Gaz olayi genelde 3. haftadan sonra basliyor, bizde gunduz uyuyup butun gece eşimle uyanik haldeyiz, ruh gibi geziyoruz. Sadece memede susuyor, her emmeden sonra kusma ortaligi ve üstünü batirmada cabasıGazlı bebeklerin anaları :)
Ne zaman başladı gaz olayınız? Çok merak diyorum,aydınlatır mısınız?
Onuncu gün basladi canim benim oğlum çok akilli sesi cikmiyo deyip duruyordum demez olaydim nazar mi değdi noldu çocuğa simdi 22 günlük olduk tam gaz devam ediyoruz valla ikinip duruyor kipkirmizi oluyor bi de arada kabizlik başladı hayir yapiyo bazen gaz da cikariyo yine bagiriyoGazlı bebeklerin anaları :)
Ne zaman başladı gaz olayınız? Çok merak diyorum,aydınlatır mısınız?
ay canim aynen bende öyle diyodum.akilli benim oglum diyeOnuncu gün basladi canim benim oğlum çok akilli sesi cikmiyo deyip duruyordum demez olaydim nazar mi değdi noldu çocuğa simdi 22 günlük olduk tam gaz devam ediyoruz valla ikinip duruyor kipkirmizi oluyor bi de arada kabizlik başladı hayir yapiyo bazen gaz da cikariyo yine bagiriyoYenidoğanlar 18 saat falan uyur diyorlar kimin bebeği onlar çok merak ediyorum bizimki yatmiyo da yaa
aynen canim gaz donemine girdik de umarim cikisi erken olurhep aynı dert sürkli gaz var ancak memede susuy onda da gaz sıkıştırınca memeyi bırakıp bekliyo sonra devam ediyo. ne kada dikkat etsek de oluyo gaz ya.sende gaz dönemine girmişsinbende tek bakıyorum,öyle düşünme.sendn daha güzel ilgili kimse bakamaz bebeğine
denicem canım saol, insallah iyi gelirCa
Canım aynı şeyler yaşıyoruz. Emzirmeden önce 1 çay bardağı sıcak suya 1 çay kaşığı kimyon tohumu demle. Emzirmeden önce 1 çay kaşığı ağzına ver. Rezene çayı ver. Birde alt değiştirirken elma yağı ile karnına masaj yap iyi geliyor. Ben bunları yapıyorum
canim emzirdikten sonra iki defa geirtmeden birakma sakin olmaya çalış sen panikledikce dahada agliyolar gazi tam geçmeden emzirme gazi dahada artiyo kizimda cok çekmiştim 6 ay emdigim sütü burnumdangetirdi resmen ikizlerde gazlı malesef ama 1. den talimli olunca rahat atlatiyorumay canim aynen bende öyle diyodum.akilli benim oglum diyesonra seninki gibi yada herkesinki gibi olduk kipkizarmalar aglamalar.demkki normal,en azindan bunu bilmek rahatlatti beni.sabredip bi yolunu bulcaz bi sekilde.eger bisey bulursaniz paylasin lütfeeennn gazdan muzdarip uykusuz annişler
Lansinoh göğüs Pedi hava aldırdı için o çok iyi geldi bir de e vitamini kapsülü demiyorum uçlarına suruyorum Pedi öyle kapatıyorum. Vitamin olduğu için yıkmaya gerek yok ama ben yinede siliyorum ıslak bezle bebek küçük olduğu için. Bir de pompa kullanıyorsan o iyice kötü yaptı benim bebek emdikce çok acı veriyor ama daha çabuk iyilesiyorGöğüs ucu çatlakları ve yaraları için Kullandığınız özel bir şeyler var mı? Bizim sorunumuz da bu şu anda maalesef(
bebeklerimiz şu an küçük olduğuiçin 100 ml onlar için çok fazla.ben 50 50 yaptım hep,şimdi oğlum buyumeyebaşladıgı için70 ml falan yapıyorum.daha sonra 100 ml olarak poşetşeyeceğim.onların kılosu ıle alakalı alacağı süt anlıcan.gundebır kere de sağdıgım sutlerden bıberonıle verıyorum,sütümü sağdıktan sonra sut gelmezseşayet dıye.kullanırsın yanı korkma..kızlar ben de sagıyorum posete.ama poset baya büyük ve 100ml anck sagabiliyorum.düsününce bu kadr az süt işimize yararmi onu bilemiyorum.siz ne kadar sagiyosunuz.sirf bosa gitmesin diye yapiyorum ama kullanicam mi acababide bizimkinin gaz problemleri başladı.bitkisel bisey varmis, gaz icin, eşim birinden duymuş ama adini hatirlayamadi.var mı bileniniz acaba
