InleyipEn baştan beri kızlarımız çok benziyo benimki de emzik almıyor elleri bağlamında huzursuzlaniyor gaz desen aynı. Infacol damla ve rezene veriyorum ama yine de ayaklar karında popo dışarda izleyip duruyor
Oh oh işte bol bol emzirmede olay. Benim o kadar gelmiyor süt yine de emziriyorum ama çocuk boş meme çektikçe deliriyor. Amaaan boş verdim zaten olduğu kadar diyorum yoksa üzüldükçe iyice kesiliyor süt. Benimde sezeryan genelde normal doğum yapanlar cok hızlı kg veriyor ondan sordum.Yok cnm sezeryan benımkı. Bnde yıyorum sürekli mlsf. Bol bol emzryrm cimcimeyı
Oh oh işte bol bol emzirmede olay. Benim o kadar gelmiyor süt yine de emziriyorum ama çocuk boş meme çektikçe deliriyor. Amaaan boş verdim zaten olduğu kadar diyorum yoksa üzüldükçe iyice kesiliyor süt. Benimde sezeryan genelde normal doğum yapanlar cok hızlı kg veriyor ondan sordum.Yok cnm sezeryan benımkı. Bnde yıyorum sürekli mlsf. Bol bol emzryrm cimcimeyı
Öksürük, fiskirtarak kusma ve hirilti sikayetiyle gidince kan tahlili ve burundan birsey alip analiz ettiler onun sonucuda cikti canim.acil şifalarr bacımmm... zor ... allahım dermansız dert vermeye....
siz o virüsü nasıl anladınız bizimkide sanki hırlıyor öksürüyor gibiallahım meleklerimizi korusun
Anım dun gece memişler bomboştu. Bırazda karnm actı. Gece eşimden ekmk arası helva istedm yedım. Az uyumuştum. Bi uyandn goguslerım dolmuş üstüm bile ıslanmış sütten. Tahin helvası gercekten işe yarıyo. Tarlı oldugu için bebiş sütü daha iştahlı emiyoOh oh işte bol bol emzirmede olay. Benim o kadar gelmiyor süt yine de emziriyorum ama çocuk boş meme çektikçe deliriyor. Amaaan boş verdim zaten olduğu kadar diyorum yoksa üzüldükçe iyice kesiliyor süt. Benimde sezeryan genelde normal doğum yapanlar cok hızlı kg veriyor ondan sordum.
Tahin helvası gerçekten mucize gibi bişey dün göğüslerim boş boş tu güzel beslenemedim evde tek im bebek le uğraşmaktan yemek yapamıyorum eşime gelirken tahin helvası almasını söledim gece yedim ve gerçekten işe yarıyor arkadaşlar birde bulgur pilavıAnım dun gece memişler bomboştu. Bırazda karnm actı. Gece eşimden ekmk arası helva istedm yedım. Az uyumuştum. Bi uyandn goguslerım dolmuş üstüm bile ıslanmış sütten. Tahin helvası gercekten işe yarıyo. Tarlı oldugu için bebiş sütü daha iştahlı emiyo
Ilık suya yarım kahve fincanı olacak. Bir Çay kaşığı karbonat atıp karıştırıp temiz bir tülbendi eline dolayıp bu suya batırıp bebeğinin dilini nazikçe temizliceksin günde 3 kere. Ben ilk etap 3 sonra 2 ye düşürdüm. Her emzirmeden sonra da iki damla su verdim ki ağzı temizlemek gerekiyor. Sakın cok bastırma diline kanatırsın. Bir de pamukcuk ciddi bi olay şimdiden bunu yapmazsan antibiyotik veriyor doktor çünkü çok ilerleyince yavruların ağzı yara bere dolu oluyor. Ihmal etme. Bu yöntemi Dr verdi bana 4. Günde azaldıKızlar kızımın dili beyaz oldu ya. O pamukcugu nasıl temizliyosunuz. Doktora sorcaktm unutum
Benmkınse hafıf beyazlık var sadece cok yogun degıl. Yınede yapım dimi ilerlemesindiye.Ilık suya yarım kahve fincanı olacak. Bir Çay kaşığı karbonat atıp karıştırıp temiz bir tülbendi eline dolayıp bu suya batırıp bebeğinin dilini nazikçe temizliceksin günde 3 kere. Ben ilk etap 3 sonra 2 ye düşürdüm. Her emzirmeden sonra da iki damla su verdim ki ağzı temizlemek gerekiyor. Sakın cok bastırma diline kanatırsın. Bir de pamukcuk ciddi bi olay şimdiden bunu yapmazsan antibiyotik veriyor doktor çünkü çok ilerleyince yavruların ağzı yara bere dolu oluyor. Ihmal etme. Bu yöntemi Dr verdi bana 4. Günde azaldı
Hanımlar son olarak da size şunu söylemek istedim.bebeklerin gaz sorunu olması gerçekten hem anne hem bebek için çok sorun oyüzden yazmak istedim kiraz çekirdeği torbası yada yastığı varmış gaz sancılarına çok iyi geliyormuş.bi arkadaş kullanmış gerçekten faydasını görmüş.internetten bi araştırın isterseniz.herkese iyi hafta sonları.Kizlar biogaia diye bi gaz ilaci var. Kullanan var mi. Bi dr tavsiye etti. Basliyacagim kullanmaya. Sozde bagirsak hareketlerini duzenliyormus. Prebiyotik varmis icinde ins ise yarar. Daha once metsil vermislerdi hic bi ise yaramadi acikcasi.
