Ben 1 haftada toparladim canim ilk bi kac gun agri suruyo sonra geciyo 1 haftadan sonra doktorunda onayiyla korse aldim sis filan kalmadi 65 kiloyla doguma girdim simdi 55 kiloyum 15 gunde dogumda dahil 10 kilo gitmistecrubeli aralik anneleri ne guzel bebislerinize kavustunuz.ocak annesi olarak beklemedeyim ben hala.tecrubelerinize ihtiyacim var.sezeryanla dogum sonrasi sislikleriniz ne kadar zaman sonra indi ve cok kilo aldim sezeryanla dogumda kilolar kalio anneye diyorlar öylemi?
Canım öncelikle Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli buyutmeyi nasip eylesin inşallah bebişinizi. Benim bebişim doğalı 20 gün oldu hala katı kaka yapmadı, doktor mama takviyesi yapmadığın için normal diyor, sadece anne sütü emdiği için dedi. Benim bebişte reflü çıktı o yüzden çok huysuz sizin bebişler nasıl?Kizlar bebislerinizin kakasi nasil yani benim bebegim hic kati kaka yapmadi hep isal seklinde yapiyo bu normal mi usuttu mu yoksa hapsiriyo bide surekli korkuyorum sizde nasil
Aynı durumdayız bnm bebekte de var. Bn de senin gibi düşündüm ama sıkıntılı olsa annem bebek hastalıkları derdi diye düşündümKizlar bebislerinizin kakasi nasil yani benim bebegim hic kati kaka yapmadi hep isal seklinde yapiyo bu normal mi usuttu mu yoksa hapsiriyo bide surekli korkuyorum sizde nasil
canim korse belden olan mi kullandin giyilenden mi?Ben 1 haftada toparladim canim ilk bi kac gun agri suruyo sonra geciyo 1 haftadan sonra doktorunda onayiyla korse aldim sis filan kalmadi 65 kiloyla doguma girdim simdi 55 kiloyum 15 gunde dogumda dahil 10 kilo gitmis
Canim sezeryandan cok korkutnuslardi beni hele epuduralden ama oyle olmadi evet ilk 3ggun cokk zor yaniyo resmen ama iyiym simdi.doguma 72ile girdim sim 62 63 um 4 kilo fazlam kaldi.1hafta sonra da korse takmaya basladim cirt cirtli.ama cokk duzenli takamiyorum.tecrubeli aralik anneleri ne guzel bebislerinize kavustunuz.ocak annesi olarak beklemedeyim ben hala.tecrubelerinize ihtiyacim var.sezeryanla dogum sonrasi sislikleriniz ne kadar zaman sonra indi ve cok kilo aldim sezeryanla dogumda kilolar kalio anneye diyorlar öylemi?
Bn elektrikli medela süt pompası aldım int.ten. İyi ki almışım. Bebeğimle kan gruplarımız farklı olduğundan bebeğim küvezde kaldığından bebeğime süt götürdüm. Şimdi de bir göğsümle bebeğime süt veriyorum diğeriyle de süt pompalıyorum.Tabii zamanla artıyor. Ama bir kaç gündür göğsüm taş gibi. Çok rahatsız ediyor. Neden olduğunu ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.Tesekkur ederim canim içimi rahatlattin ya sut sorunu için göğüs pompasi almayi dusunuyorum boylece sut de artar belki de hangi marka akşam elektrikli mi manuel mi onu düşünüyorum avent iyi sanki sen kullanıyor musun?
Kasım anneleri topiğinden gelen aralık annesiyim :) lansinoh kullanıyorum pompa olarak, çok memnunum. Bizim topikte avent kullananlar çoğunlukta. Onlar da memnun.Tesekkur ederim canim içimi rahatlattin ya sut sorunu için göğüs pompasi almayi dusunuyorum boylece sut de artar belki de hangi marka akşam elektrikli mi manuel mi onu düşünüyorum avent iyi sanki sen kullanıyor musun?
12 günlük bebiş çok çabuk yorulur kii :) bence normal emme süresiSelam kızlar,
Hepimiz bebeklerimizi kucağımıza aldık tecrübe edinmeye başladık. Size bir kaç şey danışacağım. 12 günlük olduk bugün. Bebeğim uyurken hep sancıyla uyanıyor. Kıpkırmızı kesiliyor, kıvranıyor 1 dk kadar sonra geçiyor. Besledikten sonra gazını çıkarıyorum, günde en az 3 sefer de kaka yapıyor ama bu sancı neyin nesi anlamıyorum
Bir de hep memede uyuyor kulağıyla oynuyorum çenesini burnunu uyarıyorum zar zor 7-8 dakika emiyor. Bu kadar kısa sürede doyması mümkün mü sizce?
