Gaz ilaci vermiyorum acikcasi kullanmak istemiyorum cok agladigi zaman ananem söyledi azicik sekerli su yapip veriyorum sakinlesiyor. Dogrumu yapiyorum bilmiyorum ama işe yarıyor.
gaz ilacı vermemen çok iyi, bırak bağırsakları nasıl çalışılacağını öğrensin, sen ek bi şeylerle destek oldukça hazıra alışacaklar.. ama şekerli su çok zararlı, sadece anne sütü vermelisin. su bile verme, hele ki şeker 1 yaşına kadar yasak.
Bende bi kv var evlerden uzak. Bildiğinden ölse şaşmıyor gelen misafire bile sütü yetmiyor diyor mama vereyim diye baskı yapıyor. Cok savaşıyorum. Artık psikolojik olarak ta yıprandım. Eski kafalıların içindeyim. Bebek ya aç ya üşüyor başka bi şey bilmiyorlar. Çoxuğum kan ter içinde halen bu çocuk üşüyor diyor kat kat örtüyor Bronşit olacak Çocuğum zaten bi üşüttük bu salaklıkları Yüzünden. Bana Dr dedi ki kaka yapıyorsa bezi her aldığında ıslâksa kilo alımı da varsa hiç korkma durumu iyi dedi.
Ahh canim yaa bizdede ayni muhabbetler oldu merkezi sistem evimz ve ona ragmen usuyecek diye bastikca bastilar cocugun ustune isilik oldu yawrum azarladim hepsini kendi bildigimi yaptm gecti. Suttede her arayana sutu yok.sutu az. sutu inmedi cumlelerini diyorlardi ,tabi banada, cocuk agladikca bu ac diorlardi ister istemz insan etkilenio o bile etkiliyo sutun olacagi varsada olmuo. ister istemz ins.anin beynine yer edio. Bide surekli sunu ye sut yapar bunu ye sut yapar. Sunu ye sutun insin artik sinir geldi yaaa
hahaha kızlar sesinizi çıkartın yaaa, tepenize binmesinler.. artık siz de annesiniz... en iyisini çocuğun kendi annesi bilir. aynı şeyleri yaşadım, insanı depresyona sokarlar.. ama susmadım, susamadım :)
Sanırım yakında depresyona gireceğim. Kadinligimi gectim insanligimi unuttum. Ne gece ne gunduz uyku yok. Uykuyu da gectim deli gibi aglamasa. Ne yapacagimi şaşırıyorum. Sanırım ben cok kötü bi anneyim. Beceremiyorum cocuk bakma olayını. Bu yasa kadar bekledim korkudan (29) ama yok yine korktugum basima geldi. Artik yas geçiyo, insanlar soyleniyo olsun bi tane dedim ama. Demeseymisim mi ne. Kızım cok tatli, cok seviyorum onu ama bazen katlanamiyorum. Buyudukce duzelecegine ootuye gidiyo. Onceden sallayinca falan susardi. Simdi hic susmuyo. Annem de olmasa kesin kafayi yerdim. Babam da diyo ne yapiyo bu cocuga neden bu kadar agliyo. Sanki isteyerek aglatiyorum. Abim de soylenmeye basladi. Evimize donecegiz artik. O da korkuyorum apartmandakiler sikayet edecek diye. Kiraciyiz sonucta. Bi akil verin bana.
Suan okuyunca kendimi gordum 31 yasindayim bende 5 yildir evliyim bu zamana kadar hic dusunmemistim artik baskilar falan neyse 1 tane olsun dedm ve 10 saat 12 saat hic susmayan bi oglum var. Ne gece uyuyorum ne gunduz. ve benimde aksama dogru artik sabrm tukenio ve aglama nobetleri geciriorum annem babam kardesm var saolsunlar ben bunalinca onlar bakio ama o agladikca dayanamiorm nerde hata yapiorm anlamiorm ve uzuluorm bende iyi bi anne olmadigimi dusunuorm ne yapacagimi sasirdm doktora gotrdk idrar tahlili yapti temz cikti ultrason temiz cikti ve seni okuyunca direk beni anlatiormssun gibi geldi
kızlar hepimiz aynı durumdayız. akşam 10 gibi geceye hazırlanıyoruz, emziriyorum gazını çıkarıyorum altını alıyorum gaz masajı yapıyorum, uyutana kadar en az 1.30 oluyo.. yok uyumuyo daha önce zibidi. bensiz de uyumaz, sallamayla falan uyumaz, emzik almaz, meme ağzında kucağımda uyuyacak illa. fonda baby got colic beyaz gürültü. bütün gün de yanında ister, odadan tuvalete çıksam katılır gibi ağlar.. ama geçecek bugünler. bazen benim de sabrım tükeniyo, sinirden ağladığım oldu. ama minnacıklar kız daha, bi şeyden anladıkları yok :) sen istediğin kadar sinirlen o yine bildiğini okuyo. siz yine yalnız değilmişsiniz, ben 12 günlükten beri tek başıma bakıyorum. bugün 79 günlük. ama yalnız bakmak hem çoooook zor hem de çooook rahat, çünkü her şeyi kafana göre yapıyosun, öyle yap böyle yap diyen karışan yok. istediğim gibi kucağıma da alırım istersem emziririm istersem yıkarım.. kafa rahat oluyo. ama tabi yıpratıcı, on dakika eline verip de bi duş alayım, bi yemek yapayım diyeceğim biri yok, tuvaletimi bile ertelediğim oldu ağlıyo diye.