2014 Aralık Anneleri

Kızlar bıze saglık ocagı devit3 alın dedı. Doktorda acd3 vitamin verdı bunu kullan daha iyi dedı. Ayrıyetten d vitamininede. Gerek varmıki. BEn bir gaz birde bu vitamini kullanıyrm bebişime. Kendimde ferrum ford kullanıyrm. Siz ne kullanıysnz bebişe

bize monovitd3 gibi bişeydi adı onu verdiler sağlık ocağından. Aynen ben de d vitamini ve gaz için zinco kullanıorum ara sıra rezene veriyorum bikaç çay kaşığı ama sevmiyor onu hepsini yutmuyor.ben de gyno ferron kullandım ama kapsülü daha rahat yuttuğum için gynoferro sanola geçtim. Hamileyken de kullanıordum bunu.Ama yan etki olarak malesef kabız yapıyor beni.doğumdan hemen sonra kan değerim 8 e düşmüştü. dikişlerime kabızlık zarar verir diye düşük değerime rağmen korkudan kullanamadım.

Ben de aklima geldikce gunde 1 kez 3 damla veriuorm. Yazin gun isigi yeterli ilur sanirim. Devit3 bizdeki de.

Bende normal doğum yaptim canım, bugün 38. Günüm ve hala kanamam devam ediyor. Drum kırkından sonra tekrar gel demişti, senin drun da çağırdı mı? Ben gitmeyi düşünmüyordum ancak devam ederse gidicem sanırım.
Benim gibi kırkını doldurduktan sonra dru çağıran varmı acaba?
Birde neden çağırdı sadece kontrol için mi?

ben kontrole 1 haftalıkken gittim ilk. Bir sorun gormedi ama 40 im ciktiginda tekrar cagirdi beni doktorun. Alttan muayene mi oluyor ilkinde üstten bakmisti bana ve sezeryan oldum ben. Bende sevmiyorum su alttan muayeneyi bi de onun için temizlenmek lazim bebisle ne kadar yapabilirsek artik

beni bi problem olursa gelirsin demişti. sadece bu kesilip yeniden başlayan kanamalarım var. ama kırkı çıkınca cok duydum kontrole cağıran doktorları. umarım ultrasonla bakar sadece. Açıkçası vajinusmus olmaktan korkuyorum o kadar iğrendim alttan kaç cm açıldı diye bakıp durmalarından.Her seferinde farklı bir ebe ve dr bakıordu bi de. Stajyer öğrenciler bile baktı denek olmuştum resmen. Allahtan ödem falan olmamıştı.

Ayni seyi bende düşündüm biliyomusun, hem tuseler hemde dikisler çok korkuttu, ya vajinusmus olursam diye korku sardı beni. Inşallah olmayız. Benimde yirmili gunlerde kesilir gibi olmuştu sonra tekrar basladi. kadın olmak zor.

Bende 1 haftalikken gittim normal doğum olduğu icin alttan bakti dikişlere, bende sevmiyorum alttan muayeneden bıktım ama sağlık bu son bir kez mecburen yine olacak sanırım.

HEMŞOMMMMMMMMMM nasılsın gurbannn büyütttün sen bıdığını o dediğin gibi bizimkide emerken ortalığı süt ediyorrr süt oğlan diyom artık...
İyiyim canim istanbulda annemlerdeyim, gecen hafta rahatsizlandik hastanede yattik bir hafta ama simdi allaha şükür iyiyiz simdi, esim yurtdisindaydi cuma gunu bizi alip ankaraya evimize dönücez ama korkuyorum valla napcam bir başima bilmiyorum hayatta hem ev isine hem cocuklara yetisemem. Yapisik ikiz gibi yaşiyoruz bebemle. Bu arada sen naptin cnm bebeğinin rahatsizligi nasil oldu?

Merhaba arkadaslar ben ocak annesi olacakken 17 aralikta plasenta ayrilmasi sebebi ile aralik annesi oldum :)bugun kontrol ve aşımiz vardi doktora gittik. 2.650 gramdi simdi 3.700 olmus. Gaz sorunu 2 3 gündür basladi bizde malesef . Rezene veriyorum milupa bugun de doktorumuz damla onerdi aguline şurup. Alacağım cok sıkıntısı oluraa veririm. Ilac vermek istemiyordum hic

Bir de trio ACDE damla verdi vitamin sizler neler kullanıyorsunuz. Hepiniz bebeklerinizi saglikla büyütün insallah :)

İyi geceler kızlar
12 Kasım da ya da bu tarihe yakın doğum yapan anneler:) kısacası Kasım anneleri
Bebeklerinizin gelişimi nasıl? Tepkiler vs. Nasıl?

Oglen 3 oluor yeni kahvalti yapabiliorum ne gece ne gunduz uykusu yok 40iniz cikinca duzelir dediler bugun 42 hala ayni. Agla agla morarior cocugum ya dr bakti bu emecek enaz yarim saat gazini cikarmaya ugrascaksiniz dedi ben 24 saat ugrasiom herbiseyimiz ayniydi da keske bu farkli olaydi :)

Dun ben az bi suya kimyon bide seker koyip kaynattim ve bir kasik verdim ise yaradi galiba.

Cnm kimyon denedinmi.ben dun verdim sanki ise yaradi.bugun yine yaptim o arada uyudu kalkinca vericem.bi fincan suya yarim cay kasigi kimyon ve dortte bir kup seker kaynat suz.ilit bi cay kasigi kadar verr.internette bi bakin istersen

Daha çabuk boşalttığı için az emiyo olabilir benimki de eskiye gore az emiyo..karni doyuyodur doymass zaten kıyameti kopartır..

Bebeginde gobek fitigi olan var mi. Dr. Pek onemsemedi gecer dedi. Ama nette 2 yasina kadar gecmezse amekiyat gerekir diyo. Ve agladikca daha kotuye gidiyo. Bizimkide butun gece agliyo. Ne yapsam bilemedim.
Benim bebeğinde de var fıtık sonradan çıktı ağlamaktan doktora gösterdim geçer dedi..inşallah emaliyat gerekmez..

İyi geceler kızlar
12 Kasım da ya da bu tarihe yakın doğum yapan anneler:) kısacası Kasım anneleri
Bebeklerinizin gelişimi nasıl? Tepkiler vs. Nasıl?
Ben 15 kasımda iki kilo doğum yaptım gelişimi iyi dört kiloyu geçti biraz gaz problemi yaşıyoruz tepkiler cevap vermeye başladı gulduruyoruz bide beni görünce yalandan oksuruyo ..

Ben 15 kasımda iki kilo doğum yaptım gelişimi iyi dört kiloyu geçti biraz gaz problemi yaşıyoruz tepkiler cevap vermeye başladı gulduruyoruz bide beni görünce yalandan oksuruyo ..
Bende on kasimda 1960 dogum yaptim.besinde 3360 kilosuydu.iyi gidiyoruz.gaz sıkıntımız cokkk

Ayy vallahi ya bebeklerin hepsi aynı canım. Gaz uyku problemi... Tez zamanda atlatalım inşallah ş

Benim bebeğinde de var fıtık sonradan çıktı ağlamaktan doktora gösterdim geçer dedi..inşallah emaliyat gerekmez..
Aynen bizimde sonradan cikti. Annem de aglamaktan diyor. Dun baska bi dr'a daha sordum o da gecer dedi. Allahim sifa versin bebislerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…