Tahin helvası yiyebilirsin canım üstünede bol su içeceksin. Ve kesinlikle uyku çok önemli. Bebeğin uyurken muhakkak 1 saat bile olsa uyu gündüzleri. Ben tahin helvasını çok sevmediğim için zorla yedim ama yediğim gün faydasını da gördüm.Ya kızlar goguslerım yumuşacık iki gundur dolmuyo sankı. Sıkınca süt geliyo ama. Süt olsn diye ne yersem etkı eder Nette araştryrm. Bıyerde yararlı olan şeyler baska sayfada zararlı dıyo şaşırdım ne yıyıp içicemiya
Yıyorum cnm. Sag gogsum sola gore daha ıyı durumda sol bomboş resmen. Halbukı eşit emzırıyrm ıkı tarafıda.Tahin helvası yiyebilirsin canım üstünede bol su içeceksin. Ve kesinlikle uyku çok önemli. Bebeğin uyurken muhakkak 1 saat bile olsa uyu gündüzleri. Ben tahin helvasını çok sevmediğim için zorla yedim ama yediğim gün faydasını da gördüm.
Bişeyede üzülme. Bugün ben biraz ağladım benim göğüslerde hemen yumuşadıYıyorum cnm. Sag gogsum sola gore daha ıyı durumda sol bomboş resmen. Halbukı eşit emzırıyrm ıkı tarafıda.
Arkadaslar sut tikanikligi (mastit) sorunu yasayan var mi? Varsa ne yaptiniz gecmesi icin. Gogsumu sagdim baya, sicak kompres falan yaptim ama pek rahatlamadi. Atesim cikti miden bulaniyo gogsum semsert ve kizarmis durumda agrisini da sormayin
Arkadaslar sut tikanikligi (mastit) sorunu yasayan var mi? Varsa ne yaptiniz gecmesi icin. Gogsumu sagdim baya, sicak kompres falan yaptim ama pek rahatlamadi. Atesim cikti miden bulaniyo gogsum semsert ve kizarmis durumda agrisini da sormayin
Sende gördüm araştırdım mantıklı geldi wrap sling siparis bile verdim umarım kullanabilirim çünkü canı sağolsun yavrumunda hepimiz gibi çok masraf ettim hala da ediyorum boşa 100 tl vermiş olmayayımCanım her bebeğin tarzı farklı, kimi hemen çıkarıyor, kimi uzun sürede. Mümkün olduğunca cikArmaya çalış sen. Wrap sling diye.bisey araştırıyorum ben de su sıralar, kendime bağlayıp işlerimi de hallederim, hemde bebek sıcaklıkla rahatlar diye. Çocuk 9 ay annesiyle yaşamaya alışmış olarak doğuyor. Ayrılması da yavaş yavaş olmali. Ne kadar kucağımıza alsak, ona güven versek o kadar iyi
Doktoru aradim canim metsil verdi gaz ilaci baya bi rahatlatti.rezene humananinkini aldim kimyonlu bebeklere de veriliomus.ama doktor kendin ic verme dedi.cok zorda kalirsam ondan da vereyim.erkek cocuklari gercekten cok gazli.bi kendin ne yiyorsun.internetten bakiyorum hersey gaz yapio.bizr yicek hicbisi kalmio.ne yicemi sasirdimBende tohum seklinde olan rezeneden vardi kendime demliyordum cok aglayinca verdim 2 cay kaşığı. Dogal biseynsonucta bisey olmaz. Bir de icme suyu yani hazir sudan kaynattim verdim klorsuz olsun diye. Sonra milupanin rezenesini aldirdim ondan vermeye basladim. Bayagi rahatlatti benim oglani.
Sikinca sut gelmiyo mu
Geliyosa bizim hemsire once sicak suyla masaj, sonra yagla masaj, sonra yagi yikamak, sonra elle sagmak ve sonra emzirmek onermisti. Bikac kerede toparlamisti meme.
Sut fazla geliyo tam tersi ama ne kadar sagsam da emzirsem de meme rahatlamiyo. Dediklerinin hepsini yaptim. Ins gecer
Cok gecmis olsun.
