- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Mecbur verıyorum canm. Bugun iyi çok şükür. Şimdide uyutmaya calışıyorum.Canim 2 saatte 1 besle muhakkak. Altini ac topugunu burnunu sık bide benim doktorum bebegim yatarken ellernden tutup cekerek hafif kaldirip birden birakiyodu bi kac defa cok yuksekten degil 2 4 parmak. Uyaniyodu. Uyanmazsa mecbur biberonla var. Sarilik olmasin
Ben arkadasima sormustum da ustten hem dikislere bakmis hem de ultrasonla rahim icine bakmis. Alttan muayene etmemis. Zaten iki ay iliski yasak dedi bana. Alttan bakmamasi lazim :SKusma icin annem sen kendine dikkat etmiyorsun, evde kisa kollu ve corapsiz dolandigin icin sen kendisini usutuyorsun oda sutunden bebege geciyor, cocukda kusuyor diyor. İlgisi varmi bilmiyorum annemin kuruntusuda olabilir. Bir aylik olunca asiya gittiginde kilosunu boyunu ögrenirsin canim sende, bide bisey sorcam kizlar, ben simdi haftaya dr kontrole gidicem 40 gun gecince kontrole gelirsin demisti, yine yukardan sadece dikisleremi bakar yoksa alttanmi muayne eder?
Saklama poseti alip buzluga at canim.Kızlar sürekli sutumu sagmam gerekıyo cok şükür iyi geliyo. Ama emzirdıkten sonra biberonlada versem emiyo kızım. E gogsumde boşalıyo anlamadm gttı. Acaba doymuyomu. Birde emzirdkten sonra sag dedı hemşire. Sagıyorum. Sonra bidaha acıkınca emzirmem gerekıyo ne sagdıgımı napıcam. Nasıl muhafaza edıcem.
Canim gozun aydın nasil dogum yaptın? Iyi olunca anlatirsin. Benimde 1 cm acikligim varmis. Nst de de 60 70 lik hatta bazen 120 lik sancılar cikti ama ben pek hussetmedim. Baslamis artik dedi doktorum bugun yarin gelebilirsin acilman artarsa dedi. Insallah kendi sancimla giderim bende yaDün öğlen doğum yaptım cnm:) sağol sorduğun için :)
Kızlar sürekli sutumu sagmam gerekıyo cok şükür iyi geliyo. Ama emzirdıkten sonra biberonlada versem emiyo kızım. E gogsumde boşalıyo anlamadm gttı. Acaba doymuyomu. Birde emzirdkten sonra sag dedı hemşire. Sagıyorum. Sonra bidaha acıkınca emzirmem gerekıyo ne sagdıgımı napıcam. Nasıl muhafaza edıcem.
Nişanım geldi canım sabah 5.30da 1 saat sonra sancılar başladı. Gerçekten o an insan anlıyor doğum sancısı olduğunu duşa girdim çıktım evde hep yürüdüm. Hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı. Eşimi aradık işten geldi. O gelene kadar hastanede de hep yürüdüm 7 cm olmuştu açılmam. Lavman falan yapıldı edildi derken doğum vakti geldi zaten yarım saate kalmadan aldık kucağımıza çok şükür :) sancı gelince sakın yatma yada oturma hep yür. Ebeler ve doktor yürümeseydin asla bu kadar çabuk olmazdı dediler :) inşallah sende bir an önce alırsın kucağına. Biraz emme de problem yaşıyoruz inşallah atlatırız..Canim gozun aydın nasil dogum yaptın? Iyi olunca anlatirsin. Benimde 1 cm acikligim varmis. Nst de de 60 70 lik hatta bazen 120 lik sancılar cikti ama ben pek hussetmedim. Baslamis artik dedi doktorum bugun yarin gelebilirsin acilman artarsa dedi. Insallah kendi sancimla giderim bende ya
Nişanım geldi canım sabah 5.30da 1 saat sonra sancılar başladı. Gerçekten o an insan anlıyor doğum sancısı olduğunu duşa girdim çıktım evde hep yürüdüm. Hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı. Eşimi aradık işten geldi. O gelene kadar hastanede de hep yürüdüm 7 cm olmuştu açılmam. Lavman falan yapıldı edildi derken doğum vakti geldi zaten yarım saate kalmadan aldık kucağımıza çok şükür :) sancı gelince sakın yatma yada oturma hep yür. Ebeler ve doktor yürümeseydin asla bu kadar çabuk olmazdı dediler :) inşallah sende bir an önce alırsın kucağına. Biraz emme de problem yaşıyoruz inşallah atlatırız..
