Aynen canim gece 3 ten beri agliordu 5te sizdi delirecem yaa
Onu diyeni bir bulsam... Az önce uyuttum ve 10 dakika sonra fal taşı gibi açtı gözlerini. Uyku eğitimi falan bir sürü şey okudum ama uygulayanıyorum vallahi yapanlar nasıl yapıyor anlamıyorum
Benimki bide gözünü birseyle kapatinca uyuyor, ışıkta asla uyumuyor. Keske emzigi tutsaydi uyumasida kolay olurdu ama malesef onuda tutmadi.
. Kızlar aynı dert bizde de vardı maalesef memede uyuyordu yatırınca açıodu gözleriAynen canım ben de öyle yapmaya çalışıyorum. Ama şu uzmanlar çocuklarına bunları uygulayabiliyor mu çok merak ediyorum :)
Sen döndün eve değil mi? Benim kardeşim geldi birkaç gün temizliğe falan yardım etti en azından. Ben yenek yiyemiyorum doğru dürüst ve yiyemeyince sütüm azalıyor gibi geliyor
sibrlcim kuran ve kolanya şişesini nerde yaptırdın netten bi siteyse söyler misiin diyecektim.bende bakınıyorum da mevlüt için bişiler yaptırmaya.Kızıma krem rengı mını elbise aldım. Kılotlu corap. Bant falan işte. Dagıtmak içinde mini ısımlı kuranlar ve kolonya sısesı yaptrdm. Bnde tayt buluz gycem Elbiseye cesaret edemedım daha.
Hatırlıyorum sana ait bi şeyi hibe etmişti k.peder di mi? Boşver ama senin tepkini görüyorlar ben tepki göstersem de umurlarında Değilim ne söylesem yalan diyorlar ki hiç bi yalanım olmadı bugüne kadar. Dr bunu dedi diyorum yalan diyorlar. Bi kere anneme bağırdım gelinim sen anla muhabbetine sen kalk arkamdan anneme bırak sen onu istediği kadar yırtınsın Demiş düşün benim anneme diyor. Kadının kendine eyvallahı yok. Tüm sülaleyi o yönetiyor erkek gibi bi şey k.pederim se zavallı üzülüyorum adama.Aynen canım bende asla sırf ailesi için evlenmezdım. Kocamla hiç problemım yok o ailesi yokmu lanet ettım resmen. Basta melek gibilerdı. Dugun gununden ıtıbaren cıkarcı huzur bozan para goz fırsatcı dedıkoducu ne ararsan hepsı cıktı. Ozellıkle babasında o kv den beter.onlar oyle olunca bende oyle oldum onlara karsı. Babasyla bır senedr konuşmuyoduk cocuk olunca geldı yuzsuz. Cocugu severken basında duruyorum resmen anında alıyorum karnı acıktı uyucak bahanesıyle. Beş karış suratla davranıyorum. Bize kocam olmadan gelemıyolar zaten. Uzaklar ıkı saat falan haftada bır ıkı gelıyolar zaten. Kv bikere bızde kalmak istedı birde kocasyla kıyametı koparttım kaldrtmadım. Ama belkı dıyosunuzdur cok ilerı gıdıyosun dıye ama onların bana yaptıklarını bi ben bilirım ıkı senedır.
Gıttıgıdıyordan aldm cnm. Şeker sepetının urunlerını satıyolar ordan aldm. Birebır msjlaşıyosunda yetkılıyle. Nasıl ne istıyosan rahatca konuşuyosun.bır gun sonra hemen geldı sıparışım.sibrlcim kuran ve kolanya şişesini nerde yaptırdın netten bi siteyse söyler misiin diyecektim.bende bakınıyorum da mevlüt için bişiler yaptırmaya.
Ben ilkinde bir seneye yakin olmadim sonra bana olmayinca atesler falan afakanlar basti, kafama gore giitim eczaneden sokturucu ilac alip kullandim ve anca öyle adet oldum. Sütü korurmus bazilarini benimde oyle oldu herhalde simdi ise nerdeyse 2, 5 ay olcak hala olmadim yine. Birazda onun siskinligi var sanirimkızzz resim yükle mevlütten kıyafet ne giydircen bebişe? bi de ben daha regl olmadım dr 1 sene olmayabilirsin dedi
Evet canım bildıgın butun takılarımızı calmıştı dugunde. Bır sene zor toparlandık borc içindeydık. Hakkımı asla helal etmıyorum. Oyle bır beddua ettımkı bır sene kendıne gelemedı hastalıklardan amelıyatlardan. Dahada beter olsun hepsı. Bı gunde 50 milyar param ve altnlarım ortadan laybolmuştu resmen. Ben evini bile başına yıktım onların. Bu baslangc bana yaptıklarının. Herseyı hakedıyolar yanı onlar. Aslada altta kalmam uzulursem on katı üzerim. Ama sadece onları.Hatırlıyorum sana ait bi şeyi hibe etmişti k.peder di mi? Boşver ama senin tepkini görüyorlar ben tepki göstersem de umurlarında Değilim ne söylesem yalan diyorlar ki hiç bi yalanım olmadı bugüne kadar. Dr bunu dedi diyorum yalan diyorlar. Bi kere anneme bağırdım gelinim sen anla muhabbetine sen kalk arkamdan anneme bırak sen onu istediği kadar yırtınsın Demiş düşün benim anneme diyor. Kadının kendine eyvallahı yok. Tüm sülaleyi o yönetiyor erkek gibi bi şey k.pederim se zavallı üzülüyorum adama.