Pompa hiç kullanmadım. Göğüs pedi kullandım ama o da bi yarar etmedi. Krem sürüp Göğüs pedi kapattım birkaç gün. Hala geçmedi. Ilk sütü çektiği an içimden bi parça kopuyo sanki çok canım acıyo sonra emdikçe geçiyo. Karbonatlı suyla silin diyen çok ama denemedim. Onu da denesem mi ki bilemiyorum?Lansinoh göğüs Pedi hava aldırdı için o çok iyi geldi bir de e vitamini kapsülü demiyorum uçlarına suruyorum Pedi öyle kapatıyorum. Vitamin olduğu için yıkmaya gerek yok ama ben yinede siliyorum ıslak bezle bebek küçük olduğu için. Bir de pompa kullanıyorsan o iyice kötü yaptı benim bebek emdikce çok acı veriyor ama daha çabuk iyilesiyor
Karbonat şu ben ilk bebegimde yaptım iyice fena oldu.gogus Pedi her marka iyi değil bende kullandım geçmiyordu sonra bi yerde gördüm Lansinoh iyi geldi çünkü o kuru tutuyor gerçekten ilk içerken bende fena oluyorum hatta ilk hafta kabuk bağladı her emzirme de yumuşatmak veremedim. Dedigim gibi bana e vitamini ve bu göğüs Pedi iyi geldi . Krem ne suruyorsunPompa hiç kullanmadım. Göğüs pedi kullandım ama o da bi yarar etmedi. Krem sürüp Göğüs pedi kapattım birkaç gün. Hala geçmedi. Ilk sütü çektiği an içimden bi parça kopuyo sanki çok canım acıyo sonra emdikçe geçiyo. Karbonatlı suyla silin diyen çok ama denemedim. Onu da denesem mi ki bilemiyorum?
Merhaba ben yeni üyeyim. Hepimizin gözü aydın. Bizde 21 günlüğüz. Gaz problemimiz malumbizim sorunumuz mide gazı değilde bağırsak gazı kızım kızarıp bozarıyor ağlama nöbetleri geçiriyor ve sürekli alttan gaz çıkarıyo sizde de var mı yoksa bu başka bi olay mı?
Pompa hiç kullanmadım. Göğüs pedi kullandım ama o da bi yarar etmedi. Krem sürüp Göğüs pedi kapattım birkaç gün. Hala geçmedi. Ilk sütü çektiği an içimden bi parça kopuyo sanki çok canım acıyo sonra emdikçe geçiyo. Karbonatlı suyla silin diyen çok ama denemedim. Onu da denesem mi ki bilemiyorum?
Gaz olayi genelde 3. haftadan sonra basliyor, bizde gunduz uyuyup butun gece eşimle uyanik haldeyiz, ruh gibi geziyoruz. Sadece memede susuyor, her emmeden sonra kusma ortaligi ve üstünü batirmada cabası
Bizde de gaz var ne yapsam da saat akşam sekizde bi başlıo sabah üçe kadar ağlamaca. Bio gaila mı ne ondan kullanıyorum bi de san simplex zinco arada veriyorum. Dilerim geçer bu sure car çabuk seni gördüğüme sevindim bu arada
Spinal oldum ben ama zorunlu olarak çünkü birşeyler yemistim doğum yapacagimi hic tahmin etmiyodum birden nişan ve suyum gelmeye başladıSezeryan olan arkadaşlar spinal mi oldunuz genel aneztezi mi aldınız.
Nerelerdesin sen askolsun sanaKizlar ne var ne yok. Biz oglusumla buyumeye calisiyoruz. 25 gunluk olduk. Sizde durumlar nasil.
Evet yaralar var ve ilk çektiğinde bebek çok canım yanıyor. Lansinoh ve Garmastan kullanıyorum zaten. Pompa hiç kullanmadım ama o daha fena yaptı diyenler de oluyor. Ne yapacağımı bilemedim. Dün gece ağladım resmen acıdan emzirirken. Inşallah en kısa zamanda geçer.göğüs ucu yaraların var sanırım, dayan, en geç 1 aya kadar hiçbi şey kalmaz. bende de oldu, emzirmekten vazgeçme, zamanla geçecek, alışacaksın. lansinoh kullan, garmastan pomad da kullandım ben, arada göğsü dinlendirmek için pompa kullan, işe yarıyor, geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?