Ben içiyorum humana günde üç kez faydası falan yok en azından bana yok ne ile başladıysam aynı cc süt çıkıyor göğüsümden. 50-60 ı geçemiyorum ve bebeğim artık 22 günlük yetmiyor bu kadarı hatta steel tea de içiyorum bir litre rezene içiyorum ve yanına 3lt suSu süt yapan çayları mi denesek humana miydi adı deneyen varsa ise yarıyor mu gercekten
Belki bebeğin sütünün hepsini içmeden yoruluyordur.15 dk memenden emzirdikten sonra o memeni sağ ve ver ona ben öyle yaptım benimki hemen yorulmaktan içemiyordu yatağına koyduğumda ağlamaya başlıyorduBen içiyorum humana günde üç kez faydası falan yok en azından bana yok ne ile başladıysam aynı cc süt çıkıyor göğüsümden. 50-60 ı geçemiyorum ve bebeğim artık 22 günlük yetmiyor bu kadarı hatta steel tea de içiyorum bir litre rezene içiyorum ve yanına 3lt sudoktor bunları yapmasan o sütü de bulamazsın diyo dilerim bu durum düzelir ama düzelecek gibi değil 22 gündür aynı
Sağmadan önce ya ılık bir banyo yada ılık suda ıslatarak bezle masaj yap memene öyle sağ o zaman daha fazla çıkabiliyorBen de bugün bir pompa ile sütümü sağıp bakayım dedim bir seferde iki göğüsten toplamda 25 cc anca çıkıyoçocuk nasıl doyacak o kadarcık şeyle.
Canım ben cok araştırdım sütüm benimde yetmiyor neler neler yaptıysam artmıyor 60 cc yi geçemiyorum ki Çocuğum 24 günlük artık bir içimde 120cc alması gerekiyor. Araştırmalarım sonucu hipp organik ayrıca kabız yapmıyor. Aptamil direkt kabız yapıyor ve gaz sorunu eğer Aptamil vereceksen bi kaç damla zeytin Yağı ama asidi alınmış Olmalı damlat içine. Ben hipp kullanıyorum geceleri veriyorum gündüz de savaşıyoruz. Allah yardımcımız olsunHayırlı akşamlar hanımlar, bende 12 aralikta normal doğumla kizimi kucagima aldim çok şükür. Sizlere bir sorum olacaktı. Sutum yeterli degil ne yazik ki, mamaya başlamak zorunda kaldık. Inşallah sizlerin böyle bir probleminiz yoktur ama benim durumumda olanlar varsa hangi mamayı kullanıyorsunuz acaba öğrenebilir miyim?
Amin canım, bizde 21 gunluk olduk, bende sagıyorum ama 30 cc den fazla cikmiyor, aptamile basladim ama içime sinmedi hep olumsuz yorum yapiyorlar, hipp i arastirayim bende bir kac yerde daha duydum adını. Zeytinyagına da bir bakayım. Cevap icin cok tesekkur ederim.Canım ben cok araştırdım sütüm benimde yetmiyor neler neler yaptıysam artmıyor 60 cc yi geçemiyorum ki Çocuğum 24 günlük artık bir içimde 120cc alması gerekiyor. Araştırmalarım sonucu hipp organik ayrıca kabız yapmıyor. Aptamil direkt kabız yapıyor ve gaz sorunu eğer Aptamil vereceksen bi kaç damla zeytin Yağı ama asidi alınmış Olmalı damlat içine. Ben hipp kullanıyorum geceleri veriyorum gündüz de savaşıyoruz. Allah yardımcımız olsun
canım zaten onun midesı ne kadar bezını gunde altı kere ıslatıyrsa yeterlıdır bıde pompayla cekıldıgınde hormonlar daha az salgı yapıyor annelık duygusuyla emzrırıken daha cok oluyorBen de bugün bir pompa ile sütümü sağıp bakayım dedim bir seferde iki göğüsten toplamda 25 cc anca çıkıyoçocuk nasıl doyacak o kadarcık şeyle.
Canim benim bebegim her emzirmeden sonra kusuyo.reflu mu yani simdii?????Slm kızlar ben ocak annelerınde yazıyrm genel olarak bastan berı onlarda yazdım ama sızıde takıp edıyorum oglumu 23 aralık saat 14.15te normal dogumla 3610gr 50 cm olarak kucagıma aldm bı kızım var 3yas bı aylık sımdılık oglusum ıyı agızdan bı turlu gaz cıkarmıyor ama alttan guzel dıyebılırı artık bende agızdan cıkarsın dıye zorlamıyorum .. Bu arada cok emınce bıde gaz cıkaramayınca gunde bı defa kusuyor sızın bebıslerınzde kusuyor mu ınsallah yenıdogan reflusu yoktur her seferde kusmuyor ardı ardına emınce oluyor
canım dr bana da demişti su ićsen bile sadece süt yapar diye.ben 2gün bisey yiyememistim, zaman olmadi yani.bi baktm gögüslerim bosalmis gibi oldu.Allahtan oglumun doyacagi kadr cikti yine.eşim humana lactamil falan almiş. ben kullanmadim henüz..tecrübem aç kalmayin.yediklerim de sebze, ispanak bamya yogurt crbasi, salata yapiyom bide dere otlu maydonozlu.meyveler de var tabi.illaki herkes dikkat ediyodur yedklerine, belki yardimi olur diye yazmk istedimBen içiyorum humana günde üç kez faydası falan yok en azından bana yok ne ile başladıysam aynı cc süt çıkıyor göğüsümden. 50-60 ı geçemiyorum ve bebeğim artık 22 günlük yetmiyor bu kadarı hatta steel tea de içiyorum bir litre rezene içiyorum ve yanına 3lt sudoktor bunları yapmasan o sütü de bulamazsın diyo dilerim bu durum düzelir ama düzelecek gibi değil 22 gündür aynı
pardon canim A ayvacik30 sormus ona ithafencanım dr bana da demişti su ićsen bile sadece süt yapar diye.ben 2gün bisey yiyememistim, zaman olmadi yani.bi baktm gögüslerim bosalmis gibi oldu.Allahtan oglumun doyacagi kadr cikti yine.eşim humana lactamil falan almiş. ben kullanmadim henüz..tecrübem aç kalmayin.yediklerim de sebze, ispanak bamya yogurt crbasi, salata yapiyom bide dere otlu maydonozlu.meyveler de var tabi.illaki herkes dikkat ediyodur yedklerine, belki yardimi olur diye yazmk istedimhumanayi denersem yazarim sana
kizlar bu sağma işi can skıci ya.goguslerimn ucunda şükür bi skinti olmadi daha ama pompa acitiyo, bide uzun sürüyo.sizindemi öyle.elektrkli kullananlar varsa nasil pratik mi, hemen sagabiliyomu misal 100lük.kuzenimden isticem eger daha kullanisliysabaşta benim de sütüm azdı. dr. kilo alımı az mama takviye et dedi. pek vermek istemedim. sağayım onu vereyim dedim. baktım cidden pek süt gelmiyo. yine de sağdım bir kaç kez. humana still tee de kullandım ama sanırım sütümü sağmak arttırdı. çünkü nasıl ki bebek emdikçe beyin daha çok üretmeliyim sinyali veriyosa sağdıkça da bence aynı şey oluyo. beyin süt yetmiyo daha çok üretmeliyim sinyali veriyo. tabi beslenmemize dikkat etmeden ne kadar beyin sinyal verse de üretemez. beslenmenize dikkat edin ve 2 göğsünüzüde günde bir kez sağın. şimdi sütüm Allaha şükür iyi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?