Yaşadıklarını çok acı birebir olmasada benzerini bende yaşadım 20 haftalık tı benimki.çok doğru detaylara değinmişisn okdr boşki herşey ama çok güzelde tevekkül etmişsin Rabbim imtihanı bunu idrak edebildiysek ne mutlu bize dilerim acıların hafifler sabrını verir Rabbim güzel allahım inşllh başka bi bebekle kucağını doldurur dua ile inşllhArkadaşlar merhaba; Burayı hamileliğimin hemen hemen ilk gününden beri takip ediyordum ama 3-5 mesaj haricinde pek yazma fırsatım olmadı. Öncelikle doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Bebekleriniz ömürlü olsun. Allah sağlık sıhhat versin tüm aileniz ile birlikte . BEN BEBeğimi 39. Haftada kaybettim. Hem toparlanamadığım için hem de doğum yapmayan arkadaşlar etkilenmesin diye yazmadım. Doğuma 6 gün varken son kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. O an bütün dünya başıma yıkıldı. Öyle ki beni o an öldürseler, kor alevlere atsalar o kadar canım acımazdı… Maalesef kucağıma o güzel yavrumun cansız bedenini verdiler… Beşiğine yatıracağımız bebeğimizi babası elleri ile kara toprağa yatırdı… Öldük, bittik, yandık kavrulduk… içimde ki bu acıyı tarif edebilecek kelimeleri DAHİ bulamıyorum… Oysaki bebeğimin odasını bile kurmuştuk. Beşiği, yatağı, eşyaları, şampuanları, hastanede dağıtacağımız şekerler, kurabiyeler…. daha neler neler Ama her şey ALLAH’ tan.. O verdi o aldı, bize sabretmek düşer. O yüzden hiç üzülmeyin, gazıydı, pişiğiydi, doğum yapmayanlar için kurabiyeydi şekerdi, valizdi herşey olur.. Bunlar o kadar kolay ki. Ama anladım ki her şey boşmuş… Keşke bebeğim yanımda olsaydı da o eşyalar hazırlıklar varsın olmasaydı… Keşke bebeğimin o güzel eşyaları olmasaydı da patiskalara sarsaydım… O özenerek süslediğim odası yatağı olmasaydı da bebeğimi yerlerde koynumda da yatırsaydım.. Ama kader işte sabır ediyorum. Rabbime Hamd ediyorum.. Beterin beteri var. Demek ki bizim sınavımız buymuş.. Ama biliyorum ki yavrum şuan cennet bahçelerinde. Tertemizdi o çünkü.. Tertemiz, günahsız, saf, Pirü-Pak… O yüzden bunlar aklıma geldikçe içimi tarif edemediğim bir huzur kaplıyor.. Artık yavrumu Mahşer günün de göreceğim.. Bilmem ki onunla görüşmeye, onun olduğu yere gitmeye layık olabilecekmiyim ?... Allah inşallah babasıyla birlikte nasib eder. İşte böyle arkadaşalar, artık bir ömür boyu önüne geçemeyeceğim bir hasretin sahibi oldum. İnşaallah Rabbim annelik duygusunu tatmayı tüm isteyenlerle birlikte bana da nasip eder. Sizleri de evlatlarınız ile birlikte mutlu mesut eder. Dediğim gibi hiçbir şeye, eksiğe takmayın. Evladınız yanınızda ya ,sağlıklı sıhhatli ya, her şey olur. Yavrularınıza sıkı sıkı sarılın. Allah’a emanet olun.
