Misir gevreği dedigin şu conflaks tarzi seyler demi, belli bir marka varmi herseyi denedik canim onuda deneriz yeterki işe yarasin, mama vermemede ısrar ediyorum bakalim nereye kadaŕ dayanacağız.Burada bi arkadasın denediği Mısır gevreğini denedim cidden sütüm arttı Nasıl arttırdı diye merak ettim içeriğine bakayım dedim Mısır gevreğinde Malt arpa unu var yani süt arttırıcı maya grubu. Bi dene istersen gece sıcak sütle yiyorum fışkırıyor sütüm bir de benim sütüm yoktu yeni yeni buluyorum arttırıcı şeyleri
Herseyın normal olmasına sevndm cnm. Ama o minik gözler dolunca içim gittı benimya. Yas gelınce bende oturr agllarım heraldeNe güzel göz yaşı üretmeye Başlamış ilk doğduklarında üretemiyorlar ama bir an önce üretmeleri gerek göz temizliği için. Her şey normal benimki de başladı puslu puslu bakmaya :)
Hadi insallah ise yarar canim. Bol sütlü ve sağlıklı günler :)Emziriyorum ama bizimki kibar feyzo emerken sutude ziyan ediyo hep ustunu basını ıslatıyor. Biberlo veriyorum onada alisti simdi emerken bile tembel:) ısirgan suyu sutu cok artirir dediler bugun isirngan aldim suyunu kaynatip içicem bakalim işe yarayacakmi?
ahh canım hep aynıyızz,bnde tekim ve gazdan dolayı sıkıntı yaşıyorum. şu günler çabucak geçsin gaz olayı bitsin diye gün sayıyorum. bende ne zaman vakit bulursam o zaman khvaltı yemek.kendime hiç vakit ayıramıyorumm.ne zamana kadar böle sürecek yaaKizlar 37 gun oldu cok sukur gunden gune iyiye gidior sanki ama cildircam artik her gunumuz gecemiz uykusuz aglamaktan hal kalmadi oglusumda denemedil yontem birakmadik gaz icin bitkisel caylar suruplar masaj sicak su torbasi akliniza gelen gelmeyen herseyi yapioruz o kadr cok gazi varki ikindikca kusuyordasaat 11 den beri kahvalti yapmaya calisiorum anca sobayi yakabildim saat oldu dort mutfak daginik oda daginik yemek yok tek basina olmk ne ka zor ya
Evet cornflakes hani kırmızı pakette şekersiz ama diyet için olanlardan değil. Bende burada ne yazıyorsa arkadaşlar onları denedim sonuç olarak dere otu bol su ve Mısır gevreği helva ve ne kadar gaz yapsa da kuru soğan. Şükür bir haftadır mamayı kestik sütüm yetiyor bi hafta önce baya baya mamaya dönmüştük. Cok üzülüyordum ama Çözümü bunlarda buldum bir de bol bol süt gelmese de emzirdim bi de açık Çay veya kaynar su iç onunda faydasını gördümMisir gevreği dedigin şu conflaks tarzi seyler demi, belli bir marka varmi herseyi denedik canim onuda deneriz yeterki işe yarasin, mama vermemede ısrar ediyorum bakalim nereye kadaŕ dayanacağız.
