2014 Aralık Anneleri

Ahh canim yaa bizdede ayni muhabbetler oldu merkezi sistem evimz ve ona ragmen usuyecek diye bastikca bastilar cocugun ustune isilik oldu yawrum azarladim hepsini kendi bildigimi yaptm gecti. Suttede her arayana sutu yok.sutu az. sutu inmedi cumlelerini diyorlardi ,tabi banada, cocuk agladikca bu ac diorlardi ister istemz insan etkilenio o bile etkiliyo sutun olacagi varsada olmuo. ister istemz ins.anin beynine yer edio. Bide surekli sunu ye sut yapar bunu ye sut yapar. Sunu ye sutun insin artik sinir geldi yaaa

Aynen bi de o var şunu ye şunu yeme bana da gına geldi hatta kg aldım yemezsem hemen mama vermeye çalışıyorlar. Sen ne güzel dişini gösterebilmişsin ben cok pısırığım gerçi kocam Yüzünden hep. Eşimin maaşı yetmiyor bizr haliyle ailesi bir çok masrafımızı karşılıyor kısaca gebeyiz bi yerde oradan yüz buluyorlar. Geçen gün bayat sütüm vardı poposuna sürüyordum onu sen tut çocuğuma içirmiş manyak kadın. Ben uyurken. Çocuğum ishalden helak oldu iki gün nöbet tuttum gıda zehirlenmesi korkusuyla. Dr cok kızdı zaten nasıl böyle bi şey yaptı diye kıs kıs Gülüyor yüzüme bakıp. Çok söylendim bi şey olmaz diyip diyip Güldü.

Olsun bosver okadarda sessiz olma oglu ve torunu icin yapio die dusun. Hayret bisey yaa Allah korkusu yokmu yaa kucucuk yavruya tovbe tovbe iyi sessiz kalmissin ben bilmiorm ne yapardim. Emin ol sutunde vardir ve yetiyordur kendi yumruklari kadar mideleri var daha kucucuk mideleri bosuna bizi strese sokuyorlar. Cocuk her agladignda ac diorum onlar yuzunden ama gazi var mesela psikolojimizi cok etkilio sen tamam de kendi bildigini oku

Bebek doğmadan önce herşeyi planlı yaparım şu saatte emer şöyle uyur asla sallama m emzik te neee asla der dururdu m ama yapmam dediğim Herşeyi de yaptım kuzumun rahatlama sı için.şuan geldiğim iz son nokta sallamadan asla uyumuyor saatli emme durumu yok hiçte olmadı emziğede alıştırdım (ve sanırım emzik harika bişey yakamdan düştü en azından)gaz için hiçbirşey yapmadık ama.damla çay vs.hiçbirini denemedim. Her gece aynı saatte gaz sancısı geliyor ve masaj la sıcak havlular la sakinlemeye çalışıyoruz.şuuan benim içşn en sıkıntılı durumu kusması ve midesinin bulunması sürekli bi bulantı halinde keyfi yok gibi buda beni çok üzüyo mide si bulunmadığında okdr keyifli ki gülmeler el kol hareketleri bal gibi oluyo ama emdikten sora hep bi bulantılı

Aynı şeylerı yaşıyoruz birebir hemde. Benım doktorda kılosu cok iyi hîç sıkıntı yok dedı.

İnan bende mutluyum cnm. Bebegımı bile ondan kıskanır oldum. Bazen kucagına bıle verrmıyorum. Bi bahane buluyorum. Annemde dıyo insan kocasndanda kıskanırmı dıye. Neoluyı bıze boyle. Kocalar gıdıcek elden.

Ay şu kv ler her halta burnunu sokmasalar. Kızlar cıkartın azcık pençelerı. Benımkı korkudan bana sormadan cocugu kucagına bile alamaz yanı. Yanmda bıle kalmadı istemedıgımı soyledım. Tahammül edemem bogarım iki gunde. O cenesı varya hiç durmuyo hep sacma boş konuşmalar. Dun eşımı aradı kızımda aglıyodu. Nıye aglıyo dıye sormuş. Eşimde gazı var kakasına zorluyo dedı. Oda sabun sokun hemen gecer dedı. Eşimde bagrdı sacma sapan konuşma ne sabunu be desı. Bende gergndm zaten aldm telefonu ne dıyosun sen kocamı nıye kızdrdın yıne dedım. Cok zorlanıyosan sabunu sen kullan minnacık bebege zor olur dedım kapattım telefonu.

