2014 Aralık Anneleri

oooo ne güzel annnenlerdeymişinnn bende erzincan yakın olsa da gitsemmm.. uçak bebeklerin kulaklarını ağrıtıyor diye binmeyede korkuyorumm... bu arada geçmiş ola hastanede niçin yattınız neyiniz varr ya.. aman allahım kimseleri hastanelere düşürmeye hemşommm ;( dermansız dert de vermeyeee... zor tabi çocuk ev iş allah kolaylık vereee....

bizimde tiroid sorunu bi çöümlenemedi gitti inşallah bu kez son olur 27 ocakta kan verecez yine inşallah artık bişey yok derlerde bizde rahat nefes alırız tam 4 dür koldan kan veriyoz 3 de toğuk kanı çocuğu delik deşik ettilerrr... allahım tüm bebeklere şifa vere ....

bizede sağlık ocağı monovit d3 verdi ama damlatması zor kaşığa damlatıp veriyommmm 3 damla dediler... ama devit daha iyiymiş bende onu alacam zaten bu az kaldı nerdeyse

Yavrum dunden berı cok rahatsz. IKI kere fıskırır gbı kustı. Gazdan uyyamadı yavrumya. Kakasınıda yapamadı. Sabah yaptı az rahatladı. Hala rahtsz yavrum. O gaz ilaçları bı halta yaramıyo. Uykusuzum yorgınum oyle gergınımkı. Şimdi azck uyudu yavrum. Nedır bu gaz nasıl bırıkıyo anlamıyorumkıya. Zaman gectikçe hersey kotuye gıdıyo resmen. Annmde gıdıyo bugun napıcam bîlmiyrmya

Dr. herşeyi yap yine uyumuyosa paranox diye bi ağrı kesici var yarım fitil ver dedi. akşam yine aynı krizlere girince verdim yarım fitil. resmen bi aydır uyumadığının acısını çıkarıyo yavrum. saat 1'den beri emip emip uyuyo. uyandığında da ağlayarak değil mutlu uyanıyo. tabi bu ağrı kesiciyi her zaman veremiycez ama bebeğim rahat bi uykuya hasretmiş resmen

Nette şu kimyon cayini arastirsana.ben iki gundur veriyorum.sanki biraz iyi gibi

Kizlar Dr umuz omnivit acd3 diye bi vitamin verdi ona baslicaz ama bu aile hekiminin verdiği monovit d vitaminini verecek miyim emin olamadim Dr verme onu dedi sanki ama net hatirlamiyorum bu çocuk benim aklimi basimdan aldi size bi sorayim olmadi ararim Dr u dedim:)

Yok cnm vermıyosun saglık ocagnın soyledgı vitaminin aynısı doktorum verdıgının içinde var. Bende acd3 kullanıyrm. Doktorum bu ondan daha iyi dedı.

Ben 15 kasımda iki kilo doğum yaptım gelişimi iyi dört kiloyu geçti biraz gaz problemi yaşıyoruz tepkiler cevap vermeye başladı gulduruyoruz bide beni görünce yalandan oksuruyo ..
Ay kıyamam ya:) peki agular yapıyor mu?

Bizim ayin 17sinde 1 ayimiz doldu doktorumuz dun trio acd3 vitamin verdi ve 1cc yani 15 damla kadar kullanmami söyledi fakat eczaci babam ilaci alirken 3 damlaa yazmis size neler dedi doktorunjz kullanananlar lutfen yazar misinkz yarin sabah kullanmaya baslayacagim.geceleri verince enerji yukledigi icin bebekler uyumakta zorlanabiliyorlarmis

Merhaba kizlar, 4 gun once dogun yaptim, kafam cok karisik, bebegimi tam besleyemedigimi dusunup uzuyorum kendimi, sutum az da olsa geliyor, ama asil sorun memeye yaklasinca aglamaya baslamasi tutmasi cok zor oluyor, sarilik olmasin diye arada az da olsa mama veriyorum, bu aglama olayi nasil cozulur, deneyimlerinize cok ihtiyacim var

Canım daha cok yenısınız. Aglaması normal. Sabırla emzir bebegını. Sen uzulursen bu bebegınede yansır. O emdıkce ve sen iyi beslendkce sutun zaten olur cogalır. Onu sakın düşünme. Buyuk bir sabırla o sana ve hayata sende bebegıne alışıcaksn. Biz bır aylık oldk arada benım kızım bile aglıyo normal yanı. O aglıyo dıye vazgecme emzirmektwn Meme ucun ufaksa emzirmeden once az cekiştir bıraz daha cıkmasını sagla Daha kolay tutar. Ama bı süre senn tutmasına yardmcı olman lazım. Daha minnacık o melek annesı.

Yok cnm vermıyosun saglık ocagnın soyledgı vitaminin aynısı doktorum verdıgının içinde var. Bende acd3 kullanıyrm. Doktorum bu ondan daha iyi dedı.
Tesekkur ederim canim Dr miktar söylemedi ama verdiği kagitta ve damlanin üstünde gunde 1 defa 15 damla yaziyor çok mu ne? Sen nasi kullaniyorsun?

Tesekkur ederim canim Dr miktar söylemedi ama verdiği kagitta ve damlanin üstünde gunde 1 defa 15 damla yaziyor çok mu ne? Sen nasi kullaniyorsun?
20 damla canm. Doktorda eczanede 20 dedı. Cok gbı ama doktoruma cuma gunu tekrar sorcam

Slm arkadaşlar uzun süredir vakit bulup giremedim inş herkes sağlıkla bebişleri kucağına almıştır benim oğlan çok yaramaz hep ağlıyordu çokda zorlandım yeni düzeliyor 40 ı çıktı çok şükür..
Bi kaç bilgi paylaşmak isterim oğlum başta hiç emmedi 3 gün açtı hastahanede mama verdim şimdi ise Göğüs üçüm olmadıgından Göğüs kalkanıyla Emziriyom sütüm yetmiyor sonrada mama veriyorum ..doğduğundan beri vitamin d kullanıyoruz günlük 2 damla bide sürekli burnu tıkalı onun içinde burun spreyi kullanıyoruz

Bende herseyi deniyorum infacol rezene ilk gün iyi gibi geliyor sonra tekrar bu gaz beni de zorluyor çocuğumu üzülüyorum cok

Cevabin icin cok tesekkur ederim, icimi rahatlattin, en basta sabirli olmam lazim sanirim, gule gule buyut sen de kuzunu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…