2014 Aralık Anneleri

Oyy kiyamam yavruya damarlarida zor bulunuyor bizimkinide hastanede oyle delik desik ettiler, bizde rsv denen virus cikti, gribal enfeksiyonlu birinden kapmis dedi dr, bronsit baslangici dediler, zatureye cevirmesin diye bir hafta hastanede gozetim altinda tuttular. Tam anlamiyla iyilesmesede simdi sükür biraz daha iyi,umarim sizinde sonuclariniz iyi cikar rabbim sifalar versin biran önce canim.

Rabbim yeni doğan meleklerinizi korusun acısını göstermesin evladıylada imtihan etmesin Rabbim.bende 10 Aralık'ta sezeryanla doğum yaptım ama ben sizin kadar şanslı olamadım oğlumu diyafram hernisi yüzünden 15 Aralık'ta kaybettim bebişlerinize çok iyi bakın ve hiç onlardan yakınmayın ne olur çok yaramaz uyku uyumuyıor yemek yemiyor diye inanın benimde yavrum yanımda olsaydıda senelerce uykusuz kalsaydım

Gazi vardır ondan memeyi tutmuyodur sütunu sağda ver zorda olsa emzir mama verirsen emmedigi icin sütun kesilir zaten sut baslarda çok gelmiyor ama bebege yetiyo midesi findik kadar emdikce cogalir kanallar acilir..

Başınız sağolsun .Allah sabir versin.inşallah tez zaman da bi bebisin daha olur açısını sana unutturur..

Başın sağolsun, Rabbim hayırlı zamanda gönlünüzdekine kavuşmanızı nasip etsin.

Ahh ahh hep bu yollardan gectik.
Biz de cok ugrastik tutsun diye cunku meme ucum hiç yoktu. Kac gece sabahladik aglamaktan helak oluyordu. Sütüm emince geliyordu ama ah o memeyi bir tutabilse... ben de mama verdim canim çünkü acliktan agliyordu. Asla vazgecmedim nerdeyse amuda kalktim tutsun diye bir yolunu bulup tutturuyordum sonra da nefes bile almiyordum ki birakmasin memeyi. Simdi ise meme ucum bayagi cikti oglum ustalasti artik havada kapiyor memeyi. Sabirla deneyeceksin canim

Canimm rabbim sabir versin. Cok haklisin soylediklerinde asla yakinmamaliyiz... bebegin cennette sefaatci olacak sana üzülme. .. insallah rabbim mukafatlandiracak seni saglikla bir bebek verecek sana.. sabret dua et canm

Bi kaç defa birşeyler söylemeye çalıştı uç yaşındaki oğlum diyor anne bebek benimle konuşuyor:)) senin bebeginin gelişimi nasil..
Arada az da olsa öyle gülücükler atmaya çalışıyor ama bu günlerde bize küstü galiba gülmüyor:)) agucuklar falan henüz tam yok

Bebeginde gobek fitigi olan var mi. Dr. Pek onemsemedi gecer dedi. Ama nette 2 yasina kadar gecmezse amekiyat gerekir diyo. Ve agladikca daha kotuye gidiyo. Bizimkide butun gece agliyo. Ne yapsam bilemedim.

bizimkinde de var azcık, endişe edecek bi şey değil, 1 yaşına kadar geçer dedi doktor. endişelenme sen de, kafanı fıtıkla meşgul etme, iyi olacaklar inşallah.

ayyyy cevap vermeden edemedim, uyumuyor diye fitil mi verilir allah aşkına kızlar.. ateşte bile binnnnn kere düşünüp verin ilaçları.. her doktora da inanmayın lütfen.

Allah sabır versin kardeşim, çok üzüldüm.

Arada az da olsa öyle gülücükler atmaya çalışıyor ama bu günlerde bize küstü galiba gülmüyor:)) agucuklar falan henüz tam yok

bizimki babasıyla çok güzel konuşuyo, aguuuu, gııııı falan diyo.. bana da sabahları gülücükler atarak uyanır melek oğlan :)

Bizimki de kusmaya devam efiyo canim.ama miktari azaldi gibi de sayisi cik yine.kustugu icin acikiyo hep memede.cokkk yoruldummm.kilo kaybi olursa mamaya baslariz dedi dr

Kızlar dün kalça ultrasonu vardı gittik devlete. Suratsız bi radyoloğa denk geldik. Bize sol kalçada çıkık ver dendi deliye döndüm üzüntümden bi açıklama da yapılmadı hemen başka bi ilçede özel bi hastanede sadece bu konuda uzman bi Dr bulduk koşa koşa gittik Teşhis yanlış konulmuş ama bir de bana sorun alçıya alıcaz dendi ilk. Olmazsa da ameliyat ederiz dediler. Çok korktuk. Neyseki Şükürler olsun temiz çıktı iki ayrı Dr kontrol etti yine de iki tane bez bağlıyorum artık altına riski de ortadan kaldırırmış. Bazen yanlış Ölçüm oluyormuş korkmayın benim gibi Paniklemeyin

ayyyy cevap vermeden edemedim, uyumuyor diye fitil mi verilir allah aşkına kızlar.. ateşte bile binnnnn kere düşünüp verin ilaçları.. her doktora da inanmayın lütfen.
Uyumuyor diye vermedik zaten. Ben de cok ilac kullanma yanlisi bi insan degilim. Bi agrisi olma ihtimaline karsi verdik. Bi bebegin 9-10 saat uyumadan kalmasi sonra da 1 saat bile uyumadan aglayarak uyanmasi ne yaparsan yap ( laf olsun diye soylemiyorum elimden gelen herseyi denedim) rshatlamamasi ve 1 aydir boyle olmasi hic normal degil. Kolik belli bsaatlerde tutar bizimki malesef surekli. Geceleri daha da beter. Yavrum mahvoldu uykusuzluktan. Ilactn sonra rahatladi biraz.tabiki hergun kullanacak degiliz. Ama 1 aydan sonra ihtiyaci vardi bence

Çok sağolun ben sadece 2014 Aralık anneleri diye yazınca bişeyler yazmak istemiştim Allahım inşallah bebeklerinizigüzel günler içerisinde sağlıklı sıhatli büyütmeyi nasip eder bebişlerinize iyi bakın olurmu...

Canım başın sağolsun çok üzüldüm seni anlayabiliyorum benim de meleklerim var cennette.. Ama üzülmeyeceğiz onlar bize şefaatçi olacak inşallah.. Allah geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…