canım benım kızımdada coktu oglumda olmucak yanı sadece yetecek sanıyordum ama sımdı on bır gunluk olduk kıyafetlerımı ıslatmaya basladı sukurler olsun tavsyem cocgunuzla konusun onu cok svdıgınızı anlatn bol su zaten ıcıyosunzdr dus alın rahat olun süt yetıyomu yetmıyo mu dıye dusunmeyn ben kızımda cok yerdım ama bunda yemıyorum yne sut var galıba bıraz sut salgılama hormonunun kısılerde cokluguyla alakalı beslenmenıze dıkkat edınAl benden de o kadar denilen her şeyi yapıyorum ama yok ve sürekli kızım emmek istiyor çünkü tam doymuyor gibi. Nazar etmiyim ama sütü olanlar ne yapıyor bize de söyleseler. Helva dereotu bol su Sütlaç komposto et balık humana rezene içimde Ağaçları çıkacak yakında ve sayamadığım bi Sürü sey
canım bu gecıcı bısey yenıdogan reflusu derler doktora gorumeynce bılemeyz ama zaten doktorun yapacagı bısey yok zamanla gececek bebısın mıdesı buyuyunce emzırınce yatırrlen sarsmamaya calısCanim benim bebegim her emzirmeden sonra kusuyo.reflu mu yani simdii?????
canım gobegı hem gec dusmus hemde bısey akmıs dedın bı goster doktora bırde bebegın soyulması normal kılo alıyor yag kullansanda kılo alınca dokuluyor ben kullanyrm saf zeytn yag derısı dokulunce cok mutlu oluyorum kılo alıyor dıye:)Slm kızlar. 12 gunluguz bugun gobegımız düştü. Şimdi baktım minnacık birşey akmış. Normalmı acaba. Cok az bişey akmış tulumuna. Birde kızımın derılerı soyuluyo ince ince. Banyodan sonra daha cok oluyo. Doktor yag kullanmayn bebegın cildine dedı napsamki acaba
Slm kızlar. 12 gunluguz bugun gobegımız düştü. Şimdi baktım minnacık birşey akmış. Normalmı acaba. Cok az bişey akmış tulumuna. Birde kızımın derılerı soyuluyo ince ince. Banyodan sonra daha cok oluyo. Doktor yag kullanmayn bebegın cildine dedı napsamki acaba
Elektrikli kisa surede sagiyor. Acima konusuna gelince gercekten cok aciyo. Ayagimi yere vurarak sagdim kac kere. Bi yerden sonra alismaya basliyo ama. Benim kizim sagdigim sutleri icmedi. Oyuzden sutum artinca sagmayi biraktim. Bir de arkadaslar da soylemis sut icin uyku cok onemli. Tabi uyutursa bu bicirlar bizi. Benimki gece 3'e kadar uyumuyo malesef.kizlar bu sağma işi can skıci ya.goguslerimn ucunda şükür bi skinti olmadi daha ama pompa acitiyo, bide uzun sürüyo.sizindemi öyle.elektrkli kullananlar varsa nasil pratik mi, hemen sagabiliyomu misal 100lük.kuzenimden isticem eger daha kullanisliysa
Kullanınca yaz bana. Merak ediyorum acaba bana mı yaramadı. Dereotu bi tık arttırır gibi oldu bugün ama yine aynı bir bağ yedim bol su içtim üzerine. Bende aç kalırsam ve uykusuzsam süt olmuyor onu fark ettim. Meyve bir tek elma ve armut yiyorum diğerleri bebeğime gaz yapıyor. Bir de o derdimiz var bol gazlıyız. Umarım artırabilirim ha bi de tahin yiyorum helva Havuçcanım dr bana da demişti su ićsen bile sadece süt yapar diye.ben 2gün bisey yiyememistim, zaman olmadi yani.bi baktm gögüslerim bosalmis gibi oldu.Allahtan oglumun doyacagi kadr cikti yine.eşim humana lactamil falan almiş. ben kullanmadim henüz..tecrübem aç kalmayin.yediklerim de sebze, ispanak bamya yogurt crbasi, salata yapiyom bide dere otlu maydonozlu.meyveler de var tabi.illaki herkes dikkat ediyodur yedklerine, belki yardimi olur diye yazmk istedimhumanayi denersem yazarim sana
cnm bu gerilik sadece beden olarakmi yoksa Allah korusun bi anomali varmi bebekte ? 37 haftalık bi bebek genel olarak gelişimini tamamlar ama seninkinde gelişim geriligi oldugu için şimdi dogum yapsan bebegin brz kuvezte kalır ama toparlar Allahın izniyle sıkma canini daha erkn doguranlar var 37 e kdr gelmişin anne karnında gelişemiyosa alınmalı doktoruna guvenmelisin.Kizlar iyi aksamlar,
Ben 35 haftalik hamileyim suan. Son 1 aydir bebegimde gelisme geriligi var. yani karin cevresi olmasi gerekenden kucuk cikiyor hep ultrasonda. Suan 2100 gram. Doktor 2500 olmasi gerektigini soyledi. Ve gelisme geriligi olan bebek,erim anne karninda ani kayiplar yasandigini bu yuzden riske atmayip 37. Haftada alalim dedi. Benzer durum yasayan biri var mi aranizda? Gelisme geriligi olan yada 37. Haftada dogum yapan?
