2014 Aralık Anneleri

Benim bebeğimin de doğduğundan beri çapak oluyor gözlerinde ve hırıltı var gibiydi. Dün gece burnu tıkandı nefes alamicak diye çok korktum.hiç uyuyamadı ağlamaktan. Tonimer diye bi damla kullanıyorum burnuna . Ara ara aspiratorle çekiyorum burnunu. Tel toka nin arkasıyla acitmadan kuruyan sümük varsa alıyorum. Biraz rahatlatıyor.

Canim ben de cok caresiz kaliyorum bazen ve ayagimda salliyorum. Napiyim karni tok alti temiz gazi cikmis uyumuyor. Uykusu var belli. Salliyorum ayagimda 5 dk da uyuyor koyuyorum yerine. Sen de dene istersen.
Ayakta, kucakta, anakucaginda sallamsdigimiz yer kalmadi. Dalamiyo bi turlu. Dr.da yok biseyi diyo. Anlamadim ben. Emzir alt degistir gaz cikar uyusun diye igras uyumasin. Hoop yine basa don. Nesi varda dalamiyo anlasam onu yapacagim. Uykusu basina vuruyo. Aglamaktan deliriyo bu sefer. Onun uykusuzluktan kizaran gozlerine, aglamalarina mi yanayim kendi yorgunlugumami bilmiyorum artik..

Biz sabahı bekleyemedik hastaneye geldik dr hemen yatiş yapti, surekli burnunu temizliyolar, oksijen veriyolar, simdide serum bağladılar. Evde gripli birimi vardi dedi ablası gripliydi ondan gecmis rsv denen virüs sanırım

Biz sabahı bekleyemedik hastaneye geldik dr hemen yatiş yapti, surekli burnunu temizliyolar, oksijen veriyolar, simdide serum bağladılar. Evde gripli birimi vardi dedi ablası gripliydi ondan gecmis rsv denen virüs sanırım

Gecmis olsun. Bi an once iyilesir ins.

Kızlar ya dün süt sağıp dolaba koymuştum gece bebeğe vermek için. Akşam biraz uyuyayım demiştim, kayınvalidem bana iyilik olsun diye sütü dolaptan alıp ısıtıp bebeğe vermiş ama bebek çok az içmiş, tekrar dolaba koymuş sütü. O sütü tekrar ısıtıp kullanmak mümkün değil, değil mi?

Çok geçmiş olsun canım Allah şifa versin kuzucuğa

Geçmiş olsun canımın. Benim oğlum da krup olmuştu bebeklerde çok tehlikeli oluyormuş Dr yaklaştırmayin kardeşini dedi çocuk iyileşene kadar o hafta zehir oldu bana

geçmiş olsun, kıyamam. Allah acil şifalar versin

bildiğim kadarıyla kullanılmaz canım tekrar

allahım sana geliyorum neyseki yalnız değilim yoksa benim bebeğimde mi sorun var diyordum

Cok gecmis olsun canim. Insallah bu damla ii gelir. Bacaklarini kaldirip gazini cikarmiyomusun arada?
Çıkartmazmym cnm. Gun içindede gayet iyi çıkartıyodu gazını. Neolduda birikti bukadar bilmiyrmkı. Doktor bana bir ton yenmicek şeyin listesini çıkardı zaten.

Kizlar benim bebegimde 15 gunluk gunduzleri iyi uyuyor.ama gece ayni sekilde bi turlu dalamiyor.uykusu var ama yok dalamiyor.gazindan dolayi surekli ayaklarini kasiyor.aci elma yagi sutuyorum birde omnivit herb baby die bitkisel bi ilac kullaniyorz.bu ilaci kullsnan varmi.birde boynunun altinda minik kizarikliklar olustu.pamukla silip sudocream suruyorum bisi olurmu kizlar

Kiyamam canim benim cok kotu olmus.o agrilari ceken biri olarak gercekten cok zor.benim arkadaim epidural normal dogum yaptigi icin ben ondan cesaret buldum.cok sukur memnun kaldim.

Ah canim benim yaaa allahim sifa versin bir an önce. .

Idare ediyoruz canim bir gun iyi bir gun kotu 1 ayi devirdik cok şükür. Sütün yetmedigini nasil anladin canım? Yetiyordur belki öyle düşünme. Moral cok onemli süt artmasi icin. Bir de ben yesillik yemenin cok faydasını gördüm. Her aksam bir tabak salata yiyorum. Sabahlari da dere otu ve tere. Aralarda da badem atiyorum ağzıma. Rezene cayi iciyorum gaz için. Sanirim bana faydali olan seyler bunlar. Bir de sarimsak süt yapiyo dediler ama bize hic yaramadi. Ne zaman yesem oğlum gazdan mahvoldu. Aglamaktan helak oldu. Kötü bir sekilde tecrübe edindim asla yemem artik.
Geçmiş olsun kuzuna. Bir daha hastalanmasin insallah.

Of ya bazi cocuk öyle oluyormus. Bir arkadaşım da care bulamadi. Doktor doktor gezdi. Gayet saglikli demek ki uykusuz bir cocuk yapacak bişey yok demis en sonunda bir doktor. Inşallah sizin oyle degildir. Bir muddet sonra geçer.

Hic bir fikrim yok canim. Gaz icin rezene cayi veriyorum ben ogluma 3-4 kasik kadar. Rahatlatiyor. Bizde de ara sıra minik sivilceler cikiyor yuzumuzde ama ben hic bir sey yapmiyorum kendiliginden geçiyor.

Anneler bi sorum var, bebeginizi kac dk emziriyorsunuz, benimki 5 gunluk ve 5dk emip uyuyakaliyor, ne yapsam uyandiramiyorum 1 saat sonra yine meme ariyor. Sizin bebekler nasil?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…