Gerçekten harika bilgiler bazan burda çok yanlış yönlendirmelerde bulunuyoruz doktor o doğru sandığımız birçok bilgiin yanlış oldupuna değinmiş teşekkür ler Mehtap paylaşımlar ın içinhttp://www.doktorattila.com/aileler-icin/
Kızlar okuyun burdaki maddeleri, gaz için emzirme için adam neler yazmış.. bursada olsa kesin bu doktora götürürdüm çocuğumu ama izmirdeymiş.
Canım bîz bır aylık olduk cok şükür hiç yara olmadı gogsum. Arada cok az acıtıyo ucunu okadar. Hep soyluyorum bebîş dogrı tutamadıgı için acıyo yar oluyo gogusler zaten. Ben cok arastrmştm netten dogru emzırmelerı ondan yola cıkarak yara olmasını engelledim zaten.Gogus ucu yaralariniz icin ne yapiyosunuz. 45 gun gecti duzelecegine kotuye gidiyo. Lansinoh ve mustela krem kullandim ama gecmiyo. Gerci cok duzenli de kullanamiyorum. Bebegim pek firsat vrrmiyo duzenli bakima. Sizim sizim sizliyo artik. Var mi ise yarayan bi tavsiyeniz
vayyyy..çook cok begendim.bende tam bi site paylasicaktm dogru bilinen yanlisla ilgili tesadüf, seninkine bi bakiyim dedim ve vazgectim paylasmaktan:)) dr nasil dobra yaa.iyki paylasmaisin cnimm saollhttp://www.doktorattila.com/aileler-icin/
Kızlar okuyun burdaki maddeleri, gaz için emzirme için adam neler yazmış.. bursada olsa kesin bu doktora götürürdüm çocuğumu ama izmirdeymiş.
Orda haklisin benimki hic duzgun emmiyo. Gogsu dolu dolu vermeye calissamda ilk tutardan illa ucundan tutuyo once sonra tamamini aliyo. Emerkende surekli emmiyo. Illa cikarip cikarip aliyo. Gaz sancisi geldikce atiyo sonra yine aliyo. Tabi durumda benim gogusler pert oldu. Ben mecbur olusani duzeltmeye calisiyorum. Engelleyemedim bastan. Gohus kalkani denedim. Onda gogusler biraz daha rahat ama onla da sanki bebis cok hava yutuyo zaten gazliCanım bîz bır aylık olduk cok şükür hiç yara olmadı gogsum. Arada cok az acıtıyo ucunu okadar. Hep soyluyorum bebîş dogrı tutamadıgı için acıyo yar oluyo gogusler zaten. Ben cok arastrmştm netten dogru emzırmelerı ondan yola cıkarak yara olmasını engelledim zaten.
vayyyy..çook cok begendim.bende tam bi site paylasicaktm dogru bilinen yanlisla ilgili tesadüf, seninkine bi bakiyim dedim ve vazgectim paylasmaktan:)) dr nasil dobra yaa.iyki paylasmaisin cnimm saoll
SütümKizlar moralim cok bozuk dunden beri sutum cok az, göğüsler birden fısaldı, iki gögusten toplamda 30 ml bile cikmiyor napcağımı şaşırdım. Cocukda emerken bakiyo sut gelmiyor sinirleniyor ağlıyor. İşe baslayinnca diye buzluga sut atmistim dunden beri onlari biberonla veriyorum. Dereotu, tere, helva,pilav,soğan, malt icecegi, ayva ve uzum kompostosu akliniza gelen ne varsa denedim yok göğüsler bir turlu dolmuyor kesile noktasina geldi napicam ben bir akıl verin
Herkeste zaman zaman ayni sıkıntı yasaniyor merak etme birkac gune artar sutun. Iyi beslen iyi dinlen bol bol emzir o emdikce beyin sut uretmem gerek sinyalini aliyo. Birde unutma onun rizkini veren Rabbim. Bebeginin yuzune bakarak Ya Rezzak de.Kizlar moralim cok bozuk dunden beri sutum cok az, göğüsler birden fısaldı, iki gögusten toplamda 30 ml bile cikmiyor napcağımı şaşırdım. Cocukda emerken bakiyo sut gelmiyor sinirleniyor ağlıyor. İşe baslayinnca diye buzluga sut atmistim dunden beri onlari biberonla veriyorum. Dereotu, tere, helva,pilav,soğan, malt icecegi, ayva ve uzum kompostosu akliniza gelen ne varsa denedim yok göğüsler bir turlu dolmuyor kesile noktasina geldi napicam ben bir akıl verin