Bir de kaç günde bir yıkıyorsunuz? Göbeğimiz ctesi düştü yıkadık ama sancı üşüttüğünden olabilir diye bikaç gün yıksmak istemiyorum. İyi mi yapıyorum kötü mü bilmiyorum
Canım ben tam 20 kıloyla hamileligi bitirdm. Ve ıkı uç gune şişliklerım indi. Ve bir tartndm tam 10 kilom gitmiş. Aynaya baktıgımda bir hafta sonra hamileliktwkı tombişligin çogu şişlikmiş. Şuanki halımden cok mutluyum. 15 gunluguz şuan.tecrubeli aralik anneleri ne guzel bebislerinize kavustunuz.ocak annesi olarak beklemedeyim ben hala.tecrubelerinize ihtiyacim var.sezeryanla dogum sonrasi sislikleriniz ne kadar zaman sonra indi ve cok kilo aldim sezeryanla dogumda kilolar kalio anneye diyorlar öylemi?
Bn de aynı durumu yaşadım ama Epidural olayını bilmediğimden yaklaşık 12 saat sancı çektikten sonra sezeryan istedim. DKizlar bende dogum hikayemi paylasayim.25aralik gecesi uyuduktan yarim saat sonra suyum geldi sok oldum.esim uyuyodu dusumu aldim esimi kaldirdim esim nie giyiniosun dio eli ayagina dolasti.doktoru aradik hastaneye gidin dedi.hastaneye girdik beni tekerlekli sandalyeyle goturulerken esime bi baktim agliodu cok kotu oldum ama aglamadim kimseyede haber verdirmedim.gittik dogumhaneye 1 cm acilma olmus.damaryolu actilar.gece 2den sabah 9 a kadar bekledim sadece 2 cm acilma oldu.doktor geldi suni sanci baslatalim dedi.sabirli olcaksin aksama kadar olur dedi.sancilar bi basladi ben artik dayanamiodum.hemsirelere yalvariodum yuruyum diodum am nst ye bagladiklari icin yurutmuolardi.tuvaletim geldi deyip yuruyodum.yuruyunce sancilarla basetmek daha kolay oluodu.sonra 2bicuk civarinda acilmam 4 cm oldu.epidural istedim doktorumdan.epidural vuruldum o kadar rahatladim ki artik cok az sANCI hissediodum.saat 6 civarinda 10 cm e yaklasti.hemsirelerle ikinma provasi yapmaya basladik.saolsunlar cok yardimci oldu hemsireler.catala goturduler doktirum geldi.sohbet ede ede bir dogum oldu.7 de oglum dunyaya geldi o an hersey bitti.aglamktan kendimi durduramadim onun teni tenime deyiince hersey bitti.ocak annelerine epidurali kesinlikle tavsiye ediyorum.sadece ikinmayi bilceksiniz.buyuk tuvaletini yapar gibi ikincaksin.benim dogum hikayem bole.
Sagol canim cumlemizin yavrusunu insallah bize de 15 gun oldu. Icim rahatladi endiseleniyodum teşekkür ederim.. bizim bebisinde bi gunu bi gununu tutmuyo bazen hic uyumuyo gazi cikmiyo bazende emdikten hemen sonra kendiliginden gazi cikiyo guzel uyuyo ben alistim artik basta korkuyodum evhamlaniyodum.. reflusude gecer insallah bebeginin canim ben yediklerimize bagliyorum bebeklerin durumunu..Canım öncelikle Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli buyutmeyi nasip eylesin inşallah bebişinizi. Benim bebişim doğalı 20 gün oldu hala katı kaka yapmadı, doktor mama takviyesi yapmadığın için normal diyor, sadece anne sütü emdiği için dedi. Benim bebişte reflü çıktı o yüzden çok huysuz sizin bebişler nasıl?
