2014 Aralık Anneleri

Canım ben sezeryan oldum. Şükür iyiyim baya Dikiş var mı ? Ben ilk hafta cok çektim Dikişlerden şükür Geçmek üzere ağrılar

Ne guzel yazmissin dediklerini yapmayi cok isterdim ama ne durumum ne de ortam musait ben kv gille birlikte yasiyorum bebegim biraz fazla kucagimda tutunca kucaga alistiriyon soyle yapiyon boyle yapiyon diyolar simdilik annem yanimda ve bebegimle ilgileniyorum iyi kotu ama annem gidince ev is yemek hersey bana bakcak annem herseyle ilgilenmesine ragmen daha iyilesmedimi ciksin odasindan diyolar anlaycagin yasam tarzi yuzunden bebegimle dedigin gibi bi iletisim kuramiycam hic bi zaman

Elifala canım 34. Haftadan sonra korkma doğumdan. Benimde erken doğum tehlikem vardı Prof 34 ü devirelim istediği saat doğsun bebeğin Demişti. Gelişim konusunda hiç bir fikrim yok ama toparlar elbet sen gönlünü ferah tut benimkine de koca kafalı ve gövdesi küçük dendi. Doğduğunda cidden Kafası büyük gövdesi küçüktü şimdi ise eşitleniyor yavaş yavaş. Sen yine de bi üni ye git Prof a göster kendini

Günde 1-2 kaka yapması en ideali fazlası barsak florasını bozar ama kimi bebekte 4-5 normal. Ama benim kızım iki gün yapmıyor sonra en az 3-4 kez yapıyor yani toplu yapıyoruz kimi bebek 3 günde bir yapıyor hepsi normal Vücudunun çalışmasına bağlı. Bende bir iki mama verenlerdenim sütüm bazen yetmiyor mecbur veriyorum. Bir de 20. Günden itibaren iç organları büyümeye Başlıyor değişikliğin asıl sebebi de bu.

Benim bebeğim de kusuyor çok canım sıkılıyor bu duruma hatta bazen mide si de bulanıyor öğürüyor resmen uyurken acayip sesler çıkarıyo hiç rahatı yok gibi akşamda çok gaz sancısı çekti kuzum nekdr zormuş o ağladık ça ciğerimden parça kopuyor sanki.

Benim kızımda da oluyo soyulma yağlama konusunda bende tereddütteyim zeytin yağı kullanan varmı bebeklerinde ben bikaç anneden duydum sadece zeytin yağıyla yağlıyorlarmış bebeklerini pamuk gibi oluyormuş ciltleri ama dolma gibi kokmazmı kuzucuklar

Ya kızlar yavrumun sol gozu sulanıyo capak oluyo hep. Nemli pamukla sildım temizledim uyudu şimdi. İnş olmaz bidaha.

Olmaz mı her anım dediğin tarzda hele ilk gün ler okdr saçmaladımki şimdi kızıyorum kendime Rabbin dediği olur o canı bize emanet verdi elden hiçbirşey gelmez teslimiyet ine inandıkça daha kolay olmaya başladı herşey Rabbim acılarını yaşatmasın 24 günlüğü z şuan herkes dağıldı baş başa kaldık bebeğimle yıkama haricinde herşeyi yapabiliyorum ilk zman alt ını bile açamıyor dum

Ya kızlar yavrumun sol gozu sulanıyo capak oluyo hep. Nemli pamukla sildım temizledim uyudu şimdi. İnş olmaz bidaha.
Canim benim oglumunda oldu iki gun once. Anne sütü sıktım. Bir gece boyunca sari sari akinti oldu battaniyesine üstüne falan. Ama hemen gecti. Iyice icine girecek gibi sık sütünü. Bekle biraz gozunu acsin kapatsin iyice girsin. Sonra akinti cogalabilir korkma. Tulbent ile sil. 2 güne kalmaz geçecek.

