sağlık ocağında 2 haftalıkken başlattılar bize. günde 3 damla. doktor da 1 yıl kullanmalı dedi.Arkadaslar d vitamini basladiniz mi?
bize monovitd3 gibi bişeydi adı onu verdiler sağlık ocağından. Aynen ben de d vitamini ve gaz için zinco kullanıorum ara sıra rezene veriyorum bikaç çay kaşığı ama sevmiyor onu hepsini yutmuyor.ben de gyno ferron kullandım ama kapsülü daha rahat yuttuğum için gynoferro sanola geçtim. Hamileyken de kullanıordum bunu.Ama yan etki olarak malesef kabız yapıyor beni.doğumdan hemen sonra kan değerim 8 e düşmüştü. dikişlerime kabızlık zarar verir diye düşük değerime rağmen korkudan kullanamadım.Kızlar bıze saglık ocagı devit3 alın dedı. Doktorda acd3 vitamin verdı bunu kullan daha iyi dedı. Ayrıyetten d vitamininede. Gerek varmıki. BEn bir gaz birde bu vitamini kullanıyrm bebişime. Kendimde ferrum ford kullanıyrm. Siz ne kullanıysnz bebişe
Ben de aklima geldikce gunde 1 kez 3 damla veriuorm. Yazin gun isigi yeterli ilur sanirim. Devit3 bizdeki de.bize monovitd3 gibi bişeydi adı onu verdiler sağlık ocağından. Aynen ben de d vitamini ve gaz için zinco kullanıorum ara sıra rezene veriyorum bikaç çay kaşığı ama sevmiyor onu hepsini yutmuyor.ben de gyno ferron kullandım ama kapsülü daha rahat yuttuğum için gynoferro sanola geçtim. Hamileyken de kullanıordum bunu.Ama yan etki olarak malesef kabız yapıyor beni.doğumdan hemen sonra kan değerim 8 e düşmüştü. dikişlerime kabızlık zarar verir diye düşük değerime rağmen korkudan kullanamadım.
Bende normal doğum yaptim canım, bugün 38. Günüm ve hala kanamam devam ediyor. Drum kırkından sonra tekrar gel demişti, senin drun da çağırdı mı? Ben gitmeyi düşünmüyordum ancak devam ederse gidicem sanırım.Selam arkadaşlar, ben 28 kasımda 39.haftamda normal doğum yaptım. lohusa kanamam30 gün sürdü bitti derken sanırım 36. gündü ya da 35.gündü yeniden kırmızı kan seklinde başladı 41. gün bitti. Şimdi 53. günümdeyim yeniden kırmızı başladı. Doktora gitmeye korkuyorum açıkçası alttan muayeneden o kadar nefret ettim ki artık gözümden yaş geliyordu. Ama galiba mecburen gidicem devam ederse. Ama herhangi bir ağrım sızım yok. Sizin ne kadar sürdü kanamalarınız?
ben kontrole 1 haftalıkken gittim ilk. Bir sorun gormedi ama 40 im ciktiginda tekrar cagirdi beni doktorun. Alttan muayene mi oluyor ilkinde üstten bakmisti bana ve sezeryan oldum ben. Bende sevmiyorum su alttan muayeneyi bi de onun için temizlenmek lazim bebisle ne kadar yapabilirsek artikBende normal doğum yaptim canım, bugün 38. Günüm ve hala kanamam devam ediyor. Drum kırkından sonra tekrar gel demişti, senin drun da çağırdı mı? Ben gitmeyi düşünmüyordum ancak devam ederse gidicem sanırım.
Benim gibi kırkını doldurduktan sonra dru çağıran varmı acaba?
Birde neden çağırdı sadece kontrol için mi?
beni bi problem olursa gelirsin demişti. sadece bu kesilip yeniden başlayan kanamalarım var. ama kırkı çıkınca cok duydum kontrole cağıran doktorları. umarım ultrasonla bakar sadece. Açıkçası vajinusmus olmaktan korkuyorum o kadar iğrendim alttan kaç cm açıldı diye bakıp durmalarından.Her seferinde farklı bir ebe ve dr bakıordu bi de. Stajyer öğrenciler bile baktı denek olmuştum resmen. Allahtan ödem falan olmamıştı.Bende normal doğum yaptim canım, bugün 38. Günüm ve hala kanamam devam ediyor. Drum kırkından sonra tekrar gel demişti, senin drun da çağırdı mı? Ben gitmeyi düşünmüyordum ancak devam ederse gidicem sanırım.
Benim gibi kırkını doldurduktan sonra dru çağıran varmı acaba?
Birde neden çağırdı sadece kontrol için mi?
Ayni seyi bende düşündüm biliyomusun, hem tuseler hemde dikisler çok korkuttu, ya vajinusmus olursam diye korku sardı beni. Inşallah olmayız. Benimde yirmili gunlerde kesilir gibi olmuştu sonra tekrar basladi.beni bi problem olursa gelirsin demişti. sadece bu kesilip yeniden başlayan kanamalarım var. ama kırkı çıkınca cok duydum kontrole cağıran doktorları. umarım ultrasonla bakar sadece. Açıkçası vajinusmus olmaktan korkuyorum o kadar iğrendim alttan kaç cm açıldı diye bakıp durmalarından.Her seferinde farklı bir ebe ve dr bakıordu bi de. Stajyer öğrenciler bile baktı denek olmuştum resmen. Allahtan ödem falan olmamıştı.
