valaa bn szeryan oldum hasta bzi kullanılmaz dediler çevrmde ama yanıma depentin 3 tane hazta bezini alım,hemşirelr hasta bezini(kilod gibiydi benim) görünce kşke hrkez böle hasta bezi gtirse daha kolay oluyo dediler, hem kiloda da gerek kalmıyo ben çok rahat ettim hastanede ve evde bi kaç gün. pijamada ben gecelik getirmedim pijamayla gayet rahat ettim,zzaten yürütne kadar altına bişi giymiyorsun,yürüyeceğin zaman giydiriyorlar ,pijama daha rahat bence geclikdnBebeişleriniz hayırlı olsun sağlıklı hayırlı ömürleriolsun inş. Bizlerde ufaktan hastane çantası hazırlamaya çalışıyoruzda bir kça sorum olucak kızlar size. Hasta bezi olarak ne öneriyorsunuz yanımıza ne alalım Bir aksilik çıkmazsa sezeryan düşünüyorum sezeryanda depentin falan külotlu bezleri kullanışlı oluyor mu yoksa hasta bezi veya çocuk bezimi kolay oluyor. Birde pijama ne önerirsiniz.
Biz de 1 haftayı devirdik:) zaman ne çabuk geçiyor. Biz de birbirimize alıştık artık huyumuzu suyumuzu öğrenmeye başladık:) büyümeye devam bu şekilde inşallahKizlar ne var ne yok. Biz oglusumla buyumeye calisiyoruz. 25 gunluk olduk. Sizde durumlar nasil.
Mrb canım bende de aynı durum vardı bebek 24. Haftadan itibaren gerilik vardı 38 e kadar bekledik 2500 doğurdum çok şükür küveze bile gerek kalmadı şimdi bir aylık olduk. Bi başka doktorada görün aynı şeyi söylerse doktoruna güven ve doğurKizlar iyi aksamlar,
Ben 35 haftalik hamileyim suan. Son 1 aydir bebegimde gelisme geriligi var. yani karin cevresi olmasi gerekenden kucuk cikiyor hep ultrasonda. Suan 2100 gram. Doktor 2500 olmasi gerektigini soyledi. Ve gelisme geriligi olan bebek,erim anne karninda ani kayiplar yasandigini bu yuzden riske atmayip 37. Haftada alalim dedi. Benzer durum yasayan biri var mi aranizda? Gelisme geriligi olan yada 37. Haftada dogum yapan?
Canım ilk doğum genel ikinci doğum spinal ve kesinlikle spinal diyorum.hersey çok güzeldi çok çok korkuyordum ama ameliyata girdikten sonra tüm korkum geçmiş sadece bebegimi görmek istiyordum ona odaklandım hiçbir şey anlamadan bir baktım ameliyattan çıkıyorum hatta inanamadım soruyorum ne çabuk bitti diye anestezi ve dikiş olup çıkmam 40 dk sürmedi bileSezeryan olan arkadaşlar spinal mi oldunuz genel aneztezi mi aldınız.
Canım ilk doğum genel ikinci doğum spinal ve kesinlikle spinal diyorum.hersey çok güzeldi çok çok korkuyordum ama ameliyata girdikten sonra tüm korkum geçmiş sadece bebegimi görmek istiyordum ona odaklandım hiçbir şey anlamadan bir baktım ameliyattan çıkıyorum hatta inanamadım soruyorum ne çabuk bitti diye anestezi ve dikiş olup çıkmam 40 dk sürmedi bile
Bende çok korkuyorum felç gibi hissederek diye ama ayaklarını hissetmedigin için yani ağırlığını da hissetmedim o his olmadı. Uyuşukluk ta odama geldiğimde ayaklarım oynatabiliyor dum ama iğne vurdular acı hissetmedim. Ebeler de ayaklarını oynatma hareket etme dediler biz kaldıran kadar.saat 830 da ameliyata girdim 16 da gelip yürüttuler o biraz zor oldu canım yandı ama çok değil. Sonrada ağrı kesici falan çok ağrım olmadı. Genelde ilk uyandığımda Karnım Karnım diye aglamistimNe güzel anlatmışsın teşekkü r ederim :) Ayakların uyuşukken felç oldum mu hissine kapılmadın mı uyuşukluk ne kadar süre sonra geçti
bizde bugün 24 günlük olduk, gazlı bi dönemi atlatmaya çalışıyoruz.Kizlar ne var ne yok. Biz oglusumla buyumeye calisiyoruz. 25 gunluk olduk. Sizde durumlar nasil.
