Büyük ihtimalle öyle bende 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum ve kucağımdayken masaj yapıyorum sanki daha kolay çıkardı bugün. Bakalım bu gece nasıl geçecekher gece aynı saatte başlıyorsa ağlama krizleri koliktir büyük ihtimal canım
koliklik anne karnını izleme durumu gaz sancısı ndan çok canım o yüzden kundak yap sesini bastırarak şekilde sissssssstttttt sesi çıkar biraz salla eğer alıyorsa ağzına emzik ver yada emzir kendini daha iyi hissedecektirBüyük ihtimalle öyle bende 2 gündür yediklerime dikkat ediyorum ve kucağımdayken masaj yapıyorum sanki daha kolay çıkardı bugün. Bakalım bu gece nasıl geçecek
kafa kismini biraz yukarda olacak sekilde yatır canım o zaman kusmasi Bayagi azalınca şu da verebilirsin iki üç kasik oda yardım ediyor gaz çıkartmayaBen yaşadm canım. Hatta bır gunde ıkı kere oldu dayanamadm acile gıttım. Cok şükür hiçbişeyi yok. Sadece gazdan dedı doktor. Ama gaz konusunda daha bilinclym artk. Amzırr emzrmez kaldryrm gazını cıkartyrm nerdeyse yarm saat dik tutuyrm. Gazı cıkmadan yatrmıyrm. Gaz masajları yapıyrm. Arada az rezene ve gaz ilacını verıyrm. Tavsıye ederm. Kusuyo ama fazlasını cıkartıyo eskısı gbı fışkırr gbı degıl şükür.
aç tok farketmez canım ama aç ken ver çıkartmasın eğer bebeğin de kusma olayı varsaKızlar herkese merhabalar doğumdu çatlak tı sezeryan mi normalmi kilomu derken Kavuştuk yavrulara muhabbetler boyut değiştirdi şimdi gazıydı kakaksıydı sütüydü derken 1 ay lık olduk biz.dğn sağlık ocağına getirdim aşımızı olduk kuzum iğne olurken ben dayanamadım dışarıya çıktım ama öğle bir bağırdı ki dışarıdan bile duydum hiç Kıyamadım içim parçalandı.neyse atlattık çok şükür birde monavitD3 damla verdiler hergün 3 damla die. Sizler nasıl veriyorsunuz yani emdikten sonramı yoksa emmeden öncemi bemim bebeğim kusuyor çok nasıl yapmalıyım sizce
Tek sanıyordum kendimi aynı şeyleri yaşıyoruz şu an. Aşıdan beri huyu suyu Değişti. Uykusuzluktan bayılıyor ama inatla uyumuyor sürekli meme istiyor artık yorgunluktan sütüm de gelmiyor bu kez daha da ağlıyor. Iki gün oldu aşı olalı düzene girer mi sence ? Ben annem helak olduk. Napacağımı şaşırdım. Gazı yok Karnı tok altı temiz ama huzursuzHepatit aşısı olunca huyu iyice degisti benim bebegim ya. Memeden ayrilmak istemiyo. Zaten uyku sorunu vardi simdi daha kotu oldu. Asidan sonra ilk gun kucagimda uyumustu biraz en azindan. Bugun aksam 8'de kalkti en son. Saat oldu 5 anca yarim saat uyudu o da memede. Ne yapacagimi sasirdim.yarin dr.'a goturecegim artik. Sadece uyumamizlik degil bi de agliyo. Asidan sonra bunlari yasayan var mi?
büyüme atağı da olabilir bebekler dönem dönem bu ataklara giriyorlar ya çok fazla süt istiyor yada hep uyumak internetten bak istersen hangi aylarda bu ataklarin olduğunaTek sanıyordum kendimi aynı şeyleri yaşıyoruz şu an. Aşıdan beri huyu suyu Değişti. Uykusuzluktan bayılıyor ama inatla uyumuyor sürekli meme istiyor artık yorgunluktan sütüm de gelmiyor bu kez daha da ağlıyor. Iki gün oldu aşı olalı düzene girer mi sence ? Ben annem helak olduk. Napacağımı şaşırdım. Gazı yok Karnı tok altı temiz ama huzursuz
Fışkırarak değil çok şükür bazen çok kusuyor bazen az fazlasını kusuyor gibi memeden ayrılmıyorçünkü sürekli emmek istiyor ilk başlarda sütümün yetmediği ni düşünüyordum ana kilosu felan gayet iyi çıktıbebeğin nasıl kusuyor, az mı fışkırarak mı
Ayni bizimki de. bizim de 2 gun oldu asi olali. 2 gundur canima okudu resmen. Demekki asidan mi yapiyo bu kadar. Senin de asidan sonra ayni tepkileri verdigine gore.Tek sanıyordum kendimi aynı şeyleri yaşıyoruz şu an. Aşıdan beri huyu suyu Değişti. Uykusuzluktan bayılıyor ama inatla uyumuyor sürekli meme istiyor artık yorgunluktan sütüm de gelmiyor bu kez daha da ağlıyor. Iki gün oldu aşı olalı düzene girer mi sence ? Ben annem helak olduk. Napacağımı şaşırdım. Gazı yok Karnı tok altı temiz ama huzursuz
Ya kızım hergün bir kere fişkırr gbı kusuyo. Gazınada dıkkat edyrm. Daha napim bilmyrmya. Özellıkle akşam yada gece kusuyo.
