2014 Aralık Anneleri

Gaz ilaci vermiyorum acikcasi kullanmak istemiyorum cok agladigi zaman ananem söyledi azicik sekerli su yapip veriyorum sakinlesiyor. Dogrumu yapiyorum bilmiyorum ama işe yarıyor.

gaz ilacı vermemen çok iyi, bırak bağırsakları nasıl çalışılacağını öğrensin, sen ek bi şeylerle destek oldukça hazıra alışacaklar.. ama şekerli su çok zararlı, sadece anne sütü vermelisin. su bile verme, hele ki şeker 1 yaşına kadar yasak.

hahaha kızlar sesinizi çıkartın yaaa, tepenize binmesinler.. artık siz de annesiniz... en iyisini çocuğun kendi annesi bilir. aynı şeyleri yaşadım, insanı depresyona sokarlar.. ama susmadım, susamadım :)

kızlar hepimiz aynı durumdayız. akşam 10 gibi geceye hazırlanıyoruz, emziriyorum gazını çıkarıyorum altını alıyorum gaz masajı yapıyorum, uyutana kadar en az 1.30 oluyo.. yok uyumuyo daha önce zibidi. bensiz de uyumaz, sallamayla falan uyumaz, emzik almaz, meme ağzında kucağımda uyuyacak illa. fonda baby got colic beyaz gürültü. bütün gün de yanında ister, odadan tuvalete çıksam katılır gibi ağlar.. ama geçecek bugünler. bazen benim de sabrım tükeniyo, sinirden ağladığım oldu. ama minnacıklar kız daha, bi şeyden anladıkları yok :) sen istediğin kadar sinirlen o yine bildiğini okuyo. siz yine yalnız değilmişsiniz, ben 12 günlükten beri tek başıma bakıyorum. bugün 79 günlük. ama yalnız bakmak hem çoooook zor hem de çooook rahat, çünkü her şeyi kafana göre yapıyosun, öyle yap böyle yap diyen karışan yok. istediğim gibi kucağıma da alırım istersem emziririm istersem yıkarım.. kafa rahat oluyo. ama tabi yıpratıcı, on dakika eline verip de bi duş alayım, bi yemek yapayım diyeceğim biri yok, tuvaletimi bile ertelediğim oldu ağlıyo diye.

HEr gün cikmak için gözleriyle yalvariyo resmen de o kadarini isteyemiyor:) gün asiri cikiyo canim cikmasa da ya ders calisiyo ya yatiyo zaten çok bi farki yok.. Onu olaya katmak icin biraz da inadimdan annemi tekrar cagirmiyorum yoksa gelecek kadincagiz.. Oğlum aglamayinca problemimiz yok tek bakabiliyorum ama uykusuzluk olunca fenaa.. biraz su lohusalik tan biraz karsindakinin rahatligindan insanin sinirleri yipraniyor.. minigimin tek bi gülüşü bana moral veriyor ya sabir diyorum bolca:)

Kızlar benim bebeğim uyanık olduğu her an emmek istiyor sürekli aranıp duruyor. Doktor kilo alımı iyi anne sütüne devam dedi o yüzden başka bişey vermiyorum ama sürekli emdiği için göğüslerim hiç dolmuyor. Emziğede alıştırmadım daha. 40ımız çıkınca alıştırırım diyordum. Benim durumumda olan var mı bi de uykusuzluk eklenince bebeğimi tutup emzirmeye bile gücüm kalmıyor

Benımkıde oyle cnm 5 dkda bır emiyo nerdeyse. Memeyı bırakıyo sonra ellerını yıyo resmen Hüç emmemiş gbi tekrar emiyo akşama kadar boyleyız. Ama gece ıkı üç hatta dort saatte bir emiyo

Merhaba kizlar bizde bu gun 31 gunluk olduk asimizi olduk boy ve kilomuzda gayet iymis benim size sorum dun hafif kanamam basladi az az oluyar regli olmus olabirmiyim acaba varmi boyle bisey yasayan

Bende de bi ara boyleydi. Ben gergin oldugum ya da agladigim zaman mememe 2 kat fazla yapisiyo cok emiyo. Hemsireyi aradim meme vermeye devam et ve verirken onunla konus, sakinlestir dedi. Hep konustum, guven verecek seyler soyledim anlamasa da. İstedigi her zaman verdim ama o bi donemmis gecti gitti sonra normallesti. Bi de dereotu vs yemegini ihmal etme. Bi de aksamlari sut azaliyo iyice. O yuzden de daha uzun kaliyo memede sanirim..

