- 24 Mayıs 2014
- 3.699
- 1.802
- 178
Âmin sağolasın 16 haftalıkken öğrendîm düşük tehlikesiyle kanamam olmuştu Rabbim bize öyle belli etti rahatsızlığını ve dünya başıma yıkıldı fakültenin profuna gîttim ve doktorumda umutlu konuşmuştu %80 Yaşar dedi ama ne yazıkki yavrum rahatsızlığından ameliyat oldu ama 60 ıncı saatinde vefat etti 38 inci haftanın içerisinde doğdu kuzum
Canim o bizdede oluo doktora sordum üşüo falanmi aceba peynir gibi kusuo die emdikten hemen sonra kusarsa normal sut kusar sindirmeden kustugu icin dedi ama emzirdikten sonra kusarsa yani sutu biraz sindirip kusarsa oyle kusar dediYa kızlar kızım kustıktan sonra. Agzından sut gelıyo yınema hanı kesilmiş sut oluruya pütür pütür öyle şeyler cıkartıyo az agzından tükürükle normalmı acaba
Ins zamanla etki ederBende kullaniorm bizede doktor vermisti probiyotik bakteri var demisti icindr bagirsaklari duzenliorms duzenli kullanmak lazimmis mucize ilac diorlar ama bize cozum olmadi hala problemliyiz gaz konusunda ama devam ediyorum ilaca belki biraz daha vakit gecmesi lazim
Rezene de kimyon cayi de denedim malesef ise yaramadi. Bi de bizimkinin problemi gaz cikaramamak veya kaka yapamamak degil. Her altini actigimda kakasi oluyo. Surekli gaz da cikariyo ama rahatlamiyo.ben ısrarla damla kullanmıyorummm ... rezene çayı veryorum 15 20 ml
Aa mikro dalga kullanmiyorum zaten ben ya. Almayayim o zaman bosa. Bi de mikro dalga almak zorunda kalirim yoksaKiraz çekirdeği torbası bende var yurt dışından almıştım ama bi işe yaramıyor sadece mikroya atıp ısıtıyorsun aynı sıcak havlu gibi yanı ya da sıcak su torbası öyle Mucizevi bi sey beklemeyin
Biz yaklaşık 2 aydır kullanıyoruz cokta memnunum ikinci şişeyi bitirmek üzereyim okunmadan gaz çıkarıyor hatta oksürürken bile rahat gaz çıkarıyor yalnız bu ilaç uzun vadede kullanılmalı hemen etkisini vermiyor barsak Düzenlenmesi 14 gün kadar sürüyormuş düzene oturtuyor. Dr bunları söyledi bize
Bugun baslayacagim kismetse. Ins duzelir. Haftaya eve donecegiz. Simdi annemin yanindayim. o zaman kimse de olmayacak ne yaparim tek basima bilmiyorum
Bide kimyonu denesene canım.anneler bi çay kaşığı kadar kimyon atıyorlardı ağızlarına.sen yiyeceksi ama bebek değil .günde kaç kere nekadar yiyorlardı unuttum.ama faydası vardı.Ins zamanla etki eder
Rezene de kimyon cayi de denedim malesef ise yaramadi. Bi de bizimkinin problemi gaz cikaramamak veya kaka yapamamak degil. Her altini actigimda kakasi oluyo. Surekli gaz da cikariyo ama rahatlamiyo.
Aa mikro dalga kullanmiyorum zaten ben ya. Almayayim o zaman bosa. Bi de mikro dalga almak zorunda kalirim yoksa
İçimi rahatlattn cnm cok sagolCanim o bizdede oluo doktora sordum üşüo falanmi aceba peynir gibi kusuo die emdikten hemen sonra kusarsa normal sut kusar sindirmeden kustugu icin dedi ama emzirdikten sonra kusarsa yani sutu biraz sindirip kusarsa oyle kusar dedi
Kizlar bu gaz olayi bana kafayi yedirtecek artik oğlum dun gece hic uyumadi hadi uyumamasi bi tarafa bagira bagira agladi saatlerce susturamadik son çare sabaha karsi dörtte esimle arabaya attik kendimizi bi saat dolastirdik anca sustu arabada bile susmaz sandim uykusunda vizirdiyo ikiniyo sabahtan bu yana ancak uyudu surekli gaz da cikariyo ama gecmiyo oturup aglayasim var annemi de gönderdim minnet rica geri cagiriyorum simdi uykusuzluk tan psikolojim bozuldu artik yaa[/QUOTE
Allahim hepimize kolaylik bebeklerimize de sifa versin. 44 gundur ayni durumdayiz. Annem 1 hafta daha yanimda ama benden daha panik ve yasli. Bi de onu dusunuyorum eziyet ediyoruz kadina diye
Onu da denedim. Hem kendime hem kizima. Malesef kizimda ise yaramadigi gibi. Bana da hic iyi gelmedi.Bide kimyonu denesene canım.anneler bi çay kaşığı kadar kimyon atıyorlardı ağızlarına.sen yiyeceksi ama bebek değil .günde kaç kere nekadar yiyorlardı unuttum.ama faydası vardı.
