2014 Aralık Anneleri

canım kesinlikle yeşil mercimek diorum benimkiler taş gibi oluyor yeşil mercimek yediğimde birde lactamil içebilirsin ..

canim biz 40 gunlukken gttk benimkine de kafasi cok buyümüs dedi.36 dgmustu 40cm olms.ben d vit kullanmadm son zamanlarda.dr onu mutlaka kullanmalisin,ondan olms dedi.bilmiuorum cok alakasi varmi, zaten büyuk dgdu.sen acaba cok mu kullandin d vit.o bingildagi erken kapatiyomus.benim bildigim böyle canim.yardimci olamadim sanirim cok ama :) paylasiim ddim

canım bende bi nisan gelmsti sabah.aksamina dogurdum ama kanama olmadi hiç dedigin sekilde.ama herkeste farklidir.kasilman varsa sende aksama bebsini almis olursun kucagina heralde hayirlisiyla:)))

canım benim karismak gibi olmasinda meht_up paylasmisti bi site orda bebise bitki caylari verilmemesi gerektigi yaziyo.bi okuyun, belki fözden kacirmisinizdir diye paylasiim dedim

Kizlar Regliniz basladi mi? Benim doğumdan sonra 40 gün lekelenmem oldu bugün 49. Gün ve iki gündür kahverengi çamur gibi akintim var adet de olmuyorum bu ne anlamadim var mi bu durumu yasayan?

Uyku cok etkiliyor yorgunluk stres azaltıyor. Geceleri güzel doluyor benim de ama gunduz sönük

Kizlar Regliniz basladi mi? Benim doğumdan sonra 40 gün lekelenmem oldu bugün 49. Gün ve iki gündür kahverengi çamur gibi akintim var adet de olmuyorum bu ne anlamadim var mi bu durumu yasayan?
Canım onlar artık kanamanın sonları. Banada son ıkı uç gun cok koyu az kanamalar oldu suan tamamen kesıldı. Buarada îlişkı zamanı konusunda doktorla konuşan varmı kızlar.

Canım onlar artık kanamanın sonları. Banada son ıkı uç gun cok koyu az kanamalar oldu suan tamamen kesıldı. Buarada îlişkı zamanı konusunda doktorla konuşan varmı kızlar.
İlişki 2 ay yok demisti bize kimisi 40 ın ciktiktandan sonra diyor druna sor istersen normal sezeryan degisebilir.

canım benim karismak gibi olmasinda meht_up paylasmisti bi site orda bebise bitki caylari verilmemesi gerektigi yaziyo.bi okuyun, belki fözden kacirmisinizdir diye paylasiim dedim
Evet bi çok uzman karşı buna şahsen bende taraftar Değilim ama cok zorda kalınca iyi geliyor bir de aşırı demlenmiş değil de sadece çok açık hemencecik şekilde işe yarıyor yine de her birimiz kendi Dr ne diyorsa öyle hareket etmek Lazım. Uyarın için Sağol neticede Allah korusun hiç bir bebeği sağlığından Olmasını istemem hele mana olmak hiç. Ben elma yapı sürüyorum ayaklarına karnına ama Göbek deliğine deydirmeden bazen de sırtına ama cok sürmemek gerek boğuyor kokusu çocuğu.

Canim inanki cok rahat bir insanimdir hic oyle takmazdim ama hic gelmio sut bugun asi icin saglik ocagina gittik hemsireye soyledim mamaya basliyimmi diye sakın dedi surekli emzir dedi. Kilosuda massallah iyi dedi tosuncuk 6,5 kilo olmus. Demekki sutun yariyo dedi. Bide bugun 3 asi birden olduk, cok agir geldi herhalde eve geldigimizden beri surekli agliyor ve emmiyor. Susturamadim ne yaptiysam kendi kendine aglaya aglaya uyudu kuzum simdi

Bebegimiz son gunlerde memeden sut gelmesine ragmen bazen memeyle oynuyo emmek yerine. Sonra da agliyo ve fiskirtarak tum sutu kusuyo. Sag memede daha zor duruyo. Neden olabilir cok sikici kusunca da sakinlesip rahatliyo. Simdi kustu ve duzgun emmeye basladi yine mesela. :S

Gazdan dolayı kusuyo canım. Benımkındede oluyo. Hatta bı gunde ıkı kere yogun kusmuştu. DAyanamadım acile gıttim. Çok şükür bişey cıkmadı. Doktor cok gazı var gaz sürü kabul etmıyo demiştı. Endikten sonra ıkı kere gaz cıkarması gerekıyo dedı.

Cok sagol ya kotu bisey var sanmistim icim rahatladi. :) <3

Biberonlari elde yikamak icin ne kullaniyosunuz bayanlar. Normal bulasik deterjanlari koku birakiyo. Plastik ya bunlar sanki emiyo deterjani. Siz neler yapiyosunuz.

Bebeklerıne kıtap okuyanlar varmı. Tavsıye edebilcegınız masallar falan varmı acaba. Netten baktm ama kafam karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…