Tamam canim takarim cok rahatim zaten dimdik bile yuruye biliyorum bizimkiler sooktaGOzun aydin canim. Allah anali babali buyutsun. Bol sutlu gunler ins allah size ve tum annislere. Bende sez. Oldum ve korse taktim hemen inanilmaz rahat ettim. Guc verdi dene istersen sende.
Kizlar iyi aksamlar,
Ben 35 haftalik hamileyim suan. Son 1 aydir bebegimde gelisme geriligi var. yani karin cevresi olmasi gerekenden kucuk cikiyor hep ultrasonda. Suan 2100 gram. Doktor 2500 olmasi gerektigini soyledi. Ve gelisme geriligi olan bebek,erim anne karninda ani kayiplar yasandigini bu yuzden riske atmayip 37. Haftada alalim dedi. Benzer durum yasayan biri var mi aranizda? Gelisme geriligi olan yada 37. Haftada dogum yapan?
. Canım dogum yapacağın hastaneyle konus istersen ben görüşmüştüm ve hast bezi , brbek bezi gibi malzemeleri biz temin edıcez demişlerdi .. Ben normal dogum yaptım .. Zaten ilk gun dogum sonrası yatağıma alt açma gibi bez sermişler ve Gazlı bez verdiler bacak arama koydum ve altım çıplak yattım zaten wc kalkma fakan derken rahat oldu . Bide kanamana bakmak idtıyırksr . Ertesi günde Gazlı bezi bacak arama koyup babane donu dediğimiz 2 kıloyla alt pijamamı giydim .. Gecelik hiç giymedim onden düğmeli pijama tavsıye ederim logusa pijamalarından da rahat .. Resmini atıyım bu pijamalar en rahat ettiğimBebeişleriniz hayırlı olsun sağlıklı hayırlı ömürleriolsun inş. Bizlerde ufaktan hastane çantası hazırlamaya çalışıyoruzda bir kça sorum olucak kızlar size. Hasta bezi olarak ne öneriyorsunuz yanımıza ne alalım Bir aksilik çıkmazsa sezeryan düşünüyorum sezeryanda depentin falan külotlu bezleri kullanışlı oluyor mu yoksa hasta bezi veya çocuk bezimi kolay oluyor. Birde pijama ne önerirsiniz.
Hiçbişey hissetmedm canım. Sonrasnda öyle cok agrımda olmadı. Amelıyat sırasndada cok rahattım ekıp iyi oldugu için. Tanıdıkta vardı içerde onun destegıylede cok iyi gectı. Şimdi bebişimn herseyını kendm uapıyorum cok şükür. Tek kotu yanı bir iki gun bebîşle emmek dışında ilgilenememiştim. Ama tavsıye ederim.Canım geçmiş olsun bebişinde hayırlı olsun rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin. Spinal ameliyatı sorucam nasıldı kolaymıydı zormuydu sonrasında uyuşukluğun nasıl geçti felç olmuş gibi hissettin mi kendini.
18 günlüğüz bizde kizlar, hersey çok sakindi de şu son 2 gündür çok ağliyo oglum, gazi var o Allahin emride, kakasini da yapamiyo.binbir hareket masajla ancak.herkes böylemi, az önce altjni actim yine hareket yaptiriyim dedim de artik onu bile istemiyo, katildi bez degisene kadar.gözleri yaşardi oğlumun.cok üzgünüm cidden şuan.valla danisacak da kimsem yok resmen.tek bakiyorum, daha dgrusu bakamiyorum galibabizde bugün 24 günlük olduk, gazlı bi dönemi atlatmaya çalışıyoruz.
maşallah canim 10 kilo cok iyi.benimde o eski halimden eser yok, sanki 2hafta önce dgm falan yapmamisim.bebege bakmaktan yemek de yiyemiyom.heralde eksilere düştüm.umarim sütüme yansimaz yaa.depresyona girmesem iyi vallaBizde bugun 8 gunluk olduk teyzelerı kontrolumuze geldik. Cok şükür kızımda bende ıyıyız. Sarılık testının sonucunu beklıyoruz. İnş oda iyi çıkar. Ben 10 kilo vermişim 8 gunde cok sevındım suan 75 kıloyum ama daha cok fazlam var.
annam cidden herkes ayni galiba.ùülsemmi sevinsemmi bilemedim.ben de 40i bi ciksa düzelir diyodum ama 3 ay galiba sikintili geccek.Allah hepimize sabır versin, bebisler iyi olsun da napakHerkes aynı dertten çekiyor galiba benim oglu da çok gazlıgeceleri sadece 1 saat uyuyor. Kocayla stresten kavgalar ediyoruz valla elimizde sallaya sallaya bir hal olduk. Bizde 42 günlüğüz bu arada.
Herkes aynı dertten çekiyor galiba benim oglu da çok gazlıgeceleri sadece 1 saat uyuyor. Kocayla stresten kavgalar ediyoruz valla elimizde sallaya sallaya bir hal olduk. Bizde 42 günlüğüz bu arada.