Arkadaslar ne zamanlar ve gunde kac kez sut sagiyosunuz? Nasil depoluyosunuz? Ben ilk kez bu hafta kendime gelebildim de sagmaya basladim. Oncekiler yalan oldu hep.

Arkadaşlar moralim çok bozuk bugün 2 aylık aşımızı olduk. 3 tane birden. bebeğim çok huzursuzlandı. memede her zaman susardı memeyi bile almadı hiç durmadan evde çığlık çığlığa ağladı. sonra uyuyakaldı. Eşim annem ve bana yüklendi bakamıyorsunuz diye. Bebeği tutuşuma bile laf söyledi.oysa ki ilk defa böyle oldu ve ben aşılardan olduğunu düşünüyorum. Annem gecesini gündüzüne kattı bana ve bebeğe bakmak için. Ben elimden gelen her şeyi yapıyorum. Ne uyku uyuyabiliorum ne yemek yiyebiliorum. bebeğim ağlamasın diye tuvalete bile gitmiyorum çoğu zaman. Eşim ise evde kendine bir oda ayarladı bekar odası gibi. Hiç durmadan pofur pofur sigara ve net başında okey oynuyor.Arada gelip bebeği seviyor o kadar. söylediklerini hak etmediğimi düşünüyorum. 2 aylık bebeği olanlar sizinki de benze şeyler yaşadı mı? Nasıl geçti bebeklerinizin huzursuzluğu?

Benim ki gündüz uyuyor 3-4 saatte bir emiyor ama gece her 5 dk bir emmek istiyor çok yorgunum artık zaten kendim çok zayıfım bebeği bile tutmaya gücüm yok

Hep iyi konuşmaya çalışıyorum tabi gözümü açabilirsem yediklerimede dikkat ediyorum inşallah düzelir canım ya

Benımkıde oyle cnm 5 dkda bır emiyo nerdeyse. Memeyı bırakıyo sonra ellerını yıyo resmen Hüç emmemiş gbi tekrar emiyo akşama kadar boyleyız. Ama gece ıkı üç hatta dort saatte bir emiyo
Benim ki gündüz uyuyor 3-4 saatte bir emiyor ama gece her 5 dk bir emmek istiyor çok yorgunum artık zaten kendim çok zayıfım bebeği bile tutmaya gücüm yok

Ayni durumdayiz canim surekli aranio surekli emmek istio bu sefer goguslerim dolmuo herkes sutun yok ondan dio ne yapacagimi sasirdim

Nasilllll 79 gun oldu ve hic degis3n bisey yokmu gecmedimi gaz problemiyandik yaa daha coook var bizim 34 gunluguz bugun umarim siyirmam ozamana kadar

Ayni durumdayiz canim surekli aranio surekli emmek istio bu sefer goguslerim dolmuo herkes sutun yok ondan dio ne yapacagimi sasirdim
Ama kilosu iyi dedi dokttor off ne yapacağım bilmiyorum 34 günlük olduk bugün belki kırkı çıkınca düzelir umut ediyorum

Merhaba bende rizede doğum yapacağım tavsiye edeceğin bir doktor var mı şimdiden teşekkür ederim
merhaba canım.ben devlet hastensinde alihan beye gittim.2 doğumumda onda oldu çok memnunum..özel şar hastaesinde begüm hanımdı sanırım onuda tavsiye ediyorlar..hayırlı sağlıklı kolay doğum olur inşallah..merak ettiğin bişey olursa sorabilirsin çekinmeden yardımcı olurum.

Nasilllll 79 gun oldu ve hic degis3n bisey yokmu gecmedimi gaz problemiyandik yaa daha coook var bizim 34 gunluguz bugun umarim siyirmam ozamana kadar

önceki kadar kötü değil canım, biraz benim desteğimle daha kolay çıkarıyo artık, yine de bitti diyemem. hala gazı olunca huzursuzlanıyo, ağlıyo. ufaktan bi kolik durumu da var

Allahın izniyle herşey hallolur ama bende baya sitres yaptım mevlüdü bi atlatalım rahatlıcam.ben böle kv problemleri duyunca ve okuyunca gidip kendi kv mi öpmek istiyor um gerçekten çok anlayışlı ve yardım sever bi kadın allah korkusu var ve kendi kızlarına yapılmasını istemediği şeyleri banada yapmıyo o mantıkla aslında insan olmak lazım. Ve ben bu konuda şükürler olsun çok şanslı yım allah onlardan razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…