Kizlar moralim cok bozuk dunden beri sutum cok az, göğüsler birden fısaldı, iki gögusten toplamda 30 ml bile cikmiyor napcağımı şaşırdım. Cocukda emerken bakiyo sut gelmiyor sinirleniyor ağlıyor. İşe baslayinnca diye buzluga sut atmistim dunden beri onlari biberonla veriyorum. Dereotu, tere, helva,pilav,soğan, malt icecegi, ayva ve uzum kompostosu akliniza gelen ne varsa denedim yok göğüsler bir turlu dolmuyor kesile noktasina geldi napicam ben bir akıl verin
canim biz 40 gunlukken gttk benimkine de kafasi cok buyümüs dedi.36 dgmustu 40cm olms.ben d vit kullanmadm son zamanlarda.dr onu mutlaka kullanmalisin,ondan olms dedi.bilmiuorum cok alakasi varmi, zaten büyuk dgdu.sen acaba cok mu kullandin d vit.o bingildagi erken kapatiyomus.benim bildigim böyle canim.yardimci olamadim sanirim cok ama :) paylasiim ddimASlm arkadaşlar benim kızım 15 Aralık doğumlu, 1.ay aşımızı olmaya gittiğimizde hemşire bıngıldağı kapanmak üzere 1 cm dedi, doktora gösterdik o da şimdilik bi sıkıntı yok kafa Çevresi takip edilecek, eğer büyürse sorun olmaz dedi, şimdi 43 günlüğüz, 2.ayımızı beklesekmi acaba başka bi doktora daha mı gitsek? Kafam çok karıştı netten biraz araştırma Yaptımsizin bebişlerde böyle bi durum var mı ya da bu konuda bi bilginiz var mı?
canım bende bi nisan gelmsti sabah.aksamina dogurdum ama kanama olmadi hiç dedigin sekilde.ama herkeste farklidir.kasilman varsa sende aksama bebsini almis olursun kucagina heralde hayirlisiyla:)))Kızlar ben ocak annesiyim dun aksan nişanım geldi ve sabaha kadar kan pıhtısı gelmeye devam etti bazen kurumus pıhtıydı bazısı da kanlı pıhtılardı nişan gelmesinden sonra boyle kan gelmesi normal mi bu dogum oluncaya kadar devam eder mi? Lütfen tecrübeli anneler cvplarinizi bekliyorum
canım benim karismak gibi olmasindaCanım sen kendin sıcak suya bol kimyon koy yaklaşık bir yemek kaşığı onu iç TADI iğrenç ama emin ol 24 saate Bebeğini rahatlatır. Bir de düzenli gaz ilaçları ver yavruna bir tane değil iki tane ilaç kullan Dr a sor. Aynı saatinde hep. Bebeğine taze demlenmiş rezene iki damla ver saat yönüne masaj ayaklarını karnına Çek uzat 30 ar ket. Artık bunlar da kar etmiyorsa ılık banyo. Geçen benimkine bunlar vız gelince hemen banyo yaptırdık iki gün Sıfır uykuydu. Duştan sonra bayıldı 4 saat uyudu bende rahat ettim
Uyku cok etkiliyor yorgunluk stres azaltıyor. Geceleri güzel doluyor benim de ama gunduz sönükSagol cnm surekli emzirmeye calisiyorum ama gelmeyince sinirlenip birakiyor. O kadar azaldıķi resmen kesilme noktasina geldi sut kanallarimmi tıkandı diycem ama gögüsler sert degil bildigin fıslayıp söndü. Uyku etkiliyormu bilmiyorum ama malesef bebekten dolayi dogru duzgun uyuyamiyorum 2 saate bir uyaniyor. Beslenmeme oldukca dikkat ediyorum sut yapan ne varsa yiyorum ama fayda etmedi. Umarim kesilmez diger cocugumu 15 ay emzirmistim bunda niye boyle oldu anlamadim;(
Merhaba bende rizede doğum yapacağım tavsiye edeceğin bir doktor var mı şimdiden teşekkür ederimbenide listeye ekleyebilirmisiniz?
sat22 mart
yaş 25
2. doğum
muhtemel doğum tarihi 12.12.2014
cinsiyet belli değil
rize de yaşıyorum..
Canım onlar artık kanamanın sonları. Banada son ıkı uç gun cok koyu az kanamalar oldu suan tamamen kesıldı. Buarada îlişkı zamanı konusunda doktorla konuşan varmı kızlar.Kizlar Regliniz basladi mi? Benim doğumdan sonra 40 gün lekelenmem oldu bugün 49. Gün ve iki gündür kahverengi çamur gibi akintim var adet de olmuyorum bu ne anlamadim var mi bu durumu yasayan?