Kizlar ne var ne yok. Biz oglusumla buyumeye calisiyoruz. 25 gunluk olduk. Sizde durumlar nasil.
Epidural oldum ben. Hiç sorun yaşamadım. Tabi bünyeden bünyeye değişir herhalde. Ama ben genel istemezdim bebeğimi ilk gören kişi olmak içinSezeryan olan arkadaşlar spinal mi oldunuz genel aneztezi mi aldınız.
Aynen valla canim zaman cok cabuk geciyor. Ins allah buyumeye devam.Biz de 1 haftayı devirdik:) zaman ne çabuk geçiyor. Biz de birbirimize alıştık artık huyumuzu suyumuzu öğrenmeye başladık:) büyümeye devam bu şekilde inşallah
Ben epidural oldum. Epidural de ayaklar uyusmuyor zaten ama epidural tam tutmadi. Az biraz narkozda verdilerr. Sarhosluk vardi ama her seyi gordum. Bebegimin cikisi ilk karsilasma ahh cok guzeldiii.Sezeryan olan arkadaşlar spinal mi oldunuz genel aneztezi mi aldınız.
Hayirlisi olsun ins allah.40+5 oldum hala dogum yok. Dun nstde sancida cikmadi. Bakalaim.yarin yine gircem nstye
Oyy mas allah size. Benden 1 gun sonra dogum yapmissin. Saglikla buyutelim ins allah.bizde bugün 24 günlük olduk, gazlı bi dönemi atlatmaya çalışıyoruz.
oyy kocaman olmussunuz. Allah nazarlardan saklasin. Gazsiz bol uykulu gunler size.biz de yarın 50 günlük oluyoruz inşallah.. uykusuz, yorucu günler.. çok gazlı bebiş, biraz büyüse de geçse şu gazlar
Aynen valla canim zaman cok cabuk geciyor. Ins allah buyumeye devam.
Ben epidural oldum. Epidural de ayaklar uyusmuyor zaten ama epidural tam tutmadi. Az biraz narkozda verdilerr. Sarhosluk vardi ama her seyi gordum. Bebegimin cikisi ilk karsilasma ahh cok guzeldiii.
Hayirlisi olsun ins allah.
Oyy mas allah size. Benden 1 gun sonra dogum yapmissin. Saglikla buyutelim ins allah.
oyy kocaman olmussunuz. Allah nazarlardan saklasin. Gazsiz bol uykulu gunler size.
Ayy uyanik oldugu her vakit agliyor gazini cikaramiyoruz dun aksam 9 dan 2 ye kadar agladi 3 aksamdir boyle bugun beni ne bekliyor korkuyorum...24 gunluguz 40 bekliyom bi umit degisir diyeeHerkes aynı dertten çekiyor galiba benim oglu da çok gazlıgeceleri sadece 1 saat uyuyor. Kocayla stresten kavgalar ediyoruz valla elimizde sallaya sallaya bir hal olduk. Bizde 42 günlüğüz bu arada.
GOzun aydin canim. Allah anali babali buyutsun. Bol sutlu gunler ins allah size ve tum annislere. Bende sez. Oldum ve korse taktim hemen inanilmaz rahat ettim. Guc verdi dene istersen sende.Sonunda bende dogum yaptim searyenle yaptim bu gun saat 3:30 bebisime kavustum cok sukur su an hic agrim sizim yok sadece yururken zorlaniyorum oda normaldir sanirim bebisim cok iyi sutum geldi emiyoz hersey yolunda cok sukur rabbim dogurmatanlarayardim etsin doguranlarinda bolbol sutu olur insalla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?