bazı doktorlar fışkırır gibi kusmayı ciddiye alıyorlar, benim de kafam karıştı sorayım dedim canımBen yaşadm canım. Hatta bır gunde ıkı kere oldu dayanamadm acile gıttım. Cok şükür hiçbişeyi yok. Sadece gazdan dedı doktor. Ama gaz konusunda daha bilinclym artk. Amzırr emzrmez kaldryrm gazını cıkartyrm nerdeyse yarm saat dik tutuyrm. Gazı cıkmadan yatrmıyrm. Gaz masajları yapıyrm. Arada az rezene ve gaz ilacını verıyrm. Tavsıye ederm. Kusuyo ama fazlasını cıkartıyo eskısı gbı fışkırr gbı degıl şükür.
anladım canım çok sağolBenimki kusuyo cabim.dr a goturdum gazdan dedi.refluyu tetikliyomuskac kez ust bas degisiyoruz
Benimki de beceremiyo yuz ustu yatmayi. Dikiyo kafasini bi turlu koymuyo yastigin ustune. Ben de ters yatirmak icin bogulma onleyici yastik almistim sozde.Ya benım kızımda yüzüstu hiç yatmıyo. Ikı dk zor duruyo. Her turlüsünü denedim yani
Benımkı agzdan rahat cıkartıyo. Ama alttan cıkartamıyo O zorluyo bizi zaten. Masajlar yapıyrm ama yok olmuyo yanı. Alttan bebegının rahatca gazını cıkartabilen varsa neolur banada anlatsınbazı doktorlar fışkırır gibi kusmayı ciddiye alıyorlar, benim de kafam karıştı sorayım dedim canım
bir de ben gaz çıkarmayı beceremiyorum pek
Kucak istiyor cok fazla. Hoplamak zıplamak ta rahatlatıyor ama gazdan değil eminim çünkü gaz ilacı verdiğimden beri rahat çıkarıyor yalnız aşıdan beri böyle. Memede de duruyor ama emerken uyuyor aç olsa uyumaz memede diye düşünüyorum. Şimdi bi araştırıcam. Duş aldırdım bugün biraz rahatım sürekli uyuyor bugün. Iki günün uykusuzluğu çıkıyor yavrumdanbüyüme atağı da olabilir bebekler dönem dönem bu ataklara giriyorlar ya çok fazla süt istiyor yada hep uyumak internetten bak istersen hangi aylarda bu ataklarin olduğuna
kizlarr hayirli aksamlar,nasil.gidiyo meleklerle hayatben bisi sorcam normal dogum yapan arkadaslara.bugun tam 1 ay olduk ve dun ve bugun adeta dogum sancisi cekiyorum.parol kullaniyorum yoksa agridan bagiriyorum bazen.dr a sordm siddetlenirse gel dedi ama böyle bisey hic duymadim etrafimda flan.yasayan var mi ki bi iyi olamadim yaa.Allahim şifa ver herkesr
zor olmaz mı eminim zordur nasıl alıcaksın o çişi artık altı açık beklemeli Çil gelincede hemen leğene tutmalı büyük bi kaba ama çocuk altı açık hasta olur üşütür aman dikkat et ben salak gibi üşüttüm çocuğu çok zor atlatıyorlar burun tıkalı boğazı ağzından nefes alıyr diye şişiyor bir de. Az önce uyandı benimki gene rahat yok bağrış çığrıs. Memeye dayayıp uyuttum tekrar. Ya benimki 10dk anca uyuyor sonra sıçlayıp kalkıyor. Bende gidicem Dr a pazartesiye gel dedi ilaçları bitti ama üşütmesi geçmedi öksürüğü de.Dun banyosunu da yaptirdim. Banyodan sonra biraz uyudu. Sonra uyandi 9-10 saat uyumadan sabahi ettik. 5:30 gibi uyudu yaklasik 3 saat. Sonra da hep kesik kesik uyuyo. Zaten uyku problemi vardi ama bu sefer ustune bagira cagira aglamayi ekledi. Dr.'a gittik bugun. O da bu kadar uyanik kalmasini normal gormedi. Belki bi yani agriyodur diye agri kesici vereyim dedi ama once bi idrar tahliline bakayim dedi. Kiz bebekten idrar almak da oyle zor ki bekliyoruz simdi. Asidan sonra oldu boyle dedim ama asiya baglamadi. Bilmiyorum artik
