oooo ne güzel annnenlerdeymişinnn bende erzincan yakın olsa da gitsemmm.. uçak bebeklerin kulaklarını ağrıtıyor diye binmeyede korkuyorumm... bu arada geçmiş ola hastanede niçin yattınız neyiniz varr ya.. aman allahım kimseleri hastanelere düşürmeye hemşommm ;( dermansız dert de vermeyeee... zor tabi çocuk ev iş allah kolaylık vereee....İyiyim canim istanbulda annemlerdeyim, gecen hafta rahatsizlandik hastanede yattik bir hafta ama simdi allaha şükür iyiyiz simdi, esim yurtdisindaydi cuma gunu bizi alip ankaraya evimize dönücez ama korkuyorum valla napcam bir başima bilmiyorum hayatta hem ev isine hem cocuklara yetisemem. Yapisik ikiz gibi yaşiyoruz bebemle. Bu arada sen naptin cnm bebeğinin rahatsizligi nasil oldu?
bizede sağlık ocağı monovit d3 verdi ama damlatması zor kaşığa damlatıp veriyommmm 3 damla dediler... ama devit daha iyiymiş bende onu alacam zaten bu az kaldı nerdeyseKızlar bıze saglık ocagı devit3 alın dedı. Doktorda acd3 vitamin verdı bunu kullan daha iyi dedı. Ayrıyetten d vitamininede. Gerek varmıki. BEn bir gaz birde bu vitamini kullanıyrm bebişime. Kendimde ferrum ford kullanıyrm. Siz ne kullanıysnz bebişe
12 gunlukken falan basladim ben devit3Arkadaslar d vitamini basladiniz mi?
Dr. herşeyi yap yine uyumuyosa paranox diye bi ağrı kesici var yarım fitil ver dedi. akşam yine aynı krizlere girince verdim yarım fitil. resmen bi aydır uyumadığının acısını çıkarıyo yavrum. saat 1'den beri emip emip uyuyo. uyandığında da ağlayarak değil mutlu uyanıyo. tabi bu ağrı kesiciyi her zaman veremiycez ama bebeğim rahat bi uykuya hasretmiş resmenYavrum dunden berı cok rahatsz. IKI kere fıskırır gbı kustı. Gazdan uyyamadı yavrumya. Kakasınıda yapamadı. Sabah yaptı az rahatladı. Hala rahtsz yavrum. O gaz ilaçları bı halta yaramıyo. Uykusuzum yorgınum oyle gergınımkı. Şimdi azck uyudu yavrum. Nedır bu gaz nasıl bırıkıyo anlamıyorumkıya. Zaman gectikçe hersey kotuye gıdıyo resmen. Annmde gıdıyo bugun napıcam bîlmiyrmya
Nette şu kimyon cayini arastirsana.ben iki gundur veriyorum.sanki biraz iyi gibiSibeltancayinismember: 593404 .!.:Yavrum dunden berı cok rahatsz. IKI kere fıskırır gbı kustı. Gazdan uyyamadı yavrumya. Kakasınıda yapamadı. Sabah yaptı az rahatladı. Hala rahtsz yavrum. O gaz ilaçları bı halta yaramıyo. Uykusuzum yorgınum oyle gergınımkı. Şimdi azck uyudu yavrum. Nedır bu gaz nasıl bırıkıyo anlamıyorumkıya. Zaman gectikçe hersey kotuye gıdıyo resmen. Annmde gıdıyo bugun napıcam bîlmiyrmya
Yok cnm vermıyosun saglık ocagnın soyledgı vitaminin aynısı doktorum verdıgının içinde var. Bende acd3 kullanıyrm. Doktorum bu ondan daha iyi dedı.Kizlar Dr umuz omnivit acd3 diye bi vitamin verdi ona baslicaz ama bu aile hekiminin verdiği monovit d vitaminini verecek miyim emin olamadim Dr verme onu dedi sanki ama net hatirlamiyorum bu çocuk benim aklimi basimdan aldi size bi sorayim olmadi ararim Dr u dedim:)
Buarada kac damla ver dedıYok cnm vermıyosun saglık ocagnın soyledgı vitaminin aynısı doktorum verdıgının içinde var. Bende acd3 kullanıyrm. Doktorum bu ondan daha iyi dedı.
