Ben krem olarak lansinoh ve Garmastan kullanıyorum. Lansinoh göğüs pedi koyuyorum krem sürdükten sonra üstüne. Sanki iyileşir gibi oluyor sonra hop bi daha yara olmuşKarbonat şu ben ilk bebegimde yaptım iyice fena oldu.gogus Pedi her marka iyi değil bende kullandım geçmiyordu sonra bi yerde gördüm Lansinoh iyi geldi çünkü o kuru tutuyor gerçekten ilk içerken bende fena oluyorum hatta ilk hafta kabuk bağladı her emzirme de yumuşatmak veremedim. Dedigim gibi bana e vitamini ve bu göğüs Pedi iyi geldi . Krem ne suruyorsun
Canım ben face ten ekleyebilirim istersen seni. Güzel anekdotlarımız var bugüne kadar cok şey paylaştık bundan sonra da devam edelim istiyorum. Dediğin gibi eskilerden kimse kalmadı sanırım bebekleriyle zaman geçiriyorlar bende zor bakabiliyorum nete. Bazen geceleri hiç uyumuyoruz günde 3-4 saat uykuyla dürüyorum. Uyku olmayınca sütümde olmuyor. Sürekli kriz halindeyiz kısaca. Umarım car çabuk biter bu gaz problemi. Beni benden Aldı yeterince.malesef bebeklerimizin bu meseleyi çözmelerini bekliycez, sabredicez. çünkü hiçbir ilacın kesin faydası kanıtlanmamış aslında. ben de seni gördüğüme sevindim, nerde bu eskiler göremiyorum, raziyeler, agaydinlar, kgokceler falan.. kızlar ben size dedim facete grup kuralım diye, kaybettik şimdiden birbirimizi
Canım ben Göğüs Kalkan'ı kullanıyorum pedler işe yaramıyor havanalmıyor. Bir de Kalkan'ı kim bulduysa Yatıp Kalkıp dua ediyorum su an cok iyi uçlarım keyifle emiyoruz. Bir de kalkana biriken sütü bebeğime verebiliyorum ziyan olmuyor pedlerdeki gibiBen krem olarak lansinoh ve Garmastan kullanıyorum. Lansinoh göğüs pedi koyuyorum krem sürdükten sonra üstüne. Sanki iyileşir gibi oluyor sonra hop bi daha yara olmuşbu böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum artık bebeğimi keyifle emzirmek istiyorum.
Neeeey 100cc süt MÜ sağıyorsun maşallah benden bi sağmada 40-60 Cc zor çıkıyor her şeyi deniyprum arttırmak için siz ne yapıyorsunuz?bebeklerimiz şu an küçük olduğuiçin 100 ml onlar için çok fazla.ben 50 50 yaptım hep,şimdi oğlum buyumeyebaşladıgı için70 ml falan yapıyorum.daha sonra 100 ml olarak poşetşeyeceğim.onların kılosu ıle alakalı alacağı süt anlıcan.gundebır kere de sağdıgım sutlerden bıberonıle verıyorum,sütümü sağdıktan sonra sut gelmezseşayet dıye.kullanırsın yanı korkma..
Sağol canım. Ben de anneme söyledim şimdi dışarıdayken bana bakacak göğüs kalkanı. Inşallah işe yarar ya valla çok acı çekiyorumCanım ben Göğüs Kalkan'ı kullanıyorum pedler işe yaramıyor havanalmıyor. Bir de Kalkan'ı kim bulduysa Yatıp Kalkıp dua ediyorum su an cok iyi uçlarım keyifle emiyoruz. Bir de kalkana biriken sütü bebeğime verebiliyorum ziyan olmuyor pedlerdeki gibi
Canım benmde baştada goguslerım çok acıyodu. Netten baya arastrdm bebegım nasıl goguslerımı acıtmadan emer diye. Kahverengı bolgeyı cogunu agzına alınca acıdan eser yok. Şuan alıştı hiç acı yok şükür. Ve krem falan hiç kullanmadm. Ped kullanıyrm sadece. Bence buna dıkkat edın yara olmuyo. Ucunu agzına alınca oluyoGöğüs ucu çatlakları ve yaraları için Kullandığınız özel bir şeyler var mı? Bizim sorunumuz da bu şu anda maalesef(
Yara olana kadar lansinoh krem kullandim ben canim ise yaramadi ve yara oldu aglayA aglaya emzirdim ayva çekirdeği denedim biraz rahatlatti ama en iyisi bepanthene merhem oldu sürdükten sonra havlu peceteyi katlayip göğüs ucuna koy öyle kalsin emzirmeden önce de temizle mutlaka geçmiş olsunGöğüs ucu çatlakları ve yaraları için Kullandığınız özel bir şeyler var mı? Bizim sorunumuz da bu şu anda maalesef(
Canım benmde baştada goguslerım çok acıyodu. Netten baya arastrdm bebegım nasıl goguslerımı acıtmadan emer diye. Kahverengı bolgeyı cogunu agzına alınca acıdan eser yok. Şuan alıştı hiç acı yok şükür. Ve krem falan hiç kullanmadm. Ped kullanıyrm sadece. Bence buna dıkkat edın yara olmuyo. Ucunu agzına alınca oluyo
Benimde sütüm cok azaldı ilk zamanlar buzluga atiyordum ama simdi karnini bile zor doyuruyorum. Sağdigimda en fazla 50-60 cc falan cikiyor iki göğusten. Sut yapsin diye tahin helvasi, ayva kompostosu, tere, dereotu falan yiyorum ama sanirim bir ışe yaramiyor. Aldigim kilolarda çabası. Doğuma 77 ile girdim simdi 75 im off tammbir fecahatNeeeey 100cc süt MÜ sağıyorsun maşallah benden bi sağmada 40-60 Cc zor çıkıyor her şeyi deniyprum arttırmak için siz ne yapıyorsunuz?