Allah sabır versin canım bende 37 haftalik doğum yaptım hastaneye gittim bebeğin kalp atimlarini almadılar dünya karardı içim boşaldı sanki hayal aleminde gibiydim sonra ebe dediki çok derinlerden çok hafif bişeyler geliyo beni Apar topar ameliyata aldılar şükür kavustum bebegime ama o 5 dk yi hiç unutmayacağım. Rabbim herkesi sınav ediyor sana üzülme demeyeceğim nasıl denir o senin yavrundu ama bu yaşadıklarını mükafatı çok güzel olacak Rabbim hiçbir şeyi zayi etmezArkadaşlar merhaba; Burayı hamileliğimin hemen hemen ilk gününden beri takip ediyordum ama 3-5 mesaj haricinde pek yazma fırsatım olmadı. Öncelikle doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Bebekleriniz ömürlü olsun. Allah sağlık sıhhat versin tüm aileniz ile birlikte . BEN BEBeğimi 39. Haftada kaybettim. Hem toparlanamadığım için hem de doğum yapmayan arkadaşlar etkilenmesin diye yazmadım. Doğuma 6 gün varken son kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. O an bütün dünya başıma yıkıldı. Öyle ki beni o an öldürseler, kor alevlere atsalar o kadar canım acımazdı… Maalesef kucağıma o güzel yavrumun cansız bedenini verdiler… Beşiğine yatıracağımız bebeğimizi babası elleri ile kara toprağa yatırdı… Öldük, bittik, yandık kavrulduk… içimde ki bu acıyı tarif edebilecek kelimeleri DAHİ bulamıyorum… Oysaki bebeğimin odasını bile kurmuştuk. Beşiği, yatağı, eşyaları, şampuanları, hastanede dağıtacağımız şekerler, kurabiyeler…. daha neler neler Ama her şey ALLAH’ tan.. O verdi o aldı, bize sabretmek düşer. O yüzden hiç üzülmeyin, gazıydı, pişiğiydi, doğum yapmayanlar için kurabiyeydi şekerdi, valizdi herşey olur.. Bunlar o kadar kolay ki. Ama anladım ki her şey boşmuş… Keşke bebeğim yanımda olsaydı da o eşyalar hazırlıklar varsın olmasaydı… Keşke bebeğimin o güzel eşyaları olmasaydı da patiskalara sarsaydım… O özenerek süslediğim odası yatağı olmasaydı da bebeğimi yerlerde koynumda da yatırsaydım.. Ama kader işte sabır ediyorum. Rabbime Hamd ediyorum.. Beterin beteri var. Demek ki bizim sınavımız buymuş.. Ama biliyorum ki yavrum şuan cennet bahçelerinde. Tertemizdi o çünkü.. Tertemiz, günahsız, saf, Pirü-Pak… O yüzden bunlar aklıma geldikçe içimi tarif edemediğim bir huzur kaplıyor.. Artık yavrumu Mahşer günün de göreceğim.. Bilmem ki onunla görüşmeye, onun olduğu yere gitmeye layık olabilecekmiyim ?... Allah inşallah babasıyla birlikte nasib eder. İşte böyle arkadaşalar, artık bir ömür boyu önüne geçemeyeceğim bir hasretin sahibi oldum. İnşaallah Rabbim annelik duygusunu tatmayı tüm isteyenlerle birlikte bana da nasip eder. Sizleri de evlatlarınız ile birlikte mutlu mesut eder. Dediğim gibi hiçbir şeye, eksiğe takmayın. Evladınız yanınızda ya ,sağlıklı sıhhatli ya, her şey olur. Yavrularınıza sıkı sıkı sarılın. Allah’a emanet olun.
Sallama rezene yerine 1 tatlı kaşığı normal rezene koysak olmaz mı?
