- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Becerrsın canm netten video izleyerek okuyarak çözdum bende olayı.inşallah ben de becerebilirim
Altini ac canim ayaklarini karnina cek birak yavas yavas serce parmagina zeytin yagisurmakatina hafif masajlar yap sonra parmaginda vakumla cok bastirmadan. once hareket sonra makatmasajini tekrarla.Benımkı agzdan rahat cıkartıyo. Ama alttan cıkartamıyo O zorluyo bizi zaten. Masajlar yapıyrm ama yok olmuyo yanı. Alttan bebegının rahatca gazını cıkartabilen varsa neolur banada anlatsın
Gecmis olsun. Allah sifa versinMerhaba kizlar bir haftadir hastanedeydik bugün taburcu olduk, oglusum tam iyilesmedi kusmalarimiz ve bogmaca gibi oksuruklerimiz hala devam ediyor ama bir ayi bulur dedi dr iyilesmesi. Hastanedeyken serum ve ventolin hava verdiler. Bir hafta kabus gibiydi, allah kimseyi dusurmesin hastanelere
Merhaba kizlar bir haftadir hastanedeydik bugün taburcu olduk, oglusum tam iyilesmedi kusmalarimiz ve bogmaca gibi oksuruklerimiz hala devam ediyor ama bir ayi bulur dedi dr iyilesmesi. Hastanedeyken serum ve ventolin hava verdiler. Bir hafta kabus gibiydi, allah kimseyi dusurmesin hastanelere
Selam hanımlar anca girebildim.
28.12.2014 saat 13.30da normal doğum yaptım.4100 kg 50 cm küçük erkeğim
Yusuf'um.bugün tam 19 günlük.kontrole gittik 59cm 5200kg olmuş teyzeleri Manş değin bebeğime..
Canim yaa ben de sizi merak ediyordum inan. Tüh yaa canim benim minicik bebek tabii iyileşmesi uzun surecek demek ki. Biz bir gece sarilik tedavisi icin kaldik da dakika gecmek bilmedi sanki hastanede. Amin allah kimseyi dusurmesin. Gecmisler olsun canim. Allah baska dert vermesin insallah buna şükür diyelim..Merhaba kizlar bir haftadir hastanedeydik bugün taburcu olduk, oglusum tam iyilesmedi kusmalarimiz ve bogmaca gibi oksuruklerimiz hala devam ediyor ama bir ayi bulur dedi dr iyilesmesi. Hastanedeyken serum ve ventolin hava verdiler. Bir hafta kabus gibiydi, allah kimseyi dusurmesin hastanelere
Bende 20 gün önce normal doğum yaptım kanamam bitmişti ama çok ağrım var diye doktora gittim pıhtı kalmıştı içerde antibiyotik kullandım hala az az geliyor daha bitmedi. Dün de bebişimi götürdük doktora bende sordum kakasını yaparken çok ıkınıyor ve az yapıyor diye. 4-5 gün hiç yapmazsa getirin her çocuğun sindirim sistemi aynı çalışmaz dedi. 1-2 gün daha yapamazsa götür istersen canım doktora.Arkadaş lar once tüm annelerin gözleri aydin şükür ler olsun ki bebeklerimiz artik kucaklarimizda. Hasta olan bebislerimizede sifalar dilerim. Darisi tüm isteyenlere olsun. Sizlere sorum olacak. Dogum yapali 20gun oluyor ve bnm kanamam bitmedi hatta iki gündür de artti.bugunde pedte pihti gördüm. Doğumum normaldi bu arada. Sizlerde durum nasil. Dr a gitsemmi napsam bilemedim. Vede bebegim kakasini yapamiyo cok ikiniyo üç gündür ama yok bezde bisey
Sadece süt MÜ veriyorsun? Mama takviyen var mı? Maşallah 20 günde neredeyse bir kg almış. Bizimki 30 günde 800gram almış formül nedir bana da anlat lütfenSelam hanımlar anca girebildim.
Yusuf'um.bugün tam 19 günlük.kontrole gittik 59cm 5200kg olmuş teyzeleri Manş değin bebeğime..