Ikk once emzirme iltihaplidir dediler. Ilk sagdigim gercekten sarimsiydi. Sonra birkac kez daha sagdim rengi duzeldi. Emzirdim de. Nerden baksan dunden beri 125 ml sut atmak zorunda kaldim. Icim gitti. Bebegimin rizkini dokuyorum diye. Denemedigim sey kalmadi. Ins benimki de duzelirNe kadar sağsanda emzirmeden geçmiyor. Bende oldum sıtma gibi titreme üşüme oldu. Sıcak duş sağma denedim geçmedi acısından emziremiyodum ams dayandım bir kaç kez emzirmeden sonra geçti
benim ogluma çok benziyo ya çok sasirdim canim çok tatli bebegin maşallah subhanallah onakızlar bunca zamandır yazışıyoruz, oğlumla bizi merak eden varsa işte bizim doğum hikayemiz:
masallah cok guzel olmus.bbekde cok tatlı allah bagıslasın.normal dogum oldu sanırım.agrısızmı yoksa sancılımı yaptınız nasıl gectı dogumbenim ogluma çok benziyo ya çok sasirdim canim çok tatli bebegin maşallah subhanallah ona
Canim ameliyat haneye girince seni oturuyorlar birinin omuzlarından tutuyorsun kimildamaman için ve igneni yapıyorlar korkutmak istemem ama ben kendimi çok kasmistim canim çok yandi o yüzden ama sakin olursan sorun yok tek zor yani iğne emin ol gerisi çok rahat ve heyecanlı hele de bebeğinin sesini duyma kismi hayatimin en guzel aniydi.. Bir de bana sondayi odada taktilar o da çok fenaydi rica et uyusturduktan sonra ameliyathane de taksinlar o aciyi çekme bosa.. Beni bebegin durumu riskli diye acil sezaryene aldilar ama uzulmedim hic gerçekten sezaryen in korkunç bi yani yok en geç bi haftaya da toparlanirsin zatenherkese merhaba bebeklerınız hayırlı olsun arkadaslar.benım bır rıcam olacak.epıdural anestezyle sezryan olan arkadaslar neler yaptılar sıze.amelıyathaneye gırdıgınız ılk andan ıtıbaren neler yapıldı.belınızden yapılan ıgne acıdımı.sıkıntı oluyormu peki.dogum olurken bısey hıssettınızmı cevaplarınızı beklıyorum sımdıden tesekkurler
Hangi siteden aldın canım? Bana da çok mantıklı geliyor ama birazda pahalı geliyor. Bilmiyorum alsam mi, kendi kendilerine uyusalar ne güzel olcak dimiSende gördüm araştırdım mantıklı geldi wrap sling siparis bile verdim umarım kullanabilirim çünkü canı sağolsun yavrumunda hepimiz gibi çok masraf ettim hala da ediyorum boşa 100 tl vermiş olmayayım
nasıl oldu peki dogum.yani sancı falan cekmeden oluyor degılmı.zormuydu önerırmısınız bana pekiCanim ben epidural normal oldum.igne hic acitmadi korkma.sonra da uyusuo bisey hissetmiosun.zaten eline buton verio herhangi agri hissedersen butona basiosun ilac gelio o igneden.igne takili duruo.hic korkma o kisimlar cok kolay
masallah cok guzel olmus.bbekde cok tatlı allah bagıslasın.normal dogum oldu sanırım.agrısızmı yoksa sancılımı yaptınız nasıl gectı dogum
canimno gerinmeler kakasini yapmaya calismaktanKızlar sızın bebeklernzde cok geriniyomu. Ya gerınmekten bi hal oluyo benım cimcimik. Kucakta bile gerınemeynce aglıyo Ayaklarını ve kafasını orttürmüyo. Agladgnda altını açınca mest oluyo resmen. Bacakları acık olunca bezı olmaynca oyle rahatkı. Gıydırınce kıyamet kopartıyoki kaln asla gydrmıyrm yani.
kizlar babysling sitesinde 60 tl,kardoyla 67 ye geliyo.sling icinde kendinden gecmiscesine uyuyo valla, bebegi sadece cikarirken biraz zorlanabilirsinz. ergo baby cikarmasi takmasi cok daha basit ama fiyati 270tl.bilginizeHangi siteden aldın canım? Bana da çok mantıklı geliyor ama birazda pahalı geliyor. Bilmiyorum alsam mi, kendi kendilerine uyusalar ne güzel olcak dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?