İlişki 2 ay yok demisti bize kimisi 40 ın ciktiktandan sonra diyor druna sor istersen normal sezeryan degisebilir.Canım onlar artık kanamanın sonları. Banada son ıkı uç gun cok koyu az kanamalar oldu suan tamamen kesıldı. Buarada îlişkı zamanı konusunda doktorla konuşan varmı kızlar.
Sağol cnm yesil mercimek pek yaptigim bir yemek degil ama onuda deniyim. umarim işe yarar.canım kesinlikle yeşil mercimek diorum benimkiler taş gibi oluyor yeşil mercimek yediğimde birde lactamil içebilirsin ..
MaYa hapi dedigin vitamin tarzi birseymi?Ben bide maya hapi var solgar in onu iciorum sut yapsin die herseyi bende denedm bunlardan sonra artti ama hangisi ise yaradi emin degilim
Evet bi çok uzman karşı buna şahsen bende taraftar Değilim ama cok zorda kalınca iyi geliyor bir de aşırı demlenmiş değil de sadece çok açık hemencecik şekilde işe yarıyor yine de her birimiz kendi Dr ne diyorsa öyle hareket etmek Lazım. Uyarın için Sağol neticede Allah korusun hiç bir bebeği sağlığından Olmasını istemem hele mana olmak hiç. Ben elma yapı sürüyorum ayaklarına karnına ama Göbek deliğine deydirmeden bazen de sırtına ama cok sürmemek gerek boğuyor kokusu çocuğu.canım benim karismak gibi olmasindameht_up paylasmisti bi site orda bebise bitki caylari verilmemesi gerektigi yaziyo.bi okuyun, belki fözden kacirmisinizdir diye paylasiim dedim
Canim inanki cok rahat bir insanimdir hic oyle takmazdim ama hic gelmio sut bugun asi icin saglik ocagina gittik hemsireye soyledim mamaya basliyimmi diye sakın dedi surekli emzir dedi. Kilosuda massallah iyi dedi tosuncuk 6,5 kilo olmus. Demekki sutun yariyo dedi. Bide bugun 3 asi birden olduk, cok agir geldi herhalde eve geldigimizden beri surekli agliyor ve emmiyor. Susturamadim ne yaptiysam kendi kendine aglaya aglaya uyudu kuzum simdiTomrisin emzirme kampi diye bi yontemi var. Gerci musait olabilir misin boyle bi uygulsma icin bilmiyorum ama mantikli geldi bana. 3 gun sadece emzirip uyumayi tavsiye ediyo. Sana birinin bakmasi laxim tabi bu 3 gunluk surecte. Istersen bi oku. Uygulamasi zor ama mantikli. Senin bir tane daha cocugun vardi hatirladigim kadariyla. Senin icin daha zor. Zaten cok yoruldugun icin sut uretemiyo olabilirsin. Biraz rahat olmaya calis. Emin ol rahat insanlarin herseyi daha yolunda gidiyo
Evet canim vitamin gibi biseyM
MaYa hapi dedigin vitamin tarzi birseymi?
Gazdan dolayı kusuyo canım. Benımkındede oluyo. Hatta bı gunde ıkı kere yogun kusmuştu. DAyanamadım acile gıttim. Çok şükür bişey cıkmadı. Doktor cok gazı var gaz sürü kabul etmıyo demiştı. Endikten sonra ıkı kere gaz cıkarması gerekıyo dedı.Bebegimiz son gunlerde memeden sut gelmesine ragmen bazen memeyle oynuyo emmek yerine. Sonra da agliyo ve fiskirtarak tum sutu kusuyo. Sag memede daha zor duruyo. Neden olabilir cok sikicikusunca da sakinlesip rahatliyo. Simdi kustu ve duzgun emmeye basladi yine mesela. :S
Cok sagol ya kotu bisey var sanmistim icim rahatladi. :) <3Gazdan dolayı kusuyo canım. Benımkındede oluyo. Hatta bı gunde ıkı kere yogun kusmuştu. DAyanamadım acile gıttim. Çok şükür bişey cıkmadı. Doktor cok gazı var gaz sürü kabul etmıyo demiştı. Endikten sonra ıkı kere gaz cıkarması gerekıyo dedı.
Nuk un biberon temizleyici sivi deterjani var ben onu kullaniormBiberonlari elde yikamak icin ne kullaniyosunuz bayanlar. Normal bulasik deterjanlari koku birakiyo. Plastik ya bunlar sanki emiyo deterjani. Siz neler yapiyosunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?