Oyy kiyamam yavruya damarlarida zor bulunuyor bizimkinide hastanede oyle delik desik ettiler, bizde rsv denen virus cikti, gribal enfeksiyonlu birinden kapmis dedi dr, bronsit baslangici dediler, zatureye cevirmesin diye bir hafta hastanede gozetim altinda tuttular. Tam anlamiyla iyilesmesede simdi sükür biraz daha iyi,umarim sizinde sonuclariniz iyi cikar rabbim sifalar versin biran önce canim.oooo ne güzel annnenlerdeymişinnn bende erzincan yakın olsa da gitsemmm.. uçak bebeklerin kulaklarını ağrıtıyor diye binmeyede korkuyorumm... bu arada geçmiş ola hastanede niçin yattınız neyiniz varr ya.. aman allahım kimseleri hastanelere düşürmeye hemşommm ;( dermansız dert de vermeyeee... zor tabi çocuk ev iş allah kolaylık vereee....
bizimde tiroid sorunu bi çöümlenemedi gitti inşallah bu kez son olur 27 ocakta kan verecez yine inşallah artık bişey yok derlerde bizde rahat nefes alırız tam 4 dür koldan kan veriyoz 3 de toğuk kanı çocuğu delik deşik ettilerrr... allahım tüm bebeklere şifa vere ....
Bi kaç defa birşeyler söylemeye çalıştı uç yaşındaki oğlum diyor anne bebek benimle konuşuyor:)) senin bebeginin gelişimi nasil..Ay kıyamam ya:) peki agular yapıyor mu?
Gazi vardır ondan memeyi tutmuyodur sütunu sağda ver zorda olsa emzir mama verirsen emmedigi icin sütun kesilir zaten sut baslarda çok gelmiyor ama bebege yetiyo midesi findik kadar emdikce cogalir kanallar acilir..Merhaba kizlar, 4 gun once dogun yaptim, kafam cok karisik, bebegimi tam besleyemedigimi dusunup uzuyorum kendimi, sutum az da olsa geliyor, ama asil sorun memeye yaklasinca aglamaya baslamasi tutmasi cok zor oluyor, sarilik olmasin diye arada az da olsa mama veriyorum, bu aglama olayi nasil cozulur, deneyimlerinize cok ihtiyacim var
Başınız sağolsun .Allah sabir versin.inşallah tez zaman da bi bebisin daha olur açısını sana unutturur..Rabbim yeni doğan meleklerinizi korusun acısını göstermesin evladıylada imtihan etmesin Rabbim.bende 10 Aralık'ta sezeryanla doğum yaptım ama ben sizin kadar şanslı olamadım oğlumu diyafram hernisi yüzünden 15 Aralık'ta kaybettim bebişlerinize çok iyi bakın ve hiç onlardan yakınmayın ne olur çok yaramaz uyku uyumuyıor yemek yemiyor diye inanın benimde yavrum yanımda olsaydıda senelerce uykusuz kalsaydım
Rabbim yeni doğan meleklerinizi korusun acısını göstermesin evladıylada imtihan etmesin Rabbim.bende 10 Aralık'ta sezeryanla doğum yaptım ama ben sizin kadar şanslı olamadım oğlumu diyafram hernisi yüzünden 15 Aralık'ta kaybettim bebişlerinize çok iyi bakın ve hiç onlardan yakınmayın ne olur çok yaramaz uyku uyumuyıor yemek yemiyor diye inanın benimde yavrum yanımda olsaydıda senelerce uykusuz kalsaydım
Ahh ahh hep bu yollardan gectik.Merhaba kizlar, 4 gun once dogun yaptim, kafam cok karisik, bebegimi tam besleyemedigimi dusunup uzuyorum kendimi, sutum az da olsa geliyor, ama asil sorun memeye yaklasinca aglamaya baslamasi tutmasi cok zor oluyor, sarilik olmasin diye arada az da olsa mama veriyorum, bu aglama olayi nasil cozulur, deneyimlerinize cok ihtiyacim var
Canimm rabbim sabir versin. Cok haklisin soylediklerinde asla yakinmamaliyiz... bebegin cennette sefaatci olacak sana üzülme. .. insallah rabbim mukafatlandiracak seni saglikla bir bebek verecek sana.. sabret dua et canmRabbim yeni doğan meleklerinizi korusun acısını göstermesin evladıylada imtihan etmesin Rabbim.bende 10 Aralık'ta sezeryanla doğum yaptım ama ben sizin kadar şanslı olamadım oğlumu diyafram hernisi yüzünden 15 Aralık'ta kaybettim bebişlerinize çok iyi bakın ve hiç onlardan yakınmayın ne olur çok yaramaz uyku uyumuyıor yemek yemiyor diye inanın benimde yavrum yanımda olsaydıda senelerce uykusuz kalsaydım
Arada az da olsa öyle gülücükler atmaya çalışıyor ama bu günlerde bize küstü galiba gülmüyor:)) agucuklar falan henüz tam yokBi kaç defa birşeyler söylemeye çalıştı uç yaşındaki oğlum diyor anne bebek benimle konuşuyor:)) senin bebeginin gelişimi nasil..
