2014 Aralık Anneleri

arkadaşlar bugün kalça usg si çektirdim ve sıkıntılı çıktı doktor iki kat bzle ve bir ay sonra tekrarlıcaz usg yi dedi aynı sıkıntıyı yaşayan var mı çok korkuyorum
Bizde de aynı sorun cıktı şimdi çift bezli sürekli. Bir hafta olacak. Ayın 12 si bi daha bakılacak sorma bende cok korkuyorum. Bir de bu çıkık değil ama çıkığa meyil oluyormuş. Bacaklar Kurbağa Şekli ve baya birbirine uzak olmalıymış kalça kısmından o Yüzden hemen başladık bezi iki kat yapmaya bir de yan yatırıyordum artık onu da bıraktım başka bi şey dendi mi sana? Atlını alırken falan dikkat gerekiyor mu? Bize bi şey denmedi de

Sibel ya inanamıyorum buradaki bi çok insanla aynı şeyi yaşıyorum bende öyle eşimden nedense cok sogudum. Öpmesine bile tahammülüm yok. O da söyleniyor hiç yaklaşmıyorsun diye. Sürekli bahane üretiyorum. Umarım bu durum geçicidir ama Ben gayet mutluyum

arkadaşlar bugün kalça usg si çektirdim ve sıkıntılı çıktı doktor iki kat bzle ve bir ay sonra tekrarlıcaz usg yi dedi aynı sıkıntıyı yaşayan var mı çok korkuyorum
Bi de biz ikinci bi Dr çıktık tüm testler yeniden yapıldı sol kalçada Y açısında iki mm mi ne Açıklık görüldü. İçini ferah tut çift bezle çok düzelen varmış. Bu zaten çıkık değil tekrar yazıyorum belki korkudan stresten atlarsın okuyamazsın diye. Bende korkuyorum ama Dr beni cok rahatlattı çıkık olsa tık tık ses gelir kalçadan dedi ve mutlaka anlarsın dedi. Bak belirtiler ilk olarak şüpheli tarafta basenleşme olması ikincisi Hani boğumları var ya bacaklarında o boğum çizgileri iki bacakta eşitse hiç korkma üç sağ üç sol mesela. Bunlar normalde sadece düşük bir ihtimal o çıkık meselesi. Ama sakın ihmal etme çift bezle yavrunu. Bir de derin araştırmalarıma göre usg çekilirken Bebeğin ufak bi hareketi yanlışlığa sebep olurmuş. Her kız bebekte te bu risk olurmuş. Sen yine yine yine başka Dr a götür. Bana da haber ver ayın 12si bi temize çıkalım kurban kesicem adağım var

Emzik büyük rahatlik kizim 4 yasina kadar emdi onunla uyudu, bunada belki 10 cesit emzik aldim birinden birini tutar dedim ama yok malesef. Bende kat kat giydiriyorum ev merkezi sistem ve gunduzleri cok yakmiyolar ben bile üsüyorum o yuzden sıkı giydiriyorum. Sallama konusuna gelince tek dirayetli olduğum konu o herhalde kesinlikle sallamiyorum. Alışırsa hep ister beşiğin bile sallama modunu kapattirdim. Bide sürekli kucak istiyor onada eşim alıştırdı aksamları kucağından indirmiyor, gündüzleri ceremesini ben ceķiyorum malesef. İki tencere yemek yaparsam şükür diyorum, onun dışında ev aldı başını gidiyor

Kızlar biz 41 günlük olduk kızım yaklaşık 1 haftadır memede az duruyor geceleri 4 saat geçmesine ragmen uyanmiyor ben uyandırıyor um 3 dakika emiyor uyumaya devam ediyor korkuyorum doymuyor diye ama aç olsa uyanır da diyorum normal mi bu sizce

Kızlar ya bebekleriniz gündüz kaç saa uyuyor? Benimki toplamda en fazla 3 saat uyuyor, o da en iyi ihtimal

Gecede uyumuyor gunduzde kafayi sıyırıyorum, sabahtan beri uyanik toplasan 2 saat uyumamistir, kim demis yeni dogan bebekler 18 saat uyur diye 8 saat bile uyumuyor uykusuzluktan ölüyorum
Benimki de hic uyumuyodu bu 2 gundur daha iyi. 47 gunluk olduk bu arada. Gaz ilaci basladim 3 gun once biogaia. Sanki ondan sonra daha rahat uyumaya basladi. Hala cok iyi degil ama onceki haline gore sukur diyorum. Bozulmazsa tabi.

Benimki bide gözünü birseyle kapatinca uyuyor, ışıkta asla uyumuyor. Keske emzigi tutsaydi uyumasida kolay olurdu ama malesef onuda tutmadi.
Emzik olayini ben de beceremedim ya. Sakinken bi sekilde tutturabiliyorum. Ama aglarken almiyo. Emzik de zaten aglerken lazim bilemedim nasil kullanacagimi.

