2014 Aralık Anneleri

Gunaydn kızlar bişey aorucam bebişlerı ne sıklıkta yıkıyosunuz.
Sizin göbeğîniz düştü mü?bizim 5 günde düştü tam kurumamıştı, iltihap oldu. 1 hafta krem kullandık, hala tam kurumadı, doktor yıkayabilirsin dedi ama ben kurumasını bekliycem. Siz yıkamaya başladığınızda göbüşünüz nasıldı?

Bize dusmeden yikamayin dediler. 9. Gun falandi sallaniyodu doktor kendisi dusurdu pansuman yapti 1 gun bandajli kaldi yarin yikayabilirsin dedi ama ben 2 gun daha bekledim.

Canım ben üç gunluklken yıkadm. Şuan tam bir haftalık düşmedi göbegı düşmek üzere ama. Ikı kere yıkadık bir haftada işte

gobegimiz düşene kadar yikamadik 5.gün falan düştü sonra 1,gün durup 1gun yikiyoruz son n kendin yikayabiliyo musun ben yikayamiyorum hic denemedim aslinda. Kayinvalidem yikiyo
Bize yıkayabılırsnz dedı doktor. Ben dikişlerden egılemıyodum. Annem yıkadı hep Ama artk herseyını ben yapıyorum. Çarsamba kontrolumuz var. Duruma gore yıkıcam. Birde saglık ocagına nezamn getrmelıyız.

Sagdikca artar cnm o at buzluga muhakkak isine yaricak. Milupanin iyi geceler cayi olmasi lazim rezene. Ama almadan bi arastir ne zamandan sonra veriliyo. Ben sade rezene cayi demleyp veriyorum 3 cay kasigi.
canjm ögrendim, cay kasigi kadr.cörek otunu yarin çay bardaga sıcak suya koyup sogutup memeden sonra 1 cay kasigi.öglen gibi verdm bakalim ise yaricakmi..rezeneyi de duymamistim hic.o da süt artiriciymis baya

valla helal olsun benim cesaretim yok nasil yikicam bir yandan tutup su dökmek zor görünüyor ama onun dişinda bende herseyini yapiyorum. Bebegin ne kadarlik benimki 6 aralikta doğdu 6 günlükken topuk kani için gittik damla verdiler 15 günlük olduktan sonra kullanmaya baslayin dediler bir aylik olunca da ilk asimizi olucaz inşallah

Biz de 4 gunlukten beri nerdeyse hergun yikadik. Dr. Gobegi dusmeden yikamayin demisti ama hemsire bi tanidigimiz herkes hijyenine dikkat etmedigi icin dr.'lar herkese yikamayin diyo dedi. Gobegi 10 gunlukken dustu. Sarmadan yikadik ustelik ama sonrasinda iyice kurulayip alkol sıktım ve ustune gazli bez koydum hep. Gobegi dustugunden beri ben yikayabiliyorum ama su dokecek biri sart. Yalniz yapamam daha.

Bebegim iyi kilo almiyo diye dr. Mama takviye et demisti. Kizim da 1-2 kez emdi. Bi daha veremedim. Oguruyo istemiyo biberonu. Bugun baska bi dr.a goturdum. O da mama verme cocuga gerek yok dedi. Dr.'larin da soyledikleri birbirini tutmuyo. Biri oyle diyo biri boyle.

Kizlar iyi aksamlar,
Ben 35 haftalik hamileyim suan. Son 1 aydir bebegimde gelisme geriligi var. yani karin cevresi olmasi gerekenden kucuk cikiyor hep ultrasonda. Suan 2100 gram. Doktor 2500 olmasi gerektigini soyledi. Ve gelisme geriligi olan bebek,erim anne karninda ani kayiplar yasandigini bu yuzden riske atmayip 37. Haftada alalim dedi. Benzer durum yasayan biri var mi aranizda? Gelisme geriligi olan yada 37. Haftada dogum yapan?

Cnm ben 37 haftada yaptim ama kilo problemi yoktu 3.080 grm dogdu ama son 1 ay sadece 200 gram almisti. Aman cok takma disarida daha cabuk toparliyolar

İyi aksamlar canim benimde bebegim 35 haftalikken gelisimi durmestu 3 hafta buyumedi cok sukur ondan sonra normale bindi ama oglumun gelisimi hep iki jafta onde idi o yuzden cok geri kalmadi simdi 40 haftalik tam yarin konturolumuz var rahatiz sanirim hic bir dogum belitrisi yok malesef yani korkma canim bisey olmaz insallah cok dusunup strese girme sana ve bebise yazik

canim bende tek yıkanmaz diyodum ama malesef tek başıma oldugum icin yapmak zorundayım. Yenidoğan Bebek Banyosu: bak burdan bakarak yıkadim file falan da almistim ama böyle üsümemesi daha olagan hem suyun icine girince sakinlesiyolarmis anne karnini hatirlayip.yerde yikamak dikisler icin zorluyo ama onun da çözümu masaya koymak kuveti.daha rahat ettim ben

Ben 37 +4 de doğum yaptım gelisme geriliği yoktu bebek erken gelmek istedi 2700 gram doğdu ben doğum yaptığım gün 35 haftalik biri doğum yapmıştı bebeği 2200 gram doğdu bir kaç gün kuvozde kaldı ama bebek iyiydi.birincisi bebeğin kilosu bence çok az değil benimde öyleydi ve Dr sonradan alır diyordu hep ikincisi 37 haftalik doğsada birsey olmaz kafana takma hani eğer ani kayıplar yaşanıyorsa 37 haftalik çok küçük değil alsın Dr.

Canım geçmiş olsun bebişinde hayırlı olsun rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin. Spinal ameliyatı sorucam nasıldı kolaymıydı zormuydu sonrasında uyuşukluğun nasıl geçti felç olmuş gibi hissettin mi kendini.

Bebeişleriniz hayırlı olsun sağlıklı hayırlı ömürleriolsun inş. Bizlerde ufaktan hastane çantası hazırlamaya çalışıyoruzda bir kça sorum olucak kızlar size. Hasta bezi olarak ne öneriyorsunuz yanımıza ne alalım Bir aksilik çıkmazsa sezeryan düşünüyorum sezeryanda depentin falan külotlu bezleri kullanışlı oluyor mu yoksa hasta bezi veya çocuk bezimi kolay oluyor. Birde pijama ne önerirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…