2014 Aralık Anneleri

Kızlar bizimki de aynı hatta öyle ki bazen beni parmağında oynatıyor hissinekapılıyorum.artık farkındalık lar başladı elleriyle keşifler etrafı tanımalar ve bunları yaparken bal dan bile tatlı olmalar tüm yorulmalara değiyor açıkçası bal onlar bal

Pazar gunu mevlut yapcam inş. Onuda atlatrsam rahatlıcam valla
Bende Bu pazar mevlüt yapıcam allahın izniyle inan çok zor oldu toparlanmak ev çingene çadırı gibiydi camlar Tül ler hepsini hallettim şükür tabi tam destekle eşimin ailesi sağolsun kv çocuğa baktı görümcem le birlikte bende işleri hallettim sabun yapmıştım onların detaylarıyla uğraştım prensesin elbisesi de hazır çok yoruldum ama değdi inşllh

Sanırım yakında depresyona gireceğim. Kadinligimi gectim insanligimi unuttum. Ne gece ne gunduz uyku yok. Uykuyu da gectim deli gibi aglamasa. Ne yapacagimi şaşırıyorum. Sanırım ben cok kötü bi anneyim. Beceremiyorum cocuk bakma olayını. Bu yasa kadar bekledim korkudan (29) ama yok yine korktugum basima geldi. Artik yas geçiyo, insanlar soyleniyo olsun bi tane dedim ama. Demeseymisim mi ne. Kızım cok tatli, cok seviyorum onu ama bazen katlanamiyorum. Buyudukce duzelecegine ootuye gidiyo. Onceden sallayinca falan susardi. Simdi hic susmuyo. Annem de olmasa kesin kafayi yerdim. Babam da diyo ne yapiyo bu cocuga neden bu kadar agliyo. Sanki isteyerek aglatiyorum. Abim de soylenmeye basladi. Evimize donecegiz artik. O da korkuyorum apartmandakiler sikayet edecek diye. Kiraciyiz sonucta. Bi akil verin bana.

Suan okuyunca kendimi gordum 31 yasindayim bende 5 yildir evliyim bu zamana kadar hic dusunmemistim artik baskilar falan neyse 1 tane olsun dedm ve 10 saat 12 saat hic susmayan bi oglum var. Ne gece uyuyorum ne gunduz. ve benimde aksama dogru artik sabrm tukenio ve aglama nobetleri geciriorum annem babam kardesm var saolsunlar ben bunalinca onlar bakio ama o agladikca dayanamiorm nerde hata yapiorm anlamiorm ve uzuluorm bende iyi bi anne olmadigimi dusunuorm ne yapacagimi sasirdm doktora gotrdk idrar tahlili yapti temz cikti ultrason temiz cikti ve seni okuyunca direk beni anlatiormssun gibi geldi

Bızım temzlık yarın. Ablam ennem yapıyo benım herseyımıde. Kv den iş çıkmaz hazıra konar ancak. Bişeyden anladıgıda yok zaten kuru kalabalık yanı. Cagrmadm bile. Pazar sabahı gelsîn dedım eşimede soylersın dedım. Hiçte sormadı yardıma îhtıyacın varmı diye. Yarın sarmaydı temzliktı derken baya yogun gecıcek. Mevlutude atlatnca kızımla basbasa kalıcam artık inş rabbim yardımcımız olur. Korkuyorum yapamam yanlız dıye ya

Ya ben bu cımcımeyı emzırıyorum memeden ayrılır ayrılmaz 5 dk sonra ellerını delı gbı emmeye başlıyo sasırdım valla artıkya

Yaptırdım uyumadi yine sakin sakin konuşuyorum ninniler söylüyorum yok uyumuyor. Büyüme atagi geçiriyor sanırım
Hadı yaaa benimki yoruluyor banyo yapınca ama nasıl inat bi görsen uyumamak için direniyor gözleri kan çanağı. Ama banyoya dayanamıyor. Sen yinede sakin ol annesi. Senin hislerini cidden anlıyor. Benimki ben sinir olunca ona o da Başlıyor daha da cıgırmaya

Kazasız belasız atlat tatlım mevlüdü. Korkma sakın bende ilk cok korkuyordum şimdi 2 haftadır tekim ve tam tersi düzenim oturuyor yavaş yavaş bazencyorucu oluyor ama olsun

Aynen kan idrar butun tahlilleri temiz. Kac dr.a goturdum. Hepsi biseyi yok diyo. Peki ben neyi yanlis yapiyorum. Hamileligimde gayet sakin gecti ondan boyle oldu desem. Aynen ben de aglama krizlerine giriyorum bazen. Sonra annem uzulecek diye sakinlesmeye calisiyorum ama kendimi koyversem gidiciyim yani. 2 gun sonra annem de olmayacak. Bilmiyorum napicaz esimle bas basa. Aramiz da bozulacak diye korkuyorum. Cunku sinirlerim bozuldukca etrafima sariyorum

Canim kendini toplamaya calis sen stresli olursan bebeğe de yansiyo biz nasilsak onlar da öyle inan.. Agliyor diye kendini yipratma panik olma sakin ol bebek dediğin ağlar zaten kimsenin bir şey demeye hakki yok.. Emzik falan versen birazcik lokum sur hatta emzige mercimek kadar ben dayanamazsam yapiyorum bazen yarim saat idare ediyor yoksa emzik almiyo.. Basta direndim yapmam zararli diye ama saatlerce susmayinca mecbur kaldim.. Annesi onlar birer melek sancisi sikintisi olmasa ağlamaz ki sen kendine moral vereceksin kimse halden anlamiyor çünkü en yakinin esin bile hatta.. Allah kolaylik versin ne diyeyim..

