2014 Aralık Anneleri

Bn medela kullanıyorum minimumda 50 ccyi geçse de bebeğimin boşalttıği kadar etkili değil. Minimumdan yukarı çıkmıyorum çünkü bebeğin emdiği min. Seviyesinde olduğunu düşünüyorum.yükseltirken bebeğin emiş gücü makinadan az olduğundan bebek sütü daha zor çıkartabilir mi acaba diye düşünüyorum. Bir de özellikle seni as ğ göğsüm taş gibi çok ağır canımı çok yakıyor. Nasıl hafifletmeliyim sizce?

Pompa kullanıyorum ama hala Taş gibi.cnm yanıyor. pompa dışında ne yapabilirim boşaltın diye sizce?

Herkesin bebegi hayirli saglikli olur insallah. Bende insallah ocak 12 de sezeryan olacam. sizlere bi sorum olacakti bebeginize yorgan kullaniyomusunuz uyurken ne kullaniyosunuz kalin battaniyeyemi sariyorsunuz

Herkesin bebegi hayirli saglikli olur insallah. Bende insallah ocak 12 de sezeryan olacam. sizlere bi sorum olacakti bebeginize yorgan kullaniyomusunuz uyurken ne kullaniyosunuz kalin battaniyeyemi sariyorsunuz
Ben henüz yorgan kullanmıyorum. Yorganın üstüne kalın bi battaniye örttüm. Bi de bebişin üstüne örtüyorum. Yani iki battaniyenin arasında keyif yapıyor Sürekli bi kundağımız var zaten sardığımız.

Biz dede var öle bir emzik yerine kullanma durumu yalancı Emzik le kandırmaya çalışıyorum ama yok hanımzade çakıyo hemen bi iki çekip bi atışı var görsen çok güler sin.ama sürekli meme vermek de istemiyorum küçücük mide leri var em em nereye kdr gerçi 2 fırt çekip dinleniyor 5 dkka o ayrı.akşam yine uykusuz Duk. Hatta dün gündüz de doğru dürüst uyumadı.ağlamasa da gözler hep fal taşı gibi açıktı.gece ağladı ama çok emmek istedi sürekli diorum acaba bu çocuk doymuyomu

canım öncelikle yavruna sağ salim kavuşmanı, sonra da kolaylıklar diliyorum. topikteki herkes bana hak verir ki anne olmak çok çok zor ama kesinlikle dünyanın en güzel, en değişilmez varlığı bi anda bebeğin oluveriyo..
Hepimiz zaten odanın ısısını bebeğe göre ayarlıyoruz, soğuk olmuyo yani. ilk yıl yorgan yastık tehlikeliymiş, ben kullanmıyorum. hatta yastığı 2 yaşına kadar kullanmayın diyolar. sepet beşik almıştık, onun yatağını yün bebek battaniyesiyle kapladık, üstüne bebişi yatırıyorum, onun üstünde de triko battaniyesi ama beline kadar, fazla yukarı çıkarmıyorum yüzünü kapatmasın diye çünkü benim bebiş kundaklanmayı sevmiyo, elleri iki yanda yukarda olcak illa uyurken. gerçi böyle anlatıyorum da beşikte uyuduğu yok zibidinin doğru düzgün, koltukta uyuyo yüzüstü, ben de onu gözetliyorum hep tehlikeli bi durum olmasın diye.. Allaha emanet bebeklerimiz.. Rabbim korusun hepsini.

Ya kızlar bende korse kullanmak istıyorum ama doktorum bir ayı doldurmadan kullanma dedı. Rahım yukarda bir aya yerıne yerleşir falan dedı.

canım kendini niye sucluyosun,illaki üzülüyosun ama bebek bakimi cok basit bisey degil ki, hassaslar narinler.uzme kendini.daha dur bakalim geceleri başinda beklicegimiz günler cok olucak.naptiniz bu arada.dr ne dediii

saolasin canim insallah sen de saglikla bebegini koklarsin.yorgan konusu, brbekler icin fazla bence.zaten zararliymis,agzini kapatir diye.ben evde ince penye battaniyeyle sariyorum o da tutmasi kolay oluyo diye birazdauyurken de ördgumuz kalin bi battaniye var, penye battaniyenin üzerine, belden asagisina sardiriyorum.yatak odamiz 1 2 derece daha serin oldgndan kalin batttaniye yoksa ince kullanirdm.dr sen tek kat giyiyosan, bebege 2 yeter demisti, he bide ayaklara cok önem veriyom.corap patik var hep

Ya kızlar bende korse kullanmak istıyorum ama doktorum bir ayı doldurmadan kullanma dedı. Rahım yukarda bir aya yerıne yerleşir falan dedı.
canim.valla ben hic sormadim ama bel icin kullandm.yaklask 5 gün falan.korseyle rahim asagi inmez mi ki anlamadim.bende kullanmazdim da,hep saga yattigimdan baktm göbisim sağa yalpalanmaya başladıtaktm hemencik.suan kullanmiyorum, zaten karin falan da kalmadi ki.ama kalca kismi icin ayri bi korse kullancam şu dikisler yerlerim tammen gecsin de bi

kizlaaar bu d vitaminini vermemiz gereken bi saat var mi.benm aklima gelnce veriyom.birde cörek otu yagini kyllaniyoruz gaz icin eşim almis, veriyorum ama ishal olmasin bide.kullanan duyan bilen var miii

tesekkur ederim canim cevap icin sana ve diger cevap veren arkadaaslara tek.tek alinti yapamadim benimde 22 aylik oglum.var nisanda dogmustu yastigi bile yeni kullanmaya basladik yorgan kullanmadim zaten dedigin gibi battaniyeye sariyordum ne bilim dogum yaklastikca stres oldum.galiba o nasildi bu nasildi diye dusunuyorum

Ben medela kullaniyorum. Gerci cok fazla sagmadim. Benimki icmedi sagma sutu. Taze taze istiyo:) sut arttirmak icin kullandim biraz. Iyi sagiyo diyebilirim ama canimi acaip yakiyo. Tabi kisiden kisiye degisir aci durumu

ee cicum sahibi olsan da yeni bi bebegin heycani oluyo illaki demekki.tatli stresler bunlaryoksa sen benden tecrübelisin, cocuun var hayirli dogumlar dilerim insallah

Arkadaslar göğüs pedini alırken belli bir marka almak gerekiyor mu?Bn herhangi bir marka olmasının olumsuzlukları olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…