2014 Aralık Anneleri

Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin evladını inşallah. Ben doğumdan yaklaşık 1 ay kadar önce garmastan krem kullanmaya başladım doktor tavsiyesi ile, doğumdan sonrada sadece iki gün kullandım ve bende çok işe yaradı maşallah goğsum hiç yara olmadı çok rahat emzirdim

Gecmis olsn cnm. Hatta annemle bu aksam konustuk bu mevzuyu ablami emzirirken kan gelince agzindan doktor midesini yikamis ablamin tabi annemjn memeden kan gelms yaradan.

Arkadaslar sut tikanikligi (mastit) sorunu yasayan var mi? Varsa ne yaptiniz gecmesi icin. Gogsumu sagdim baya, sicak kompres falan yaptim ama pek rahatlamadi. Atesim cikti miden bulaniyo gogsum semsert ve kizarmis durumda agrisini da sormayin

Surekli bosalt cnm memelerini iyice bisalt ama saatte 1 bebekten once sag sonra bebisi emzir diymazsa sagdigindan ver surekli bosaltman lazm. Sucak dusla masaj yap. Gecmezse 2 3 gune dra muhakkak git sakin erteleme

Canim surekli emzir. Istemese bile emzir. Emzirdikce geri cogalacaktir. Makineler bir garip sanki tam sagamiyorlar. En guzel süt cikarimini bebekler yapiyor. Gecici bir surectir. Eger cok aglarsa bebegin emzirdikten sonra az bisey mama da verebilirsin ama diren once emzir daha sık. Son çare mama verirsin bişey olmaz.

Kizlar 37 gun oldu cok sukur gunden gune iyiye gidior sanki ama cildircam artik her gunumuz gecemiz uykusuz aglamaktan hal kalmadi oglusumda denemedil yontem birakmadik gaz icin bitkisel caylar suruplar masaj sicak su torbasi akliniza gelen gelmeyen herseyi yapioruz o kadr cok gazi varki ikindikca kusuyorda saat 11 den beri kahvalti yapmaya calisiorum anca sobayi yakabildim saat oldu dort mutfak daginik oda daginik yemek yok tek basina olmk ne ka zor ya

Canım ya benim oğlum 21 günlük çok öksürüyor 2 gündür de balgamı var gibi belli midesi bulanıyor ama öksürük için hiç bişey yapmadı doktor. Sen bişey kullandın mı
bizim dr 5 gün hastaneye yatırdı, antibiyotik verdiler serumla
hatta öksürmesi o kadar çoktu ki 5 dakikadan fazla süt içmesini bile yasakladı, hala da o kadardan fazla içirmiyorum
senin oğlun üşüttü mü yoksa başka bir sebepten mi hastalandı

Allah kolaylik versin canim. Gercekten cok zor. Ben annemin yanindayim. Bizim de 38 bitti bugun. Ayni dertlerden muzdaribiz. Bi de yalnız olsam ne yapardim bilmem

Surekli bosalt cnm memelerini iyice bisalt ama saatte 1 bebekten once sag sonra bebisi emzir diymazsa sagdigindan ver surekli bosaltman lazm. Sucak dusla masaj yap. Gecmezse 2 3 gune dra muhakkak git sakin erteleme
Saol tavsiyelerin icin. Simdilik atlattik. Ins bi daha olmaz. Gercekten zor bi durumdu

Allah sağ salim kavuşmayı nasip etsin yavruna.. bence o yaralar oluyo yaa ne yapsan da.. zaman işte çaresi.. ama ikinci çocukta daha az olur belki. annemin sadece ilk çocukta olmuş, diğer ikisinde olmamış hiç. yapılacak şeyler işte lansinohlar garmastanlar ama bence yine de zamanla geçiyo.. Allah kolaylık versin.

Insallah dedigin gibi olur ikincide az olur sizin yavrunuzuda bagislasin

Kızlar bebegım agladgnda cok hafıf gozu doluyo artık. 25 gunluk normalmi acaba.

Kızlar bebegım agladgnda cok hafıf gozu doluyo artık. 25 gunluk normalmi acaba.
Ne güzel göz yaşı üretmeye Başlamış ilk doğduklarında üretemiyorlar ama bir an önce üretmeleri gerek göz temizliği için. Her şey normal benimki de başladı puslu puslu bakmaya :)

Emziriyorum ama bizimki kibar feyzo emerken sutude ziyan ediyo hep ustunu basını ıslatıyor. Biberlo veriyorum onada alisti simdi emerken bile tembel:) ısirgan suyu sutu cok artirir dediler bugun isirngan aldim suyunu kaynatip içicem bakalim işe yarayacakmi?

Allah kolaylik versin canim. Gercekten cok zor. Ben annemin yanindayim. Bizim de 38 bitti bugun. Ayni dertlerden muzdaribiz. Bi de yalnız olsam ne yapardim bilmem
Ne guzel ya anneciginin yanindasin keske benimde annem az daha kalsaydi bnm yanimda. İnsan ilk evlenince kimse olmasn istior ama bu durumlardada yaninda birisi olsun

Ne güzel göz yaşı üretmeye Başlamış ilk doğduklarında üretemiyorlar ama bir an önce üretmeleri gerek göz temizliği için. Her şey normal benimki de başladı puslu puslu bakmaya :)
Benim bebisinde 21. Gun yasarmisti gozleri dayanamayip bende aglamistim :) bebislerin 3. Haftadan sonra basliormus gozyasi torbasi calismaya.

Canım çok zor bende bazen saat 12 oluyor oğlum anne çok acıktım kahvaltı ne zaman diyor çok bunaliyorum. Ama 2 gündür infacol damla aldım maşallah nasıl rahatlattı bebegimi çok şükür herkes şaşırıyor ara ara yine sancı tutuyor ama damla vermeden evvel hiç durmuyor du 25 tl fiyati

Ne guzel ya anneciginin yanindasin keske benimde annem az daha kalsaydi bnm yanimda. İnsan ilk evlenince kimse olmasn istior ama bu durumlardada yaninda birisi olsun
Ben gelmeseydim memlekete benin annem de cok kalamayacakti. Boyle de esimden ayri kaldim. Artik iki bucuk ay olcak. Napalim hasrete katlaniyoruz bebegimiz icin.. dedigin gibi insan cocuk olunca ailesini daha dogrusu annesini cok ariyo.

Burada bi arkadasın denediği Mısır gevreğini denedim cidden sütüm arttı Nasıl arttırdı diye merak ettim içeriğine bakayım dedim Mısır gevreğinde Malt arpa unu var yani süt arttırıcı maya grubu. Bi dene istersen gece sıcak sütle yiyorum fışkırıyor sütüm bir de benim sütüm yoktu yeni yeni buluyorum arttırıcı şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…