Banyo gercekten rahatlatip uyutuyo canim bebegi dene
Cisini almak icin ozel bi poset veriyolar. Artik yarin elimizde poset altimiz acik beklicez. Ins cocugu usutmeden beceririzzor olmaz mı eminim zordur nasıl alıcaksın o çişi artık altı açık beklemeli Çil gelincede hemen leğene tutmalı büyük bi kaba ama çocuk altı açık hasta olur üşütür aman dikkat et ben salak gibi üşüttüm çocuğu çok zor atlatıyorlar burun tıkalı boğazı ağzından nefes alıyr diye şişiyor bir de. Az önce uyandı benimki gene rahat yok bağrış çığrıs. Memeye dayayıp uyuttum tekrar. Ya benimki 10dk anca uyuyor sonra sıçlayıp kalkıyor. Bende gidicem Dr a pazartesiye gel dedi ilaçları bitti ama üşütmesi geçmedi öksürüğü de.
Haklısınız bende başlarda öyle yapıyordum ama araştırınca çok gereksiz olduğunu öğrendim ve paylaşmak gerektiğini düşündüm.Ya suan sinir oldum hem eczacı hem Dr flakon al deyip durdular cocugun tıkanıklığı zor geçti 100 tl ye yakın para ödedim bunlara bir de eczacı tanıdık olacak gözlerini para büyümüş resmeb
canim ben cok menun kaldim kesinlukle oneririm.benim suyum erken geldi acilmam yoktu.acilma olabilmesi icin suni sanci baslatti doktor.epidural olabilmek icinde 4cm aciklk olmasi gerekio.4 cm olana kadar cok agri cektim suni sancidan sanirim sonra epidural istedim dayanamadim agrilara.epiduralden sonra cok iyiydi cok az agri hissetim ama butona basmiodum biraz agri olsun ikinayim die.hep ikinma provasi yaptik hemsirelerle.buyuk tuvaletini yapar gibi ikincksin.ikinmayi bilince gerisi gelio.yoksa vakumla cekmek zorunda kalabiliyolar.ama ikinirsin korkma.sonra dikis faln hissetmiosun.doktorla sohbet ede ede bi dogum oldu.normal dogumun avantajini yasiosun.hemn ayaklaniosun.benim deneyimim boylenasıl oldu peki dogum.yani sancı falan cekmeden oluyor degılmı.zormuydu önerırmısınız bana peki
Canım nasıl koyuyorsun sıcak su torbasını kaynar su değildir heralde bi de ayaklarına mı koyuyorsun karnına mı. Benim de aklıma geldi ama cesaret edemedim bi türlü ğKızlar sıcak su torbası cok işimize yaradı kızım resmen alttan senfoni çıkartıyoya.
Kızlar sıcak su torbası cok işimize yaradı kızım resmen alttan senfoni çıkartıyoya.
Canım nasıl koyuyorsun sıcak su torbasını kaynar su değildir heralde bi de ayaklarına mı koyuyorsun karnına mı. Benim de aklıma geldi ama cesaret edemedim bi türlü ğ
Yok kaynar degıl tabıkı. Ilıktan az sıcak. Zaten ınce bışeye sarıp once belıne koyydm. Sonra ayaklarına. Bıraz daha soguduktan sonra karnına koydm. Valla kızımın ilk defa bukadar alttan gaz cokardgını duydm. Ve hıc kusmadı şükür. Cok rahat uyudu gece. Bende ilk dun denedm sıcak su torbasını.Canım nasıl koyuyorsun sıcak su torbasını kaynar su değildir heralde bi de ayaklarına mı koyuyorsun karnına mı. Benim de aklıma geldi ama cesaret edemedim bi türlü ğ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?