- 9 Mayıs 2008
- 667
- 535
- 123
Sizin göbeğîniz düştü mü?bizim 5 günde düştü tam kurumamıştı, iltihap oldu. 1 hafta krem kullandık, hala tam kurumadı, doktor yıkayabilirsin dedi ama ben kurumasını bekliycem. Siz yıkamaya başladığınızda göbüşünüz nasıldı?Gunaydn kızlar bişey aorucam bebişlerı ne sıklıkta yıkıyosunuz.
Sizin göbeğîniz düştü mü?bizim 5 günde düştü tam kurumamıştı, iltihap oldu. 1 hafta krem kullandık, hala tam kurumadı, doktor yıkayabilirsin dedi ama ben kurumasını bekliycem. Siz yıkamaya başladığınızda göbüşünüz nasıldı?
gobegimiz düşene kadar yikamadik 5.gün falan düştü sonra 1,gün durup 1gun yikiyoruz son n kendin yikayabiliyo musun ben yikayamiyorum hic denemedim aslinda. Kayinvalidem yikiyoGunaydn kızlar bişey aorucam bebişlerı ne sıklıkta yıkıyosunuz.
Canım ben üç gunluklken yıkadm. Şuan tam bir haftalık düşmedi göbegı düşmek üzere ama. Ikı kere yıkadık bir haftada işteSizin göbeğîniz düştü mü?bizim 5 günde düştü tam kurumamıştı, iltihap oldu. 1 hafta krem kullandık, hala tam kurumadı, doktor yıkayabilirsin dedi ama ben kurumasını bekliycem. Siz yıkamaya başladığınızda göbüşünüz nasıldı?
Bize yıkayabılırsnz dedı doktor. Ben dikişlerden egılemıyodum. Annem yıkadı hep Ama artk herseyını ben yapıyorum. Çarsamba kontrolumuz var. Duruma gore yıkıcam. Birde saglık ocagına nezamn getrmelıyız.gobegimiz düşene kadar yikamadik 5.gün falan düştü sonra 1,gün durup 1gun yikiyoruz son n kendin yikayabiliyo musun ben yikayamiyorum hic denemedim aslinda. Kayinvalidem yikiyo
Canım ben 40+6 ya kadar beklemişrm. Açılma sancı kanala girme hiçbiri yoktu. Sezeryan oldum40+3 oldum hala sancım açılmam yok. yarın kontrol var. sizce daha ne kadar bekliyebilirim ?
canjm ögrendim, cay kasigi kadr.cörek otunu yarin çay bardaga sıcak suya koyup sogutup memeden sonra 1 cay kasigi.öglen gibi verdm bakalim ise yaricakmi..rezeneyi de duymamistim hic.o da süt artiriciymis bayaSagdikca artar cnm o at buzluga muhakkak isine yaricak. Milupanin iyi geceler cayi olmasi lazim rezene. Ama almadan bi arastir ne zamandan sonra veriliyo. Ben sade rezene cayi demleyp veriyorum 3 cay kasigi.
bana dr hergün yıka dedi, ama bende gün aşırı yıkıyorumBen haftada 3 yikiyorum cnm gun asiri. Malum kış. Yazin hergun yikanabiliyor
valla helal olsun benim cesaretim yok nasil yikicam bir yandan tutup su dökmek zor görünüyor ama onun dişinda bende herseyini yapiyorum. Bebegin ne kadarlik benimki 6 aralikta doğdu 6 günlükken topuk kani için gittik damla verdiler 15 günlük olduktan sonra kullanmaya baslayin dediler bir aylik olunca da ilk asimizi olucaz inşallahBize yıkayabılırsnz dedı doktor. Ben dikişlerden egılemıyodum. Annem yıkadı hep Ama artk herseyını ben yapıyorum. Çarsamba kontrolumuz var. Duruma gore yıkıcam. Birde saglık ocagına nezamn getrmelıyız.
Kizlar iyi aksamlar,
Ben 35 haftalik hamileyim suan. Son 1 aydir bebegimde gelisme geriligi var. yani karin cevresi olmasi gerekenden kucuk cikiyor hep ultrasonda. Suan 2100 gram. Doktor 2500 olmasi gerektigini soyledi. Ve gelisme geriligi olan bebek,erim anne karninda ani kayiplar yasandigini bu yuzden riske atmayip 37. Haftada alalim dedi. Benzer durum yasayan biri var mi aranizda? Gelisme geriligi olan yada 37. Haftada dogum yapan?
İyi aksamlar canim benimde bebegim 35 haftalikken gelisimi durmestu 3 hafta buyumedi cok sukur ondan sonra normale bindi ama oglumun gelisimi hep iki jafta onde idi o yuzden cok geri kalmadi simdi 40 haftalik tam yarin konturolumuz var rahatiz sanirim hic bir dogum belitrisi yok malesefKizlar iyi aksamlar,
Ben 35 haftalik hamileyim suan. Son 1 aydir bebegimde gelisme geriligi var. yani karin cevresi olmasi gerekenden kucuk cikiyor hep ultrasonda. Suan 2100 gram. Doktor 2500 olmasi gerektigini soyledi. Ve gelisme geriligi olan bebek,erim anne karninda ani kayiplar yasandigini bu yuzden riske atmayip 37. Haftada alalim dedi. Benzer durum yasayan biri var mi aranizda? Gelisme geriligi olan yada 37. Haftada dogum yapan?
canim bende tek yıkanmaz diyodum ama malesef tek başıma oldugum icin yapmak zorundayım. Yenidoğan Bebek Banyosu:valla helal olsun benim cesaretim yok nasil yikicam bir yandan tutup su dökmek zor görünüyor ama onun dişinda bende herseyini yapiyorum. Bebegin ne kadarlik benimki 6 aralikta doğdu 6 günlükken topuk kani için gittik damla verdiler 15 günlük olduktan sonra kullanmaya baslayin dediler bir aylik olunca da ilk asimizi olucaz inşallah
Ben 37 +4 de doğum yaptım gelisme geriliği yoktu bebek erken gelmek istedi 2700 gram doğdu ben doğum yaptığım gün 35 haftalik biri doğum yapmıştı bebeği 2200 gram doğdu bir kaç gün kuvozde kaldı ama bebek iyiydi.birincisi bebeğin kilosu bence çok az değil benimde öyleydi ve Dr sonradan alır diyordu hep ikincisi 37 haftalik doğsada birsey olmaz kafana takma hani eğer ani kayıplar yaşanıyorsa 37 haftalik çok küçük değil alsın Dr.Kizlar iyi aksamlar,
Erken degılmı canım 38 haftalık daha. Bebiş içerde bir gün fazla bile kalsa kar ona. Bende 41 in içindeyim yarın olucam inş sezeryan. Spinal. Kuzenim anestezi uzmanı yuzdeyuz spinal ol duruma gore spınal+epıdurel yaparz dedı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?