Bende cok korktum ama burdaki arkadaslarin coguda oyle nette de okudum biraz normalmis cok sukur canimAynı durumdayız bnm bebekte de var. Bn de senin gibi düşündüm ama sıkıntılı olsa annem bebek hastalıkları derdi diye düşündüm
Gogus altindan diz kapaklarina kadar giyilen canim cokta rahat dikis agrilarini bile hissetmedim taktiktan sonra sıkı tuttugu icincanim korse belden olan mi kullandin giyilenden mi?
saol canm ya inanilmaz sisliklerim var kilomda aldi basini gitti bana kalacak die korkuyorummCanım ben tam 20 kıloyla hamileligi bitirdm. Ve ıkı uç gune şişliklerım indi. Ve bir tartndm tam 10 kilom gitmiş. Aynaya baktıgımda bir hafta sonra hamileliktwkı tombişligin çogu şişlikmiş. Şuanki halımden cok mutluyum. 15 gunluguz şuan.
bendd korseyi denemek istiorum canm ya baska türlu sıkılasmaz bu göbişGogus altindan diz kapaklarina kadar giyilen canim cokta rahat dikis agrilarini bile hissetmedim taktiktan sonra sıkı tuttugu icin
Bn de olumsuz tumunun süte etkileneceğini bildiğim için pek fazla moral bozmamaya çalışıyorum. Bazen az da gelse süt bu durumu genellemiyorum.dedigin dogruncanim ya, ben mesela sütumun gelmeme ihtimalini bile hic düsünmemistim dogumda ve sonrasinda.öylede devam ediyo şükür.hatta etrafimda olumsz okadar cok sey olmasina ragmen bebegimle psikolojiyi düzeltip toparliyorum heraldeki süte yansimadi oyuzdenpozitif düşunce önemliii
Kakası sarı ise doyuyor demek Bebeğin ve biraz ishal gibi Görüntüsü Olmalı. Ben pompa kullanıyorum sakın manuel alma ellerin kırılıyor sağarken o Yüzden ben pişman olup elektrikli avent aldım memnun değil gibiyim aslımda rahat sağıyor ama göğüsümü tam boşaltmıyor. Sağdıktan sonra tam süt bitti diyorum bırakıyorum sağmayı sonra bi sıkıyorum mememi. Daha süt çıkıyor zaten 40cc yi geçemiyorum damlaları topluyorum yavruma içireyim diye. Kısaca cok üzülüyorum bu duruma. Bir de madela mı ne onu kullananlardan da fikir almalıyız bence. Memeyi tam boşaltmalı pompa.Tesekkur ederim canim içimi rahatlattin ya sut sorunu için göğüs pompasi almayi dusunuyorum boylece sut de artar belki de hangi marka akşam elektrikli mi manuel mi onu düşünüyorum avent iyi sanki sen kullanıyor musun?
Tesekkur ederim göğsünün tas gibi olması iyi bisey sut var demek hatta çok olunca öyle oluyo ama boşaltmaya dikkat et yoksa düğümlenir tatlim öyle birakmaBn elektrikli medela süt pompası aldım int.ten. İyi ki almışım. Bebeğimle kan gruplarımız farklı olduğundan bebeğim küvezde kaldığından bebeğime süt götürdüm. Şimdi de bir göğsümle bebeğime süt veriyorum diğeriyle de süt pompalıyorum.Tabii zamanla artıyor. Ama bir kaç gündür göğsüm taş gibi. Çok rahatsız ediyor. Neden olduğunu ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.
Saol canim ikisi de kalite olarak ayni galiba kasim anneleri bizden bi tik önde tecrübelerinizi paylasin mutlaka:)Kasım anneleri topiğinden gelen aralık annesiyim :) lansinoh kullanıyorum pompa olarak, çok memnunum. Bizim topikte avent kullananlar çoğunlukta. Onlar da memnun.
12 günlük bebiş çok çabuk yorulur kii :) bence normal emme süresi
Bugun Esim manuel getirdi geri gönderdim iyi yapmisim demekKakası sarı ise doyuyor demek Bebeğin ve biraz ishal gibi Görüntüsü Olmalı. Ben pompa kullanıyorum sakın manuel alma ellerin kırılıyor sağarken o Yüzden ben pişman olup elektrikli avent aldım memnun değil gibiyim aslımda rahat sağıyor ama göğüsümü tam boşaltmıyor. Sağdıktan sonra tam süt bitti diyorum bırakıyorum sağmayı sonra bi sıkıyorum mememi. Daha süt çıkıyor zaten 40cc yi geçemiyorum damlaları topluyorum yavruma içireyim diye. Kısaca cok üzülüyorum bu duruma. Bir de madela mı ne onu kullananlardan da fikir almalıyız bence. Memeyi tam boşaltmalı pompa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?