canim.

Dün öğlen doğum yaptım cnm:) sağol sorduğun için :)
Canim gozun aydın nasil dogum yaptın? Iyi olunca anlatirsin. Benimde 1 cm acikligim varmis. Nst de de 60 70 lik hatta bazen 120 lik sancılar cikti ama ben pek hussetmedim. Baslamis artik dedi doktorum bugun yarin gelebilirsin acilman artarsa dedi. Insallah kendi sancimla giderim bende ya

Cnm buz dolabinda her gununki sutu farkli kaplarda 3 gun saklayabilirsin. Buzlukta 3 ay. Doyuyodur bebek emdikce gelir sutun ben bazen pompalayip bosalttim saniyorm bebek uyaniyo yine meme veriyorum cenesinden akiyo. Yani emdikce meme uretiyo sut korkma

Kızlar 38 haftalik doğum yaptım sezeryanla doğum sırasında bebeğin ciğerleri ne su kaçmış suan kuvezde bu durumu yaşayan varmi bilgilerinizi benimle paylaşın lütfen

Nişanım geldi canım sabah 5.30da 1 saat sonra sancılar başladı. Gerçekten o an insan anlıyor doğum sancısı olduğunu duşa girdim çıktım evde hep yürüdüm. Hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı. Eşimi aradık işten geldi. O gelene kadar hastanede de hep yürüdüm 7 cm olmuştu açılmam. Lavman falan yapıldı edildi derken doğum vakti geldi zaten yarım saate kalmadan aldık kucağımıza çok şükür :) sancı gelince sakın yatma yada oturma hep yür. Ebeler ve doktor yürümeseydin asla bu kadar çabuk olmazdı dediler :) inşallah sende bir an önce alırsın kucağına. Biraz emme de problem yaşıyoruz inşallah atlatırız..

Gozun aydin canim. Allahim saglikli guzel omur nasip etsin. Atlatirsiniz emme isini. Yara aci falan oluyo ama en keyiflisi emzirmek.

Kızlar 38 haftalik doğum yaptım sezeryanla doğum sırasında bebeğin ciğerleri ne su kaçmış suan kuvezde bu durumu yaşayan varmi bilgilerinizi benimle paylaşın lütfen

Gozunuz aydin cnm. Korkma benim bi tanidigin basina geldi ama hemen toparliyorlar. Dogumdan sonra cigerlerini mi iyi bosaltmadilar ki?

Bizim bebeğinde ciğerlerinde su kalmıştı. 1 gün kaldı küvezde evham yapmana gerek yok :)

Ay nasıl özlüyorum hamile olduğum gün saydığım sonra doğum yaptığım günü. Rabbim şükürler olsun bebeğim sağlıkla kucağımda ama yine de özlüyorum heycanliyim günlerdi hergün çarşıda birseyler alıyordum falan Dr kontrolleri her sabah sizleri okumak güzeldi işte tüm zorluklara ragmen

bir erken doğum haberi de benden gelsin..37 haftalık doğum yaptım,çok şükür küvöze falan grimedi aceleci oğluşum.üç haftalık olduk ta gaz problemlerimz bile başladı...sezeryanla doğum yaptığım için sütüm geç geldi,aç kaldı oğlum ve sarılık oldu.şimdi geçti çok şükür ama diyeceğim şu ki,hemşireleri dinleyip mama vermemezlık yapmayın,aç kalıp sarılık olmasından iyidir...herkese kolaylıklardiliyorum,allah hepimizin yavrularını bağışlasın inşallah...

canım hayırlı olsun, çok şükür kavuşmuşn bebeginedogumda kolay ce çabuk olmasina sevindim.masallahh

kızlar ben de sagıyorum posete.ama poset baya büyük ve 100ml anck sagabiliyorum.düsününce bu kadr az süt işimize yararmi onu bilemiyorum.siz ne kadar sagiyosunuz.sirf bosa gitmesin diye yapiyorum ama kullanicam mi acababide bizimkinin gaz problemleri başladı.bitkisel bisey varmis, gaz icin, eşim birinden duymuş ama adini hatirlayamadi.var mı bileniniz acaba

demekki ilk zamanlar hepsi öyle.resmen baygın gibi bi hali var demi ben de sesleniyodum, ışık acıyodum uyansin diye simdi 2 saati bile beklemiyo.düzelmisinizdir bile belki.hadi inaallah

demekki ilk zamanlar hepsi öyle.resmen baygın gibi bi hali var demi ben de sesleniyodum, ışık acıyodum uyansin diye simdi 2 saati bile beklemiyo.düzelmisinizdir bile belki.hadi inaallah
Genelde yıkayınca cok uyyo. Bugunde yıkıcam bakalm okadar uzun uyucakmı.

Sagdikca artar cnm o at buzluga muhakkak isine yaricak. Milupanin iyi geceler cayi olmasi lazim rezene. Ama almadan bi arastir ne zamandan sonra veriliyo. Ben sade rezene cayi demleyp veriyorum 3 cay kasigi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…