2014 Aralık Anneleri

tecrubeli aralik anneleri ne guzel bebislerinize kavustunuz.ocak annesi olarak beklemedeyim ben hala.tecrubelerinize ihtiyacim var.sezeryanla dogum sonrasi sislikleriniz ne kadar zaman sonra indi ve cok kilo aldim sezeryanla dogumda kilolar kalio anneye diyorlar öylemi?

Ben 1 haftada toparladim canim ilk bi kac gun agri suruyo sonra geciyo 1 haftadan sonra doktorunda onayiyla korse aldim sis filan kalmadi 65 kiloyla doguma girdim simdi 55 kiloyum 15 gunde dogumda dahil 10 kilo gitmis

Kizlar bebislerinizin kakasi nasil yani benim bebegim hic kati kaka yapmadi hep isal seklinde yapiyo bu normal mi usuttu mu yoksa hapsiriyo bide surekli korkuyorum sizde nasil

Kizlar bebislerinizin kakasi nasil yani benim bebegim hic kati kaka yapmadi hep isal seklinde yapiyo bu normal mi usuttu mu yoksa hapsiriyo bide surekli korkuyorum sizde nasil
Canım öncelikle Allah analı babalı sağlıklı sıhhatli buyutmeyi nasip eylesin inşallah bebişinizi. Benim bebişim doğalı 20 gün oldu hala katı kaka yapmadı, doktor mama takviyesi yapmadığın için normal diyor, sadece anne sütü emdiği için dedi. Benim bebişte reflü çıktı o yüzden çok huysuz sizin bebişler nasıl?

Aynı durumdayız bnm bebekte de var. Bn de senin gibi düşündüm ama sıkıntılı olsa annem bebek hastalıkları derdi diye düşündüm

Ben 1 haftada toparladim canim ilk bi kac gun agri suruyo sonra geciyo 1 haftadan sonra doktorunda onayiyla korse aldim sis filan kalmadi 65 kiloyla doguma girdim simdi 55 kiloyum 15 gunde dogumda dahil 10 kilo gitmis
canim korse belden olan mi kullandin giyilenden mi?

Canim sezeryandan cok korkutnuslardi beni hele epuduralden ama oyle olmadi evet ilk 3ggun cokk zor yaniyo resmen ama iyiym simdi.doguma 72ile girdim sim 62 63 um 4 kilo fazlam kaldi.1hafta sonra da korse takmaya basladim cirt cirtli.ama cokk duzenli takamiyorum.

Bu arada kizlar benim bebegim de suan sadece anne sutuyle beslebiyo hep sivi kakasi normal bence.bi sorum olacak bi de her emmeden sonra kusuyo sizde de var mi boyle problemler???
Biz cokk gazliyoz bi de. zinco hicbi ise yaramiyoooo

Tesekkur ederim canim içimi rahatlattin ya sut sorunu için göğüs pompasi almayi dusunuyorum boylece sut de artar belki de hangi marka akşam elektrikli mi manuel mi onu düşünüyorum avent iyi sanki sen kullanıyor musun?
Bn elektrikli medela süt pompası aldım int.ten. İyi ki almışım. Bebeğimle kan gruplarımız farklı olduğundan bebeğim küvezde kaldığından bebeğime süt götürdüm. Şimdi de bir göğsümle bebeğime süt veriyorum diğeriyle de süt pompalıyorum.Tabii zamanla artıyor. Ama bir kaç gündür göğsüm taş gibi. Çok rahatsız ediyor. Neden olduğunu ve ne yapmam gerektiğini bilmiyorum.

Tesekkur ederim canim içimi rahatlattin ya sut sorunu için göğüs pompasi almayi dusunuyorum boylece sut de artar belki de hangi marka akşam elektrikli mi manuel mi onu düşünüyorum avent iyi sanki sen kullanıyor musun?
Kasım anneleri topiğinden gelen aralık annesiyim :) lansinoh kullanıyorum pompa olarak, çok memnunum. Bizim topikte avent kullananlar çoğunlukta. Onlar da memnun.
12 günlük bebiş çok çabuk yorulur kii :) bence normal emme süresi

Canım ben tam 20 kıloyla hamileligi bitirdm. Ve ıkı uç gune şişliklerım indi. Ve bir tartndm tam 10 kilom gitmiş. Aynaya baktıgımda bir hafta sonra hamileliktwkı tombişligin çogu şişlikmiş. Şuanki halımden cok mutluyum. 15 gunluguz şuan.

Bn de aynı durumu yaşadım ama Epidural olayını bilmediğimden yaklaşık 12 saat sancı çektikten sonra sezeryan istedim. D

Sagol canim cumlemizin yavrusunu insallah bize de 15 gun oldu. Icim rahatladi endiseleniyodum teşekkür ederim.. bizim bebisinde bi gunu bi gununu tutmuyo bazen hic uyumuyo gazi cikmiyo bazende emdikten hemen sonra kendiliginden gazi cikiyo guzel uyuyo ben alistim artik basta korkuyodum evhamlaniyodum.. reflusude gecer insallah bebeginin canim ben yediklerimize bagliyorum bebeklerin durumunu..

saol canm ya inanilmaz sisliklerim var kilomda aldi basini gitti bana kalacak die korkuyorumm

Bn de pompala saydığım halde göğüslerin ağrıyor. Ne yapmalıyım bilmiyorum. Bu sebepten dışarı nasıl çıkarım diyorum.

Doğum yapalı 18 gün olduğu halde hala emziriken başta göğüs ucum ağrıyor.eskisine göre azaldı ama hala cnm yanıyor.

Göğüs kalkanı nasıl bir şey etkisi ne?

Bn de olumsuz tumunun süte etkileneceğini bildiğim için pek fazla moral bozmamaya çalışıyorum. Bazen az da gelse süt bu durumu genellemiyorum.

Kakası sarı ise doyuyor demek Bebeğin ve biraz ishal gibi Görüntüsü Olmalı. Ben pompa kullanıyorum sakın manuel alma ellerin kırılıyor sağarken o Yüzden ben pişman olup elektrikli avent aldım memnun değil gibiyim aslımda rahat sağıyor ama göğüsümü tam boşaltmıyor. Sağdıktan sonra tam süt bitti diyorum bırakıyorum sağmayı sonra bi sıkıyorum mememi. Daha süt çıkıyor zaten 40cc yi geçemiyorum damlaları topluyorum yavruma içireyim diye. Kısaca cok üzülüyorum bu duruma. Bir de madela mı ne onu kullananlardan da fikir almalıyız bence. Memeyi tam boşaltmalı pompa.

Tesekkur ederim göğsünün tas gibi olması iyi bisey sut var demek hatta çok olunca öyle oluyo ama boşaltmaya dikkat et yoksa düğümlenir tatlim öyle birakma

Saol canim ikisi de kalite olarak ayni galiba kasim anneleri bizden bi tik önde tecrübelerinizi paylasin mutlaka:)

Bugun Esim manuel getirdi geri gönderdim iyi yapmisim demek hic canini sikma sut konusunda uykusuz kalma dinlen her firsatta bi de sut iç ilitip güzel sut yapiyo sicak havlu koy göğsüne kanallari acsin.. Ben de avent dusunuyodum lansinoh mu alsam o zaman bi dusuneyim çok saol canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…