Kazasız belasız atlat tatlım mevlüdü. Korkma sakın bende ilk cok korkuyordum şimdi 2 haftadır tekim ve tam tersi düzenim oturuyor yavaş yavaş bazencyorucu oluyor ama olsun
Benım dogumdan berı hep ablam annem yanımda. Yanlız kalmadım hiç. Bunaldıgmda yda kestrmek için onlar verdım hep. Şimdi başbaşa kalıcaz. Ama şuda var benle yanlz olunca daha sakin gbi bebwgım. Çunku uyutmaya calışıyrm hop ablam uyumuyo dıye alıyo. Konuşuyorum gulumsuyo annwm sevmek için alıyo. Falan dilan. Sabhtan berı annm mutfagı temzliyo. Ben ugrastm bebişimle bir kere agladı sadece. Konuştum sevdm sarkı soyledım şuanda sallıyorum ve gayet sakın. Tek sorunum eşim 11 10 gbi geliyo eve ve 8 den sonra coşuyo cimcime ve ben tukenıyorum resmen her akşam. Akşamları korkutuyo benı aslnda

Korkma canim yalniz da oluyor benim annem yanimdaydi kirk gün onbeş gündür yalniziz tek bakiyorum resmen oğluna.. Esim 8- 5 calisiyor ve eve geldiğinde yarim saat çocuğu sevip arkadaşlarıyla disari cikiyor gece de yastigini alip salona geçiyor ve bütün gün çocukla ben ilgileniyorum sorumsuz desem değil ama yapamiyor adam çocuk bakamiyor. Kavga cikarsam daha beter olacak üstüne de gitmek istemiyorum bakiyorum ne yapayim allah yardim ediyor insana.. Su donemi hayirlisiyla atlatsak ben su adami bosamadan çok sevinicem:)

Senın koca kolayını bulmuş valla. Benimkı gece ruyasında bile pişpiş eee dıyo zavallım. Gece hep o uyutmaya calışıyo ama bı aglasn aç bu galıba deyıp verıyo anında kucagıma. Susana kadarda uzaktan sevıyo.

Çok guldum sibel:)) yazik adama babadan babaya değişiyor herhalde benimki zaten turunun tek örneği her konuda olduğu gibi bunda da sasirtmadi beni:)

Çok guldum sibel:)) yazik adama babadan babaya değişiyor herhalde benimki zaten turunun tek örneği her konuda olduğu gibi bunda da sasirtmadi beni:)
Bu ee şer pişler nelı bı gun vıdeoya cekıcem kocacımı. Gece uykusuz halımle bile gluyorum ona. Canım kızım melegim. Ay yerım senı. Hadı uyu falan daha neler konuşuyo ruyasnda. Ya bıgun ilk haftalarda tabi bu gece yataktauz o uyuyo ben hirayı emzırıyorum. Bıanda kalktı arkama yaslandgm yastıgın kenarını tuttu sallıyo piş piş dıye ama uyuyo hala yanı. Sabah anlattım hiç hatırlamıyo bile ama ne gulmuştum o geceya. Hikaye cok bizde.

Buarada kızlar konakları nasıl temîzlıyosun banyoda yada sonrasnda falanmı benmkınde yenı yenı cıkmys basladı detaylı anlatırmısnz.

Hahaha cok güldüm. Ama tebrik ederim esini sorumluluk almis. Benim esim de ilk 15 gün boyleydi. Alarm kurardi aç kalmasin bebek diye. Yataktan bebek agladi sanip zipkin gibi firlar beşiğe kosardi ki o sırada ben oglani emziriyo olurdum. Korkma korkma efe iyi bende deyip geri yatirirdim. Şimdi wc ye gidersem gece ve efe cok aglarsa o zaman bakiyo. Bir de bazen genzine tükürük kaciyo oksuruyo o zaman firlayip kucagina aliyor hemen. Isten gelince de aliyor ben yemek yapiyorum sonra sirayla yiyoruz. Bazi gunler cok yorgun oluyorum aksam veriyorum ayaginda salliyor. Bizimki de ayakta sallayinca uyumayan cinsten :) sadece sakinlesiyor sağa sola bakiyor. Uyumak icin illa emecek ya da gogsume yatacak.

Allah kolaylik versin canim ki veriyor da cok şükür. Bir düzen oturuyor. Benim de 40 gun annem yanimdaydi. Gidince cok zorlanmadim çünkü efe nin tüm bakimi bendeydi zaten. Eşinnher gün mü çıkıyor dışarı? Ben olsam patlardim valla.

Canim gaz cikarip kaka yapabiliyor mu? Kolik falan olmasin? Sancidan dolayi agliyordur belki. Yediklerine de dikkat et. Onlarin tek derdi gaz sıkıntısı. O olmasa cok rahatlar aslinda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…