Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin evladını inşallah. Ben doğumdan yaklaşık 1 ay kadar önce garmastan krem kullanmaya başladım doktor tavsiyesi ile, doğumdan sonrada sadece iki gün kullandım ve bende çok işe yaradı maşallah goğsum hiç yara olmadı çok rahat emzirdimMrb sevgili anneler ben ocak añnesi olacam hayurlisyla 40 hafta doluyor p.tesi ama ses seda yok yavrumuzdan ikinci cocugum v3 normal oldugu icin bekliyoruz. H sizi hemde ocak annelerjni takip ediyorum iyi oluyor onceden bilgilenmek tesekurler. Ilk oglumda göğsüm cok kotu olmustu kaniyordu resmen emIrememistim mama takviyesiyle cok sukur 18 aylik olana kadar emdi. Sizler ne yaptinz yaralar icin once veya yara olduktan sonra paylasirsaniz çok sevinirim herkesin yavrusunu allah bagislasin
Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin evladını inşallah. Ben doğumdan yaklaşık 1 ay kadar önce garmastan krem kullanmaya başladım doktor tavsiyesi ile, doğumdan sonrada sadece iki gün kullandım ve bende çok işe yaradı maşallah goğsum hiç yara olmadı çok rahat emzirdim[/Q
iyi ya sevindim allah bagislasin bende zeytin yagi suruyorum simdi insallh birsey olmaz
Dun gece apar topar acile gittik. Bebegimin kusarken agzindan kan geldi. Nasil korktugumu anlatamam. Benzer durum yasayan olursa panik yapmasin diye anlatiyorum. Gogsumde yara bile denilemeyecek kadar kucucuk bi yara var. Ben ihtimal vermedim tabi ordan o kadar kan gelecegine. Butun tahlilleri normal cikti. Dr. Da sen sikinca kan gelmeyebilir ama onlar cok vakumlu cekiyo, gogsunden olmus dedi. Bakti baska hic biseyi yok cunku. Allahim bebeklerimizi korusun hastaneye giderken nerdeyse kendimden gececektim
Arkadaslar sut tikanikligi (mastit) sorunu yasayan var mi? Varsa ne yaptiniz gecmesi icin. Gogsumu sagdim baya, sicak kompres falan yaptim ama pek rahatlamadi. Atesim cikti miden bulaniyo gogsum semsert ve kizarmis durumda agrisini da sormayin
Canim surekli emzir. Istemese bile emzir. Emzirdikce geri cogalacaktir. Makineler bir garip sanki tam sagamiyorlar. En guzel süt cikarimini bebekler yapiyor. Gecici bir surectir. Eger cok aglarsa bebegin emzirdikten sonra az bisey mama da verebilirsin ama diren once emzir daha sık. Son çare mama verirsin bişey olmaz.Sağol canim ciktik ama hastanede emziremedim serumdan beslediler, bende hep sutumu sagdim ama bu surecte sutum kesilcek gibi oldu o kadar az cikiyorki, mama vermek istemiyorum ama doymuyor gibi. Sut yapacak seyler yiyorum guya ama hic fayda etmedi napcam bilmiyorum.
bizim dr 5 gün hastaneye yatırdı, antibiyotik verdiler serumlaCanım ya benim oğlum 21 günlük çok öksürüyor 2 gündür de balgamı var gibi belli midesi bulanıyor ama öksürük için hiç bişey yapmadı doktor. Sen bişey kullandın mı
Allah kolaylik versin canim. Gercekten cok zor. Ben annemin yanindayim. Bizim de 38 bitti bugun. Ayni dertlerden muzdaribiz. Bi de yalnız olsam ne yapardim bilmemKizlar 37 gun oldu cok sukur gunden gune iyiye gidior sanki ama cildircam artik her gunumuz gecemiz uykusuz aglamaktan hal kalmadi oglusumda denemedil yontem birakmadik gaz icin bitkisel caylar suruplar masaj sicak su torbasi akliniza gelen gelmeyen herseyi yapioruz o kadr cok gazi varki ikindikca kusuyordasaat 11 den beri kahvalti yapmaya calisiorum anca sobayi yakabildim saat oldu dort mutfak daginik oda daginik yemek yok tek basina olmk ne ka zor ya
Saol tavsiyelerin icin. Simdilik atlattik. Ins bi daha olmaz. Gercekten zor bi durumduSurekli bosalt cnm memelerini iyice bisalt ama saatte 1 bebekten once sag sonra bebisi emzir diymazsa sagdigindan ver surekli bosaltman lazm. Sucak dusla masaj yap. Gecmezse 2 3 gune dra muhakkak git sakin erteleme
Mrb sevgili anneler ben ocak añnesi olacam hayurlisyla 40 hafta doluyor p.tesi ama ses seda yok yavrumuzdan ikinci cocugum v3 normal oldugu icin bekliyoruz. H sizi hemde ocak annelerjni takip ediyorum iyi oluyor onceden bilgilenmek tesekurler. Ilk oglumda göğsüm cok kotu olmustu kaniyordu resmen emIrememistim mama takviyesiyle cok sukur 18 aylik olana kadar emdi. Sizler ne yaptinz yaralar icin once veya yara olduktan sonra paylasirsaniz çok sevinirim herkesin yavrusunu allah bagislasin
Insallah dedigin gibi olur ikincide az olur sizin yavrunuzuda bagislasinAllah sağ salim kavuşmayı nasip etsin yavruna.. bence o yaralar oluyo yaa ne yapsan da.. zaman işte çaresi.. ama ikinci çocukta daha az olur belki. annemin sadece ilk çocukta olmuş, diğer ikisinde olmamış hiç. yapılacak şeyler işte lansinohlar garmastanlar ama bence yine de zamanla geçiyo.. Allah kolaylık versin.
