2014 Aralık Anneleri

Siz yemektir çorbadr neler yıyosunuz kızlar. Şimdilik annm var on gune gıdıcek ne yapp yerım acaba ozaman

nasıl oldu peki dogum.yani sancı falan cekmeden oluyor degılmı.zormuydu önerırmısınız bana peki
benim dr epidural normali önermedi, doğum uzuyor, bebek riske giriyor dedi
ben başka sebepten dolayı sezaryen olmak zorunda kaldım, belden iğne acıtmıyor, farkına varmıyorsun bile
bebeği çıkarırken göğsüme bastırdılar, nefesim kesildi, daha fazla bastırmamaları için uyardım

Hangi siteden aldın canım? Bana da çok mantıklı geliyor ama birazda pahalı geliyor. Bilmiyorum alsam mi, kendi kendilerine uyusalar ne güzel olcak dimi
Ben turniko dan aldım 95 tl oluyo kargoyla daha ucuz siteler vardı fakat araştırdım bunun boyası kanserojen mad içermez yazıyor bu nedenle bunu aldim

Ya suan sinir oldum hem eczacı hem Dr flakon al deyip durdular cocugun tıkanıklığı zor geçti 100 tl ye yakın para ödedim bunlara bir de eczacı tanıdık olacak gözlerini para büyümüş resmeb

Valla hep ayni seyleri yiyorum canim. Kışın gaz yapmayan yiyecek bulmak cok zor. Sehriye corbasi un corbasi tavuk patates pirinc bulgur pilavi et. Köfte patates. Balik. Sonra dön başa yine ayni seyler. Sebze olarak da ispanak. Salata.
Yemediklerim mercimek nohut fasulye karnabahar bezelye brokoli lahana. Aci seyler. Aşırı baharat. Sarimsak cok gaz yapti benim oğlanda onu da yemiyorum. Portakal mandalina limon. Bunlari da denedim cok fena gaz oldu oglumda. Idare edicez napalim.

Siz yemektir çorbadr neler yıyosunuz kızlar. Şimdilik annm var on gune gıdıcek ne yapp yerım acaba ozaman
Benim annem de haftasonu gidiyo. Makarna pilav sulu patates kofte et. Biraz onceki mesajimda daha ayrintili yazdım canim. Bebekler yemek yapmaya da musade etmeyecek makarnaya yumurtaya talim edicez galiba :))

Hahaha sanki bizi anlatmissin canim :))
Tipkinin aynisiyiz sizinle. Hatta o kadar geriniyoki bizim ki elleri ayaklari titriyo :)

Benim annem de haftasonu gidiyo. Makarna pilav sulu patates kofte et. Biraz onceki mesajimda daha ayrintili yazdım canim. Bebekler yemek yapmaya da musade etmeyecek makarnaya yumurtaya talim edicez galiba :))
Bende bırebır aynı şeylerı yıyorum cnm. Sevmedgm seylerı yer oldum kızım için napim. Ama annem gıdınce fena bocalıcakmışım gbi geliyo. Cunku artk bebişim gunduz cok sık uyuyp uyanıyo. Uyuması en fazla yarm saat suruyo. Uyanıyo hemn emince arada uyyo yıne butun gunumuz boyle gecıyo. Ev ne halde olur bi sure bılmıyrm valla.

Kızlar bu karındakı çatlaklıkları napıcazya. Benım karnım harıta gbı vaşla. Bebişin gazndan bunları pek düşünemiyoruz ama aynada baknca önümüzde yaz olunca bır kötü oluyorum valla

Arkadaslar sut tikanikligi (mastit) sorunu yasayan var mi? Varsa ne yaptiniz gecmesi icin. Gogsumu sagdim baya, sicak kompres falan yaptim ama pek rahatlamadi. Atesim cikti miden bulaniyo gogsum semsert ve kizarmis durumda agrisini da sormayin

Canım ben 1 hafta önce falan yaşadım, 1 saat boyunca tir tir titredim anlamadık önce, doktora götürüceklerdi sonra farkettik göğüslerim taş gibiydi sağdım hemen. Banyo yaptım rahatladım biraz ama çok dikkat et benim ondan sonra sütüm azaldı biraz ve yeni yeni kendine geliyor. Tam sertleşmeden sağma sakın, bebiş doymaz yoksa. Duş al ılık su iç ve bıl bol emzir. Göğüs uçlarına krem sür, emzirmeden önce de sütünle temizle ucunu

