- 5 Temmuz 2013
- 460
- 107
- 73
Geçmişler olsun
Benim kız 56cm ama 4300 kg. Seninkine maşallah sütün yaramış ben daha bir kg bile veremedim sebebi süt yapsın diye homini yediriyorlar yemezsem anında sütüm kesiliyor. Doktorum da sakın besinsiz kalma bol Yağlı ye demez mi. Kimisi benim gibi oluyormuş artık çocuk biraz serpilsin diyete başlıcam. Sen normal mi doğurmuştun?
Yok cnm sezeryan benımkı. Bnde yıyorum sürekli mlsf. Bol bol emzryrm cimcimeyıGeçmişler olsun
Benim kız 56cm ama 4300 kg. Seninkine maşallah sütün yaramış ben daha bir kg bile veremedim sebebi süt yapsın diye homini yediriyorlar yemezsem anında sütüm kesiliyor. Doktorum da sakın besinsiz kalma bol Yağlı ye demez mi. Kimisi benim gibi oluyormuş artık çocuk biraz serpilsin diyete başlıcam. Sen normal mi doğurmuştun?
İlk bebeğim gelişmemişti sadece 1 gün yaşadıSeninde basin sağolsun senin bebeklerinin neyi vardi kusura. Bakma acini tazeledim ama cokmerak ettim
Acıların inşallah bir nebze olsun bu yavrunla hafiflemiştir rabbim yavrunu sana , senide yavruna bağışlasınİlk bebeğim gelişmemişti sadece 1 gün yaşadıdiğeri de 6 aylıkken karnımda ölmüştü normalle ölü doğum yaptım
Canım emmesı varken bence sagdıgını verme şimdilik. Doymasa cok aglar hiç durmaz zaten. Benmkıde oyle cok uyumuyo 5 dkda bır uyanıyo. Bence emzır rahatlar gogsun. Ilık duş al masaj yap goguslerıne.Göğüslerim beni çok rahatsız ediyor. Çok ağırlaşt. fakat Gündüz bebeğim emiyor ama uykuya dalamıyor annemle sütüm doyurmadığını düşünerek sağdığım sütü veriyor. Geceleyin de sütle dolu olduğundan taş gibi oluyor ve bebeğimin karnı doyuyor. Göğüslerdeki rahatsızlığı azaltmak için napabilirim? acaba süt kanalları mı tıkalı? Bunun için ne yapmalıyım?
Benim ki o kadar gereksiz bişey ki komşuyla tartıştık eşim sinirli bi insan baya bağırdı çağırdı bende başına iş açacak diye çok ağladım. O kadına da asla hakkımı helal etmiyorum. Gerçekten insanlar o kadar anlayışsız kiSorma bende bugün annemle cok kötü kavga ettim çok anlayışsız bir annem var sürekli alınıyor sanki o lohusa ben annesiyim deli etti beni cok Ağladım bugün umarım sütüme bi şey olmaz benim de cıvık cıvık göğüslerim zaten zar zor geliyordu süt bin uğraşla. Ben hemen Yemeğe yüklendim umarım bi şey olmaz. Hayırdır sen neden üzüldün cok kızıyorum ya biz süt verenlere neden ilişiyorlar
İnşallah geçicidir. Günde bi kere mama veriyorum ama önce emziriyorum eğer doymazsa veriyorum mamayıEmzirmeyi sakın bırakma canım, sağma makinen varsa arada da sağ sütünü. Geçici olması çok büyük ihtimal, bol su iç duş al masaj yap
1 bardak kaynatılıp soğutulmuş suyun içine 1 tatlı kaşığı karbonat koyup temiz gazlı bezle ağzının içini sil canım iyi gelir inşallahKızlar kızımın dili beyaz oldu ya. O pamukcugu nasıl temizliyosunuz. Doktora sorcaktm unutum