Bebeginde gobek fitigi olan var mi. Dr. Pek onemsemedi gecer dedi. Ama nette 2 yasina kadar gecmezse amekiyat gerekir diyo. Ve agladikca daha kotuye gidiyo. Bizimkide butun gece agliyo. Ne yapsam bilemedim.
Dr. herşeyi yap yine uyumuyosa paranox diye bi ağrı kesici var yarım fitil ver dedi. akşam yine aynı krizlere girince verdim yarım fitil. resmen bi aydır uyumadığının acısını çıkarıyo yavrum. saat 1'den beri emip emip uyuyo. uyandığında da ağlayarak değil mutlu uyanıyo. tabi bu ağrı kesiciyi her zaman veremiycez ama bebeğim rahat bi uykuya hasretmiş resmen
Rabbim yeni doğan meleklerinizi korusun acısını göstermesin evladıylada imtihan etmesin Rabbim.bende 10 Aralık'ta sezeryanla doğum yaptım ama ben sizin kadar şanslı olamadım oğlumu diyafram hernisi yüzünden 15 Aralık'ta kaybettim bebişlerinize çok iyi bakın ve hiç onlardan yakınmayın ne olur çok yaramaz uyku uyumuyıor yemek yemiyor diye inanın benimde yavrum yanımda olsaydıda senelerce uykusuz kalsaydım
Arada az da olsa öyle gülücükler atmaya çalışıyor ama bu günlerde bize küstü galiba gülmüyor:)) agucuklar falan henüz tam yok
Bizimki de kusmaya devam efiyo canim.ama miktari azaldi gibi de sayisi cik yine.kustugu icin acikiyo hep memede.cokkk yoruldummm.kilo kaybi olursa mamaya baslariz dedi drBenim kızımda da reflu var malesef, bizde gaviscon infant kullanıyoruz, hala kusmaya devam ediyor hatta dun gece o kadar huysuzduki karnı aç gibi parmağımı deli gibi emiyor ama memeyi ittiriyordu sürekli arkaya gerinip ağlıyordu sonra öyle bir kustu ki kendi ustu, benim ustum, altım çoraplarım herşey kusmuk oldu.sonra yavrum öyle bir rahatladı ki emip 3 saat uyudu deliksiz.iyi ki uyurken kusmadı çok korkuyorum sürekli takip ediyorum, nasıl geçecek ne zaman geçecek hiç bilmiyorum
Onuda denedik canim denemedik yontem kalmadi en fazla yarimsaat rahat sonra baslior ikinmayDun ben az bi suya kimyon bide seker koyip kaynattim ve bir kasik verdim ise yaradi galiba.
Ayaklarına karnına sıcak havlu koy ama ılık olsun çocuk yanmasınOnuda denedik canim denemedik yontem kalmadi en fazla yarimsaat rahat sonra baslior ikinmay
İnsallah canim. Rabbim saglik versin ins.Ayy vallahi ya bebeklerin hepsi aynı canım. Gaz uyku problemi... Tez zamanda atlatalım inşallah ş
Sicak havlu sicak su torbasi dus damla cayla masajla denenmedik yontem kalmadi canim bizde. Dr da asiri gazli dedi ama cok sukur tek derdimiz gaz olsunAyaklarına karnına sıcak havlu koy ama ılık olsun çocuk yanmasın
Canım başın sağolsun çok üzüldüm seni anlayabiliyorum benim de meleklerim var cennette.. Ama üzülmeyeceğiz onlar bize şefaatçi olacak inşallah.. Allah geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler nasip etsin..Rabbim yeni doğan meleklerinizi korusun acısını göstermesin evladıylada imtihan etmesin Rabbim.bende 10 Aralık'ta sezeryanla doğum yaptım ama ben sizin kadar şanslı olamadım oğlumu diyafram hernisi yüzünden 15 Aralık'ta kaybettim bebişlerinize çok iyi bakın ve hiç onlardan yakınmayın ne olur çok yaramaz uyku uyumuyıor yemek yemiyor diye inanın benimde yavrum yanımda olsaydıda senelerce uykusuz kalsaydım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?