2014 Aralık Anneleri

benim kalorili yedigim heralde hamur isleri.o da nadir annemler 2 haftada 1 gelince.bide yemeye resmen firsatim yok benim ya.ama süt icin gerekli seyleri ihmal etmemeye calisiuom.da normali 6 aya kadr zaman var canim, sabirli ol, meme verdikce kilo da gidiyomus.tam alinti yapamadim bu arada sedeff

Bn 5-6 gün sonra tartıldım 7-8 kilo gitmişti. Sezeryanken gayet normal 4_5 gün sonra oturup kalkarken canının yanması.zamanla geçiyor.

Kızlar vitamınle gaz ikacını üst üstemi verıyosuz. Buarada doktor vıtamın 20 damla dedı cok geldı gıbı

Bizde ani sıçrama ve titremelerinden korkuyorduk. Bnm bebeğim 20 günlük. İmkanı olsa kafasını kaldırıp yürüyecek nerdeyse.

Selam kızlar uzun zamandır siteye giriş yapamadım aralık ayı annesi olmayı beklerken iç kanama geçirerek 30 kasım günü 36 haftalıkken oğlumu dünyaya getirdim eğer 10 dk geç kalmış olsaydık oğlumda bende şuan hayatta olmayacaktık oğlum 10 gün yoğun bakımda kaldı ve şükürler olsunki şuan yanımda uyuyor :) ancak taburcu oelduğumuz günden buyana fazlaca şikayetlerimiz var bebeğim yediğini sürekli kusuyo toplamda bir günde en fazla 3 4 saat uyuyor gece hiç uykumuz yok sürekli huzursuz inlemeleri oluyor netten baktığımda bebek reflüsü belirtileriymiş aynı durumu yaşayan var mı aranızda allah tüm bebeklerimizi korusun

Cnm ya sorma kalkip bebegimi kendim alamiyorum diye sinir oluyorum. Özellikle sag tarafim hareket edince yaraya tuz basar gibi oluyo. Biran once gecer ins. Ya cnm kilo konusundada hep cevremde dogumdan geldim 10 kilo gitmistu 9 kilo git m isti diye şeyler duyuyorum bu halimle bile sinir oluyorum. Diyorum bu kilolari kendime mi aldim ben yoksa

Saol cnm. Dikisimin sag tarafi aciyor sadece bide. Biraz arastirdim dikisin bitis yeri agrirmis. Birde kızlar brnim ayaklarim balon gibi şişti. Daha hastanede doktor nornal oraya odem akiyo karnindan ordanda idrarla atilacak dedi. Sizde olan varmi boyle bisey

Sedef benimde bir tarafım dikiş bitimi çok kötüydü basamiyordum ayağım tanıdık bir Dr gelmişti baktı enfeksiyon almış kizarik ve iltihap akiyor dedi 3 günlük dum bende antibiyotik li krem verdi gecti esin bi baksın diğer yerlere göre kızarıklık iltihap ve sıcaklık fazla mi orda diye

Canm sen dogum yapalı nekadar olmuştu. Benm en gec bır haftada gectı şişkikler. Ayaklarımın ustune basınca löp löp sallanıyodı şişlikten. Ama evet çişle ve bol su içerek atıyosun o şişlikleri

benim de çok şişmişti, doktor dedi ki ayaklarını çok sallandırmışsındır, yani hemen oturma dikilme pozisyonuna geçmişsin çok fazla, uzan ayaklarını emzirirken falan uzat sehpaya dedi..

canım sağ salim kucağına almana sevindim bebişi, Allah sizi birbirinize bağışlasın. bebek reflüsü çok normal, az az sık besle, gazını nazik hareketlerle çıkar, hemen yatırma 15 dakika dik tut, yatağını eğimli yap hastanedeki gibi. mide kasları güçlenince geçecek. bi de bebek uyumadıkça daha huzursuz olur, uyumaya başlayınca da uyudukça uykusu gelecek.. uyutmanın bi yöntemini bulmaya çalış, hani bizde de olur ya bazen, aşırı uykusuzluktan uyuyamayız, bebeklerde de öyleymiş.

