2014 Aralık Anneleri

bizimki babasıyla çok güzel konuşuyo, aguuuu, gııııı falan diyo.. bana da sabahları gülücükler atarak uyanır melek oğlan :)
Sabahları banada atar ama çoğunlukla ablasına atıyor :) ablasıyla iyi anlaşıyor inşallah böyle devam eder pıtırcıklar:) ya agucuklar falan bekliyorum hala bişeyler yapıyor ama daha da güçlensin istiyorum.. Yapacak ama benim oğluşş başlıyor artık:)

Aldik canim neo baby die bi ilac o da 30 tl ama sanki kusturyor gibi gelior bana . Senin isin daha da zor hafi biz ac kalinca neysede senin bide cocuk var. Allah yardmcin olsun cnm

Ya çok sinir oluyorum öylelerine neyse ki bir şeyiniz yokmuş çok şükür

herkese bebek yapım bakım onarım grubunu tavsiye ediyorum facebookta, blogunu okumuşluğunuz vardır çoğunuzun, zira tomrisin emzirme notları hususu geçti burda da defalarca.. gruba da üye olup dikkatle takip ederseniz emzirme, uyku eğitimi, ilaçlar, ek gıdalar ve daha bi çok konuda yardım alacağınıza ve yaptığınız hataları fark edeceğinize eminim. ben artık 1 damla bile mama vermiyorum, çocuğa rezene çayı, zeytinyağı içirmiyorum, hatta gaz damlalarını bile kestim.. oğlumun gazı mı bitti hayır, sadece bağırsaklarını tembelleştirmekten başka bi şey yapmadığını fark ettim. salak gibi 2 aylık aşılarında fitil vermiştim ateşi 37,5 oldu diye, bundan sonra onu bile yüz kere düşünüp veririm. bazen birbirimizi çok yanlış yönlendiriyoruz

Nezaman baslar bebişler tepki vermeye agulara falan.

Aynen canım allahtan geçici ve normal bi durum. Buna da şükürler olsun. Mimiklerimiz az büyüsün tadından yenmeyecek
Sicak havlu sicak su torbasi dus damla cayla masajla denenmedik yontem kalmadi canim bizde. Dr da asiri gazli dedi ama cok sukur tek derdimiz gaz olsun

Hey allahım ya kesin olmadan nasıl böle alçı o bu diye konuşuyorlar. Anne babanın psikolojisini düşünen yok.iyi ki başla doktora gitmişsiniz. Bizde gittik çok şükür bişi çıkmadı. Rabbim korusun meleklerimizi

Rabbim sabrini teslimiyetini artirsin inşallah kaç haftalik doğdu bebek birde hamilelikte anlaşılmadi mi bu

Rabbim sabrini teslimiyetini artirsin inşallah kaç haftalik doğdu bebek birde hamilelikte anlaşılmadi mi bu
Âmin sağolasın 16 haftalıkken öğrendîm düşük tehlikesiyle kanamam olmuştu Rabbim bize öyle belli etti rahatsızlığını ve dünya başıma yıkıldı fakültenin profuna gîttim ve doktorumda umutlu konuşmuştu %80 Yaşar dedi ama ne yazıkki yavrum rahatsızlığından ameliyat oldu ama 60 ıncı saatinde vefat etti 38 inci haftanın içerisinde doğdu kuzum

beni ağlattınn bacımmmm ufff çok haklısın uykusuz kalmak ne ki... bu acıyı rabbim kimseye yaşatmasın

sanada sabrını versin rabbim...en kısa sürede rabbim hayırlı evlatlar vere bacım...

Son düzenleme:
acil şifalarr bacımmm... zor ... allahım dermansız dert vermeye....
siz o virüsü nasıl anladınız bizimkide sanki hırlıyor öksürüyor gibi allahım meleklerimizi korusun

sadece rezen veriyoummm

yarın aşımız var kalça ultrosonumuz var. 1 aylık oluyoruz yarın. Aşının yan etkılerını goren varmı. Atestır falan. İlk aşısıya korkuyrm ayesı falan olurda napıcamı bilemem dıye. Annmde gıttı. Ablam yanmda ama oda tecrubesz. Benden panik yani

Yok canim biz yaptirdik.ilk dogdugunda yapilan asinin aynisi zaten.bize kalca cikigi ultroasonu icin 6. Haftada gelin dedi

S Srd Canım Rabbim cennetinde kavuştursun seni. Ciğerim yanıyor böyle olunca. Bebeğin emin ol kıyamette şefaatçin olacak senin elinden tutacak. Sabır versin Allah ım kucağını daha cok doldursun sağlıklı bebeklerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…