Ayy uyanik oldugu her vakit agliyor gazini cikaramiyoruz dun aksam 9 dan 2 ye kadar agladi 3 aksamdir boyle bugun beni ne bekliyor korkuyorum...24 gunluguz 40 bekliyom bi umit degisir diyee
Bütün anneler gazdan muzdarip galiba.. Ya biz gecen hafta hic susmayinca gecenin bi yarisi acile gittik.. O susmayan çocuk arabaya binince bayilip uyudu resmen eve gelene kadar Dr inanmadi sanki uyumuyor deyince:) metsil damla kullanıyoruz biraz ise yariyor... Bir de fon makinesi elk süpürgesi sesi rahatlatiyor ters çevirip sirtini pispislamak da oylee.. Bi de bizimki muzik dinlemeyi de seviyor kolik bebekler icin sesler var internette onlari da dinletin..Ama yine de tuttu mu tutuyor.. Uykusuzluk tan bitap dusuyoruz bebis de biz de bu günleri atlatsaydik hayirlisiyla..
hep aynı dert sürkli gaz var ancak memede susuy onda da gaz sıkıştırınca memeyi bırakıp bekliyo sonra devam ediyo. ne kada dikkat etsek de oluyo gaz ya.sende gaz dönemine girmişsin18 günlüğüz bizde kizlar, hersey çok sakindi de şu son 2 gündür çok ağliyo oglum, gazi var o Allahin emride, kakasini da yapamiyo.binbir hareket masajla ancak.herkes böylemi, az önce altjni actim yine hareket yaptiriyim dedim de artik onu bile istemiyo, katildi bez degisene kadar.gözleri yaşardi oğlumun.cok üzgünüm cidden şuan.valla danisacak da kimsem yok resmen.tek bakiyorum, daha dgrusu bakamiyorum galibaşimdi memede ancak sustu ama birakinca nolcak bakalim
Evet bende çocuğu kucağımda karnı bana değecek şekilde sırtına masaj yapınca sakinlesiyor. Int okudum bu yöntemle midesi ısındigi için hazmi kolaylasiyormus. Bir de erkek bebekler daha gazlı bir erkek bir kız annesi olarak bunu gördüm gerçekten.bizimkiler biraz da kış bebeği olduğu için mi bu kadar gazlı acaba? ben soğukla bağlantı kuruyorum yaa gaz olayında.. şimdi gaz için yaptıklarımı anlatayım. zinco bitkisel yağ karışımı günde 2 defa veriyorum 8er damla, biogaia gaz ilacı günde 1 defa 5 damla, bol bol karnına saat yönünde masaj, bacakları karnına ittirmece, youtubedaki baby got colic videosunu dinletme (ağlarken açtığımda sakinleşiyor biraz), birkaç çay kaşığı rezene çayı, birkaç çay kaşığı kaynatılmış çörekotu suyu... hangisi işe yarıyor derseniz bilmiyorum, belki bunları yapmasam daha kötü olur ama yine de böyle de kötü, sürekli gazı var. uykuya dalıyo hemen uyanıyo gazdan. birkaç gündür bulduğum bi çözüm var denemek isterseniz, şu ana kadar bariz şekilde fark ettiren tek yöntem. sakin olduğu bi zaman ben yarı uzanır yarı oturur gibi koltuğa geçiyorum, üstüme de bebişi yatırıyorum yüz üstü. karınlarımız birbirine değiyo, üzerimize de battaniye örtüyorum sıkıca, bi on onbeş dakika sonra sıcaktan başlıyo konsere dart dart.. huysuzlancak gibi olursa göğsümü tutturutorum bi taraftan emiyo, uykuya geçiyo falan.. gerçekten çok gaz çıkartıyo bu yöntemle ama tek bi handikapı var, çok sıcak oluyo battaniyenin içi, dolayısıyla terliyo.. üşütcem çocuğu diye korkuyorum, sırtına havlu koyuyorum hemen falan.. yine de yüzde yüz çözen bi şey yok bence bu mevzuyu, bu kış böyle geçer gibi geliyo bana.. bakalım bugün bi de sab simplex alıcaz, bi de onu deneyelim.