En buyuk sıkıntımız gaz. Gaz konusunda tecrube ettıgın bişeyler varmı cnm.Merhaba hanımlar ben ağustos annesiyim.size sütünüzü arttıracak tavsiyelerde bulunmak istiyorum.sarı üzüm,helva,bulgur pilavı,kuru soğan,dere otu.şimdilik aklıma gelen bunlar.kuru soğanı mümkünse akşamları yemeklerin yanında çiğ olarak yiyin.bulgur pilavıyla kuru soğan çok güzel süt yapıyor tecrübeyle sabit.bide stres ve üzüntü sütünüzü çok etkiliyor mümkünse kafaya bişey takmamaya özen gösterin bol bol emzirin emzirdikçe sütünüz artıyor.yardımcı olabileceğim bişeyler olursa sorabilirsiniz.Rabbim hepimizin yavrusunu korusun.birde ben her emzirmeden önce üç kere ya rezzak diyorum.sonuçta rızkı veren Allah.hepinize bebişlerinizle sağlıklı günler
Benimki kundaklama pek sayılmaz ama uydururken kollarını sarıyom azınada emzik veriyom iki pıspıs yatıyo sonrada acıyom kolları şimdi alışmış kolları bağlanmadan uyumuyo pekYa kızlar bebegım kucagmda uyyo şıanda. Ve agzndan nefes alıyo burnuda temz. Birde kucagıma aldgmdada uyuturlende hep popo dışardabacaklarını kendıne cekıyo. Adını toparlak koydum kızımın oyüzden. Bırde bebeklerınızı kundaklıyomuyusnz. Ben hiçkundaklamadm. Yapsammı acaba arada
Maşallah maşallah kaç kilo doğmuştu benimki 45 günlük 4 25 var gibi. Ama 2700 doğmuştu birde hiç kilo veremiyorum alıyorum gibi çok yiyorum yaaAşımızı olduk. Ultrasondada bişey cıkmadı cok şükür. Kızım 5.120 kilo 54 cm olmuş. Cok şükür bi sıkıntmz yok. Bende 5 kilo daha vermişim üç haftada
3700 dogmuştu cnm. Maşallah senınkıde iyi almış. İnş hep böyle saglıklı olur meleklerımızMaşallah maşallah kaç kilo doğmuştu benimki 45 günlük 4 25 var gibi. Ama 2700 doğmuştu birde hiç kilo veremiyorum alıyorum gibi çok yiyorum yaa
İnşallah çok sağol.. Rabbim senin kucağını da sağlıklı hayırlı bir evlatla en hayırlı zamanda doldursun inşallah..Acıların inşallah bir nebze olsun bu yavrunla hafiflemiştir rabbim yavrunu sana , senide yavruna bağışlasın
Ya benımkı ne emzık alıyo ne bıberon Cok ugrastm emzık alsın benı kullanmasn doye yok almıyo. Kollarını orttürmüyo bile. Ayaklarını battanıyesıyle sıkı örtersem kıyametı kopartıyo. Cok rahat benim zilli sıkıntıya gelmıyo. Battanıyesı emanet duruyo üstünde resmenBenimki kundaklama pek sayılmaz ama uydururken kollarını sarıyom azınada emzik veriyom iki pıspıs yatıyo sonrada acıyom kolları şimdi alışmış kolları bağlanmadan uyumuyo pek
En baştan beri kızlarımız çok benziyo benimki de emzik almıyor elleri bağlamında huzursuzlaniyor gaz desen aynı. Infacol damla ve rezene veriyorum ama yine de ayaklar karında popo dışarda izleyip duruyorYa benımkı ne emzık alıyo ne bıberon Cok ugrastm emzık alsın benı kullanmasn doye yok almıyo. Kollarını orttürmüyo bile. Ayaklarını battanıyesıyle sıkı örtersem kıyametı kopartıyo. Cok rahat benim zilli sıkıntıya gelmıyo. Battanıyesı emanet duruyo üstünde resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?