aynı canım 7/24 ıkınıyo oğlumm, 6. haftda aşırı olurmuş gaz sancısı bizde tam 6. haftadayız grçekdn de öle ıkın ıkın kıpkırmızı oluyo ya,içim gidiyo,uykuda ıkınıp uyanıyo.Kızlar bebeğim hiç uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım. Gece annemle nöbetleşe baktık, toplamda 3 saat falan uyudu. Sabah 8buçukta yanıma getirdi annem ve o saatten beri hiç uyumadıaşırı bi ağlaması yok, karnı tok altı temiz ama yok uyumuyor. Gazı var sanırım ama ona da dikkat ediyorum. Çok bitkin durumdayım. Gündüz uykusuna bile razıyım sizde durumlar nasıl?
aynı canım 7/24 ıkınıyo oğlumm, 6. haftda aşırı olurmuş gaz sancısı bizde tam 6. haftadayız grçekdn de öle ıkın ıkın kıpkırmızı oluyo ya,içim gidiyo,uykuda ıkınıp uyanıyo.
evet yarın kırkımız çıkıyo,birden düzelceğini sanmıyorum 2. aydan sonra yavaşdan düzelir gibime gliyo canım,sabrtcez artıkSabredeceğiz ama bazen gerçekten çok zor oluyor. Biz daha 3 haftalığız, 40 çıkınca düzelir diyorlar sma baksana düzelmemiş sizinki
Uç saat önce banyo yaptırdık ve deliksiz uyuyor iki gündür hatta üçüncü günü bugün resmen ruh gibi su an. Allah ım şükür ediyorum üç saattir bende işlerimi hallediyorum şimdi duşa da giricem bi denesene banyo yaptırmayıAyni bizimki de. bizim de 2 gun oldu asi olali. 2 gundur canima okudu resmen. Demekki asidan mi yapiyo bu kadar. Senin de asidan sonra ayni tepkileri verdigine gore.
Ya benım kızımda yüzüstu hiç yatmıyo. Ikı dk zor duruyo. Her turlüsünü denedim yaniReflü yastığını denedin mi? Yüzüstü yatırabilirsen daha iyi olabilir, dene istersen. Bizde de aşırı kusma vardı biraz atlattık çok şükür, şimdi de uykusuzlukla uğraşıyoruz
Banyo gercekten rahatlatip uyutuyo canim bebegi deneKızlar bebeğim hiç uyumuyor ne yapacağımı şaşırdım. Gece annemle nöbetleşe baktık, toplamda 3 saat falan uyudu. Sabah 8buçukta yanıma getirdi annem ve o saatten beri hiç uyumadıaşırı bi ağlaması yok, karnı tok altı temiz ama yok uyumuyor. Gazı var sanırım ama ona da dikkat ediyorum. Çok bitkin durumdayım. Gündüz uykusuna bile razıyım sizde durumlar nasıl?
Dun banyosunu da yaptirdim. Banyodan sonra biraz uyudu. Sonra uyandi 9-10 saat uyumadan sabahi ettik. 5:30 gibi uyudu yaklasik 3 saat. Sonra da hep kesik kesik uyuyo. Zaten uyku problemi vardi ama bu sefer ustune bagira cagira aglamayi ekledi. Dr.'a gittik bugun. O da bu kadar uyanik kalmasini normal gormedi. Belki bi yani agriyodur diye agri kesici vereyim dedi ama once bi idrar tahliline bakayim dedi. Kiz bebekten idrar almak da oyle zor ki bekliyoruz simdi. Asidan sonra oldu boyle dedim ama asiya baglamadi. Bilmiyorum artikUç saat önce banyo yaptırdık ve deliksiz uyuyor iki gündür hatta üçüncü günü bugün resmen ruh gibi su an. Allah ım şükür ediyorum üç saattir bende işlerimi hallediyorum şimdi duşa da giricem bi denesene banyo yaptırmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?