aç kalınca sut olmuyor bnde kndimden tecrube ettim iki saatte bir bişeyler yenmeli . Marul bulgur pilavi yas hurma tahin sutu arttırır . Bide sıcak banyo damarların açilmasını saglar . Sık sıkta emzirmkte sutu arttırır .Kullanınca yaz bana. Merak ediyorum acaba bana mı yaramadı. Dereotu bi tık arttırır gibi oldu bugün ama yine aynı bir bağ yedim bol su içtim üzerine. Bende aç kalırsam ve uykusuzsam süt olmuyor onu fark ettim. Meyve bir tek elma ve armut yiyorum diğerleri bebeğime gaz yapıyor. Bir de o derdimiz var bol gazlıyız. Umarım artırabilirim ha bi de tahin yiyorum helva Havuç
tamm canim yazarimKullanınca yaz bana. Merak ediyorum acaba bana mı yaramadı. Dereotu bi tık arttırır gibi oldu bugün ama yine aynı bir bağ yedim bol su içtim üzerine. Bende aç kalırsam ve uykusuzsam süt olmuyor onu fark ettim. Meyve bir tek elma ve armut yiyorum diğerleri bebeğime gaz yapıyor. Bir de o derdimiz var bol gazlıyız. Umarım artırabilirim ha bi de tahin yiyorum helva Havuç
Bende 12 aralikta normal doğumla kizimi kucagima aldim ve kizim sarilik oldu. 1 gece hastanede yattık ışın tedavisi gördü. Sonra değerleri düştü çok şükür ama iyi beslenmesi ac kalmamasi onemli. Hastanede saat basi besleyip not aliyorlardi kac cc icti diye. Bende evde hala not aliyorum, sutum yetmedigi için mama da veriyorum ve sütümü sagıyorum, sonrada saatiyle birlikte yazıyorum. Sizin degerleriniz kac cikti? Birde sütün yeterli mi?kızlar selamlar
ben de aralık annesiymişim
artık buradan bilgi alışverişinde bulunurum inşallah sizinle
bu arada bebek sezaryenle doğdu, birkaç gün süt alamadı
hastanede mama verdiler
eve çıktık, süte başladık derken bebek sarılık oldu ve değerler yüksek çıktığından hastaneye yatırdılar
dr iyi beslenmesi lazım diyor
benzer durum yaşayan var mı
Bizimki de gazini cikardigi halde uykuya dalamiyo geceleri. Her gece 3'u beklerdik bu gece 5 oldu. Iyiye gidecegine kotuye gidiyo malesef. Ben de gunduz uyuyamayanlardanim. Gozlerimin alti mos mor oldu uykusuzluktan. Yedigimiz ictigimiz hersey hormon. Ona bagliyorum artik bebekletin bu halini. Bebekler gunde 18 saat uyurmus resmen hikaye.Aksamlari 8 de 9 da basliyoruz sabah 7 ye kadar gazi cikmiyo agliyo surekli ayakta tutunca susuyo yatirinca kivraniyo ama bi kere bile gazi cikmiyo.. sabah olunca da kendiliginden altli ustlu gaz cikariyo ben dokunmadan sonra da uyuyo ben anlamadim bu isten bise bebegin geceyi gunduzu henuz bilmedigini soyluyo hemsirelerde.. bizimle ayni sorunu yasayan var mi acaba.. gece uykusuz kalip gunduzde uyuyamiyorum artik basim catlamak uzere cok agriyor.. sutumde azaliyo böyle olunca..