Arkadaşlar merhaba; Burayı hamileliğimin hemen hemen ilk gününden beri takip ediyordum ama 3-5 mesaj haricinde pek yazma fırsatım olmadı. Öncelikle doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Bebekleriniz ömürlü olsun. Allah sağlık sıhhat versin tüm aileniz ile birlikte . BEN BEBeğimi 39. Haftada kaybettim. Hem toparlanamadığım için hem de doğum yapmayan arkadaşlar etkilenmesin diye yazmadım. Doğuma 6 gün varken son kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. O an bütün dünya başıma yıkıldı. Öyle ki beni o an öldürseler, kor alevlere atsalar o kadar canım acımazdı… Maalesef kucağıma o güzel yavrumun cansız bedenini verdiler… Beşiğine yatıracağımız bebeğimizi babası elleri ile kara toprağa yatırdı… Öldük, bittik, yandık kavrulduk… içimde ki bu acıyı tarif edebilecek kelimeleri DAHİ bulamıyorum… Oysaki bebeğimin odasını bile kurmuştuk. Beşiği, yatağı, eşyaları, şampuanları, hastanede dağıtacağımız şekerler, kurabiyeler…. daha neler neler Ama her şey ALLAH’ tan.. O verdi o aldı, bize sabretmek düşer. O yüzden hiç üzülmeyin, gazıydı, pişiğiydi, doğum yapmayanlar için kurabiyeydi şekerdi, valizdi herşey olur.. Bunlar o kadar kolay ki. Ama anladım ki her şey boşmuş… Keşke bebeğim yanımda olsaydı da o eşyalar hazırlıklar varsın olmasaydı… Keşke bebeğimin o güzel eşyaları olmasaydı da patiskalara sarsaydım… O özenerek süslediğim odası yatağı olmasaydı da bebeğimi yerlerde koynumda da yatırsaydım.. Ama kader işte sabır ediyorum. Rabbime Hamd ediyorum.. Beterin beteri var. Demek ki bizim sınavımız buymuş.. Ama biliyorum ki yavrum şuan cennet bahçelerinde. Tertemizdi o çünkü.. Tertemiz, günahsız, saf, Pirü-Pak… O yüzden bunlar aklıma geldikçe içimi tarif edemediğim bir huzur kaplıyor.. Artık yavrumu Mahşer günün de göreceğim.. Bilmem ki onunla görüşmeye, onun olduğu yere gitmeye layık olabilecekmiyim ?... Allah inşallah babasıyla birlikte nasib eder. İşte böyle arkadaşalar, artık bir ömür boyu önüne geçemeyeceğim bir hasretin sahibi oldum. İnşaallah Rabbim annelik duygusunu tatmayı tüm isteyenlerle birlikte bana da nasip eder. Sizleri de evlatlarınız ile birlikte mutlu mesut eder. Dediğim gibi hiçbir şeye, eksiğe takmayın. Evladınız yanınızda ya ,sağlıklı sıhhatli ya, her şey olur. Yavrularınıza sıkı sıkı sarılın. Allah’a emanet olun.
canım ya ne dicegimi düsünecegimi bilemedim cidden.Allah sabır versin, sana ve eşine, dedigin gibi bu bi sinav, Rabbim dayanma gucü versin.sana da insaallah hayirli evlatlar nasip etsinArkadaşlar merhaba; Burayı hamileliğimin hemen hemen ilk gününden beri takip ediyordum ama 3-5 mesaj haricinde pek yazma fırsatım olmadı. Öncelikle doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Bebekleriniz ömürlü olsun. Allah sağlık sıhhat versin tüm aileniz ile birlikte . BEN BEBeğimi 39. Haftada kaybettim. Hem toparlanamadığım için hem de doğum yapmayan arkadaşlar etkilenmesin diye yazmadım. Doğuma 6 gün varken son kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. O an bütün dünya başıma yıkıldı. Öyle ki beni o an öldürseler, kor alevlere atsalar o kadar canım acımazdı… Maalesef kucağıma o güzel yavrumun cansız bedenini verdiler… Beşiğine yatıracağımız bebeğimizi babası elleri ile kara toprağa yatırdı… Öldük, bittik, yandık kavrulduk… içimde ki bu acıyı tarif edebilecek kelimeleri DAHİ bulamıyorum… Oysaki bebeğimin odasını bile kurmuştuk. Beşiği, yatağı, eşyaları, şampuanları, hastanede dağıtacağımız şekerler, kurabiyeler…. daha neler neler Ama her şey ALLAH’ tan.. O verdi o aldı, bize sabretmek düşer. O yüzden hiç üzülmeyin, gazıydı, pişiğiydi, doğum yapmayanlar için kurabiyeydi şekerdi, valizdi herşey olur.. Bunlar o kadar kolay ki. Ama anladım ki her şey boşmuş… Keşke bebeğim yanımda olsaydı da o eşyalar hazırlıklar varsın olmasaydı… Keşke bebeğimin o güzel eşyaları olmasaydı da patiskalara sarsaydım… O özenerek süslediğim odası yatağı olmasaydı da bebeğimi yerlerde koynumda da yatırsaydım.. Ama kader işte sabır ediyorum. Rabbime Hamd ediyorum.. Beterin beteri var. Demek ki bizim sınavımız buymuş.. Ama biliyorum ki yavrum şuan cennet bahçelerinde. Tertemizdi o çünkü.. Tertemiz, günahsız, saf, Pirü-Pak… O yüzden bunlar aklıma geldikçe içimi tarif edemediğim bir huzur kaplıyor.. Artık yavrumu Mahşer günün de göreceğim.. Bilmem ki onunla görüşmeye, onun olduğu yere gitmeye layık olabilecekmiyim ?... Allah inşallah babasıyla birlikte nasib eder. İşte böyle arkadaşalar, artık bir ömür boyu önüne geçemeyeceğim bir hasretin sahibi oldum. İnşaallah Rabbim annelik duygusunu tatmayı tüm isteyenlerle birlikte bana da nasip eder. Sizleri de evlatlarınız ile birlikte mutlu mesut eder. Dediğim gibi hiçbir şeye, eksiğe takmayın. Evladınız yanınızda ya ,sağlıklı sıhhatli ya, her şey olur. Yavrularınıza sıkı sıkı sarılın. Allah’a emanet olun.