Ben de anca sallayarak uyutabiliyorum. Tam uyudu sallamiyim artik diyorum saka yaptim der gibi uyaniyo sipam cok isterdim oyle yatagina birakayim uyusun.

Frosh Migros'ta satılıyor organik Doğada çözünüyor gayet memnunum eğer bunları da kullanmak istemiyorsan bol Tuzla ovala her Şeyini o da mikrop kırıyor tabii yağını almıyor tuz o başka.
Ben de alayim da deniyeyim bari. Saol.

Kalca ultrasonu cektirenler siz neden bu kadar erken cekildiniz, biz hala çekilmedik, dun gittik dr a 2. Ay bitiminde cekeriz dedi.

Kalca ultrasonu cektirenler siz neden bu kadar erken cekildiniz, biz hala çekilmedik, dun gittik dr a 2. Ay bitiminde cekeriz dedi.
Valla benim Dr da ikinci ay bitene kadar bekleyebilirsiniz Demişti ama ben acele ettirdim iyi ki de ettirmişim bi sorun varsa başından yakaladık en azından. Tabii ilk üç ay içersinde diye geçiyor usg.

Gaz ilaci vermiyorum acikcasi kullanmak istemiyorum cok agladigi zaman ananem söyledi azicik sekerli su yapip veriyorum sakinlesiyor. Dogrumu yapiyorum bilmiyorum ama işe yarıyor.

Sen 4 saati Geçirme uyandır. Kan şekeri Düşüyor yoksa Bebeğin. Bir de emerken uyumaması için ayaklarını soy. Ğşüyünce daha cok emiyorlar bir de yanağını okşa uykuya dalınca yine uyanır ben ayaklarını da hafif sıkıyorum ha bi de ensesini okşa bağırarak ağlıyorlar. En olmadı ben ensesinden sırtına doğru hafif bastırarak sıvazlıyorum Uyanıyor

Valla benim Dr da ikinci ay bitene kadar bekleyebilirsiniz Demişti ama ben acele ettirdim iyi ki de ettirmişim bi sorun varsa başından yakaladık en azından. Tabii ilk üç ay içersinde diye geçiyor usg.
Anladim cnm bende işkillendim acaba bizmi gec kaldik diye, neyse simdi uyuyor altini degistirirken şu bacaklarinin boğumlarini bir kontrol ediyim.

Anladim cnm bende işkillendim acaba bizmi gec kaldik diye, neyse simdi uyuyor altini degistirirken şu bacaklarinin boğumlarini bir kontrol ediyim.
Basenlerine de bak iki tarafta eşitse sorun yok ama bi tarafta basen fazlaysa sıkıntı var demek. Her anne bunlara dikkat etmeli dedi ortopedist boğumlarıda kontrol et dedi farklılık görürsen getir dedi.

Kilosu iyi ama memeden cekince oyle anlarda ciglik atiyo. Dr a danisiym ayin ortasinda randevu var.

Cok sagol cici. :) ise yariyo sanirim.

Bu cumle beni sinir ediyo artikk cocuk rahatlamak istio anneyi istio tek bildigi emmek ve aglamak ondan diorm kimseye anlatamiorm bu cumleden sinir geldi banada goren yok yok senin sutun yok bu doymuo ondan dio

Bu cumle beni sinir ediyo artikk cocuk rahatlamak istio anneyi istio tek bildigi emmek ve aglamak ondan diorm kimseye anlatamiorm bu cumleden sinir geldi banada goren yok yok senin sutun yok bu doymuo ondan dio
Canim seninki kac gunluk ve kilosu ne kadar? Bende kendi kendime sütüm cok az diyorum hatta dun dr ada dedim. Dr kilosu cok iyi demekki beslenmesi iyi dedi.

Bu arada bebek arabasi aldim sonunda bu hafta sonu disarı çıkma açılışını yapabilirim insallah:)

Bende bi kv var evlerden uzak. Bildiğinden ölse şaşmıyor gelen misafire bile sütü yetmiyor diyor mama vereyim diye baskı yapıyor. Cok savaşıyorum. Artık psikolojik olarak ta yıprandım. Eski kafalıların içindeyim. Bebek ya aç ya üşüyor başka bi şey bilmiyorlar. Çoxuğum kan ter içinde halen bu çocuk üşüyor diyor kat kat örtüyor Bronşit olacak Çocuğum zaten bi üşüttük bu salaklıkları Yüzünden. Bana Dr dedi ki kaka yapıyorsa bezi her aldığında ıslâksa kilo alımı da varsa hiç korkma durumu iyi dedi.

Canim seninki kac gunluk ve kilosu ne kadar? Bende kendi kendime sütüm cok az diyorum hatta dun dr ada dedim. Dr kilosu cok iyi demekki beslenmesi iyi dedi.
32 gunluk 4.5 kilo(masallah iyi kilosu) aynen yaa mama bile verdigim oldu millet oyle dedigi icin doktor verme beslenmesi iyi doymadigi icin degil seni istedigi icin rahatlamak istedigi icin dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…