Bende 1 haftalikken gittim normal doğum olduğu icin alttan bakti dikişlere, bende sevmiyorum alttan muayeneden bıktım ama sağlık bu son bir kez mecburen yine olacak sanırım.ben kontrole 1 haftalıkken gittim ilk. Bir sorun gormedi ama 40 im ciktiginda tekrar cagirdi beni doktorun. Alttan muayene mi oluyor ilkinde üstten bakmisti bana ve sezeryan oldum ben. Bende sevmiyorum su alttan muayeneyi bi de onun için temizlenmek lazim bebisle ne kadar yapabilirsek artik
İyiyim canim istanbulda annemlerdeyim, gecen hafta rahatsizlandik hastanede yattik bir hafta ama simdi allaha şükür iyiyiz simdi, esim yurtdisindaydi cuma gunu bizi alip ankaraya evimize dönücez ama korkuyorum valla napcam bir başima bilmiyorum hayatta hem ev isine hem cocuklara yetisemem. Yapisik ikiz gibi yaşiyoruz bebemle. Bu arada sen naptin cnm bebeğinin rahatsizligi nasil oldu?HEMŞOMMMMMMMMMM nasılsın gurbannn büyütttün sen bıdığını o dediğin gibi bizimkide emerken ortalığı süt ediyorrr süt oğlan diyom artık...
Oglen 3 oluor yeni kahvalti yapabiliorum ne gece ne gunduz uykusu yok 40iniz cikinca duzelir dediler bugun 42 hala ayni. Agla agla morarior cocugum yaahh canım hep aynıyızz,bnde tekim ve gazdan dolayı sıkıntı yaşıyorum. şu günler çabucak geçsin gaz olayı bitsin diye gün sayıyorum. bende ne zaman vakit bulursam o zaman khvaltı yemek.kendime hiç vakit ayıramıyorumm.ne zamana kadar böle sürecek yaa
Dun ben az bi suya kimyon bide seker koyip kaynattim ve bir kasik verdim ise yaradi galiba.Oglen 3 oluor yeni kahvalti yapabiliorum ne gece ne gunduz uykusu yok 40iniz cikinca duzelir dediler bugun 42 hala ayni. Agla agla morarior cocugum yadr bakti bu emecek enaz yarim saat gazini cikarmaya ugrascaksiniz dedi ben 24 saat ugrasiom herbiseyimiz ayniydi da keske bu farkli olaydi :)
Daha çabuk boşalttığı için az emiyo olabilir benimki de eskiye gore az emiyo..karni doyuyodur doymass zaten kıyameti kopartır..Slm kızlar. Dun geceden berı ruh gbıyım uykusuzluktan. Ikınmaktan bı sanıye uyumadı yavrum. Sabah 6 da yaptı. Şuan hala agrıdan duramıyo masaj sıcak torba hepsini denedm. Emzrdm az sakınleştı şimdilik. Ya zaman gectkce huyu degısıyo kızımınya. Buarada oncekıne gore daha az emiyo gbi sankı. 5 gun sonra bi aylık olcak. Bakalm kilosu ne durumda
Benim bebeğinde de var fıtık sonradan çıktı ağlamaktan doktora gösterdim geçer dedi..inşallah emaliyat gerekmez..Bebeginde gobek fitigi olan var mi. Dr. Pek onemsemedi gecer dedi. Ama nette 2 yasina kadar gecmezse amekiyat gerekir diyo. Ve agladikca daha kotuye gidiyo. Bizimkide butun gece agliyo. Ne yapsam bilemedim.
Ben 15 kasımda iki kilo doğum yaptım gelişimi iyi dört kiloyu geçti biraz gaz problemi yaşıyoruz tepkiler cevap vermeye başladı gulduruyoruz bide beni görünce yalandan oksuruyo ..İyi geceler kızlar
12 Kasım da ya da bu tarihe yakın doğum yapan anneler:) kısacası Kasım anneleri
Bebeklerinizin gelişimi nasıl? Tepkiler vs. Nasıl?
Bende on kasimda 1960 dogum yaptim.besinde 3360 kilosuydu.iyi gidiyoruz.gaz sıkıntımız cokkkBen 15 kasımda iki kilo doğum yaptım gelişimi iyi dört kiloyu geçti biraz gaz problemi yaşıyoruz tepkiler cevap vermeye başladı gulduruyoruz bide beni görünce yalandan oksuruyo ..
Oglen 3 oluor yeni kahvalti yapabiliorum ne gece ne gunduz uykusu yok 40iniz cikinca duzelir dediler bugun 42 hala ayni. Agla agla morarior cocugum yadr bakti bu emecek enaz yarim saat gazini cikarmaya ugrascaksiniz dedi ben 24 saat ugrasiom herbiseyimiz ayniydi da keske bu farkli olaydi :)
Aynen bizimde sonradan cikti. Annem de aglamaktan diyor. Dun baska bi dr'a daha sordum o da gecer dedi. Allahim sifa versin bebislerimizeBenim bebeğinde de var fıtık sonradan çıktı ağlamaktan doktora gösterdim geçer dedi..inşallah emaliyat gerekmez..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?