Rabbim sabır versin diyecek gerçekten bir şey yok. Okurken Boğaz'ım Düğüm düğüm oldu nefesim kesildi benimde kayıplarım oldu gerçi Çok küçüklerdi. Ama onlar beni darma duman etti cok Ağladım cok üzüldüm tabi üzülmenin ötesinde yaşadıklarım ama asla isyan etmedim ve Rabbim beni bir evlatla sevindirdi. Ne kadar üzülme desemde yersiz kalır. Allah ım acısın sağlıklı evlatlar nasip etsin. Ama bil burada yalnız değilsin aynı kaderi paylaştığımız yüzlerce kadın var burada. En azından biz birbirimizi anlayabilirizArkadaşlar merhaba; Burayı hamileliğimin hemen hemen ilk gününden beri takip ediyordum ama 3-5 mesaj haricinde pek yazma fırsatım olmadı. Öncelikle doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Bebekleriniz ömürlü olsun. Allah sağlık sıhhat versin tüm aileniz ile birlikte . BEN BEBeğimi 39. Haftada kaybettim. Hem toparlanamadığım için hem de doğum yapmayan arkadaşlar etkilenmesin diye yazmadım. Doğuma 6 gün varken son kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. O an bütün dünya başıma yıkıldı. Öyle ki beni o an öldürseler, kor alevlere atsalar o kadar canım acımazdı… Maalesef kucağıma o güzel yavrumun cansız bedenini verdiler… Beşiğine yatıracağımız bebeğimizi babası elleri ile kara toprağa yatırdı… Öldük, bittik, yandık kavrulduk… içimde ki bu acıyı tarif edebilecek kelimeleri DAHİ bulamıyorum… Oysaki bebeğimin odasını bile kurmuştuk. Beşiği, yatağı, eşyaları, şampuanları, hastanede dağıtacağımız şekerler, kurabiyeler…. daha neler neler Ama her şey ALLAH’ tan.. O verdi o aldı, bize sabretmek düşer. O yüzden hiç üzülmeyin, gazıydı, pişiğiydi, doğum yapmayanlar için kurabiyeydi şekerdi, valizdi herşey olur.. Bunlar o kadar kolay ki. Ama anladım ki her şey boşmuş… Keşke bebeğim yanımda olsaydı da o eşyalar hazırlıklar varsın olmasaydı… Keşke bebeğimin o güzel eşyaları olmasaydı da patiskalara sarsaydım… O özenerek süslediğim odası yatağı olmasaydı da bebeğimi yerlerde koynumda da yatırsaydım.. Ama kader işte sabır ediyorum. Rabbime Hamd ediyorum.. Beterin beteri var. Demek ki bizim sınavımız buymuş.. Ama biliyorum ki yavrum şuan cennet bahçelerinde. Tertemizdi o çünkü.. Tertemiz, günahsız, saf, Pirü-Pak… O yüzden bunlar aklıma geldikçe içimi tarif edemediğim bir huzur kaplıyor.. Artık yavrumu Mahşer günün de göreceğim.. Bilmem ki onunla görüşmeye, onun olduğu yere gitmeye layık olabilecekmiyim ?... Allah inşallah babasıyla birlikte nasib eder. İşte böyle arkadaşalar, artık bir ömür boyu önüne geçemeyeceğim bir hasretin sahibi oldum. İnşaallah Rabbim annelik duygusunu tatmayı tüm isteyenlerle birlikte bana da nasip eder. Sizleri de evlatlarınız ile birlikte mutlu mesut eder. Dediğim gibi hiçbir şeye, eksiğe takmayın. Evladınız yanınızda ya ,sağlıklı sıhhatli ya, her şey olur. Yavrularınıza sıkı sıkı sarılın. Allah’a emanet olun.
