Aynen canim pierre cardin bel basen sıklaştırıcı korse aldim ben tavsiye ederimbendd korseyi denemek istiorum canm ya baska türlu sıkılasmaz bu göbiş
Bn medela kullanıyorum minimumda 50 ccyi geçse de bebeğimin boşalttıği kadar etkili değil. Minimumdan yukarı çıkmıyorum çünkü bebeğin emdiği min. Seviyesinde olduğunu düşünüyorum.yükseltirken bebeğin emiş gücü makinadan az olduğundan bebek sütü daha zor çıkartabilir mi acaba diye düşünüyorum. Bir de özellikle seni as ğ göğsüm taş gibi çok ağır canımı çok yakıyor. Nasıl hafifletmeliyim sizce?Kakası sarı ise doyuyor demek Bebeğin ve biraz ishal gibi Görüntüsü Olmalı. Ben pompa kullanıyorum sakın manuel alma ellerin kırılıyor sağarken o Yüzden ben pişman olup elektrikli avent aldım memnun değil gibiyim aslımda rahat sağıyor ama göğüsümü tam boşaltmıyor. Sağdıktan sonra tam süt bitti diyorum bırakıyorum sağmayı sonra bi sıkıyorum mememi. Daha süt çıkıyor zaten 40cc yi geçemiyorum damlaları topluyorum yavruma içireyim diye. Kısaca cok üzülüyorum bu duruma. Bir de madela mı ne onu kullananlardan da fikir almalıyız bence. Memeyi tam boşaltmalı pompa.
Pompa kullanıyorum ama hala Taş gibi.cnm yanıyor. pompa dışında ne yapabilirim boşaltın diye sizce?Tesekkur ederim göğsünün tas gibi olması iyi bisey sut var demek hatta çok olunca öyle oluyo ama boşaltmaya dikkat et yoksa düğümlenir tatlim öyle birakma
Saol canim ikisi de kalite olarak ayni galiba kasim anneleri bizden bi tik önde tecrübelerinizi paylasin mutlaka:)
Bugun Esim manuel getirdi geri gönderdim iyi yapmisim demekhic canini sikma sut konusunda uykusuz kalma dinlen her firsatta bi de sut iç ilitip güzel sut yapiyo sicak havlu koy göğsüne kanallari acsin.. Ben de avent dusunuyodum lansinoh mu alsam o zaman bi dusuneyim çok saol canimm
Ben henüz yorgan kullanmıyorum. Yorganın üstüne kalın bi battaniye örttüm. Bi de bebişin üstüne örtüyorum. Yani iki battaniyenin arasında keyif yapıyorHerkesin bebegi hayirli saglikli olur insallah. Bende insallah ocak 12 de sezeryan olacam. sizlere bi sorum olacakti bebeginize yorgan kullaniyomusunuz uyurken ne kullaniyosunuz kalin battaniyeyemi sariyorsunuz
Biz dede var öle bir emzik yerine kullanma durumu yalancı Emzik le kandırmaya çalışıyorum ama yok hanımzade çakıyo hemen bi iki çekip bi atışı var görsen çok güler sin.ama sürekli meme vermek de istemiyorum küçücük mide leri var em em nereye kdr gerçi 2 fırt çekip dinleniyor 5 dkka o ayrı.akşam yine uykusuz Duk. Hatta dün gündüz de doğru dürüst uyumadı.ağlamasa da gözler hep fal taşı gibi açıktı.gece ağladı ama çok emmek istedi sürekli diorum acaba bu çocuk doymuyomuO kadar olur annesi mıkırdasın kussun yeter ki sonunda rahatlasın. Bebeklerimiz başka iletişim kuramıyor her şeye ağlamaları illa dertleri olduğundan değil bazen şefkat isterken de ağlıyorlar. Bende yaşayarak öğreniyorum benimki de fena halde beni emzik olarak kullanıyor neler yapsam da yutturamıyorum yoksa uykuya da dalamıyor. Şu an uykusuzluk başıma vurmuş durumda annem bakıyor şimdi öyle biraz uzandım.