Kalca ultrasonu cektirenler siz neden bu kadar erken cekildiniz, biz hala çekilmedik, dun gittik dr a 2. Ay bitiminde cekeriz dedi.
Evet yaa ben de sordum ama gozden kacti sanirim. Biz de 2. Ay bitiminde cekilicez oyle dedi doktorumuz

Aynen canım ben de öyle yapmaya çalışıyorum. Ama şu uzmanlar çocuklarına bunları uygulayabiliyor mu çok merak ediyorum :)

Sen döndün eve değil mi? Benim kardeşim geldi birkaç gün temizliğe falan yardım etti en azından. Ben yenek yiyemiyorum doğru dürüst ve yiyemeyince sütüm azalıyor gibi geliyor

32 gunluk 4.5 kilo(masallah iyi kilosu) aynen yaa mama bile verdigim oldu millet oyle dedigi icin doktor verme beslenmesi iyi doymadigi icin degil seni istedigi icin rahatlamak istedigi icin dedi.
Massalah iyimis cnm kilosu bizimkide biras kilolu sordum dr a normalmi diye anne sutu veriyorsan korkma kilodan dedi.

Ewt cnm
Ewt cnm dòndüm haftasonu ankaraya, kizida anneme biraktim okullar tatil diye, haftaya oda gelince nasil yeticem bilmiyorum ikisine. Ev dandini cingenn cadırı gibi aldı başını gidiyor. Isyerinden arkadas aradi haftaya sana gelmek istiyoruz diye temizlikci almak şart oldu bu arada ben sut olsun diye herseyi yemekten doguma gittigim kilodayim şuan fecahat yani napcam bilmiyorum kilolarla basim dertte

Kızlar ben bîldıgınız regl oldum ya. KArnm agrıyo halszm. Fena kanamam var. Pazar gunu kırkımız doluyo daha. Butun gecede karnm agrıdı. Daha erken degılmı. Bikaç ay daha olmasaydık iyiydıya

Massalah iyimis cnm kilosu bizimkide biras kilolu sordum dr a normalmi diye anne sutu veriyorsan korkma kilodan dedi.
kilosu iyiyse beslenmeside iyidir canim merak etme sutum yok die dusunme. Bizimki surekli aglio agladikca veriorm bu seferde sut birikmio benm derdmde bu memeyi vermezsem sakinlesmio ne yapacagimi sasirdm. Dinlendirmioda

maşallah kız nasıl cadılık böyle birazda bana bulaştır oooh okurken nasıl sevindim ben çok uysalım ses çıkaramıyorum sürekli hakkımı yerler gık diyemem o yüzden de salak diyorlar arkamdan çok duydum bide sırf kocam için katlanıyordum şimdi evladım için ama bilseydim ailesini asla evlenmezmişim

kilolar için üzülme bende öyleyim iki çocuk bi seneye kalmaz eritir seni tek umudum çocuğun ayaklanması :) bi de ben prof a göründüm şikayet ettim kilomu sakın dedi diyet yapma 3 saat yeteri besin almazsan şak diye kesilir stn daha da gelmez dedi korkutu sonra verirsin elbet dedi doğum kilosu en rahat verilen kg dedi kadınlar bahane üret,yor veremeyince kaldı diyorlar dedi

sipariş üzerine yaptıklarımdan bazıları :)
Hamile anneler bebeklerinize yaptırmak isterseniz yapıyorum
kendi beğendikleriniz varsa yine yapılır.

Aynen canım bende asla sırf ailesi için evlenmezdım. Kocamla hiç problemım yok o ailesi yokmu lanet ettım resmen. Basta melek gibilerdı. Dugun gununden ıtıbaren cıkarcı huzur bozan para goz fırsatcı dedıkoducu ne ararsan hepsı cıktı. Ozellıkle babasında o kv den beter.onlar oyle olunca bende oyle oldum onlara karsı. Babasyla bır senedr konuşmuyoduk cocuk olunca geldı yuzsuz. Cocugu severken basında duruyorum resmen anında alıyorum karnı acıktı uyucak bahanesıyle. Beş karış suratla davranıyorum. Bize kocam olmadan gelemıyolar zaten. Uzaklar ıkı saat falan haftada bır ıkı gelıyolar zaten. Kv bikere bızde kalmak istedı birde kocasyla kıyametı koparttım kaldrtmadım. Ama belkı dıyosunuzdur cok ilerı gıdıyosun dıye ama onların bana yaptıklarını bi ben bilirım ıkı senedır.

kızzz resim yükle mevlütten kıyafet ne giydircen bebişe? bi de ben daha regl olmadım dr 1 sene olmayabilirsin dedi
Kızıma krem rengı mını elbise aldım. Kılotlu corap. Bant falan işte. Dagıtmak içinde mini ısımlı kuranlar ve kolonya sısesı yaptrdm. Bnde tayt buluz gycem Elbiseye cesaret edemedım daha.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…