Benim oldu acile gittim genel cerrah bakiyomus yaringel dediler soğuk uygulama yapacaklarmis eve geldim sagdim makinayla soğuk uygulama yaptım geçince gitmedim gerçekten ağrısı çok kotu bütün kemiklerin ağrıyordu birde bol bol emzirin ve sağın..Arkadaslar sut tikanikligi (mastit) sorunu yasayan var mi? Varsa ne yaptiniz gecmesi icin. Gogsumu sagdim baya, sicak kompres falan yaptim ama pek rahatlamadi. Atesim cikti miden bulaniyo gogsum semsert ve kizarmis durumda agrisini da sormayin
Aynen benim kiz ben altını biraz açık birakiyorum. kendinigere gere fıtığı çıktı..Kızlar sızın bebeklernzde cok geriniyomu. Ya gerınmekten bi hal oluyo benım cimcimik. Kucakta bile gerınemeynce aglıyo Ayaklarını ve kafasını orttürmüyo. Agladgnda altını açınca mest oluyo resmen. Bacakları acık olunca bezı olmaynca oyle rahatkı. Gıydırınce kıyamet kopartıyoki kaln asla gydrmıyrm yani.
Köftelik bulgur az salça ve yağla sulu pişir bol sut yapiyor üzerine azda kimyon dokebilirsin..Siz yemektir çorbadr neler yıyosunuz kızlar. Şimdilik annm var on gune gıdıcek ne yapp yerım acaba ozaman
Canim sisince göğüslerin sağ. Sonra emzir bebegini. Sonra da sagdigin sütten ver doyar. Arta kalani da buzluga koyarsin.Bizimki de geriliyor işin kötüsü meme emerkende geriliyor. Meme ucum kopacak gibi oluyor canımı çok acıtıyor. Lansinohu.meme kremi hiç bir etkisi olmadı.sütyen giymekté zorlanıyorum.Göğüs uçları bükülüyor ve çok acıyor.Bir de bebeğim 4 saat uyuduğunda süt biriktiğinden göğüslerim çok sertleşir ve ağırlaşıyor. Sağamıyoruz bebeğim doymuyor diye. Şimdi evdeyim ama ilerki Zamanlarda nasıl dışarı çıkarım?bnle aynı sorunları yaşayanlar nasıl bir çözüm uyguluyorlar?
bebeğin nasıl kusuyor, az mı fışkırarak mıKızlar herkese merhabalar doğumdu çatlak tı sezeryan mi normalmi kilomu derken Kavuştuk yavrulara muhabbetler boyut değiştirdi şimdi gazıydı kakaksıydı sütüydü derken 1 ay lık olduk biz.dğn sağlık ocağına getirdim aşımızı olduk kuzum iğne olurken ben dayanamadım dışarıya çıktım ama öğle bir bağırdı ki dışarıdan bile duydum hiç Kıyamadım içim parçalandı.neyse atlattık çok şükür birde monavitD3 damla verdiler hergün 3 damla die. Sizler nasıl veriyorsunuz yani emdikten sonramı yoksa emmeden öncemi bemim bebeğim kusuyor çok nasıl yapmalıyım sizce
Benim kızımda da fıtık varAynen benim kiz ben altını biraz açık birakiyorum. kendinigere gere fıtığı çıktı..