Kızlar 38 haftalik doğum yaptım sezeryanla doğum sırasında bebeğin ciğerleri ne su kaçmış suan kuvezde bu durumu yaşayan varmi bilgilerinizi benimle paylaşın lütfen
Bizim bebeğinde ciğerlerinde su kalmıştı. 1 gün kaldı küvezde evham yapmana gerek yok :)Kızlar 38 haftalik doğum yaptım sezeryanla doğum sırasında bebeğin ciğerleri ne su kaçmış suan kuvezde bu durumu yaşayan varmi bilgilerinizi benimle paylaşın lütfen
canım hayırlı olsun, çok şükür kavuşmuşn bebegineNişanım geldi canım sabah 5.30da 1 saat sonra sancılar başladı. Gerçekten o an insan anlıyor doğum sancısı olduğunu duşa girdim çıktım evde hep yürüdüm. Hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı. Eşimi aradık işten geldi. O gelene kadar hastanede de hep yürüdüm 7 cm olmuştu açılmam. Lavman falan yapıldı edildi derken doğum vakti geldi zaten yarım saate kalmadan aldık kucağımıza çok şükür :) sancı gelince sakın yatma yada oturma hep yür. Ebeler ve doktor yürümeseydin asla bu kadar çabuk olmazdı dediler :) inşallah sende bir an önce alırsın kucağına. Biraz emme de problem yaşıyoruz inşallah atlatırız..
kızlar ben de sagıyorum posete.ama poset baya büyük ve 100ml anck sagabiliyorum.düsününce bu kadr az süt işimize yararmi onu bilemiyorum.siz ne kadar sagiyosunuz.sirf bosa gitmesin diye yapiyorum ama kullanicam mi acabaCnm buz dolabinda her gununki sutu farkli kaplarda 3 gun saklayabilirsin. Buzlukta 3 ay. Doyuyodur bebek emdikce gelir sutun ben bazen pompalayip bosalttim saniyorm bebek uyaniyo yine meme veriyorum cenesinden akiyo. Yani emdikce meme uretiyo sut korkma
demekki ilk zamanlar hepsi öyle.resmen baygın gibi bi hali var demiYa kızlar bu kızı uyandıramıyorum ben. 2 den 9 a kadar aralıksız uyudu. Emziremedim zar zor biberonla süt verdim. Kızım daha 5 günlük. Napıcamı şaşırdm. Yapmadıgım kalmadı uyandrmak için. Yıkanmca hiç kalkmıyo böyle.
Genelde yıkayınca cok uyyo. Bugunde yıkıcam bakalm okadar uzun uyucakmı.demekki ilk zamanlar hepsi öyle.resmen baygın gibi bi hali var demiben de sesleniyodum, ışık acıyodum uyansin diye simdi 2 saati bile beklemiyo.düzelmisinizdir bile belki.hadi inaallah
kızlar ben de sagıyorum posete.ama poset baya büyük ve 100ml anck sagabiliyorum.düsününce bu kadr az süt işimize yararmi onu bilemiyorum.siz ne kadar sagiyosunuz.sirf bosa gitmesin diye yapiyorum ama kullanicam mi acababide bizimkinin gaz problemleri başladı.bitkisel bisey varmis, gaz icin, eşim birinden duymuş ama adini hatirlayamadi.var mı bileniniz acaba
Gunaydn kızlar bişey aorucam bebişlerı ne sıklıkta yıkıyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?