Bugün ısırgani kaynattim suyunu iciyorum sabah aksam icecekmişim bakalim işe yarayacakmi ama tadi cok iğrenç. Mısır gevreginide deniycem bugün markete gidince onuda alayim. İşe yararsa yazarim burdan. Bu arada brnde annemlerdeyim o olmasa naparim bilmem, hatta bide anannem var evde 3 kadin zor başediyoruz. Birimiz temizlik birimiz yemek birimiz cocuk. Eve donunce ben 2 cocukla ne halt etcem onu dusunuyorumEvet cornflakes hani kırmızı pakette şekersiz ama diyet için olanlardan değil. Bende burada ne yazıyorsa arkadaşlar onları denedim sonuç olarak dere otu bol su ve Mısır gevreği helva ve ne kadar gaz yapsa da kuru soğan. Şükür bir haftadır mamayı kestik sütüm yetiyor bi hafta önce baya baya mamaya dönmüştük. Cok üzülüyordum ama Çözümü bunlarda buldum bir de bol bol süt gelmese de emzirdim bi de açık Çay veya kaynar su iç onunda faydasını gördüm
Canim benim 1ay oldu hala kabizlik suruyi hemoraid vardu o da kabizliktan dolayi agrimays basladi.hic kabiz olmazdim ameliyattan mi bilmiyorum ama cok zorlaniyorm.kirkin cikinca kontrile gel drmisti kadin digumcum gidince sorcam attikKizlarrr yardimm.m. 15 gunluk sezaryanliyim ve kabizim hemoroidim var
Cok zorlaniyorum disari cikarken dikislerime bisey olur mu
Bisey olacagini sanmam. Benim de alerjim var. Ameliyatin daha ilk gunleri cok kotu oksuruk tutmustu beni. Oksuremiyodum acisindan. Dr'a sordum cok acir ama dikislerine bisey olmaz merak etme demisti. Zorlamayla bisey olmuyo demekkiKizlarrr yardimm.m. 15 gunluk sezaryanliyim ve kabizim hemoroidim var
Benim kızımda da reflu var malesef, bizde gaviscon infant kullanıyoruz, hala kusmaya devam ediyor hatta dun gece o kadar huysuzduki karnı aç gibi parmağımı deli gibi emiyor ama memeyi ittiriyordu sürekli arkaya gerinip ağlıyordu sonra öyle bir kustu ki kendi ustu, benim ustum, altım çoraplarım herşey kusmuk oldu.sonra yavrum öyle bir rahatladı ki emip 3 saat uyudu deliksiz.iyi ki uyurken kusmadı çok korkuyorum sürekli takip ediyorum, nasıl geçecek ne zaman geçecek hiç bilmiyorumSlm kizlarr benim bebegim cokk kusuyo emerken biledr reflu dedi gaviscon infant basladil ama cok degismefi boyle olan var mii
Benim doktorum hamileyken duphalac şurup vermişti kabızlık için, gerçekten çok rahatlatıyor çok daha rahat çıkarıyorsun, doktoruna telefonda sorup kullanabilirsin, emzirenler ve bebeklerde de kullanılabiliyor, ama yine de sorda kullan canım belki başka bir şey önerir doktorunKizlarrr yardimm.m. 15 gunluk sezaryanliyim ve kabizim hemoroidim var
aynen dediğin gibi bacım vakit yokki girelim buraya.. raziye de baya oldu eslemi kucağına alalıKızlar çoğu kişi artık bebişleriyle ilgilendiği için vakit bulup giremiyor siteye yada yazmaya vakit bulamıyor keşke vakit olsa da yaşadığımız sorunları paylaşabilsek birbirimize destek çıksak ama olmuyor işte, umarım hepimiz hayırlı sağlıklı sıhhatli buyuturuz evlatlarımızı.Amin...
Bu arada @raziyeşilyayla doğum yaptı mı arkadaşlar? Bu bloğa ilk girmeye başladığımla en çok o paylaşımda bulunuyordu ama şimdi hiç görmüyorum merak ediyorum.
HEMŞOMMMMMMMMMM nasılsın gurbannn büyütttün sen bıdığını o dediğin gibi bizimkide emerken ortalığı süt ediyorrr süt oğlan diyom artık...Emziriyorum ama bizimki kibar feyzo emerken sutude ziyan ediyo hep ustunu basını ıslatıyor. Biberlo veriyorum onada alisti simdi emerken bile tembel:) ısirgan suyu sutu cok artirir dediler bugun isirngan aldim suyunu kaynatip içicem bakalim işe yarayacakmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?