Aynen gunde 8 saat uyusa sukretcem valla Allahim hayirlisiyla su bi kac ayi atlatsaydik belki duzelirdi uykusuz kaldikca hem basim agriyo hem sersemlesiyorum sutumde az geliyo boyle giderse bebegime yetmiycem diye korkuyorumBizimki de gazini cikardigi halde uykuya dalamiyo geceleri. Her gece 3'u beklerdik bu gece 5 oldu. Iyiye gidecegine kotuye gidiyo malesef. Ben de gunduz uyuyamayanlardanim. Gozlerimin alti mos mor oldu uykusuzluktan. Yedigimiz ictigimiz hersey hormon. Ona bagliyorum artik bebekletin bu halini. Bebekler gunde 18 saat uyurmus resmen hikaye.
Aksamlari 8 de 9 da basliyoruz sabah 7 ye kadar gazi cikmiyo agliyo surekli ayakta tutunca susuyo yatirinca kivraniyo ama bi kere bile gazi cikmiyo.. sabah olunca da kendiliginden altli ustlu gaz cikariyo ben dokunmadan sonra da uyuyo ben anlamadim bu isten bise bebegin geceyi gunduzu henuz bilmedigini soyluyo hemsirelerde.. bizimle ayni sorunu yasayan var mi acaba.. gece uykusuz kalip gunduzde uyuyamiyorum artik basim catlamak uzere cok agriyor.. sutumde azaliyo böyle olunca..[/QUOTE
Canım bebişi hep aynı yerde uyut. Gunduz normar ortamda. Akşam loş sessız ortamda uyumasını sagla. Hemşire bana bınu demiştı. Gunduz salonda gece beşikte yatırıyodum hiç uyumuyodu beşiginde. Şimdi hep beşikte uyutuyorum. Daha rahat uyyo şükür
Canım bebişi hep aynı yerde uyut. Gunduz normar ortamda. Akşam loş sessız ortamda uyumasını sagla. Hemşire bana bınu demiştı. Gunduz salonda gece beşikte yatırıyodum hiç uyumuyodu beşiginde. Şimdi hep beşikte uyutuyorum. Daha rahat uyyo şükürAksamlari 8 de 9 da basliyoruz sabah 7 ye kadar gazi cikmiyo agliyo surekli ayakta tutunca susuyo yatirinca kivraniyo ama bi kere bile gazi cikmiyo.. sabah olunca da kendiliginden altli ustlu gaz cikariyo ben dokunmadan sonra da uyuyo ben anlamadim bu isten bise bebegin geceyi gunduzu henuz bilmedigini soyluyo hemsirelerde.. bizimle ayni sorunu yasayan var mi acaba.. gece uykusuz kalip gunduzde uyuyamiyorum artik basim catlamak uzere cok agriyor.. sutumde azaliyo böyle olunca..
kizlar bu sağma işi can skıci ya.goguslerimn ucunda şükür bi skinti olmadi daha ama pompa acitiyo, bide uzun sürüyo.sizindemi öyle.elektrkli kullananlar varsa nasil pratik mi, hemen sagabiliyomu misal 100lük.kuzenimden isticem eger daha kullanisliysa
Aksamlari 8 de 9 da basliyoruz sabah 7 ye kadar gazi cikmiyo agliyo surekli ayakta tutunca susuyo yatirinca kivraniyo ama bi kere bile gazi cikmiyo.. sabah olunca da kendiliginden altli ustlu gaz cikariyo ben dokunmadan sonra da uyuyo ben anlamadim bu isten bise bebegin geceyi gunduzu henuz bilmedigini soyluyo hemsirelerde.. bizimle ayni sorunu yasayan var mi acaba.. gece uykusuz kalip gunduzde uyuyamiyorum artik basim catlamak uzere cok agriyor.. sutumde azaliyo böyle olunca..
Bizimki de gazini cikardigi halde uykuya dalamiyo geceleri. Her gece 3'u beklerdik bu gece 5 oldu. Iyiye gidecegine kotuye gidiyo malesef. Ben de gunduz uyuyamayanlardanim. Gozlerimin alti mos mor oldu uykusuzluktan. Yedigimiz ictigimiz hersey hormon. Ona bagliyorum artik bebekletin bu halini. Bebekler gunde 18 saat uyurmus resmen hikaye.
Canim Bende oyle yapiyorum keske oyle ortam yuzunden olsa hemen cozulur ama geceleri acayip gaz sancisi cekiyo kivraniyo boyle kucakta dik tutunca susuyo bitek koyinca baski yapiyo heralde aglamaya basliyoCanım bebişi hep aynı yerde uyut. Gunduz normar ortamda. Akşam loş sessız ortamda uyumasını sagla. Hemşire bana bınu demiştı. Gunduz salonda gece beşikte yatırıyodum hiç uyumuyodu beşiginde. Şimdi hep beşikte uyutuyorum. Daha rahat uyyo şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?