Canım benımde bır haftadr hiçbişey yoktu. Dun cok koyu renkte geldı. Bugunde kıpkırmızı. Dedım regl oldm galıba. Pazar gunu 40 gınluk oluyoruz bizdeKizlar 48 gun gecti dogumdan sonra. Kanim hic bitmedi. Az da olsa hep geliyo. 44-45 gun civari kesilecek gibi oldu ama devam etti. 2 gundur de rengi acildi. Normal sulu kan gibi. Var mi boyle olan?
Benimki cok emmiyor memeye cok duskun degil, acaba sende her agladiginda vermeyip 2 saate birmi versen yada ne biliyim druna bir danis istersen en dogrusunu o bilir.kilosu iyiyse beslenmeside iyidir canim merak etme sutum yok die dusunme. Bizimki surekli aglio agladikca veriorm bu seferde sut birikmio benm derdmde bu memeyi vermezsem sakinlesmio ne yapacagimi sasirdm. Dinlendirmioda
Acep beni de Ateşler basıyor sebebi bu mu?Ben ilkinde bir seneye yakin olmadim sonra bana olmayinca atesler falan afakanlar basti, kafama gore giitim eczaneden sokturucu ilac alip kullandim ve anca öyle adet oldum. Sütü korurmus bazilarini benimde oyle oldu herhalde simdi ise nerdeyse 2, 5 ay olcak hala olmadim yine. Birazda onun siskinligi var sanirim
Canım ben denedim ama yemedi. Benimki uyuttuktan 10 dk sonra Kalkıyor beni ariyor gözleriyle eğer göremezse hemen ağlıyor yatağında da hemen fıldır fıldır Dönüyor gözler illa ki beni görecek bi de memeyi bulacak ardından ben yanmışım ki ne yanmışım. Kızlar aynı dert bizde de vardı maalesef memede uyuyordu yatırınca açıodu gözleriÇözümü buldum herhangi bir kıyafetinizi Bebeğinizin başucuna koyun mışıl mışıl uyuyolar
Gıttıgıdıyordan aldm cnm. Şeker sepetının urunlerını satıyolar ordan aldm. Birebır msjlaşıyosunda yetkılıyle. Nasıl ne istıyosan rahatca konuşuyosun.bır gun sonra hemen geldı sıparışım.
Benimki hic kesilmedi oyuzden adettir de diyemiyorum. Zaten onun kani gibi degil. Pembemsi bisey. Bilemedim bi dr.a mi gorunsem. Netten arastirdim biraz ama pek bisey bulamadimCanım benımde bır haftadr hiçbişey yoktu. Dun cok koyu renkte geldı. Bugunde kıpkırmızı. Dedım regl oldm galıba. Pazar gunu 40 gınluk oluyoruz bizde
Banyo yaptır aynısı bize de oldu önce banyo yaptırdım sonra bi güzel doyurdum 4 saat uyanmadıKızım iki gündür hiç uykuya geçemiyor inşaallah geçici bir durumdur yoksa kafayı yicem
Doktorumda oyle dedi ama sakinlestiremiorm ki memeyi cozum buluorumBenimki cok emmiyor memeye cok duskun degil, acaba sende her agladiginda vermeyip 2 saate birmi versen yada ne biliyim druna bir danis istersen en dogrusunu o bilir.
Aynen bizimkide oyle canm dalamio bi turlu sonrada aglio saatlerceKızım iki gündür hiç uykuya geçemiyor inşaallah geçici bir durumdur yoksa kafayı yicem
Yaptırdım uyumadi yine sakin sakin konuşuyorum ninniler söylüyorum yok uyumuyor. Büyüme atagi geçiriyor sanırımBanyo yaptır aynısı bize de oldu önce banyo yaptırdım sonra bi güzel doyurdum 4 saat uyanmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?