Herkesin bebegi hayirli saglikli olur insallah. Bende insallah ocak 12 de sezeryan olacam. sizlere bi sorum olacakti bebeginize yorgan kullaniyomusunuz uyurken ne kullaniyosunuz kalin battaniyeyemi sariyorsunuz
Emzirmeye calissan miniklerin hepsi elektrikli supurge gibi zaten:)Pompa kullanıyorum ama hala Taş gibi.cnm yanıyor. pompa dışında ne yapabilirim boşaltın diye sizce?
canım kendini niye sucluyosun,illaki üzülüyosun ama bebek bakimi cok basit bisey degil ki, hassaslar narinler.uzme kendini.daha dur bakalim geceleri başinda beklicegimiz günler cok olucak.naptiniz bu arada.dr ne dediiibugün dr ye gideceğiz inşallah sağlığına kavuşur bebeğim
hala aynı, öksürüyor, hapşırıyor, burnu tıkalı, dünde çok kustu
kusmak iyi geldi ama insan görünce üzülüyor
Allah başka dert vermesin
tüm bunlar yüzünden kendimi suçluyorum
çok sağol ilgilendiğin için canım
saolasin canimHerkesin bebegi hayirli saglikli olur insallah. Bende insallah ocak 12 de sezeryan olacam. sizlere bi sorum olacakti bebeginize yorgan kullaniyomusunuz uyurken ne kullaniyosunuz kalin battaniyeyemi sariyorsunuz
canim.valla ben hic sormadim ama bel icin kullandm.yaklask 5 gün falan.korseyle rahim asagi inmez mi ki anlamadim.bende kullanmazdim da,hep saga yattigimdan baktm göbisim sağa yalpalanmaya başladıYa kızlar bende korse kullanmak istıyorum ama doktorum bir ayı doldurmadan kullanma dedı. Rahım yukarda bir aya yerıne yerleşir falan dedı.
tesekkur ederim canim cevap icin sana ve diger cevap veren arkadaaslara tek.tek alinti yapamadim benimde 22 aylik oglum.var nisanda dogmustu yastigi bile yeni kullanmaya basladik yorgan kullanmadim zaten dedigin gibi battaniyeye sariyordum ne bilim dogum yaklastikca stres oldum.galiba o nasildi bu nasildi diye dusunuyorumsaolasin caniminsallah sen de saglikla bebegini koklarsin.yorgan konusu, brbekler icin fazla bence.zaten zararliymis,agzini kapatir diye.ben evde ince penye battaniyeyle sariyorum o da tutmasi kolay oluyo diye birazda uyurken de ördgumuz kalin bi battaniye var, penye battaniyenin üzerine, belden asagisina sardiriyorum.yatak odamiz 1 2 derece daha serin oldgndan kalin batttaniye yoksa ince kullanirdm.dr sen tek kat giyiyosan, bebege 2 yeter demisti, he bide aya klara cok önem veriyom.corap patik var hep
Ben medela kullaniyorum. Gerci cok fazla sagmadim. Benimki icmedi sagma sutu. Taze taze istiyo:) sut arttirmak icin kullandim biraz. Iyi sagiyo diyebilirim ama canimi acaip yakiyo. Tabi kisiden kisiye degisir aci durumuKakası sarı ise doyuyor demek Bebeğin ve biraz ishal gibi Görüntüsü Olmalı. Ben pompa kullanıyorum sakın manuel alma ellerin kırılıyor sağarken o Yüzden ben pişman olup elektrikli avent aldım memnun değil gibiyim aslımda rahat sağıyor ama göğüsümü tam boşaltmıyor. Sağdıktan sonra tam süt bitti diyorum bırakıyorum sağmayı sonra bi sıkıyorum mememi. Daha süt çıkıyor zaten 40cc yi geçemiyorum damlaları topluyorum yavruma içireyim diye. Kısaca cok üzülüyorum bu duruma. Bir de madela mı ne onu kullananlardan da fikir almalıyız bence. Memeyi tam boşaltmalı pompa.
ee cicum sahibi olsan da yeni bi bebegin heycani oluyo illaki demekki.tatli stresler bunlartesekkur ederim canim cevap icin sana ve diger cevap veren arkadaaslara tek.tek alinti yapamadim benimde 22 aylik oglum.var nisanda dogmustu yastigi bile yeni kullanmaya basladik yorgan kullanmadim zaten dedigin gibi battaniyeye sariyordum ne bilim dogum yaklastikca stres oldum.galiba o nasildi bu nasildi diye dusunuyorum
ee cicum sahibi olsan da yeni bi bebegin heycani oluyo illaki demekki.tatli stresler bunlaryoksa sen benden tecrübelisin, cocuun var hayirli dogumlar dilerim insallah
Süt pompasını minimumdan 2-3 seviye yükselttim. Şimdi hafifletir resmen çimento gibiydi sanki. Şimdi rahatımEmzirmeye calissan miniklerin hepsi elektrikli supurge gibi zaten:)
Olumsuzluk bilmiyorum da ben en çok Lansinoh da rahat ettim çünkü diğerlerinde ıslaklık hissediliyor ama Lansinoh gerçekten kuruArkadaslar göğüs pedini alırken belli bir marka almak gerekiyor mu?Bn herhangi bir marka olmasının olumsuzlukları olabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?