Benimki kusuyo cabim.dr a goturdum gazdan dedi.refluyu tetikliyomusselam kızlar
bebeğinde hiç fışkırır tarzda kusma yaşayan var mı
Allah Size sabır versin. Acısını azaltır mı bilmem ama en yakın zamanda yeniden hamile kalırsın ve bebeğini kucağına alırsın...Arkadaşlar merhaba; Burayı hamileliğimin hemen hemen ilk gününden beri takip ediyordum ama 3-5 mesaj haricinde pek yazma fırsatım olmadı. Öncelikle doğum yapan tüm arkadaşları tebrik ediyorum. Bebekleriniz ömürlü olsun. Allah sağlık sıhhat versin tüm aileniz ile birlikte . BEN BEBeğimi 39. Haftada kaybettim. Hem toparlanamadığım için hem de doğum yapmayan arkadaşlar etkilenmesin diye yazmadım. Doğuma 6 gün varken son kontrolümde bebeğimin kalbinin durduğunu öğrendim. O an bütün dünya başıma yıkıldı. Öyle ki beni o an öldürseler, kor alevlere atsalar o kadar canım acımazdı… Maalesef kucağıma o güzel yavrumun cansız bedenini verdiler… Beşiğine yatıracağımız bebeğimizi babası elleri ile kara toprağa yatırdı… Öldük, bittik, yandık kavrulduk… içimde ki bu acıyı tarif edebilecek kelimeleri DAHİ bulamıyorum… Oysaki bebeğimin odasını bile kurmuştuk. Beşiği, yatağı, eşyaları, şampuanları, hastanede dağıtacağımız şekerler, kurabiyeler…. daha neler neler Ama her şey ALLAH’ tan.. O verdi o aldı, bize sabretmek düşer. O yüzden hiç üzülmeyin, gazıydı, pişiğiydi, doğum yapmayanlar için kurabiyeydi şekerdi, valizdi herşey olur.. Bunlar o kadar kolay ki. Ama anladım ki her şey boşmuş… Keşke bebeğim yanımda olsaydı da o eşyalar hazırlıklar varsın olmasaydı… Keşke bebeğimin o güzel eşyaları olmasaydı da patiskalara sarsaydım… O özenerek süslediğim odası yatağı olmasaydı da bebeğimi yerlerde koynumda da yatırsaydım.. Ama kader işte sabır ediyorum. Rabbime Hamd ediyorum.. Beterin beteri var. Demek ki bizim sınavımız buymuş.. Ama biliyorum ki yavrum şuan cennet bahçelerinde. Tertemizdi o çünkü.. Tertemiz, günahsız, saf, Pirü-Pak… O yüzden bunlar aklıma geldikçe içimi tarif edemediğim bir huzur kaplıyor.. Artık yavrumu Mahşer günün de göreceğim.. Bilmem ki onunla görüşmeye, onun olduğu yere gitmeye layık olabilecekmiyim ?... Allah inşallah babasıyla birlikte nasib eder. İşte böyle arkadaşalar, artık bir ömür boyu önüne geçemeyeceğim bir hasretin sahibi oldum. İnşaallah Rabbim annelik duygusunu tatmayı tüm isteyenlerle birlikte bana da nasip eder. Sizleri de evlatlarınız ile birlikte mutlu mesut eder. Dediğim gibi hiçbir şeye, eksiğe takmayın. Evladınız yanınızda ya ,sağlıklı sıhhatli ya, her şey olur. Yavrularınıza sıkı sıkı sarılın. Allah’a emanet olun.
her gece aynı saatte başlıyorsa ağlama krizleri koliktir büyük ihtimal canımBu zinco nun hiç bi faydası olmadı bize her gece aynı saatte başlıyoruz ne yapacağım ben
Ben yaşadm canım. Hatta bır gunde ıkı kere oldu dayanamadm acile gıttım. Cok şükür hiçbişeyi yok. Sadece gazdan dedı doktor. Ama gaz konusunda daha bilinclym artk. Amzırr emzrmez kaldryrm gazını cıkartyrm nerdeyse yarm saat dik tutuyrm. Gazı cıkmadan yatrmıyrm. Gaz masajları yapıyrm. Arada az rezene ve gaz ilacını verıyrm. Tavsıye ederm. Kusuyo ama fazlasını cıkartıyo eskısı gbı fışkırr gbı degıl şükür.selam kızlar
bebeğinde hiç fışkırır tarzda kusma yaşayan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?