Ben epidural oldum canım ama öncesinde normal doğum beklediğimiz için suni sancı vermişlerdi. O yüzden o anestezi iğnesini hissetmedim bile o sancının acısından. Bebeği çıkarırken sarsıldığımı hissettim ama hiç canım acımadı tabi ki. Doğduktan sonra bebeğimin sesini duydum hemen, çok güzel bi duyguydu. Sonra yanıma getirdiler. Doğum sonrasında da 2-3 gün ağrım oldu sonra toparlanmaya başladım. Şimdi 18. Günümüz ve gayet iyiyim Allah'a şükür.

Hahaha sanki bizi anlatmissin canim :))
Tipkinin aynisiyiz sizinle. Hatta o kadar geriniyoki bizim ki elleri ayaklari titriyo :)
Bizimki de geriliyor işin kötüsü meme emerkende geriliyor. Meme ucum kopacak gibi oluyor canımı çok acıtıyor. Lansinohu.meme kremi hiç bir etkisi olmadı.sütyen giymekté zorlanıyorum.Göğüs uçları bükülüyor ve çok acıyor.Bir de bebeğim 4 saat uyuduğunda süt biriktiğinden göğüslerim çok sertleşir ve ağırlaşıyor. Sağamıyoruz bebeğim doymuyor diye. Şimdi evdeyim ama ilerki Zamanlarda nasıl dışarı çıkarım?bnle aynı sorunları yaşayanlar nasıl bir çözüm uyguluyorlar?

Sallama rezene yerine 1 tatlı kaşığı normal rezene koysak olmaz mı?

O dediğin kanguru gibi bir şey mi?

Kızlar bu karındakı çatlaklıkları napıcazya. Benım karnım harıta gbı vaşla. Bebişin gazndan bunları pek düşünemiyoruz ama aynada baknca önümüzde yaz olunca bır kötü oluyorum valla
Hic söyleme canim yaa benim karnim da öyle gecen dusa girecektim Esim karnimi gördü nolmus ya öyle dedi gözleri ayrildi adamin bi bagirdim nolmusa benziyor çocuk dogurdum iste diye ya çok moralim bozuldu( bi de beyaz tenli olunca karayolları haritasi gibi mor kirmizi çok fenaa tedavisi de yok ancak rengi acilirmis napcaz biz??

ben spinal sezeyan oldum belden uyusturmali epiduralle ayni mi bilmiyorum ama iğne acitmiyo hic hissetmedim bile ama biri seni tutuyo oturur pozisyonda omuzlarini da hafif asagi sarkitarak sanki yorulmuş gibi duruyosun yani o şekilde igne oluyosun zaten sana anlatirlar doktorun karnina dokunmasini cekistirmesini hissediyosun ama aci yok sadece bebeği cikarirken karninda değişik bir baski hissediyosun sonra bebisinin aglamalari yankilaniyo havluya sarip yanak yanağa getirtiyolar çok güzel bir an doğum sirasinda ve sonrasinda bende sağ omuz agrisi oldu nefes almakta güçlük çektim eve ciktogimizda da 2 gün bas agrisi oldu hastanede söylüyorlar zaten bol kahve ve çikolata yiyin diye basagrisi için beni uyardilar. Dikisin de çok olmuyor zaten yapistirma yapiyolar bi tane estetik dikisin oluyo

Anladım canım ama aynen korktum bende senin adına. Peki kilo alımı nasıl, sık sık sağlık olacağına falan götürüp kontrol ettirsen. Eğer normalse olabiliyormuş demek Ki boyle, takma kafana
2800 doğmuştu 45 günlük oldu 4.100 oldu şimdi. Allah hepimizin bebeklerine sağlık versin. 2 hafta sonra yeniden gidicez bakalım sağlık ocağına kaç olur bilmem.

Bu zinco nun hiç bi faydası olmadı bize her gece aynı saatte başlıyoruz ne yapacağım ben

Saolasin canim cok guzel yazmissin.bizm saglik ocagnin ebeside herseyden az azx ye diyor.yoksa sutunun kalitesi duser dio.sen yesende yemesende gaz olucak diyor.gercekten cok halsiz dustum.napcami kime inancami sasirdim bi buyuselerdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…