2014 Aralık Anneleri

Ben krem olarak lansinoh ve Garmastan kullanıyorum. Lansinoh göğüs pedi koyuyorum krem sürdükten sonra üstüne. Sanki iyileşir gibi oluyor sonra hop bi daha yara olmuş bu böyle nereye kadar gidecek bilmiyorum artık bebeğimi keyifle emzirmek istiyorum.

Canım ben face ten ekleyebilirim istersen seni. Güzel anekdotlarımız var bugüne kadar cok şey paylaştık bundan sonra da devam edelim istiyorum. Dediğin gibi eskilerden kimse kalmadı sanırım bebekleriyle zaman geçiriyorlar bende zor bakabiliyorum nete. Bazen geceleri hiç uyumuyoruz günde 3-4 saat uykuyla dürüyorum. Uyku olmayınca sütümde olmuyor. Sürekli kriz halindeyiz kısaca. Umarım car çabuk biter bu gaz problemi. Beni benden Aldı yeterince.

Canım ben Göğüs Kalkan'ı kullanıyorum pedler işe yaramıyor havanalmıyor. Bir de Kalkan'ı kim bulduysa Yatıp Kalkıp dua ediyorum su an cok iyi uçlarım keyifle emiyoruz. Bir de kalkana biriken sütü bebeğime verebiliyorum ziyan olmuyor pedlerdeki gibi

Merhabalar. Gogus yaralarinizdan sikayet etmissiniz. Ben de baya cektim hala ara ara aciyor. Hastaneye gittigimizde ebe gogus kalkani onerdi. Emzirmeden sonra sutumu surup kalkani koyuyorum biraz rahatladim. Gece gunduz cikarmiyorum. Yoksa lansinoh krem e vitaminli kremler hic ise yaramadi. Tabi herkeste durum farkli.

Neeeey 100cc süt MÜ sağıyorsun maşallah benden bi sağmada 40-60 Cc zor çıkıyor her şeyi deniyprum arttırmak için siz ne yapıyorsunuz?

Bende gogus icin nas lanolin suruyorum daha sonra temiz bi poseti yuvarlak kesip goguslerime kapatiyorum bi arkadasim soylemisti onu yapana kadar acidan kivraniyodum simdi biraz rahatim cok sukur kuruyup kabuk baglamiyo

Gaz icinde metsil diye bitkisel bi damla var onu damlatip emzirdikten sonra hemen gazi cikiyo simdilik bi sıkıntı yok bakalim zaman ne gosterir.

Bi de ben de dogumdan beri bi evham var. Annelik hüznü denen durum mu ne bilmiyorum. Devamlı bebeğim rahat mi, karni tok mu, hasta mi diye dusunmekten icim icimi yiyor. Devamli aglak haller... Bi de ben bu buyuk sorumlulugu nasil aldim gibi dusunceler var. Sizde de oldu mu? Gecer insallah zamanla.

Sağol canım. Ben de anneme söyledim şimdi dışarıdayken bana bakacak göğüs kalkanı. Inşallah işe yarar ya valla çok acı çekiyorum

Göğüs ucu çatlakları ve yaraları için Kullandığınız özel bir şeyler var mı? Bizim sorunumuz da bu şu anda maalesef (
Canım benmde baştada goguslerım çok acıyodu. Netten baya arastrdm bebegım nasıl goguslerımı acıtmadan emer diye. Kahverengı bolgeyı cogunu agzına alınca acıdan eser yok. Şuan alıştı hiç acı yok şükür. Ve krem falan hiç kullanmadm. Ped kullanıyrm sadece. Bence buna dıkkat edın yara olmuyo. Ucunu agzına alınca oluyo

Göğüs ucu çatlakları ve yaraları için Kullandığınız özel bir şeyler var mı? Bizim sorunumuz da bu şu anda maalesef (
Yara olana kadar lansinoh krem kullandim ben canim ise yaramadi ve yara oldu aglayA aglaya emzirdim ayva çekirdeği denedim biraz rahatlatti ama en iyisi bepanthene merhem oldu sürdükten sonra havlu peceteyi katlayip göğüs ucuna koy öyle kalsin emzirmeden önce de temizle mutlaka geçmiş olsun

Evet benim de cok yara olmustu. Bi aksam bundan sonra cok dikkat edicem kahverengi bolgeye dedim. O gunden sonra iyilesmeye basladi ve bi daha olmadi su an cok rahatladim. Bebek uca itmeye yelteniyo ama cikarip tekrar veriyorum o zamanlar. Kalkan da iyi oluyo. Bi de memenin kahve kismiyla emince sut birikmiyo artik memem acimiyo sertlesmiyo sanirim daha etkili emiyo.

Neeeey 100cc süt MÜ sağıyorsun maşallah benden bi sağmada 40-60 Cc zor çıkıyor her şeyi deniyprum arttırmak için siz ne yapıyorsunuz?
Benimde sütüm cok azaldı ilk zamanlar buzluga atiyordum ama simdi karnini bile zor doyuruyorum. Sağdigimda en fazla 50-60 cc falan cikiyor iki göğusten. Sut yapsin diye tahin helvasi, ayva kompostosu, tere, dereotu falan yiyorum ama sanirim bir ışe yaramiyor. Aldigim kilolarda çabası. Doğuma 77 ile girdim simdi 75 im off tammbir fecahat

Bende doğuma 80 ile girdim suan 74 um hani doğumdan sonra 10 kilo gidecekti hiçbir şey gitmemiş suan iştahım çok açık kiloları düşündükçe bunaliyorum. Gece yatarken tahin helvası üzerine 2 bardak su içinde gece sütüm oluyor

olur, ekleyelim faceten birbirimizi.. ben özelden link gönderiyorum sana şimdi. başka ekleşmek isteyen olursa haberimiz olsun :)

ayarlardan dolayı özel mesaj gönderilemiyormuş sana, sen bana gönder istersen :)

Al benden de o kadar denilen her şeyi yapıyorum ama yok ve sürekli kızım emmek istiyor çünkü tam doymuyor gibi. Nazar etmiyim ama sütü olanlar ne yapıyor bize de söyleseler. Helva dereotu bol su Sütlaç komposto et balık humana rezene içimde Ağaçları çıkacak yakında ve sayamadığım bi Sürü sey

Su süt yapan çayları mi denesek humana miydi adı deneyen varsa ise yarıyor mu gercekten

Su süt yapan çayları mi denesek humana miydi adı deneyen varsa ise yarıyor mu gercekten
Pardon humana yazmışsın görmedim o da mı ise yaramadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…