- 25 Haziran 2014
- 1.528
- 643
- 198
Sabahları banada atar ama çoğunlukla ablasına atıyor :) ablasıyla iyi anlaşıyor inşallah böyle devam eder pıtırcıklar:) ya agucuklar falan bekliyorum hala bişeyler yapıyor ama daha da güçlensin istiyorum.. Yapacak ama benim oğluşş başlıyor artık:)bizimki babasıyla çok güzel konuşuyo, aguuuu, gııııı falan diyo.. bana da sabahları gülücükler atarak uyanır melek oğlan :)
Aldik canim neo baby die bi ilac o da 30 tl ama sanki kusturyor gibi gelior bana . Senin isin daha da zor hafi biz ac kalinca neysede senin bide cocuk var. Allah yardmcin olsun cnmCanım çok zor bende bazen saat 12 oluyor oğlum anne çok acıktım kahvaltı ne zaman diyor çok bunaliyorum. Ama 2 gündür infacol damla aldım maşallah nasıl rahatlattı bebegimi çok şükür herkes şaşırıyor ara ara yine sancı tutuyor ama damla vermeden evvel hiç durmuyor du 25 tl fiyati
Ya çok sinir oluyorum öylelerineKızlar dün kalça ultrasonu vardı gittik devlete. Suratsız bi radyoloğa denk geldik. Bize sol kalçada çıkık ver dendi deliye döndüm üzüntümden bi açıklama da yapılmadı hemen başka bi ilçede özel bi hastanede sadece bu konuda uzman bi Dr bulduk koşa koşa gittik Teşhis yanlış konulmuş ama bir de bana sorun alçıya alıcaz dendi ilk. Olmazsa da ameliyat ederiz dediler. Çok korktuk. Neyseki Şükürler olsun temiz çıktı iki ayrı Dr kontrol etti yine de iki tane bez bağlıyorum artık altına riski de ortadan kaldırırmış. Bazen yanlış Ölçüm oluyormuş korkmayın benim gibi Paniklemeyin
Âmin. İnşallahCanım başın sağolsun çok üzüldüm seni anlayabiliyorum benim de meleklerim var cennette.. Ama üzülmeyeceğiz onlar bize şefaatçi olacak inşallah.. Allah geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler nasip etsin..
Nezaman baslar bebişler tepki vermeye agulara falan.Sabahları banada atar ama çoğunlukla ablasına atıyor :) ablasıyla iyi anlaşıyor inşallah böyle devam eder pıtırcıklar:) ya agucuklar falan bekliyorum hala bişeyler yapıyor ama daha da güçlensin istiyorum.. Yapacak ama benim oğluşş başlıyor artık:)
Sicak havlu sicak su torbasi dus damla cayla masajla denenmedik yontem kalmadi canim bizde. Dr da asiri gazli dedi ama cok sukur tek derdimiz gaz olsun
Kızlar dün kalça ultrasonu vardı gittik devlete. Suratsız bi radyoloğa denk geldik. Bize sol kalçada çıkık ver dendi deliye döndüm üzüntümden bi açıklama da yapılmadı hemen başka bi ilçede özel bi hastanede sadece bu konuda uzman bi Dr bulduk koşa koşa gittik Teşhis yanlış konulmuş ama bir de bana sorun alçıya alıcaz dendi ilk. Olmazsa da ameliyat ederiz dediler. Çok korktuk. Neyseki Şükürler olsun temiz çıktı iki ayrı Dr kontrol etti yine de iki tane bez bağlıyorum artık altına riski de ortadan kaldırırmış. Bazen yanlış Ölçüm oluyormuş korkmayın benim gibi Paniklemeyin
Rabbim sabrini teslimiyetini artirsin inşallah kaç haftalik doğdu bebek birde hamilelikte anlaşılmadi mi buRabbim yeni doğan meleklerinizi korusun acısını göstermesin evladıylada imtihan etmesin Rabbim.bende 10 Aralık'ta sezeryanla doğum yaptım ama ben sizin kadar şanslı olamadım oğlumu diyafram hernisi yüzünden 15 Aralık'ta kaybettim bebişlerinize çok iyi bakın ve hiç onlardan yakınmayın ne olur çok yaramaz uyku uyumuyıor yemek yemiyor diye inanın benimde yavrum yanımda olsaydıda senelerce uykusuz kalsaydım