nerden bulcaz ki onu. baktım nette pek satışı yok. bi sitede gördüm ama o siteye de nasıl güvenip alcaz. satılan bi yer bilen varsa söylesin. onu da deneyelim. denemediğim şey kalmadı. içim gidiyo. her geçen gün kötüye gidiyo. morarıyo resmen ağlarken.Hanımlar son olarak da size şunu söylemek istedim.bebeklerin gaz sorunu olması gerçekten hem anne hem bebek için çok sorun oyüzden yazmak istedim kiraz çekirdeği torbası yada yastığı varmış gaz sancılarına çok iyi geliyormuş.bi arkadaş kullanmış gerçekten faydasını görmüş.internetten bi araştırın isterseniz.herkese iyi hafta sonları.
Canim toker bebede satilio ben kullaniorm sancisi cok oldugunda sicak oldugu icin rahatlationerden bulcaz ki onu. baktım nette pek satışı yok. bi sitede gördüm ama o siteye de nasıl güvenip alcaz. satılan bi yer bilen varsa söylesin. onu da deneyelim. denemediğim şey kalmadı. içim gidiyo. her geçen gün kötüye gidiyo. morarıyo resmen ağlarken.
Bende kullaniorm bizede doktor vermisti probiyotik bakteri var demisti icindr bagirsaklari duzenliorms duzenli kullanmak lazimmis mucize ilac diorlar ama bize cozum olmadi hala problemliyiz gaz konusunda ama devam ediyorum ilaca belki biraz daha vakit gecmesi lazimKizlar biogaia diye bi gaz ilaci var. Kullanan var mi. Bi dr tavsiye etti. Basliyacagim kullanmaya. Sozde bagirsak hareketlerini duzenliyormus. Prebiyotik varmis icinde ins ise yarar. Daha once metsil vermislerdi hic bi ise yaramadi acikcasi.
allaalla bizde de var ama öksüryormu hapşuryormu bağırarak bir kaçkez öksürdüğne rastladım ya bakalımmm.. dışarıda çıkmıyoz hastaneler harici.. aman sende dikkat et bacım el kadar bebeğe ilaç vermekte ayrıca zorÖksürük, fiskirtarak kusma ve hirilti sikayetiyle gidince kan tahlili ve burundan birsey alip analiz ettiler onun sonucuda cikti canim.
Bende nerdeyse bır haftadr kullanmıyrm. Kıllansamda gazı var aglıyo kusıyo. Kullanmasamda. BENDe kullanmamaya karar verdım. En azndan ilac almamış olur yavrumben ısrarla damla kullanmıyorummm ... rezene çayı veryorum 15 20 ml
Kiraz çekirdeği torbası bende var yurt dışından almıştım ama bi işe yaramıyor sadece mikroya atıp ısıtıyorsun aynı sıcak havlu gibi yanı ya da sıcak su torbası öyle Mucizevi bi sey beklemeyinnerden bulcaz ki onu. baktım nette pek satışı yok. bi sitede gördüm ama o siteye de nasıl güvenip alcaz. satılan bi yer bilen varsa söylesin. onu da deneyelim. denemediğim şey kalmadı. içim gidiyo. her geçen gün kötüye gidiyo. morarıyo resmen ağlarken.
Bende yurt dışından almıştım bi işe yaramıyor maalesef sadece sıcak tutuyor çocuğu ama pek yaklaştırmamak gerek fark ettirmeden çekirdekler ılık gibi içinde ama durduk sıra cok sıcak veriyorben kullandım biogaia.. zinco da kullandım. şu an hepsini bıraktım 1 haftadır. bi fark yok., durum kötüleşmedi bırakınca.. damla verince bi şey değişmiyo yani aslında.. zamanla geçecek işte.. bol bol saat yönünde masaj yapıyorum karnına. kiraz çekirdekli yastık ben de alıcam, gittigidiyorda var, fashy marka.. zuzubebe kullanıcısı satıyor.
Biz yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz cokta memnunum ikinci şişeyi bitirmek üzereyim okunmadan gaz çıkarıyor hatta oksürürken bile rahat gaz çıkarıyor yalnız bu ilaç uzun vadede kullanılmalı hemen etkisini vermiyor barsak Düzenlenmesi 14 gün kadar sürüyormuş düzene oturtuyor. Dr bunları söyledi bizeKizlar biogaia diye bi gaz ilaci var. Kullanan var mi. Bi dr tavsiye etti. Basliyacagim kullanmaya. Sozde bagirsak hareketlerini duzenliyormus. Prebiyotik varmis icinde ins ise yarar. Daha once metsil vermislerdi hic bi ise yaramadi acikcasi.
Bence ihmal etme neticede karbonat bize de faydalı ağız temizliği için ben ara ara halen yapıyorum bir de gördüğün süt kalıntısı olabilir o olsa da sen temizle karbonatın zararı yok hatta benim çocuk ağzında kalanı yutuyor bi zararı olmadı şükürBenmkınse hafıf beyazlık var sadece cok yogun degıl. Yınede yapım dimi ilerlemesindiye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?