Aynen cok fena oluyo kuzum bende ilk 1 hafta yasadim o titreme agri yanma mahvediyo insani.Saol tavsiyelerin icin. Simdilik atlattik. Ins bi daha olmaz. Gercekten zor bi durumdu
Ne güzel göz yaşı üretmeye Başlamış ilk doğduklarında üretemiyorlar ama bir an önce üretmeleri gerek göz temizliği için. Her şey normal benimki de başladı puslu puslu bakmaya :)Kızlar bebegım agladgnda cok hafıf gozu doluyo artık. 25 gunluk normalmi acaba.
Emziriyorum ama bizimki kibar feyzo emerken sutude ziyan ediyo hep ustunu basını ıslatıyor. Biberlo veriyorum onada alisti simdi emerken bile tembel:) ısirgan suyu sutu cok artirir dediler bugun isirngan aldim suyunu kaynatip içicem bakalim işe yarayacakmi?Canim surekli emzir. Istemese bile emzir. Emzirdikce geri cogalacaktir. Makineler bir garip sanki tam sagamiyorlar. En guzel süt cikarimini bebekler yapiyor. Gecici bir surectir. Eger cok aglarsa bebegin emzirdikten sonra az bisey mama da verebilirsin ama diren once emzir daha sık. Son çare mama verirsin bişey olmaz.
Ne guzel ya anneciginin yanindasin keske benimde annem az daha kalsaydi bnm yanimda. İnsan ilk evlenince kimse olmasn istior ama bu durumlardada yaninda birisi olsunAllah kolaylik versin canim. Gercekten cok zor. Ben annemin yanindayim. Bizim de 38 bitti bugun. Ayni dertlerden muzdaribiz. Bi de yalnız olsam ne yapardim bilmem
Benim bebisinde 21. Gun yasarmisti gozleri dayanamayip bende aglamistim :) bebislerin 3. Haftadan sonra basliormus gozyasi torbasi calismaya.Ne güzel göz yaşı üretmeye Başlamış ilk doğduklarında üretemiyorlar ama bir an önce üretmeleri gerek göz temizliği için. Her şey normal benimki de başladı puslu puslu bakmaya :)
Canım çok zor bende bazen saat 12 oluyor oğlum anne çok acıktım kahvaltı ne zaman diyor çok bunaliyorum. Ama 2 gündür infacol damla aldım maşallah nasıl rahatlattı bebegimi çok şükür herkes şaşırıyor ara ara yine sancı tutuyor ama damla vermeden evvel hiç durmuyor du 25 tl fiyatiKizlar 37 gun oldu cok sukur gunden gune iyiye gidior sanki ama cildircam artik her gunumuz gecemiz uykusuz aglamaktan hal kalmadi oglusumda denemedil yontem birakmadik gaz icin bitkisel caylar suruplar masaj sicak su torbasi akliniza gelen gelmeyen herseyi yapioruz o kadr cok gazi varki ikindikca kusuyordasaat 11 den beri kahvalti yapmaya calisiorum anca sobayi yakabildim saat oldu dort mutfak daginik oda daginik yemek yok tek basina olmk ne ka zor ya
Ben gelmeseydim memlekete benin annem de cok kalamayacakti. Boyle de esimden ayri kaldim. Artik iki bucuk ay olcak. Napalim hasrete katlaniyoruz bebegimiz icin.. dedigin gibi insan cocuk olunca ailesini daha dogrusu annesini cok ariyo.Ne guzel ya anneciginin yanindasin keske benimde annem az daha kalsaydi bnm yanimda. İnsan ilk evlenince kimse olmasn istior ama bu durumlardada yaninda birisi olsun
Burada bi arkadasın denediği Mısır gevreğini denedim cidden sütüm arttı Nasıl arttırdı diye merak ettim içeriğine bakayım dedim Mısır gevreğinde Malt arpa unu var yani süt arttırıcı maya grubu. Bi dene istersen gece sıcak sütle yiyorum fışkırıyor sütüm bir de benim sütüm yoktu yeni yeni buluyorum arttırıcı şeyleriEmziriyorum ama bizimki kibar feyzo emerken sutude ziyan ediyo hep ustunu basını ıslatıyor. Biberlo veriyorum onada alisti simdi emerken bile tembel:) ısirgan suyu sutu cok artirir dediler bugun isirngan aldim suyunu kaynatip içicem bakalim işe yarayacakmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?