2014 Aralık Anneleri

Su süt yapan çayları mi denesek humana miydi adı deneyen varsa ise yarıyor mu gercekten
Ben içiyorum humana günde üç kez faydası falan yok en azından bana yok ne ile başladıysam aynı cc süt çıkıyor göğüsümden. 50-60 ı geçemiyorum ve bebeğim artık 22 günlük yetmiyor bu kadarı hatta steel tea de içiyorum bir litre rezene içiyorum ve yanına 3lt su doktor bunları yapmasan o sütü de bulamazsın diyo dilerim bu durum düzelir ama düzelecek gibi değil 22 gündür aynı

Kizlar annem bana ispanak kavurup yediriyor çok güzel sut yapiyor yanina da biraz makarna haslayin isterseniz üstüne de yumurta kirin bi de normal sut için gaz yapmasin DIE ilitip seker atin opuldunyz

Ben de bugün bir pompa ile sütümü sağıp bakayım dedim bir seferde iki göğüsten toplamda 25 cc anca çıkıyo çocuk nasıl doyacak o kadarcık şeyle.

Belki bebeğin sütünün hepsini içmeden yoruluyordur.15 dk memenden emzirdikten sonra o memeni sağ ve ver ona ben öyle yaptım benimki hemen yorulmaktan içemiyordu yatağına koyduğumda ağlamaya başlıyordu

Ben de bugün bir pompa ile sütümü sağıp bakayım dedim bir seferde iki göğüsten toplamda 25 cc anca çıkıyo çocuk nasıl doyacak o kadarcık şeyle.
Sağmadan önce ya ılık bir banyo yada ılık suda ıslatarak bezle masaj yap memene öyle sağ o zaman daha fazla çıkabiliyor

Hayırlı akşamlar hanımlar, bende 12 aralikta normal doğumla kizimi kucagima aldim çok şükür. Sizlere bir sorum olacaktı. Sutum yeterli degil ne yazik ki, mamaya başlamak zorunda kaldık. Inşallah sizlerin böyle bir probleminiz yoktur ama benim durumumda olanlar varsa hangi mamayı kullanıyorsunuz acaba öğrenebilir miyim?

Canım ben cok araştırdım sütüm benimde yetmiyor neler neler yaptıysam artmıyor 60 cc yi geçemiyorum ki Çocuğum 24 günlük artık bir içimde 120cc alması gerekiyor. Araştırmalarım sonucu hipp organik ayrıca kabız yapmıyor. Aptamil direkt kabız yapıyor ve gaz sorunu eğer Aptamil vereceksen bi kaç damla zeytin Yağı ama asidi alınmış Olmalı damlat içine. Ben hipp kullanıyorum geceleri veriyorum gündüz de savaşıyoruz. Allah yardımcımız olsun

Amin canım, bizde 21 gunluk olduk, bende sagıyorum ama 30 cc den fazla cikmiyor, aptamile basladim ama içime sinmedi hep olumsuz yorum yapiyorlar, hipp i arastirayim bende bir kac yerde daha duydum adını. Zeytinyagına da bir bakayım. Cevap icin cok tesekkur ederim.

Sütum az diyen arkadaşlar hiç panik yapmayin önce emzirin peşinden mama verin benim ilk gebeligimde de azdı ikinci ayda arttı sizinde artacaktır merak etmeyin. Hatta birinden emzirirken öbüründen fiskiracak. Sabah aç karina dereotu gün içinde de yiyin. kuru börülce yemeği bol su uyku humana cayi en iyi süt yapicilardir. Bu arada biz de 16 aralik dogumluyuz ben de arada mama veriyorum.Hepinize kolay gelsin sağlıcakla büyütün.

başta benim de sütüm azdı. dr. kilo alımı az mama takviye et dedi. pek vermek istemedim. sağayım onu vereyim dedim. baktım cidden pek süt gelmiyo. yine de sağdım bir kaç kez. humana still tee de kullandım ama sanırım sütümü sağmak arttırdı. çünkü nasıl ki bebek emdikçe beyin daha çok üretmeliyim sinyali veriyosa sağdıkça da bence aynı şey oluyo. beyin süt yetmiyo daha çok üretmeliyim sinyali veriyo. tabi beslenmemize dikkat etmeden ne kadar beyin sinyal verse de üretemez. beslenmenize dikkat edin ve 2 göğsünüzüde günde bir kez sağın. şimdi sütüm Allaha şükür iyi.

canım zaten onun midesı ne kadar bezını gunde altı kere ıslatıyrsa yeterlıdır bıde pompayla cekıldıgınde hormonlar daha az salgı yapıyor annelık duygusuyla emzrırıken daha cok oluyor

Slm kızlar ben ocak annelerınde yazıyrm genel olarak bastan berı onlarda yazdım ama sızıde takıp edıyorum oglumu 23 aralık saat 14.15te normal dogumla 3610gr 50 cm olarak kucagıma aldm bı kızım var 3yas bı aylık sımdılık oglusum ıyı agızdan bı turlu gaz cıkarmıyor ama alttan guzel dıyebılırı artık bende agızdan cıkarsın dıye zorlamıyorum .. Bu arada cok emınce bıde gaz cıkaramayınca gunde bı defa kusuyor sızın bebıslerınzde kusuyor mu ınsallah yenıdogan reflusu yoktur her seferde kusmuyor ardı ardına emınce oluyor

ben bıraktığımda doğum muhabbetleri vardı hala emzirme olaylarına geçilmiş bakıyorumda biz çok gazlı ve mızmızız buraya girmeyi bırakında kendime ayırmaya zamanım olmuyo bugün nasıl olduysa denk geldi kendinize ii bakın kızlar sütünüzle kalın :*

Canim benim bebegim her emzirmeden sonra kusuyo.reflu mu yani simdii?????

canım dr bana da demişti su ićsen bile sadece süt yapar diye.ben 2gün bisey yiyememistim, zaman olmadi yani.bi baktm gögüslerim bosalmis gibi oldu.Allahtan oglumun doyacagi kadr cikti yine.eşim humana lactamil falan almiş. ben kullanmadim henüz..tecrübem aç kalmayin.yediklerim de sebze, ispanak bamya yogurt crbasi, salata yapiyom bide dere otlu maydonozlu.meyveler de var tabi.illaki herkes dikkat ediyodur yedklerine, belki yardimi olur diye yazmk istedimhumanayi denersem yazarim sana

pardon canim A ayvacik30 sormus ona ithafenyanlis olduuuuu

kizlar bu sağma işi can skıci ya.goguslerimn ucunda şükür bi skinti olmadi daha ama pompa acitiyo, bide uzun sürüyo.sizindemi öyle.elektrkli kullananlar varsa nasil pratik mi, hemen sagabiliyomu misal 100lük.kuzenimden isticem eger daha kullanisliysa

bu arada gaz problemi yaşiyoruz topluca, sab simplex ti sanirim emzi4meden önce veriyorm cay kasigi, emerken daha cikariyo agizdan gazini.umarim sizede iyi gelir.bazen kakasini yaparken yine kizarip bozariyoz ama okadar da olsun artik demi

En iyi sut yapan sey uyku kizlar ve de su. Gerisi sadece fasafiso

Slm kızlar. 12 gunluguz bugun gobegımız düştü. Şimdi baktım minnacık birşey akmış. Normalmı acaba. Cok az bişey akmış tulumuna. Birde kızımın derılerı soyuluyo ince ince. Banyodan sonra daha cok oluyo. Doktor yag kullanmayn bebegın cildine dedı napsamki acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…