2014 Aralık Anneleri

Kızımın balgamı var nasıl cıkar bu balgamya
geçmiş olsun canım bende aynı sıkıntıyı çektim balgam olduğu için sürekli kusuyordu yawrum oksijen tedavisi yapıldı daha sonra burnundan ince hortum ile balgam çekildi bnde sürekli evde burnundan çekiyorum

bebek reflüsü de olabilir dikkat etmek lazım

arkadaşlar bugün kalça usg si çektirdim ve sıkıntılı çıktı doktor iki kat bzle ve bir ay sonra tekrarlıcaz usg yi dedi aynı sıkıntıyı yaşayan var mı çok korkuyorum

arkadaşlar bugün kalça usg si çektirdim ve sıkıntılı çıktı doktor iki kat bzle ve bir ay sonra tekrarlıcaz usg yi dedi aynı sıkıntıyı yaşayan var mı çok korkuyorum
Benim arkadasima da öyle demislerdi bir ay sonra gecti canim hic korkma. Geciyo. Bu doktorlar bazen bizi bos yere telaslandiriyor.

Ya kızlar dogumdan sonra eşinden soguyan varmı. Ben eşime karşı kendimi çok sogumuş hissedıyorum. Oda farknda artk opmuyosun bile benı falan diyo. Nasıl gecer bu durum. Eşim hala cok ilgılı onda sıkıntı yok. Ben naparsa sinir oluyorum resmen adamaya

Kızlar ya bebekleriniz gündüz kaç saa uyuyor? Benimki toplamda en fazla 3 saat uyuyor, o da en iyi ihtimal

Hic korkma canim kardesimin kizinada demisti 2 bez kullandi oda gecti. bez dediyse korkma gecmeyecek bisey oldugunda direk alet tak diorlar

Kızlar ya bebekleriniz gündüz kaç saa uyuyor? Benimki toplamda en fazla 3 saat uyuyor, o da en iyi ihtimal
Gecede uyumuyor gunduzde kafayi sıyırıyorum, sabahtan beri uyanik toplasan 2 saat uyumamistir, kim demis yeni dogan bebekler 18 saat uyur diye 8 saat bile uyumuyor uykusuzluktan ölüyorum

Canım eğer kilosu falan iyiyse sütün fazlasını çıkarıyor olabilir. Kustuktan sonra bir süre emzirme demişti bana doktorum ama sen de bir sor istersen. Artık büyüyorlar emme aralıkları 3-3,5 saat olabilirmiş.

Daha lohusasın canım olabilir, geçicidir muhakkak. Ben herkesten her şeyden soğudum, sen iyi yine sadece kocandan soğumuşsun :)

Gecede uyumuyor gunduzde kafayi sıyırıyorum, sabahtan beri uyanik toplasan 2 saat uyumamistir, kim demis yeni dogan bebekler 18 saat uyur diye 8 saat bile uyumuyor uykusuzluktan ölüyorum

Onu diyeni bir bulsam... Az önce uyuttum ve 10 dakika sonra fal taşı gibi açtı gözlerini. Uyku eğitimi falan bir sürü şey okudum ama uygulayanıyorum vallahi yapanlar nasıl yapıyor anlamıyorum

Onu diyeni bir bulsam... Az önce uyuttum ve 10 dakika sonra fal taşı gibi açtı gözlerini. Uyku eğitimi falan bir sürü şey okudum ama uygulayanıyorum vallahi yapanlar nasıl yapıyor anlamıyorum
Benimki bide gözünü birseyle kapatinca uyuyor, ışıkta asla uyumuyor. Keske emzigi tutsaydi uyumasida kolay olurdu ama malesef onuda tutmadi.

Benimki bide gözünü birseyle kapatinca uyuyor, ışıkta asla uyumuyor. Keske emzigi tutsaydi uyumasida kolay olurdu ama malesef onuda tutmadi.

Benimki emziği tuttu ama ayarını beceremedim sanırım, çok alıştı emziksiz durmuyor. Ama en azından ağladığında susturmak bir nebze daha kolay oluyor. Aslında karanlıkta daha rahat uyuyor ama ben inatla gündüz karanlıkta uyutmamaya çalışıyorum, bakalım ne kadar ısrarlı olabileceğim. Yapmam dediğim her şeyi yapıyorum ayakta sallıyorum kucakta uyutuyorum kat kat giydiriyorum daha neler neler

Ya benım kız cogu zaman on dkda yarım saatte bir emiyoya. Ama cok az ve sık emıyo. Nerdeyse hep memede dıyebilirım. Ama gece ıkı üç saatte bır on onbeş dk emiyo. Normalmiki bu bilemedım. Gunduz emmesını bir duzene sıkanadm. Memeyı alıyo ıkı sk sonra uyuyo. 5 dk bile surmeden uyanıyo. Uyuyakaldugı için az emiyo aslında.

Anam anam anam gazı çıkarmaya Çalışıyor annesi. Emdirirken ara ara omuzuna Alıp gazını çıkar benimki de aynı. Ful memede tutup doyurana kadar emdirme baktın oynamaya başladı ya da biraz mıkırdandı hemen gazını çıkar sonra devam et. Kusmalar da azalır gaz dolunca mide de çocuk açlığını ölçemez bilemezmiş daha xok emmeye çalışırmış tabii mide bu kez dayanamazmış kusarmış bizim Dr Anlattı bizde böyle böyle öğrendik

Aynen bende oyleyım cnm cogu zaman ayakta sallıyorum napim. Birde gunduz karanlıkta uyutma bence. Bende ona cok dıkkat edıyorum. Uzmanlarda uyarıyo bu konuda. Gece gunduz ayrımına şimdiden başlamamız lazmmış çünkü. Ben gunduz tv nın sesını bile normalden fazla acıyorum sessızlıge alışmasn dıye. Gecede cıt cıkartmıyorum ama. Emzirrrken bile gece hiç konuşmamak lazmmış uykuya dvm edıyosa

Al benden de o kadar bıktırdı sürekli kucağımda gecede aynı seninki gibi ıkı üç saat durabiliyor ama gündüz en en en fazla 20 dk mememden ayrı durabiliyor feryat figan Açlıktan ağlıyor sonra. Iki çekip uyuyor tam yatağına koyuyorum hemen Kalkıyor yine baştan başlıyoruZ. Dışarı bile çıkamıyoruz sırf bu Yüzden Dr sordum kilo alıyor doyuyor demek dedi. Demek ki tek değilmişiz cok üzülüyordum neden memede sürekli diye bir de her gören beni gıcık ediyor bu çocuk aç diyorlar sürekli memede p Yüzden diyorlar ama Dr öyle demiyor.

Biberonlari elde yikamak icin ne kullaniyosunuz bayanlar. Normal bulasik deterjanlari koku birakiyo. Plastik ya bunlar sanki emiyo deterjani. Siz neler yapiyosunuz.
Frosh Migros'ta satılıyor organik Doğada çözünüyor gayet memnunum eğer bunları da kullanmak istemiyorsan bol Tuzla ovala her Şeyini o da mikrop kırıyor tabii yağını almıyor tuz o başka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…