2014 Aralık Anneleri

Canım benim inşallah peygamber kucağında çok mutlu yavrun günahsız tertemiz. Bu acı eminim tarifsiz çünkü gördün o yavruyu dokundun belki. Ama Rabbim hiçbir şeyi zayi etmez bu yaşadıklarının mükafatı çok büyük inşallah başka yavrun var mı bilmiyorum ama inşallah yeniden anne olursun o evladını yerini doldurmak ama kalbinde kucağında yeni bir bebek nasip olur inşallah dualarımdasin lütfen senden de dua bekliyorum çünkü allahın izniyle sen suan cennette kendine köşk yapılan bir annesin

Reactions: Srd
Gazli bebeklerin anneleri nette dolaşırken white noise diye bir şeye rastladım zararsiz gürültü anne karnindakine benzer sesler.. Bizde ise yaradi:) deneyin derim..

Çok sağolasın arkadaşım duaların için 4 yaşında bir kızım var Allahıma şükür oda olmasa kafayı yiyecem geceleri uyku yok zaten kuzum aklımdan çıkmıyo hiç hiç kucağıma alamadım topu topu 3 kere gördüm sağdığım sütlerini bile içemedi yavrum mezarına gömdüm bütün sütlerini. Son akşam gözlerini açtı ve camekana baktı gözlerimin içine yavrum son kez bakmış meğersem annesine hep meme arar gibi dili hep dışarıdaydı oy can paremi oğlumu çok özledim. Rabbim bebeklerinizi size bağışlar inşallah sağliklı sıhatli bir ömürleri olur inşallah Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın acıların en büyüğü

Kızlar 2 gündür göğüslerim bomboş sütüm gelmiyor. Sırf üzüntüden oldu dün çok ağlamıştım gece bebeğim aç kaldı. Ne yediysem fayda etmiyor bi iki damla süt geliyor sadece. Eşim sma diye bi mama almış bi kere onu verdim oğluma. Bi daha gelmez mi sütüm başına böyle bişey gelen var mı. Moralim çok bozuk ne yapacağımı bilmiyorum

canim geçmiş olsun inşallah tekrar gelir sütün dereotu yedin mi çok güzel sut yapiyo bir de ben tahin pekmez yiyodum o da etkili oluyordu sanki

canim geçmiş olsun inşallah tekrar gelir sütün dereotu yedin mi çok güzel sut yapiyo bir de ben tahin pekmez yiyodum o da etkili oluyordu sanki
Sabahtan beri tahin pekmez tahin helvası bulgur pilavı yeşillik yemediğim şey kalmadı canjm artık su içmekten midem bulanıyor inşallah gelir bekliyorum

Sabahtan beri tahin pekmez tahin helvası bulgur pilavı yeşillik yemediğim şey kalmadı canjm artık su içmekten midem bulanıyor inşallah gelir bekliyorum
Hiç telaş yapma canım bende kizim sarilik olunca ve kuveze girince cok üzüldüm ve ağladım, sutum zaten azdi daha da azaldi, hastanede mamaya başladılar, suan hala mama kullaniyorum, sma kullanıyorum bende anne sutu gibi olmaz ama cok iyi bir mama, ilk zamanlar neredeyse hiç olmayan sütüm şimdi daha da artti, hala mama kullaniyorum ama sütüm de gittikce artiyor, seninde artacaktir, üzüntüyü bir kenara birak ve yavruna odaklan, bu yediklerini de yemeye devam et, inşallah çok daha artacak sütün buna inan ve hicbiseyin bebeginden önemli olmadığıni unutma hersey onlar icin ve mumkunse emmedigi zamanlarda sag sütünu bende işe yaradı.

Gözyaşlarını Tutamıyorum çünkü doğum yaptığım gün Ebeler bebeğim kalp atışını alamadılar ağladım nolur söyleyin diye sonra dediler çok zayıf bir ses geliyor hemen ameliyata alındım o 5 dk ömrümden ömür gitti seni tahmin bile edemiyorum ama derdini veren Rabbim sabrini da verir inşallah . Fe inne meal usri yaşta her zorlukla beraber bir kolaylık vardır böyle iman ettik biz. Rabbim kızını bagislasin

Reactions: Srd
Usri yusra olacakti

Çok sağol canım içimi rahatlattın. Bi kenara bıraktım zaten herşeyi bebeğimin o aç halini gördükçe içim parçalanıyor inşallah iyi olacak herşey

İnşallah canım kızımda olmasa kafayı yiyecem zaten

Rabbim înşallah bizleri yavrularımıza layık bir anne- baba yapar tek isteğimiz bu hani derler ya beterin beteri vardır diye Rabbim bu acıyı unutturacak başka acılar vermesin bizlere

Sorma bende bugün annemle cok kötü kavga ettim çok anlayışsız bir annem var sürekli alınıyor sanki o lohusa ben annesiyim deli etti beni cok Ağladım bugün umarım sütüme bi şey olmaz benim de cıvık cıvık göğüslerim zaten zar zor geliyordu süt bin uğraşla. Ben hemen Yemeğe yüklendim umarım bi şey olmaz. Hayırdır sen neden üzüldün cok kızıyorum ya biz süt verenlere neden ilişiyorlar

Bu aşı bi şey yapmıyor. Kalça Önemli ihmale gelmiyor. Şimdiden geçmiş olsun

Seninde basin sağolsun senin bebeklerinin neyi vardi kusura. Bakma acini tazeledim ama cokmerak ettim

Emzirmeyi sakın bırakma canım, sağma makinen varsa arada da sağ sütünü. Geçici olması çok büyük ihtimal, bol su iç duş al masaj yap

Ilk aşı ates yapmiyor canim korkma. Kalca usg erken degil mi? Biz 2. Ay dolunca cektircez

Aşımızı olduk. Ultrasondada bişey cıkmadı cok şükür. Kızım 5.120 kilo 54 cm olmuş. Cok şükür bi sıkıntmz yok. Bende 5 kilo daha vermişim üç haftada

Aşımızı olduk. Ultrasondada bişey cıkmadı cok şükür. Kızım 5.120 kilo 54 cm olmuş. Cok şükür bi sıkıntmz yok. Bende 5 kilo daha vermişim üç haftada
Geçmişler olsun
Benim kız 56cm ama 4300 kg. Seninkine maşallah sütün yaramış ben daha bir kg bile veremedim sebebi süt yapsın diye homini yediriyorlar yemezsem anında sütüm kesiliyor. Doktorum da sakın besinsiz kalma bol Yağlı ye demez mi. Kimisi benim gibi oluyormuş artık çocuk biraz serpilsin diyete başlıcam. Sen normal mi doğurmuştun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…