Benim kızımı nda kilo alımı çok iyi sukur 25 Günlükler götürdüm 1200 almıştı. Sadece anne sütü veriyorum her ağladığında Ebelerin ilk gün emzirme ken sütun yağlı çok doyurucu görünüyor dediler yedikleri alakası yok sanırım çünkü ilk emzirme ydi daha açtım. Şuanda çok kalorili yiyorum sadece anneye kilo aldırır diyorlar ama helva bende aşırı süt yapıyor ve sürüm şekerli gibi oluyor yapış yapış tatlımsi bebeğin hoşuna gidiyor olabilir mi bu bilmiyorum çok emiyor tatlı yediğim zamanSadece süt MÜ veriyorsun? Mama takviyen var mı? Maşallah 20 günde neredeyse bir kg almış. Bizimki 30 günde 800gram almış formül nedir bana da anlat lütfen
Benim 37. Gunum ve hala kanamam devam ediyo. Sanki adetin son gunleriymis gibi az az geliyo hep. Ustelik sezeryan oldum. Neden bu kadar uzun surdu ben de anlamadimArkadaş lar once tüm annelerin gözleri aydin şükür ler olsun ki bebeklerimiz artik kucaklarimizda. Hasta olan bebislerimizede sifalar dilerim. Darisi tüm isteyenlere olsun. Sizlere sorum olacak. Dogum yapali 20gun oluyor ve bnm kanamam bitmedi hatta iki gündür de artti.bugunde pedte pihti gördüm. Doğumum normaldi bu arada. Sizlerde durum nasil. Dr a gitsemmi napsam bilemedim. Vede bebegim kakasini yapamiyo cok ikiniyo üç gündür ama yok bezde bisey
Hayir canim kirkimiz cikinca istanbula annemlere gelmistim ordayim, allahtan annem var yoksa iki cocukla şuan icin kafayi siyiririm gece sifir uyku perisan haldeyim vallaOy kıyamam kuzucuğaAllah şifa versin canım, taburcu olduğunuza göre tehlikeli bir durum kalmamıştır en azından. İyileşir inşallah toparlanır çabucak. Yalnız değilsin değil mi?
Maşallah annesi ne güzel bakmışsın bebişe, Allah nazardan saklasın güle güle büyüt :)
Sağol canim ciktik ama hastanede emziremedim serumdan beslediler, bende hep sutumu sagdim ama bu surecte sutum kesilcek gibi oldu o kadar az cikiyorki, mama vermek istemiyorum ama doymuyor gibi. Sut yapacak seyler yiyorum guya ama hic fayda etmedi napcam bilmiyorum.Canim yaa ben de sizi merak ediyordum inan. Tüh yaa canim benim minicik bebek tabii iyileşmesi uzun surecek demek ki. Biz bir gece sarilik tedavisi icin kaldik da dakika gecmek bilmedi sanki hastanede. Amin allah kimseyi dusurmesin. Gecmisler olsun canim. Allah baska dert vermesin insallah buna şükür diyelim..
canım allah analı abalı büyütsün. maşallah boyuda uzun, kilosuda güzel.Selam hanımlar anca girebildim.
biz de aynı durumu yaşadık, ek olarak balgam ve soğuk algınlığıMerhaba kizlar bir haftadir hastanedeydik bugün taburcu olduk, oglusum tam iyilesmedi kusmalarimiz ve bogmaca gibi oksuruklerimiz hala devam ediyor ama bir ayi bulur dedi dr iyilesmesi. Hastanedeyken serum ve ventolin hava verdiler. Bir hafta kabus gibiydi, allah kimseyi dusurmesin hastanelere
Canım ya benim oğlum 21 günlük çok öksürüyor 2 gündür de balgamı var gibi belli midesi bulanıyor ama öksürük için hiç bişey yapmadı doktor. Sen bişey kullandın mıbiz de aynı durumu yaşadık, ek olarak balgam ve soğuk algınlığı
Allah hepsine en kısa zamanda hayırlı şifalar versin
bu arada topuk kanı testi iyi çıktı mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?