Ay kıyamam ya:) peki agular yapıyor mu?Ben 15 kasımda iki kilo doğum yaptım gelişimi iyi dört kiloyu geçti biraz gaz problemi yaşıyoruz tepkiler cevap vermeye başladı gulduruyoruz bide beni görünce yalandan oksuruyo ..
Canım daha cok yenısınız. Aglaması normal. Sabırla emzir bebegını. Sen uzulursen bu bebegınede yansır. O emdıkce ve sen iyi beslendkce sutun zaten olur cogalır. Onu sakın düşünme. Buyuk bir sabırla o sana ve hayata sende bebegıne alışıcaksn. Biz bır aylık oldk arada benım kızım bile aglıyo normal yanı. O aglıyo dıye vazgecme emzirmektwn Meme ucun ufaksa emzirmeden once az cekiştir bıraz daha cıkmasını sagla Daha kolay tutar. Ama bı süre senn tutmasına yardmcı olman lazım. Daha minnacık o melek annesı.Merhaba kizlar, 4 gun once dogun yaptim, kafam cok karisik, bebegimi tam besleyemedigimi dusunup uzuyorum kendimi, sutum az da olsa geliyor, ama asil sorun memeye yaklasinca aglamaya baslamasi tutmasi cok zor oluyor, sarilik olmasin diye arada az da olsa mama veriyorum, bu aglama olayi nasil cozulur, deneyimlerinize cok ihtiyacim var
Tesekkur ederim canim Dr miktar söylemedi ama verdiği kagitta ve damlanin üstünde gunde 1 defa 15 damla yaziyor çok mu ne? Sen nasi kullaniyorsun?Yok cnm vermıyosun saglık ocagnın soyledgı vitaminin aynısı doktorum verdıgının içinde var. Bende acd3 kullanıyrm. Doktorum bu ondan daha iyi dedı.
20 damla canm. Doktorda eczanede 20 dedı. Cok gbı ama doktoruma cuma gunu tekrar sorcamTesekkur ederim canim Dr miktar söylemedi ama verdiği kagitta ve damlanin üstünde gunde 1 defa 15 damla yaziyor çok mu ne? Sen nasi kullaniyorsun?
Canim simdi Esim söyledi eczaci bir kere beş damla demis.. Nasil yapsak ki? Ayrıca damlayi gece vermeyin diyorlar sabah vermek lazimmis uyku problemi oluyomus..20 damla canm. Doktorda eczanede 20 dedı. Cok gbı ama doktoruma cuma gunu tekrar sorcam
Bende herseyi deniyorum infacol rezene ilk gün iyi gibi geliyor sonra tekrar bu gaz beni de zorluyor çocuğumu üzülüyorum cokYavrum dunden berı cok rahatsz. IKI kere fıskırır gbı kustı. Gazdan uyyamadı yavrumya. Kakasınıda yapamadı. Sabah yaptı az rahatladı. Hala rahtsz yavrum. O gaz ilaçları bı halta yaramıyo. Uykusuzum yorgınum oyle gergınımkı. Şimdi azck uyudu yavrum. Nedır bu gaz nasıl bırıkıyo anlamıyorumkıya. Zaman gectikçe hersey kotuye gıdıyo resmen. Annmde gıdıyo bugun napıcam bîlmiyrmya
Cevabin icin cok tesekkur ederim, icimi rahatlattin, en basta sabirli olmam lazim sanirim, gule gule buyut sen de kuzunu...Canım daha cok yenısınız. Aglaması normal. Sabırla emzir bebegını. Sen uzulursen bu bebegınede yansır. O emdıkce ve sen iyi beslendkce sutun zaten olur cogalır. Onu sakın düşünme. Buyuk bir sabırla o sana ve hayata sende bebegıne alışıcaksn. Biz bır aylık oldk arada benım kızım bile aglıyo normal yanı. O aglıyo dıye vazgecme emzirmektwn Meme ucun ufaksa emzirmeden once az cekiştir bıraz daha cıkmasını sagla Daha kolay tutar. Ama bı süre senn tutmasına yardmcı olman lazım. Daha minnacık o melek annesı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?