Canimm cemen unu cok ise yario bende sut yapti baya ama cok kokuyosunKizlar moralim cok bozuk dunden beri sutum cok az, göğüsler birden fısaldı, iki gögusten toplamda 30 ml bile cikmiyor napcağımı şaşırdım. Cocukda emerken bakiyo sut gelmiyor sinirleniyor ağlıyor. İşe baslayinnca diye buzluga sut atmistim dunden beri onlari biberonla veriyorum. Dereotu, tere, helva,pilav,soğan, malt icecegi, ayva ve uzum kompostosu akliniza gelen ne varsa denedim yok göğüsler bir turlu dolmuyor kesile noktasina geldi napicam ben bir akıl verin
Cemen unu ne cnm ilk defa duydum, nerde satiliyor?Canimm cemen unu cok ise yario bende sut yapti baya ama cok kokuyosun
Sagol cnm surekli emzirmeye calisiyorum ama gelmeyince sinirlenip birakiyor. O kadar azaldıķi resmen kesilme noktasina geldi sut kanallarimmi tıkandı diycem ama gögüsler sert degil bildigin fıslayıp söndü. Uyku etkiliyormu bilmiyorum ama malesef bebekten dolayi dogru duzgun uyuyamiyorum 2 saate bir uyaniyor. Beslenmeme oldukca dikkat ediyorum sut yapan ne varsa yiyorum ama fayda etmedi. Umarim kesilmez diger cocugumu 15 ay emzirmistim bunda niye boyle oldu anlamadim;(Herkeste zaman zaman ayni sıkıntı yasaniyor merak etme birkac gune artar sutun. Iyi beslen iyi dinlen bol bol emzir o emdikce beyin sut uretmem gerek sinyalini aliyo. Birde unutma onun rizkini veren Rabbim. Bebeginin yuzune bakarak Ya Rezzak de.
Banada kuzenm soyledi aktarlarda var bir bardak ilik suya 1 tatli kasigi koydum gunde 2 defa ictim benm cok sutumu aettirdi benm de sutum azdi bende ise yaradi ben bide rezene .anason. deve dikeni .kimyon cekirdegi. Isirgan tohumunu demleyip gun icinde ara ara iciorumCemen unu ne cnm ilk defa duydum, nerde satiliyor?
Ben bide maya hapi var solgar in onu iciorum sut yapsin die herseyi bende denedm bunlardan sonra artti ama hangisi ise yaradi emin degilimKizlar moralim cok bozuk dunden beri sutum cok az, göğüsler birden fısaldı, iki gögusten toplamda 30 ml bile cikmiyor napcağımı şaşırdım. Cocukda emerken bakiyo sut gelmiyor sinirleniyor ağlıyor. İşe baslayinnca diye buzluga sut atmistim dunden beri onlari biberonla veriyorum. Dereotu, tere, helva,pilav,soğan, malt icecegi, ayva ve uzum kompostosu akliniza gelen ne varsa denedim yok göğüsler bir turlu dolmuyor kesile noktasina geldi napicam ben bir akıl verin
Tomrisin emzirme kampi diye bi yontemi var. Gerci musait olabilir misin boyle bi uygulsma icin bilmiyorum ama mantikli geldi bana. 3 gun sadece emzirip uyumayi tavsiye ediyo. Sana birinin bakmasi laxim tabi bu 3 gunluk surecte. Istersen bi oku. Uygulamasi zor ama mantikli. Senin bir tane daha cocugun vardi hatirladigim kadariyla. Senin icin daha zor. Zaten cok yoruldugun icin sut uretemiyo olabilirsin. Biraz rahat olmaya calis. Emin ol rahat insanlarin herseyi daha yolunda gidiyoSagol cnm surekli emzirmeye calisiyorum ama gelmeyince sinirlenip birakiyor. O kadar azaldıķi resmen kesilme noktasina geldi sut kanallarimmi tıkandı diycem ama gögüsler sert degil bildigin fıslayıp söndü. Uyku etkiliyormu bilmiyorum ama malesef bebekten dolayi dogru duzgun uyuyamiyorum 2 saate bir uyaniyor. Beslenmeme oldukca dikkat ediyorum sut yapan ne varsa yiyorum ama fayda etmedi. Umarim kesilmez diger cocugumu 15 ay emzirmistim bunda niye boyle oldu anlamadim;(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?