Âmin sağolasın 16 haftalıkken öğrendîm düşük tehlikesiyle kanamam olmuştu Rabbim bize öyle belli etti rahatsızlığını ve dünya başıma yıkıldı fakültenin profuna gîttim ve doktorumda umutlu konuşmuştu %80 Yaşar dedi ama ne yazıkki yavrum rahatsızlığından ameliyat oldu ama 60 ıncı saatinde vefat etti 38 inci haftanın içerisinde doğdu kuzumRabbim sabrini teslimiyetini artirsin inşallah kaç haftalik doğdu bebek birde hamilelikte anlaşılmadi mi bu
beni ağlattınn bacımmmm ufff çok haklısın uykusuz kalmak ne ki... bu acıyı rabbim kimseye yaşatmasınRabbim yeni doğan meleklerinizi korusun acısını göstermesin evladıylada imtihan etmesin Rabbim.bende 10 Aralık'ta sezeryanla doğum yaptım ama ben sizin kadar şanslı olamadım oğlumu diyafram hernisi yüzünden 15 Aralık'ta kaybettim bebişlerinize çok iyi bakın ve hiç onlardan yakınmayın ne olur çok yaramaz uyku uyumuyıor yemek yemiyor diye inanın benimde yavrum yanımda olsaydıda senelerce uykusuz kalsaydım
acil şifalarr bacımmm... zor ... allahım dermansız dert vermeye....Oyy kiyamam yavruya damarlarida zor bulunuyor bizimkinide hastanede oyle delik desik ettiler, bizde rsv denen virus cikti, gribal enfeksiyonlu birinden kapmis dedi dr, bronsit baslangici dediler, zatureye cevirmesin diye bir hafta hastanede gozetim altinda tuttular. Tam anlamiyla iyilesmesede simdi sükür biraz daha iyi,umarim sizinde sonuclariniz iyi cikar rabbim sifalar versin biran önce canim.
sadece rezen veriyoummmherkese bebek yapım bakım onarım grubunu tavsiye ediyorum facebookta, blogunu okumuşluğunuz vardır çoğunuzun, zira tomrisin emzirme notları hususu geçti burda da defalarca.. gruba da üye olup dikkatle takip ederseniz emzirme, uyku eğitimi, ilaçlar, ek gıdalar ve daha bi çok konuda yardım alacağınıza ve yaptığınız hataları fark edeceğinize eminim. ben artık 1 damla bile mama vermiyorum, çocuğa rezene çayı, zeytinyağı içirmiyorum, hatta gaz damlalarını bile kestim.. oğlumun gazı mı bitti hayır, sadece bağırsaklarını tembelleştirmekten başka bi şey yapmadığını fark ettim. salak gibi 2 aylık aşılarında fitil vermiştim ateşi 37,5 oldu diye, bundan sonra onu bile yüz kere düşünüp veririm. bazen birbirimizi çok yanlış yönlendiriyoruz
Yok canim biz yaptirdik.ilk dogdugunda yapilan asinin aynisi zaten.bize kalca cikigi ultroasonu icin 6. Haftada gelin dediyarın aşımız var kalça ultrosonumuz var. 1 aylık oluyoruz yarın. Aşının yan etkılerını goren varmı. Atestır falan. İlk aşısıya korkuyrm ayesı falan olurda napıcamı bilemem dıye. Annmde gıttı. Ablam yanmda ama oda tecrubesz. Benden panik yani
Hmm doktorumuzda yarına randevu vermiştî kalça için.Yok canim biz yaptirdik.ilk dogdugunda yapilan asinin aynisi zaten.bize kalca cikigi ultroasonu icin 6. Haftada gelin dedi
amin sağolasınbeni ağlattınn bacımmmm ufff çok haklısın uykusuz kalmak ne ki... bu acıyı rabbim kimseye yaşatmasın
sanada sabrını versin rabbim...en kısa sürede rabbim hayırlı evlatlar vere bacım...
2 aylık falan olabilir.. Her bebek aynı değil ama...Nezaman baslar bebişler tepki vermeye agulara falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?