Bende bitkisel çayları içmekten bir hal oldum çocuğa rezene,kimyon çayı karnına elma yağı herşeyi yapıyorum ama yok hep bağırıyor.Ayy uyanik oldugu her vakit agliyor gazini cikaramiyoruz dun aksam 9 dan 2 ye kadar agladi 3 aksamdir boyle bugun beni ne bekliyor korkuyorum...24 gunluguz 40 bekliyom bi umit degisir diyee
Canım aynı şeyler yaşıyoruz. Emzirmeden önce 1 çay bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı kimyon tohumu demle. Emzirmeden önce 1 çay kaşığı ağzına ver. Rezene çayı ver. Birde alt değiştirirken elma yağı ile karnına masaj yap iyi geliyor. Ben bunları yapıyorum18 günlüğüz bizde kizlar, hersey çok sakindi de şu son 2 gündür çok ağliyo oglum, gazi var o Allahin emride, kakasini da yapamiyo.binbir hareket masajla ancak.herkes böylemi, az önce altjni actim yine hareket yaptiriyim dedim de artik onu bile istemiyo, katildi bez degisene kadar.gözleri yaşardi oğlumun.cok üzgünüm cidden şuan.valla danisacak da kimsem yok resmen.tek bakiyorum, daha dgrusu bakamiyorum galibaşimdi memede ancak sustu ama birakinca nolcak bakalim
Zaten doktor çocuğu rahatlamanın bir yolunu bulun yeter bunun çaresi yok dedibizimkiler biraz da kış bebeği olduğu için mi bu kadar gazlı acaba? ben soğukla bağlantı kuruyorum yaa gaz olayında.. şimdi gaz için yaptıklarımı anlatayım. zinco bitkisel yağ karışımı günde 2 defa veriyorum 8er damla, biogaia gaz ilacı günde 1 defa 5 damla, bol bol karnına saat yönünde masaj, bacakları karnına ittirmece, youtubedaki baby got colic videosunu dinletme (ağlarken açtığımda sakinleşiyor biraz), birkaç çay kaşığı rezene çayı, birkaç çay kaşığı kaynatılmış çörekotu suyu... hangisi işe yarıyor derseniz bilmiyorum, belki bunları yapmasam daha kötü olur ama yine de böyle de kötü, sürekli gazı var. uykuya dalıyo hemen uyanıyo gazdan. birkaç gündür bulduğum bi çözüm var denemek isterseniz, şu ana kadar bariz şekilde fark ettiren tek yöntem. sakin olduğu bi zaman ben yarı uzanır yarı oturur gibi koltuğa geçiyorum, üstüme de bebişi yatırıyorum yüz üstü. karınlarımız birbirine değiyo, üzerimize de battaniye örtüyorum sıkıca, bi on onbeş dakika sonra sıcaktan başlıyo konsere dart dart.. huysuzlancak gibi olursa göğsümü tutturutorum bi taraftan emiyo, uykuya geçiyo falan.. gerçekten çok gaz çıkartıyo bu yöntemle ama tek bi handikapı var, çok sıcak oluyo battaniyenin içi, dolayısıyla terliyo.. üşütcem çocuğu diye korkuyorum, sırtına havlu koyuyorum hemen falan.. yine de yüzde yüz çözen bi şey yok bence bu mevzuyu, bu kış böyle geçer gibi geliyo bana.. bakalım bugün bi de sab simplex alıcaz, bi de onu deneyelim.
Bizde de gaz var ne yapsam da saat akşam sekizde bi başlıo sabah üçe kadar ağlamaca. Bio gaila mı ne ondan kullanıyorum bi de san simplex zinco arada veriyorum. Dilerim geçer bu sure car çabuk seni gördüğüme sevindim bu aradabizimkiler biraz da kış bebeği olduğu için mi bu kadar gazlı acaba? ben soğukla bağlantı kuruyorum yaa gaz olayında.. şimdi gaz için yaptıklarımı anlatayım. zinco bitkisel yağ karışımı günde 2 defa veriyorum 8er damla, biogaia gaz ilacı günde 1 defa 5 damla, bol bol karnına saat yönünde masaj, bacakları karnına ittirmece, youtubedaki baby got colic videosunu dinletme (ağlarken açtığımda sakinleşiyor biraz), birkaç çay kaşığı rezene çayı, birkaç çay kaşığı kaynatılmış çörekotu suyu... hangisi işe yarıyor derseniz bilmiyorum, belki bunları yapmasam daha kötü olur ama yine de böyle de kötü, sürekli gazı var. uykuya dalıyo hemen uyanıyo gazdan. birkaç gündür bulduğum bi çözüm var denemek isterseniz, şu ana kadar bariz şekilde fark ettiren tek yöntem. sakin olduğu bi zaman ben yarı uzanır yarı oturur gibi koltuğa geçiyorum, üstüme de bebişi yatırıyorum yüz üstü. karınlarımız birbirine değiyo, üzerimize de battaniye örtüyorum sıkıca, bi on onbeş dakika sonra sıcaktan başlıyo konsere dart dart.. huysuzlancak gibi olursa göğsümü tutturutorum bi taraftan emiyo, uykuya geçiyo falan.. gerçekten çok gaz çıkartıyo bu yöntemle ama tek bi handikapı var, çok sıcak oluyo battaniyenin içi, dolayısıyla terliyo.. üşütcem çocuğu diye korkuyorum, sırtına havlu koyuyorum hemen falan.. yine de yüzde yüz çözen bi şey yok bence bu mevzuyu, bu kış böyle geçer gibi geliyo bana.. bakalım bugün bi de sab simplex alıcaz, bi de onu deneyelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?