Cok güzel haberler bunlar canım cok sevindim bizde 4 gün sonra ilk aşımızı olucaz doktorumuz aşılardan önce fitil verdi ateş çıkmasın diye inşallah bizde rahat atlatırız. Benim bebek doğduğundan beri kafasını çeviriyor kaldırıyor hatta yataktan düşüyordu Dönüyor. Doktorumuzun gözü önünde oldu şaşırtıyor bizi. Bende süt olsun diye kilo bile aldım aşırı kalorili besleniyorum ilk başlarda yağsız seyler yiyordum bebeğim Meğerse yağ alamıyormuş açlığı ondanmış. Yağlı ve karbonhidrat yedikçe dikkat ediyorum acıkma süresi uzuyor bebeğimin. Ama sulu Şeyler yer geçiştirirsem öğünlerimi bir saat demeden sürekli meme istiyor. Ve tabii bol su. Bu yöntemle maşallah iki gündür doyuruyprum. Bir de geceleri bazen mama veriyorum cok üzülüyordum mama verdiğim için ama senin Dr un söyledikleri cok rahatlattı beni. Bir de benim bebiş günde 3-4 kere kuru kuru öksürüyor yani balgam falan yok ama acaba boğazımı kuruyor diyorum seninkinde var mı?

Kızlar gaz yapmasın dıye yemedıgımız şeyler ve sut yapsın dıye yedıgınız şeyler neler.

Kızlar bu göğüs pompasını almak şart mı ya ben hiç almayı düşünmemiştim ama burda yazıları okuyunca baktım ki herkeste var. Çok ihtiyaç duyulan bişey mi bi yardımcı olun taze anneye :)

Kizlar benim de gobek deligiyle dikis arasinda kalan bolgem agriyo. Basta bu kadar hissetmiyordum yine oyle abartili bi agri degil ama simdi daha cok agriyo sanki ve uyusuk gibi orasi. 27 gun oldu bu arada ameliyat olali. Bebegimi cok kucagima aliyorum oyuzden mi gecmiyo acaba. Sizin de agriyo mu normal mi.

Kızlar vitamınle gaz ikacını üst üstemi verıyosuz. Buarada doktor vıtamın 20 damla dedı cok geldı gıbı
canım nasil denk geldi valla, benim damlanin ktusunun üstünde 3 damla yaziyo.bugun tv de gördüm canan karatay a 1kadin sordu 3 damla ceriyorum diye, dr şok oldu ve 20 damla ancak karsilar dedi.bende anlamadim.netten baktim kimisi 3 damla diyo kisin artilitomus.kontrole 1 hafta var, anck ozamn dra sorabilirim.bide demir veriyliyo,ama bana vermedi dr.siz kullaniyonusuz

canim bende almadim ilk ama gögüsündr süt kalinca sertlesiyo ya, emerken cok agri yapiyo, ve anneye de ates yapiyomus hatta önemli bi mevzu.sen de süt üretimine göre karar veririsin.zaten rahatsiz olursun yani.ben kuzenimden alicam.bu zamana kadar pompayla sagdim, ama her dk sagmiyorum, gögsum cok sis olunca, o yuzden elektrkli almaya gerek grmedim.ama pompada acittigi icin ve uzun sürdugu icin, kuzenim saolsun o vericek iste.böyle yani

Arada çok sertleşiyor göğsüm ama çok acı çekmiyorum. Madem biraz daha geçsin ona göre karar vereyim. Alabileceğim kimse de yok benim mecbur satın alacağız :)

kizlar belki denemek isteyen olursa diye paylasiyorum.wrap sling aldik biz.son günlerde iyce huysuzlanan ve uyutmamaya başlayan oglusumu bugun sardim sarmaladim kendime, sustu en azindan sonra uyuyakaldi güzelce, ve ben resmen börek yaptim, evi topladim, camasir astim.ve hep uyudu.bi ara emdi yine uyudu.4ten beri yapisigiz.simdide hic acmadim ben yattim üzerimde yatiyo.son 2gundr bu kadr uzun uyumamisti .nazar degmesin aman.cok iyi geldi bana yani, en azindan kollarimaama 1 günluk tecrübe tabi bu.disarda falan henuz kullanmadim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…