Canım masaj yap bebeğine ılık banyo yaptır özellikle ayaklarını karnına çek bırak bunu bi seferde 25 kere yap karnını saat yönümde ovala Sırtını ovala elma Yağı Göbek deliğine deydirmeden sür kasıklarına da sür. Pışpışla göğüsüne yatır önce sen sakin ol. Bebeğinde sakinleşir. Doktorun damla ilaç verdiyse aksatmadan hergün saatinde kullan. Ben böyle yapıyorum. Çocuğum rahatlıyor. Kimisi rezene az içiriyor ben zinco yap veriyorum extradan bi kaç damlamız da var gaz için. Şükür hafif atlatır olduk krizleri. Havlu ütüle karnına koy aman yakmadan yavrunu. Cok zor ama eminim atlatacaksın

Aynen ya sitelerde yazior yenodoganlar uyur hep die bizimki neden hep agliyor ozaman

e canım sagmiyosan sertleşme olmuyomu.goguslerim şiskinlikten ve pompadan acıyo.bu arada bugun eşim sayesinde deliksiz rahat bi uyku cektim.ay baygin gibiydm,çok tatliydii vallaaa

Canim b
Benimde oldu dr goturdum dr temiz ellrrinle goz pinarlarina aklina geldikce masaj yap dedi. Gecti sukur. Anne sutu sikma dedi ama bir arkadas yazmis iyi geliyor diye.sezeryanla dogan bebeklerde olur genelde dedi

dedigin dogruncanim ya, ben mesela sütumun gelmeme ihtimalini bile hic düsünmemistim dogumda ve sonrasinda.öylede devam ediyo şükür.hatta etrafimda olumsz okadar cok sey olmasina ragmen bebegimle psikolojiyi düzeltip toparliyorum heraldeki süte yansimadi oyuzden pozitif düşunce önemliii

canim benimkinin yattgi yer belli diil hicgece besikte,arada emzrdikten sonra yanimda yatriyom hatta gögsume yatrip uyuyoz oyle gndzde koltuktan koltuga yavrum..yerinin hep ayni olmasi obemliymis ama bu kadr minnak bebislerin bizim sicakligmza daha cok ihtyaclari varmis.annemde kiziyo yatakta yatrmama ama bu zamanda yatrmicamda ne zamanda yatircam diyorum bende

Canım ben sezeryan oldum. Şükür iyiyim baya Dikiş var mı ? Ben ilk hafta cok çektim Dikişlerden şükür Geçmek üzere ağrılar
benim baya dikis var heralde canim ki ancak iste duzeliyorum.ama sukur her isimi yapiyorum.az kaldi tamamen iylesmeme insallah.sez daha gec iyilesir derler bideannem hatta sez mi olsaydin daha iyi olurdu dedigi bile oldu yani, normal.dgurmam icin okadr israr eden biridr oysaki

e canım sagmiyosan sertleşme olmuyomu.goguslerim şiskinlikten ve pompadan acıyo.bu arada bugun eşim sayesinde deliksiz rahat bi uyku cektim.ay baygin gibiydm,çok tatliydii vallaaa
Evet bazen sertlesiyo. Az sertlesince hemen o gogsumu veriyorum daha fazla sertlesmesin diye. Zaten uzun sure uyumadigi icin bizimki sık sık emiyo. Benim de goguslerim sizliyodu resmen. Yara degil ama sizi. Simdi gogus kalkani kullanmaya basladim baya iyilesmeye basladi. Daha rahat emziriyorum artik

21 ile hastaneye yatırdılar, iki gece kaldı
dr sürekli soruyor: sütün yetiyor mu diye
ben de diyorum ki yetip yetmediğini ben nereden bileyim
ben öyle deyince de adam taburcu etmek istemiyor
hastanede hiç ne kadar içtiğinin ölçümünü falan yapıp not tutmadılar
doğumu araştırma hastanesinde yapmıştım, orada her iki üç saatte 30 cc mama alsın diyorlardı
ama bebek o kadar içmiyor

kızlar bebeğin burnu tıkalı ve öksürüyor
boğazında da balgam var
ilaç tedavisi bir yaştan önce zararlı diyor uzman tv de
aynı sorunu yaşayan var mı

kızlar bebeğin burnu tıkalı ve öksürüyor
boğazında da balgam var
ilaç tedavisi bir yaştan önce zararlı diyor uzman tv de
aynı sorunu yaşayan var mı
Sen Bebeğini iki ayrı Dr a göster ve ilaç verilirse kullan çünkü bebeğinin Bağışıklık sistemi yok mazallah ufak bi mikrop büyük sorunlara yol açar destek almalı dışarıdan sende emziriyorsan bol bol Ihlamur iç bulunduğu odanın biraz nemli Olmasını sağla ki boğazı yumuşasın yavrumun. Kıyamam içim sızladı şuan resmen soğukta mı kaldı neden oldu böyle? Acaba sen üşüdün de Sütünden mi geçti? Rabbim bi anönce şifa versin sakın direnme ilaçsız iyileştirmek için Dr ne diyorsa onu yap ama iki ayrı dr a göster bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…