2014 Aralık Anneleri

valaa bn szeryan oldum hasta bzi kullanılmaz dediler çevrmde ama yanıma depentin 3 tane hazta bezini alım,hemşirelr hasta bezini(kilod gibiydi benim) görünce kşke hrkez böle hasta bezi gtirse daha kolay oluyo dediler, hem kiloda da gerek kalmıyo ben çok rahat ettim hastanede ve evde bi kaç gün. pijamada ben gecelik getirmedim pijamayla gayet rahat ettim,zzaten yürütne kadar altına bişi giymiyorsun,yürüyeceğin zaman giydiriyorlar ,pijama daha rahat bence geclikdn

Slm kizlar epeydir giremiyorum bebislerini kucaklarina alanlara hayirli olsun diyeyim.. son hafta bebegimin kilosu 2700 ken benim tansiyonum yükseldiği için kilo vermiş 2300 olmuş ve suyu azalmis zaten gelisim geriligi vardi bu da tuzu biberi oldu. Dr um ertesi gun sezaryene aldi o gün kabus gibiydi bebegin sagligi bi taraftan geceden sancilarim acilmam da basladi aglaya aglaya girdim ameliyata. Ve minigim on aralikta saglikli sihhatli dünyaya geldi çok şükür:)) sezaryenden korkmayin ben çok onyargiliydim ama normal doguramazdim diyorum simdi.. Uç beş gün dikiş yerlerin sizliyor sonra ayaklaniyorsun.. Zaten bebeğim zayif emzireyim bi an evvel toparlansin diye kendimi unuttum ben ilk gunden.. Benden dogum yapacaklara bir tavsiye lütfen hicbir şey için caninizi sikmayin bebeğinizi opun koklayin ve bol bol sukredin onlar gerçek birer mucize çünkü..

Kizlar ne var ne yok. Biz oglusumla buyumeye calisiyoruz. 25 gunluk olduk. Sizde durumlar nasil.

Kizlar ne var ne yok. Biz oglusumla buyumeye calisiyoruz. 25 gunluk olduk. Sizde durumlar nasil.
Biz de 1 haftayı devirdik:) zaman ne çabuk geçiyor. Biz de birbirimize alıştık artık huyumuzu suyumuzu öğrenmeye başladık:) büyümeye devam bu şekilde inşallah

Mrb canım bende de aynı durum vardı bebek 24. Haftadan itibaren gerilik vardı 38 e kadar bekledik 2500 doğurdum çok şükür küveze bile gerek kalmadı şimdi bir aylık olduk. Bi başka doktorada görün aynı şeyi söylerse doktoruna güven ve doğur

Sezeryan olan arkadaşlar spinal mi oldunuz genel aneztezi mi aldınız.
Canım ilk doğum genel ikinci doğum spinal ve kesinlikle spinal diyorum.hersey çok güzeldi çok çok korkuyordum ama ameliyata girdikten sonra tüm korkum geçmiş sadece bebegimi görmek istiyordum ona odaklandım hiçbir şey anlamadan bir baktım ameliyattan çıkıyorum hatta inanamadım soruyorum ne çabuk bitti diye anestezi ve dikiş olup çıkmam 40 dk sürmedi bile

Ne güzel anlatmışsın teşekkü r ederim :) Ayakların uyuşukken felç oldum mu hissine kapılmadın mı uyuşukluk ne kadar süre sonra geçti

Ne güzel anlatmışsın teşekkü r ederim :) Ayakların uyuşukken felç oldum mu hissine kapılmadın mı uyuşukluk ne kadar süre sonra geçti
Bende çok korkuyorum felç gibi hissederek diye ama ayaklarını hissetmedigin için yani ağırlığını da hissetmedim o his olmadı. Uyuşukluk ta odama geldiğimde ayaklarım oynatabiliyor dum ama iğne vurdular acı hissetmedim. Ebeler de ayaklarını oynatma hareket etme dediler biz kaldıran kadar.saat 830 da ameliyata girdim 16 da gelip yürüttuler o biraz zor oldu canım yandı ama çok değil. Sonrada ağrı kesici falan çok ağrım olmadı. Genelde ilk uyandığımda Karnım Karnım diye aglamistim

Biz de 1 haftayı devirdik:) zaman ne çabuk geçiyor. Biz de birbirimize alıştık artık huyumuzu suyumuzu öğrenmeye başladık:) büyümeye devam bu şekilde inşallah
Aynen valla canim zaman cok cabuk geciyor. Ins allah buyumeye devam.
Sezeryan olan arkadaşlar spinal mi oldunuz genel aneztezi mi aldınız.
Ben epidural oldum. Epidural de ayaklar uyusmuyor zaten ama epidural tam tutmadi. Az biraz narkozda verdilerr. Sarhosluk vardi ama her seyi gordum. Bebegimin cikisi ilk karsilasma ahh cok guzeldiii.
40+5 oldum hala dogum yok. Dun nstde sancida cikmadi. Bakalaim.yarin yine gircem nstye
Hayirlisi olsun ins allah.
bizde bugün 24 günlük olduk, gazlı bi dönemi atlatmaya çalışıyoruz.
Oyy mas allah size. Benden 1 gun sonra dogum yapmissin. Saglikla buyutelim ins allah.
biz de yarın 50 günlük oluyoruz inşallah.. uykusuz, yorucu günler.. çok gazlı bebiş, biraz büyüse de geçse şu gazlar
oyy kocaman olmussunuz. Allah nazarlardan saklasin. Gazsiz bol uykulu gunler size.

Evet canım. Bi an önce büyüyelim artık ya. Çok zor bu gaz olayları. İnşallah sağlıkla....

Herkes aynı dertten çekiyor galiba benim oglu da çok gazlı geceleri sadece 1 saat uyuyor. Kocayla stresten kavgalar ediyoruz valla elimizde sallaya sallaya bir hal olduk. Bizde 42 günlüğüz bu arada.

Herkes aynı dertten çekiyor galiba benim oglu da çok gazlı geceleri sadece 1 saat uyuyor. Kocayla stresten kavgalar ediyoruz valla elimizde sallaya sallaya bir hal olduk. Bizde 42 günlüğüz bu arada.
Ayy uyanik oldugu her vakit agliyor gazini cikaramiyoruz dun aksam 9 dan 2 ye kadar agladi 3 aksamdir boyle bugun beni ne bekliyor korkuyorum...24 gunluguz 40 bekliyom bi umit degisir diyee

Benim kızda gece 1 de uyandı 6 ya kadar mikirdanip durdu neyi var anlayamadım gazını da güzelce çıkarıyordu ama işte bi meme bi faz bi alt değiştirme Beşiğe koyuyorum gözler açılıyor esimde uzuldu halime .bakalım bu gece nasıl olacak

Sonunda bende dogum yaptim searyenle yaptim bu gun saat 3:30 bebisime kavustum cok sukur su an hic agrim sizim yok sadece yururken zorlaniyorum oda normaldir sanirim bebisim cok iyi sutum geldi emiyoz hersey yolunda cok sukur rabbim dogurmatanlarayardim etsin doguranlarinda bolbol sutu olur insalla

GOzun aydin canim. Allah anali babali buyutsun. Bol sutlu gunler ins allah size ve tum annislere. Bende sez. Oldum ve korse taktim hemen inanilmaz rahat ettim. Guc verdi dene istersen sende.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…