Bende doğuma 80 ile girdim suan 74 um hani doğumdan sonra 10 kilo gidecekti hiçbir şey gitmemiş suan iştahım çok açık kiloları düşündükçe bunaliyorum. Gece yatarken tahin helvası üzerine 2 bardak su içinde gece sütüm oluyorBenimde sütüm cok azaldı ilk zamanlar buzluga atiyordum ama simdi karnini bile zor doyuruyorum. Sağdigimda en fazla 50-60 cc falan cikiyor iki göğusten. Sut yapsin diye tahin helvasi, ayva kompostosu, tere, dereotu falan yiyorum ama sanirim bir ışe yaramiyor. Aldigim kilolarda çabası. Doğuma 77 ile girdim simdi 75 im off tammbir fecahat
Canım ben face ten ekleyebilirim istersen seni. Güzel anekdotlarımız var bugüne kadar cok şey paylaştık bundan sonra da devam edelim istiyorum. Dediğin gibi eskilerden kimse kalmadı sanırım bebekleriyle zaman geçiriyorlar bende zor bakabiliyorum nete. Bazen geceleri hiç uyumuyoruz günde 3-4 saat uykuyla dürüyorum. Uyku olmayınca sütümde olmuyor. Sürekli kriz halindeyiz kısaca. Umarım car çabuk biter bu gaz problemi. Beni benden Aldı yeterince.
Canım ben face ten ekleyebilirim istersen seni. Güzel anekdotlarımız var bugüne kadar cok şey paylaştık bundan sonra da devam edelim istiyorum. Dediğin gibi eskilerden kimse kalmadı sanırım bebekleriyle zaman geçiriyorlar bende zor bakabiliyorum nete. Bazen geceleri hiç uyumuyoruz günde 3-4 saat uykuyla dürüyorum. Uyku olmayınca sütümde olmuyor. Sürekli kriz halindeyiz kısaca. Umarım car çabuk biter bu gaz problemi. Beni benden Aldı yeterince.
Al benden de o kadar denilen her şeyi yapıyorum ama yok ve sürekli kızım emmek istiyor çünkü tam doymuyor gibi. Nazar etmiyim ama sütü olanlar ne yapıyor bize de söyleseler. Helva dereotu bol su Sütlaç komposto et balık humana rezene içimde Ağaçları çıkacak yakında ve sayamadığım bi Sürü seyBenimde sütüm cok azaldı ilk zamanlar buzluga atiyordum ama simdi karnini bile zor doyuruyorum. Sağdigimda en fazla 50-60 cc falan cikiyor iki göğusten. Sut yapsin diye tahin helvasi, ayva kompostosu, tere, dereotu falan yiyorum ama sanirim bir ışe yaramiyor. Aldigim kilolarda çabası. Doğuma 77 ile girdim simdi 75 im off tammbir fecahat
Özel neden yazamıyorum ben daha önce hiç yazmadım sana göndermiyorum dur halledicemolur, ekleyelim faceten birbirimizi.. ben özelden link gönderiyorum sana şimdi. başka ekleşmek isteyen olursa haberimiz olsun :)
Su süt yapan çayları mi denesek humana miydi adı deneyen varsa ise yarıyor mu gercektenAl benden de o kadar denilen her şeyi yapıyorum ama yok ve sürekli kızım emmek istiyor çünkü tam doymuyor gibi. Nazar etmiyim ama sütü olanlar ne yapıyor bize de söyleseler. Helva dereotu bol su Sütlaç komposto et balık humana rezene içimde Ağaçları çıkacak yakında ve sayamadığım bi Sürü sey
Su süt yapan çayları mi denesek humana miydi adı deneyen varsa ise yarıyor mu gercekten
Pardon humana yazmışsın görmedim o da mı ise yaramadiAl benden de o kadar denilen her şeyi yapıyorum ama yok ve sürekli kızım emmek istiyor çünkü tam doymuyor gibi. Nazar etmiyim ama sütü olanlar ne yapıyor bize de söyleseler. Helva dereotu bol su Sütlaç komposto et balık humana rezene içimde Ağaçları çıkacak yakında ve sayamadığım bi Sürü sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?