2014 Aralık Anneleri

Kızlar rezene cayını içenler nekadar içiyo. Humana kımyonlu rezene aldm. Üzerınde bebekler için olanın ölçüsü yazıyo. Bır tatlı kasıgı kızımada verdm. Uyudu şuan şükür. Ya gaz cıkartıyo kaka yapıyo. Bezliyorum yıne ıkınmaya baslıyo. Memede hiç aglamazdı ıkınmaktan ememiyo yavrumya

Çıkartmazmym cnm. Gun içindede gayet iyi çıkartıyodu gazını. Neolduda birikti bukadar bilmiyrmkı. Doktor bana bir ton yenmicek şeyin listesini çıkardı zaten.

Iyi bari sevindim canim. Bende yarin goturucem su kaka yapamama olayina. Insallah ciddi biseyi yoktur kuzumun. Bgn yine 17-23.30 nobetindeydik ikinmaktan dalamadi uykuya

Cnm ben normal aktarlarda satilan rezeneden kendim iciyorum bebegede veriyorum 2 cay kasigi. Ikiniyosa daha gazi vardir bitmiyoki anacim bunlarda gaz

kızlar bunca zamandır yazışıyoruz, oğlumla bizi merak eden varsa işte bizim doğum hikayemiz:

Sen Kasım annesi miydin .yaa çok güzel maşallah ne güzel gündü değil mi doğum yaptigimiz gün çok özlüyorum keşke o günü tekrar yasasam benim de 11 aralık doğumlu kuzum

Ya kızlar cocugun gazını cıkarmk için napıyosunuz Anlatn bırde onları denim. İlaçta kullanyrm bişeye yaramıyoya. Gaz ilacı işe yarayan varsa ne kullanıyosumuz

Cnm ben ayaklarini iyice kaldirip gogusune dogru itiyorum. Bize sab simplex iyi geldi

Hic bir fikrim yok canim. Gaz icin rezene cayi veriyorum ben ogluma 3-4 kasik kadar. Rahatlatiyor. Bizde de ara sıra minik sivilceler cikiyor yuzumuzde ama ben hic bir sey yapmiyorum kendiliginden geçiyor.
canim rezene cayi bebekler icin ayri varmi.brn kendime demleme yapip iciyorum.ondan versem olurmu.cok agladi yavrumm gazdan napcamizi sasirdik.verdigim ilacin uzerindede emzirenlerde kullanilmaz yazio ben anlamadim bana zarari olan biseyi bebek nasil icsin

Merhaba arkadaşlar kızımın kırkı yeni çıktı son 3 haftadır gaz problemi olmaya başladı. Ben zinco damla aldım ama pek işe yaramadı. Siz neler kullanıyorsunuz? SAdece anne sütü emmesine rağmen doğduğundan beri yani yeşil kakalrı bittikten sonra yenilerini 5 günde bir yapıyor ama kabız değil bi defa popodan su verdi dr. Başka bir şey yapmadık. Sancısı olmuyor yani kabız sancısı çekmiyor haftada bir iki kere gazdan dolayı huzursuzlanıyor ama ben kakasını her gün yapmasını isterdim ilerde düzelir mi acaba? Bunu yaşayan oldu mu.Ayrıca benim göğüs damarlarım emzirdikten sonra çok acayip sızlıyor koltuk altımdan meme uçlarına kadar damarlarım yanıyor adeta? Sizlerde durum nasıl?

Sen Kasım annesi miydin .yaa çok güzel maşallah ne güzel gündü değil mi doğum yaptigimiz gün çok özlüyorum keşke o günü tekrar yasasam benim de 11 aralık doğumlu kuzum

aslında aralık annesi olacaktım ama 3 hafta erken gelmeyi tercih etti kuzuş.. teşekkür ederim, Allah evlatlarımızı bize bağışlasın

Kızlar zinco kullananlar bana bi yardımcı olsanız. Bebeğin ağzına nasıl damlatcam korkuyorum da

Günde
Nasıl yani ? Günde bi kere bile kaka yapmıyor mu :a doyan bir bebek gunde 10 kereye kadar kaka yapabilirmiş. Bu en fazla seviyesi ama 5-6 kere kaka yapıyor benim bebeğim de. Mutlaka doktora götür tekrar bence arkadaşım. Ya yanlış anladım ya da bebek kabız degilse doymuyor. Kaka yapamıyor

Benim bebeğim kuvezdeken madela elektrikli pompayla sagiyodum tam bosaltiyodu yarim saat kirk dakika sagdidim oluyordu sut tam bitti derken tekrar geliyordu..

KıIm 20 gunluk oldu bir ıkı gundur cok degıstı huyu ya. Huysuz gazlı sıkıntılı. Annem yanmda on gun daha. O gidince napıcam bilmiyrm. Herkez uzak. Ya yapamazsam diye cok korkuyrm.

canim cok gecmis olsun ya, Allah yardimciniz olsunn.seninki ne kadarlikti, kiyamam ya.iyilesirsinz bi an once inaallah
24 kasim dogumluyuzz cnm, bugun hastanedeki 3. Gunumuz ve daha 4 yada 5 gun kalacakmişiz hastanede. Kizlar lutfen dikkat edin bebeklerinize gribal durumlari olanlardan uzak tutun. Hastanede bizim gibi bu rsv denen virusu kapan bircok yenidogan var salginmis ve 2 hafta boyunca cocuk kendine gelemiyormus. Bronsitiz zatureye cevirmesse iyi dua edin bize..

Asilar ne zaman basliyor kizlar. Biz 8 gunluk olduk. 4 gunlukken doktora gittik. Hic asidan bahsetmedi. 1 ay sonra anormal bir durum olmazsa bekliyorum dedi. Saglik ocagi mi yapiyo asilari yoksa?

Asilar ne zaman basliyor kizlar. Biz 8 gunluk olduk. 4 gunlukken doktora gittik. Hic asidan bahsetmedi. 1 ay sonra anormal bir durum olmazsa bekliyorum dedi. Saglik ocagi mi yapiyo asilari yoksa?
İlk aşısı tam 1 aylık olunca canım ama ben sağlık ocağına yaptıracağım. Hastaneye de normal kontrole götüreceğim inşallah

…ay çok geçmiş olsun

biz 1 aylık olduk dün. Ama çok kar ve buz olduğu için daha aşıya gidemedik..
Ayrıca bizim beril hanımda kafasına göre 3-4 günde bir yapıyor kakasını ama sancısı olmuyor yapıncada normal yapıyor okuduğuma göre bazı bebeklerde olurmuş öyle.
babylove geçmiş olsun bebişe,biz çok dikkat etmeye çalışıyoruz. Hepinizi öptüüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…