- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Ayy sorma aynı sorun bizdede varYa kızlar annemle konuşuyodukta sizede sorim dedım. Bebegnzn kac gunluk oldugunu hesaplarken dogdugu gunude sayıyomusuz. Annemle bı turlu anlaşamadık
Ya kızlar benım sag gogsum hep solu. Sol cok yumusak ama sut geliyo. Ama saga gore daha az gbı sankı napsam acabılırım kanalları. Duzenlı duşta alıyrm sagsammı acaba uyarılması için
Kızlarr bebekleriniz çok hapşırıyor mu benim bebişim günde en az 6-7 defa hapşırıyor kv ve kp sürekli bu çocuğu üşürüyorsun diyip sarıp sarmalıyorlar bu seferde çok terliyor
Anladım canım bende sırtına falan bakıyorum bazen ama sanmıyorumCanım bebeğini düzenli emziriyor musun, yani ben 2,5-3 saatte bir iki göğsümden de emziriyorum o yüzden sağmıyorum. Ama mesela sen tek göğsünden emziriyorsan diğerini sağabilirsin. Uzun süre emzirmeyince meme de süte ihtiyaç yok diye daha az üretiyormuş.
Hapşuruyor canım doktor da normal dedi, mikropları atıyormuş. Bebeğin üşüdüğünü hapşırığından veya elinin ayağının soğukluğundan değil de yanağından ve ensesinden anlarsınız demişti bir de
Soyle canm sarmasnlar bukez onlar hasta edıcek ufaklıgı. Benmkıde hapşırıyo çok normal. Burun kılları mı ne oluşurken olurmuş. Doktor demişti. Nettede yazıyo. Zaten yaslılar bebegı sarıp sarmalamaya cok meraklılarya. Benımkıde bı okadar örtturmuyo üstünü. Ayaklarını özellıkle. Uyurken bıle ortunce basıyo kıyametıKızlarr bebekleriniz çok hapşırıyor mu benim bebişim günde en az 6-7 defa hapşırıyor kv ve kp sürekli bu çocuğu üşürüyorsun diyip sarıp sarmalıyorlar bu seferde çok terliyor
Canım benımkı cok sık emıyo. Bır saatte bır cogı zaman. Ben her emzırmede degıstryorum gogsu. Yanı bir emzrmede ikisini bırden vermıyorum. Birde oyle denım. Ama zaten bır gogsumu en az 15 20 dk emiyo yarım saat yada bır saate en gec yıne emmek istıyo bu sefer dıger gogsumu verıyorum.
benim kızım da çok hapşuruyor canım, aynen 6,7 kere falan. ama normal olduğunu düşünüyorum üşütmüş değil başka sıkıntısı yok çünkü. Çok sarmalama canım benimki sıcaktan terlemekten sivilce çıkardı boynunda ensesinde. Kimsenin sölediğini de önemseme benim kaynanamın abuk subuk fikirleri yüzünden çok moralim bozuluodu.Sütüm yettiği halde bebeğin aç olduuna beni inandırıp mama verdirtti.nerdeyse bir aydır vermiorum ama.kilo alımı gayet iyi. bebek azıcık ağlasa aç bu çocuk diye ortalığı yıkıodu. oysa gazı vardı belki ya da ilgi istiodu ne biliim her şeyi açlığa ve üşümeye bağlıyolar. Allahtan şimdi uzakta da rahatladım.Kızlarr bebekleriniz çok hapşırıyor mu benim bebişim günde en az 6-7 defa hapşırıyor kv ve kp sürekli bu çocuğu üşürüyorsun diyip sarıp sarmalıyorlar bu seferde çok terliyor
Offf off sorma valla çocuk her hık dediğinde dayıyorux memeyi ağzına aç bu çocuk aç bu çocuk psikolojim bozuldu. Benimkilerde bi gitseler hayırlısıyla daha belli değil gidecekleri günbenim kızım da çok hapşuruyor canım, aynen 6,7 kere falan. ama normal olduğunu düşünüyorum üşütmüş değil başka sıkıntısı yok çünkü. Çok sarmalama canım benimki sıcaktan terlemekten sivilce çıkardı boynunda ensesinde. Kimsenin sölediğini de önemseme benim kaynanamın abuk subuk fikirleri yüzünden çok moralim bozuluodu.Sütüm yettiği halde bebeğin aç olduuna beni inandırıp mama verdirtti.nerdeyse bir aydır vermiorum ama.kilo alımı gayet iyi. bebek azıcık ağlasa aç bu çocuk diye ortalığı yıkıodu. oysa gazı vardı belki ya da ilgi istiodu ne biliim her şeyi açlığa ve üşümeye bağlıyolar. Allahtan şimdi uzakta da rahatladım.
Allahtan benım kv çalışıyo yoksa dıbımden ayrılmazsı. Arada pazar gunu geliyo yavrumu emzrrken bile tepemde dikiliyo. Bende kovdm bıkere kıbarca odamdan. O çenesı hiç durmuyo. Zaten eşimin ailesiyle aram hiç iyi degıl aman olmasında. Ben basta annem varken kaynanamı kslırmş gelının yannda dedım kalmaya cesaret etmedı hiç şükür. Bıraz korkuyo benden. Cocuk tutmayı bile bilmiyo zaten ıkı cocuk dogurmuş ama sıfır bilgiOfff off sorma valla çocuk her hık dediğinde dayıyorux memeyi ağzına aç bu çocuk aç bu çocuk psikolojim bozuldu. Benimkilerde bi gitseler hayırlısıyla daha belli değil gidecekleri gün
ağızdan kolayca çıkarmayı bilen varsa o da bana anlatsın :)Benımkı agzdan rahat cıkartıyo. Ama alttan cıkartamıyo O zorluyo bizi zaten. Masajlar yapıyrm ama yok olmuyo yanı. Alttan bebegının rahatca gazını cıkartabilen varsa neolur banada anlatsın
dr doğduğu günü sıfır kabul ediyoruz dediYa kızlar annemle konuşuyodukta sizede sorim dedım. Bebegnzn kac gunluk oldugunu hesaplarken dogdugu gunude sayıyomusuz. Annemle bı turlu anlaşamadık
ne yaptın canım, geçmişi okuyamadım, sıcak su torbası gaz çıkarmasına yaradı galibaKızlar sıcak su torbası cok işimize yaradı kızım resmen alttan senfoni çıkartıyoya.
tamam burada yazıyormuş :)Yok kaynar degıl tabıkı. Ilıktan az sıcak. Zaten ınce bışeye sarıp once belıne koyydm. Sonra ayaklarına. Bıraz daha soguduktan sonra karnına koydm. Valla kızımın ilk defa bukadar alttan gaz cokardgını duydm. Ve hıc kusmadı şükür. Cok rahat uyudu gece. Bende ilk dun denedm sıcak su torbasını.
Canım agızdan benımkı böyle cıkartıyo. Emer emmez kaldrıp pıt pıt belıne vuruyrm ıkı dkda cıkıyo cımcımıgın gazı.ağızdan kolayca çıkarmayı bilen varsa o da bana anlatsın :)
gerçi alt üst fark etmez, gazını çıkarsın da
Canım yaradı valla sabah özellıkle bır gaz cıkardı 23 yıldr benden cıkmamıştr öyle bi pırt.ne yaptın canım, geçmişi okuyamadım, sıcak su torbası gaz çıkarmasına yaradı galiba
Canım agızdan benımkı böyle cıkartıyo. Emer emmez kaldrıp pıt pıt belıne vuruyrm ıkı dkda cıkıyo cımcımıgın gazı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?