Canım sen kendin sıcak suya bol kimyon koy yaklaşık bir yemek kaşığı onu iç TADI iğrenç ama emin ol 24 saate Bebeğini rahatlatır. Bir de düzenli gaz ilaçları ver yavruna bir tane değil iki tane ilaç kullan Dr a sor. Aynı saatinde hep. Bebeğine taze demlenmiş rezene iki damla ver saat yönüne masaj ayaklarını karnına Çek uzat 30 ar ket. Artık bunlar da kar etmiyorsa ılık banyo. Geçen benimkine bunlar vız gelince hemen banyo yaptırdık iki gün Sıfır uykuydu. Duştan sonra bayıldı 4 saat uyudu bende rahat ettimKizlar bu gaz olayi bana kafayi yedirtecek artik oğlum dun gece hic uyumadi hadi uyumamasi bi tarafa bagira bagira agladi saatlerce susturamadik son çare sabaha karsi dörtte esimle arabaya attik kendimizi bi saat dolastirdik anca sustu arabada bile susmaz sandim uykusunda vizirdiyo ikiniyo sabahtan bu yana ancak uyudu surekli gaz da cikariyo ama gecmiyo oturup aglayasim var annemi de gönderdim minnet rica geri cagiriyorum simdi uykusuzluk tan psikolojim bozuldu artik yaa
Sizinde başınız sağolsun Rabbim tekrarından sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah bizlere dayanması çok güç ama Rabb'imden gelene sual olunmuyor belkide böylesi hayırlıydı gözümüzün önünde hergün acılar çekse hastalıktan dolayı daha çok acılar çekicektik belkide bilmiyorum bu söylediklerim bir teselli belkide ama yapılacak hiçbirşeyimiz yok bebeğin bilindik bir rahatsızlığı varmıydı yoksa birdenmi olduBaşınız sağolsunsizi çok iyi anlayabiliyorum. Bende bebeğimi 40 gün önce 39. haftada kaybettim. Kontrolde kalbinin durduğunu öğrendim. Dünyamız başımıza yıkıldı. Şimdi ise hamileliğimde heyecanla okuduğum bu sayfaları (cesaretimi toplayıp açabilirsem)hıçkırıklarla okuyorum.. Arkadaşlar bebeklerinden bahsettikçe, şimdi benim bebeğiminde gaz problemi olurdu, şoyle kilo alırdı, böyle severdim, şöyle giydirirdim diye dalıp gidiyorum... Rabbim herşeyin hayırlısını versin. Sabrımızı versin, tekrar nasip etsin inşaallah.
Bilinen hiç bir rahatsızlığı yoktu. Bizim için tam bir şok olduSizinde başınız sağolsun Rabbim tekrarından sağlıklı evlatlar nasip eder inşallah bizlere dayanması çok güç ama Rabb'imden gelene sual olunmuyor belkide böylesi hayırlıydı gözümüzün önünde hergün acılar çekse hastalıktan dolayı daha çok acılar çekicektik belkide bilmiyorum bu söylediklerim bir teselli belkide ama yapılacak hiçbirşeyimiz yok bebeğin bilindik bir rahatsızlığı varmıydı yoksa birdenmi oldu
Kimyonu ben bi cay kaşigi yiyorum bardak bardak rezene iciyorum ama dediğin gibi deneyim bir de metsil fena değildi sab simplex bi ise yaramadi gaz ilaci olarak metsile devam ediyoruz canim bugün banyo günümüz geç saatte yaptirayim uyur belki çok saol tavsiye için tatlim..Canım sen kendin sıcak suya bol kimyon koy yaklaşık bir yemek kaşığı onu iç TADI iğrenç ama emin ol 24 saate Bebeğini rahatlatır. Bir de düzenli gaz ilaçları ver yavruna bir tane değil iki tane ilaç kullan Dr a sor. Aynı saatinde hep. Bebeğine taze demlenmiş rezene iki damla ver saat yönüne masaj ayaklarını karnına Çek uzat 30 ar ket. Artık bunlar da kar etmiyorsa ılık banyo. Geçen benimkine bunlar vız gelince hemen banyo yaptırdık iki gün Sıfır uykuydu. Duştan sonra bayıldı 4 saat uyudu bende rahat ettim
bizimde kasılmaları var git gide beni korkutuyor dr lar nörolojik olabileceğni yazmış internette..Öksürük, fiskirtarak kusma ve hirilti sikayetiyle gidince kan tahlili ve burundan birsey alip analiz ettiler onun sonucuda cikti canim.
Canim ben batikentte medicalpark hastanesi var doğumuda orda yaptim oranin cocukcusuna götürüyorum. Bu hafta yine gidicez kalca ultrasonumuz var. Biz deniz hanima gidiyoruz memnunuz. Bide yine ayni hastanede çocukçu prof musa kazim çağlar var onada iyi diyorlar. Sen nerde oturuyordun yakinsa götür istersen..[/QUOTE]bizimde kasılmaları var git gide beni korkutuyor dr lar nörolojik olabileceğni yazmış internette..
siz hangi hastaneye ve hangi doktora götüryonuz... memnunmusun bacım
Ben burçak bisküviyi yiyorum bazende Çikolata ama bitterKızlar abur cubur seyler yıyomusunz. Ya benım canım cok istiyo ama yemıyorum bebegıme zararlıdır dıye. Cıps cıkolata falan yemeyı ozledımya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?